מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עברתי ניתוח והמחזור מאחר. עזרה!שירה05/03/2016
שלום רב,
אני לוקחת גלולות נגד הריון והמחזור שלי מגיע תמיד בזמן .
לפני שבועיים עברתי ניתוח אף ועכשיו המחזור מאחר ואני לא יודעת אם להמשיך לקחת את הגלולות כרגיל.
קיימתי יחסי מין במהלך השבועיים האלה, האם יש חשש שאני בהיריון?
האם כדאי להמשיך עם הגלולות כרגיל ולדלג על המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברתי ניתוח והמחזור מאחר. עזרה! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/03/2016עשי בדיקת דם להריון אם שלילית המשיכי את הגלולות כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא קיבלתי
שיר10/03/2016תודה על התשובה.
עשיתי בדיקה והיא יצאה שלילית.
עדיין לא קיבלתי מחזור ואני לא יודעת מתי להמשיך לחבילה הבאה של הגלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא קיבלתי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/03/2016פני לרופא הנשים שלך שיבדוק ויראה שהכל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת גלולות. האם הייתי מוגנת?ליאור04/03/2016
היי. אני לקחתי גלולות מינס למשך כשנה ולפני כשבועיים החלפתי לגלולות יאז. התחלתי/החלפתי ליטול גלולות יאז יום לאחר לקיחת הגלולה הלא פעילה האחרונה של חפיסת המינס. שבוע לאחר מכן שכבתי ללא קונדום, יש סיכוי להריון או שההגנה לא נפגמה בעת ההחלפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת גלולות. האם הייתי מוגנת? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/03/2016הגנה לא נפגמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבלציה ניתוח שעברתי האם התהליך מונע הריון?ליטל04/03/2016
לפני מספר שבועות עברתי בבית חולים ניתוח .היסטרוסקפיה עם אבלציה כירוגית טרמואבלציה .שאלץי האם אני צריכה לקחת בהמשך המצעי מניעה או שהניתוח הזה .מונע כל סיכוי להריון .? ויש לציין שאני לא מעונינת בהריון בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבלציה ניתוח שעברתי האם התהליך מונע הריון? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/03/2016התיעצי עם הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבלציה ניתוח שעברתי האם התהליך מונע הריון? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן05/03/2016מונע כל סיכוי להריון .?
לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יתכן שהכאבים נובעים מביוץ.i.k04/03/2016
הי שלום,
אני בת 22 בתולה.
אני מקבלת מחזור מגיל עשר כל חודש.
מלפני שנה וחצי בערך התחלו לי בהפרש של כמה חודשים כאבים מטורפים שבוע ואפילו פחות לפני המחזור כאבים בבטן התחתונה בצד ימין.
הכאבים האלו לא כאבי מחזור זה כאבים שאני מיתקפלת בלי יכולת ליישר את הבטן וכאילו שריר תפוס לי שם וכשאני מנסה ללכת אני גם מרגישה את הכאב.
האם יכול להיות שזה ביוץ ? והאם יכול להיות שזה לא בכל מחזור אלא אחת לכמה פעמים?
יש לציין שכדורים נגד כאבים לא עוזרים והכאבים עוברים מאיליהם אחרי יומיים בערך.
תודה והמשך יוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יתכן שהכאבים נובעים מביוץ. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/03/2016ביוץ קורה שבועיים לפני קבלת המחזור מציעה לך בזמן שיש לך התקף כאבים שכזה לפנות לבדיקת רופא נשים לבדיקת מקור הכאבים כולל גם אולטראסאונד אגני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
i.k07/03/2016עשיתי בדיקת אולטרסאונד ושם צוין שיש לי נוזל בדוגלס בכמות בינונית.
מה זה אומר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/03/2016שהיה כנראה ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דם בעקבות גלי חוםשרונה04/03/2016
שלום, אני בת 47 וחצי, סובלת מגלי חום, שיכחה ועלייה במשקל לא מוסברת. קיבלתי לעשות בדיקות דם הורמונים. להלן התוצאות:
ESTRADIOL E2 -
70>
TSH -
1.61
LH -
30.60 IU/L
FSH -
38.60 IU/L
PROGESTERONE -
2>
VITAMIN B12 -
515 PMOL/L
FOLIC ACID -
40<
FERRITIN -
23.8 ng/ml
מה משמעות התוצאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת דם בעקבות גלי חום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/03/2016להערכתי את נכנסת לגיל המעבר פני עם התוצאות לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים דמויי גאבי מחזור + אבחנה של אנדומטריוזיססתיו03/03/2016
שלום רב.
1.קיבלתי אבחנה של אנדומטריוזיס למרות שהיא בוצעה על בסיס של תיאור מקרה בלבד ובדיקת US, ללא התערבות כירורגית לכן אני תוהה האם להסתמך על דעתו של רופא אחד בלבד או לבדוק מול רופא נוסף.
2. אני לוקחת כבר חודשיים גלולות סיזוניק במסגרת טיפול באנדומטריוזיס. במהלך חודש וחצי האחרונים אני מפרישה הפרשות ורודות-חומות מידי יום שטרם פסקו. בנוסף התחלתי לחוש כאבים באים והולכים שדומים לכאבי מחזור. לפעמים זה קורה בעת מאמץ אבל לרוב זה מגיע והולך לבד. תופעה שלא מוכרת לי ולא ברורה. האם זה יכול להיות קשור לאנדומטריוזיס?
3. הגלולות הן בחבילה של 3 חודשים שבסופם אמור להגיע מחזור. האם ניתן להמשיך לקחת גלולות אלא או אחרות כדי להימנע ממחזור? הרי למעשה מטרת הטיפול היא להימנע מדימום שמקצין את האנדומטריוזיס אז בשביל מה צריך מחזור שרק יגרום לי סבל?
אודה להתייחסות ל-3 הסעיפים, תודה רבה מראש, הפורום שלכם מאוד עוזר לי שכאין נגישות לרופא טוב או תור קרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים דמויי גאבי מחזור + אבחנה של אנדומטריוזיס - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן03/03/2016אנו לא יכולים לאבחן שום מחלה דרך האינטרנט, לכן אי אפשר לתת לך המלצות לטיפול.
את חייבת להשלים בירור כאבי בטן וגם בירור של אנדומטריאוזיס.
אחרת כל אבחנה ללא בירור מקיף זה ניחוש בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון עשרה ימים לאחר ביוץאני03/03/2016
שלום,
בייצתי במחזור האחרון ככל הנראה פעמיים (נצפו שתי ציסטות) פעם אחת ביום ה13 ופעם שניה ביום ה14. היום עשרה ימים לאחר הביוץ הראשון ביצעתי בדיקת דם להריון כדי לראות אם יש צורך להתחיל גם בפרגניל בנוסף לקלקסן שאני נוטלת. התוצאה יצאה שלילית( פחות מ-2). האם זה וודאי שאין הריון או שמומלץ לחזור על הבדיקה שוב?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון עשרה ימים לאחר ביוץ - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן03/03/2016נכון למועד הבדיקה - הממצא הנה וודאית.
עם כל השאלות נוספות נא לפנות לרופא המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר גרידהמירי03/03/2016
ביתי ילדה תינוק בריא לפני 5 חודשים
לפני כ3 חודשים היו לה דימומים חזקים והיא הובהלה לבית החולים שם נמסר כי הושארה חתיכה מהשיליה ויש צורך לעשות גרידה לצורך הסרת השיליה שנותרה.
לאחר ביצוע הגרידה שוחררה לביתה ותוך מס' ימים אכן הדימום פסק.
מאז ביתי לא קבלה את המחזור החודשי עשתה בדיקת הריון והתברר לה כי הינה בהריון.
בבדיקת האולטרסאונד התברר לה כי לפי גודל העובר יש סבירות גבוהה כי הייתה הרה בזמן הגרידה.
הגרידה לא בוצעה כראוי לפי דברי רופא הנשים.
נמסר לה שהכל תקין ואף נשלחה לשקיפות עורפית .
יש לי חשש מאוד גדול לעניין הריון זה בעקבות הגרידה.
האם יש מקום לחשש
האם עליי להתייעץ עם רופא נוסף
ומה הסבירות שאכן הייתה הרה ובבדיקה טרום הגרידה לא גילו זאת??
אודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לאחר גרידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/03/2016קשה לי להתיחס לענין הגרדה וההריון אבל מבחינת תקינות ההריון שקיפות עורפית וסקירת מערכות מוקדמת יתנו אישור אם הכל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת פאפ לא תקינה ascus וLsilשאלה02/03/2016
אני בת 19, לפני חצי שנה עשיתי בדיקת pap והתוצאה יצאה asc-us, והרופא שלי שלח אותי לקולפוסקופיה.
בקולפוסקופיה הרופא הסתכל לחצי שניה ואמר שהוא רואה שהצורה של צוואר הרחם עצמו קצת שונה מהרגיל ושצריך לחזור על ה pap
עכשיו לאחר חצי שנה חזרתי על הpap ובתוצאה היה כתוב Lsil ושוב הביאו לי הפניה לקולפוסקופיה.. אני לא מבינה מה התוצאות האלה אומרות והאם בבדיקה הזאת התוצאה גרועה יותר מבבדיקה הקודמת.. אפשר הסבר על התוצאות איך אפשר לטפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת פאפ לא תקינה ascus וLsil - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן03/03/2016דבר ראשון - לא עושים פאפס בגיל 19.
שינית אנו לא מפענחים בדיקות מעבדה.
אני ממליץ לך לפנות למומחה בצוואר הרחם על מנת לקבל תשובות מלאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדיר רירית עבה 10 מ"מאליה02/03/2016
שלום רב,
בת 48. בשנה האחרונה מחזור לא סדיר. בעקבות דימומים בלתי סדירים והכתמות דמיות בין המחזורים ביצעתי אולטרסאונד שהצביע על רירית עבה 10 מ"מ ולא סידרה. ווסת אחרונה היתה לי לפני כ 24 ימים כאשר בשלושת הפעמים הקודמות של הווסת היא הופיעה כל שבועיים - שבועיים וחצי. הטכנאית אמרה לי כי העובי יכול להתאים לזמן המחזור אך רירית לא סדירה דורשת התערבות תרופתית וכי היא יכולה לעיתים להצביע על פתלוגיה. בעקבות זאת ועד שאהיה אצל הרופא אני מאוד בלחץ. האם יתכן שזה ביטוי לסרטן הרחם? אודה על תשבתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר רירית עבה 10 מ"מ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/03/2016יכול להיות המון סיבות לרירית לא סדירה ולא רק סרטן החל משינויים הורמונליים או פוליפ ברחם בכל מקרה דורש המשך ברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורר לא סדירר ואיחורר בחודשש של זהמישהי02/03/2016
אני בת 16 ולא קיבלתי חודש מחזורר ולא זה לא הריון כי אני רק בת 16 ולא היה לי חבר בכלל ולא כלום
האם זה הגיוני שלא קיבלתי חודש מחזור ?
זה מסוכן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזורר לא סדירר ואיחורר בחודשש של זה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/03/2016יכול להיות דילוג של מחזור עקב לחצים שינויים הורמונליים מחלת חום אפילו קיום של ציסטה שחלתית ועוד. אם לא תקבלי מחזור בימים הקרובים פני לרופא נשים להערכה ולטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיום הנקה וקבלת מחזור שאלה לרופאיםמירית29/02/2016
שלום וברכה,
ילדיתי לפני שנה +4 חודשים.סיימתי להניק לפני כחודש וחצי.
במשך כל תקופת ההנקה לא קיבלתי מחזור (גם בלידה הקודמת היה כך)
האם זה זמן הגיוני חודש וחצי לא לקבל?
ואם הגיוני מתי צריך לגשת לבדוק שהכל תקין?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיום הנקה וקבלת מחזור שאלה לרופאים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/03/2016כנראה שתקבלי בקרוב, אבל אם לא יגיע בימים הקרובים פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן זה סביר?
מירית02/03/2016אחרי כמה זמן יש לפנות לרופא?
ואיך אפשר להעלות את הסיכוי להריון נוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן זה סביר? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/03/2016פני לרופא הנשים שלך בשבועיים הקרובים והתיעצי איתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות קלייר וטיפול בפלוקנול ואגיסטן נגד פטריה בנקתיקמירה28/02/2016
שלום,
אני לוקחת גלולות באופן קבוע מזה כמה שנים. כרגע אני לוקחת מזה כמה חודשים "קלייר".
לפני כחודש רופא הנשים אמר לי שיש לי פטריה בנרתיק ורשם לי כדור אחד של flucanol 150 מג' ומשחה תוך-נרתיקית בשם אגיסטן 2% למשך 3 ימים.
ביצעתי את הטיפול כראוי וחל שיפור במצב והפטריה עברה לי.
במהלך הטיפול לא הפסקתי לקחת את הגלולות, בשבוע השני של חפיסת הגלולות (ביום ה-8 של החפיסה לקחתי את הכדור flucanol ובאותו יום גם התחלתי את הטיפול באגיסטן, כפי שהורה לי הרופא).
כעת אני בשבוע השני של החפיסה הבאה של הגלולות ולא היה לי דימום ביום שהיה אמור להיות.
אציין כי במהלך כל התקופה בה הייתי במהלך החפיסה הקודמת קיימתי יחסי מין עם בן זוגי והשתמשנו בקונדומים.
האם יש סיבה לדאוג ולהלחץ? האם זה הגיוני שעד עכשיו לא קיבלתי מחזור כשאני כבר במהלך השבוע השני לחפיסת גלולות הבאה וכמעט חודש לאחר הטיפול בפטריה?
אודה לתשובה בהקדם.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות קלייר וטיפול בפלוקנול ואגיסטן נגד פטריה בנקתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/03/2016אין קשר בין טיפול לפטריה וגלולות קלייר. כנראה שלא קבלת מחזור כתוצאה מהשפעת הגלולה. עשי בדיקת הריון ביתית רק כדי לשלול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרימולוט נור לטיפול בצ'יסטה האם זה הגיוני?קוקי28/02/2016
שלום ד"ר,
לפני כמה ימים כתבתי לך על הפרשות חומות ודימום שהתחיל לי באמצע החודש ולא הפסיק עד היום.
הייתי אצל הגניקולוגית שלי שבוע שעבר,היא ביצעה אולטרסאונד לרחם ואלו הממצאים :
רחם-מרקם תקין,עובי רירית 5 מ"מ
שחלות-ימנית:ממצא מתאים לHCL בגודל 38*38 מ"מ
שמאלית:שחלה בגודל ומראה תקין.
אז מה שהבנתי ממנה זה שיש לי צ'סטה בשחלה הימנית שהיא כתוצאה מתהליכים הורמונלים בגוף (מהביוץ היא אמרה).
היא אמרה לי שזה אמור להתמוסס בווסת הקרובה ובכל זאת נתנה לי טיפול פרימולוט נור.
יש לי שאלה אליך,מאחר והסתכלתי בעלון של הכדורים וגם קצת חקרתי באינטרנט,לא מצאתי שום מקום שבו היה כתוב שהכדורים האלה מיועדים לטיפול בצ'יסטה,אפילו הרוקח אמר לי שהכדורים מיועדים לדחיית מחזור.האם כדאי בכל זאת לקחת אותם?
שאלה נוספת,אני אמורה לקבל מחזור היום,האם זה בסדר להתחיל את הכדורים בזמן הווסת?
אני קצת חוששת לקחת כדורים שהיעוד שלהם לפי מה שהבנתי הוא לא לטיפול בצי'סטה,יש לי בדיקה למעקב אצל הרופאה בעוד שבועיים בערך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרימולוט נור לטיפול בצ'יסטה האם זה הגיוני? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/03/2016צודקת הרופאה שיש הגיון בלקחת את הכדורים אבל אם משכת זמן ועכשיו את צריכה לקבל כבר מחזור אין טעם לקחת אותם או שתקחי עד שתקבלי את המחזור ואז הפסיקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין שלושה ימים לאחר סיום האנטיביוטיקהטל28/02/2016
שלום אני לוקחת גלולות באופן קבוע ללא פספוסים .
בעשרה ימים האחרונים לקחתי אנטיביוטיקה : אמוקסיקלב ודוקסלין
במהלך הטיפול האנטיביוטי לקחתי גלולות באופן סדיר !
3 ימים לאחר סיום הטיפול האנטיביוטי שכחתי לגמרי ושכבתי עם חבר שלי
יש סיבה לדאגה ? ויותר מזה איך אני צריכה לפעול עכשיו לסיים בחמישי את החפיסה ולחכות למחזור בשלישי ? להצמיד חבילות ?..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסי מין שלושה ימים לאחר סיום האנטיביוטיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/03/2016צרפפי חפיסות אבל עשי בעוד שבועיים מקיום יחסי המין בדיקת שתן לשלול הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט לתשובה
טל01/03/2016היי הבנתי ואעשה כפי שאמרת אבל אפשר בבקשה פירוט בנוגע לסיבה של להצמיד חפיסות , זאת אומרת מה זה יתן
ויותר מזה למה בעצם לא עדיף פשוט לחכות לשבוע הפסקה וקבלת המחזור תהיה האינדיקטור . כי אם אני אכן מוגנת אני אדע זאת בודאות לא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)