מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור פעמיים בחודשמיכל15/07/2015
ד"ר שלום,
הנני כבת 44 הנמצאת במעקב מיומה שגודלה כ 10 ס"מ
ב 30.6 הגיע מחזור שהקדים ב 16 יום מהמחזור שלפני. היום ה-15.7 הגיע שוב מחזור (שוב כ 16 יום מהמחזור הקודם)
מהן הסיבות להופעת מחזור פעמיים בחודש? יש לציין כי המחזורים שלי היו די סדירים עד כה.
האם יש מקום לדאגה? אלו בדיקות עליי לבצע?
אשמח לתגובה, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור פעמיים בחודש - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין17/07/2015שינןויים בביוץ סדירות או היעדר ביוץ
לחץ נפשי שינויים פיזיולוגיים אחרים בגוף
על פי רוב תופעה שחולפת ללא תופעות לוואי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ללא ביוץ? האם?שירה14/07/2015
שלום,
בת 36 ויש לי מחזורים קצרים (כל 25 יום בממוצע ולא 28) אך ויש לי כמה שאלות בנושא ביוץ :
1. האם יכול להיות שיש לי הפרשות ביוץ (כלומר מסיום הוסת ועד ליום ה-12-13) אך למעשה לא היה ביוץ?
2. באולטראסונד שנעשה ביום ה-18 לאחר קבלת הוסת - לא נראו זקיקים. האם אמורים להיות זקיקים לאחר הביוץ? אם כן, מה זה אומר שאין זקיקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ללא ביוץ? האם? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/07/2015מאחיר והמחזור שלך קצר כדאי לעשות אולטראסאונד סביב יום 10 11 כדי לראות אם יש ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרידה הומוסטטיתLora14/07/2015
אחרי גרידה שבוצעה בגלל דימומים ולא בגלל עובר. אחרי כמה זמן ניתן להיכנס לים/בריכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרידה הומוסטטית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/07/2015כשאת מפסיקה לדמם בעקרון אבל רצוי להתיעץ עם רופא מטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאת נשים מראשון לציון
Lora14/07/2015תודה רבה על התשובה.
למרות שהייתי אצל רופאת נשים ואח"כ הגעתי למיון אני עדיין מחפשת רופאה שאוכל לסמוך עליה מראשון לציון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופסטון - האם המחזור צפוי להיות רגיל?ד``ר ליאורה אברמוב13/07/2015
שלום ותודה רבה מראש על המענה. בתולה בת 25. מחזור סדיר 30-31. בריאה. קיבלתי דופסטון לאחר שבוע מהמחזור הרגיל, 3 ביום למשך 5 ימים, כדי להקדים.
כפי שהבנתי המחזור יגיע מקסימום עד 5 ימים. שאלותיי, האם המחזור צפוי להיות רגיל? מתי אקבל את המחזור שלאחר המחזור המדומה הזה? 31 כרגיל? או צפויים שיבושים? ושאלה אחרונה, האם צפויים דימומים כלשהם בתקופה שבין סיום המחזור המדומה לבין המחזור האמיתי אחריו?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופסטון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/07/2015דימום קורה 3 - 5 ימים לאחר הפסקת הכדורים. בדרך כלל הכמות היא כמו מחזור אבל יכולה להשתנות. מחזור אחר כך יגיע כחודש לאחר המחזור הנוכחי עם הכדורים. לא אמורים להיות דמומים חרידים אם אינך סובלת מדימומים בדרך כלל בין וסתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות הבדיקותדינה13/07/2015
שלום! אני בת 52.בסוף חודש מאי הופיע לי דימום קל שנמשך יומיים. בעוד 10 ימים הופיעו שוב דימום קל שנמשך יומיים.מאז כבר יותר מחודש אין לי מחזור. בבדיקת אולטראסאונד לא נמצאו נמצאים חריגים פרט לשרירן ידוע. נשלחתי לבדיקות דם והינה התוצאות: Estradiol-362 FSH-23.6 אשמח להסבר. בתודה ובברכה, דינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות הבדיקות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/07/2015בדיקות הדם לא מצביעות על סיבה לדימומים אלא על התקרבות לגיל המעבר חיזרי לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה חומה בביוץאושרית13/07/2015
שלום רב,
תחילה תודה ענקית על הפורום הנפלא ועל הקדשת זמנכם ,
בת 42 אם לארבעה ילדים שהקטנה בת 8 .
קבלת מחזור 30.6.15 -29.6.15
ואתמול 12.7.15 הפרשות חומות ומעט דימום בתחתונית.
יש לציין כי לפי החישוב אתמול היה הביוץ.
למה זה קורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה חומה בביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/07/2015יש נשים שכתוצאה מהשינויים ההורמונליים בזמן ביוץ מגיבות בדימום קל, אם הבעיה תחזור על עצמה וזה מפריע לך לאיכות החיים פני לרופא הנשים שלך לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרנטלריטה13/07/2015
בוקר טוב, אני בשבוע 27 נוטלת פרנטל משבובוע 15 הכך היה בסדר רק בימיים אחרונים אחרי נטילה מרגישה מוזר עייפות עניים אדומות כל הגוף חלש ותנועות העעעע. ובר לא ברורות, היתקשרתי לרופא אמר להפסיק לקחת השאלה שליהעם הכל בסדר עם העובר , איך אפשר לבדוק , העם התרופות הם בסדר לא עם משהו הרבבו אותם כבר היתחלתי לפחד....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרנטל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/07/2015פני בדחיפות לבדיקת רופא נשים ולהערכת העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי קיסרימיטל12/07/2015
שלום, אני חודש אחרי קיסרי מתוכנן. לידה שלישית בקיסרי ב- 4 וחצי השנים האחרונות.
סובלת מכאבים באיזור התפרים.ממש רגישות של האיזור מסביב. כואב במגע וגם במעברים מעמידה לשכיבה וכד'.
האם סביר חודש אחרי הלידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי קיסרי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/07/2015סביר אבל פני לבדיקת רופא לשלול תהליך דלקתי או שטף דם פנימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי פעמיים ליטול גלולה,אך לא ברצףמור12/07/2015
אני נוטלת גלולות מליאן באופן קבוע מעל לחצי שנה, בסופש האחרון (יום חמישי) שכחתי ליטול את הגלולה בשעה הקבועה אך נזכרתי 12 שעות אחרי, וממה שהבנתי עד 12 שעות זה בסדר פשוט צריך עד סוף החפיסה להיות מוגנים גם באמצעים אחרים. אך זאת אינה הבעיה, יום אחרי ביום שישי לקחתי את הגלולה בשעה הקבועה, אך יום שבת שכחתי לגמרי ליטול את הגלולה והגלולה הבאה שלקחתי הייתה היום (יום ראשון) בשעה שלה, 24 שעות עברו.. מה עליי לעשות?? האם ההשפעה של הכדור כבר לא תעמוד בעינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי פעמיים ליטול גלולה,אך לא ברצף - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/07/2015מה עליי לעשות??
=== להמשיך ליטול גלולות
האם ההשפעה של הכדור כבר לא תעמוד בעינה?
----- לא בטוח האם את מוגנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא הייתה חדירה אך אני חושבת שהקרום נקרעד``ר ליאורה אברמוב12/07/2015
חבר שלי נגע בי...לא הייתה חדירה אך אני חושבת שהקרום נקרע...יש כאבים אך לא היה דם! האם הוא פגע לי בקרום או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה .
מורן נשים.12/07/2015אם לא הייתה חדירה את עדיין בתולה .
ופעם הבאה לא לצלם את איבר המין בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתית של לייףויקי12/07/2015
שלום,
14 ימים לאחר ביוץ והזרעה עשיתי בדיקה ביתית של לייף, יצא שלילי.
מצד שני, לא הופיעה וסת.
אני לאחר טיפול זריקות menopur
מחזור טבעי לא קורה אצלי.
מצד אחד 14 יום זה מספיק לבדיקה ביתית
מצד שני לא הופיעה דימום.
מה לעשות בשלב זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.13/07/2015ככל הנראה הריון זה לא,לגבי המחזור כדאי שתפני בזמן הקרוב לרופא הנשים שלך לבדיקה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון ביתית של לייף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/07/2015פני לרופא הנשים שלך ממליצה לחזור על בדיקת שתן להריון לפני כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיבור חפיסותקרין12/07/2015
שלום אני משתמשת בגלולות אמילי, אף פעם לא חיברתי חפיסות. רציתי לדעת איך זה הולך? ואם אני יחבר חפיסות מתי יגיע המחזור שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.12/07/2015המחזור שלך יגיע לא החודש אלא חודש הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיבור חפיסות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/07/2015את יכולה להפסיק חפיסה ומיד לצרף חפיה חדשה הדימום יגיע בסוף החפיסה השניה כשתעשי את השבוע הפסקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבשהטלי12/07/2015
אני בת 35 בזמן האחרון אני ממש יבשה כשאני מקיימת יחסיי מין וכואב לי גם כשהוא נוגע לי בדגדגן, מה זה יכול להיות?
יש לציין שאני משתמשת בתרופות פסיכיאטריות אך כן הייתי רטובה בעבר יחד עם התרופות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן שקדים
מורן נשים.12/07/2015השתמשו עם שמן שקדים זה מרגיע את העור ומפחית כאבים . תהני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבשה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/07/2015פני לבדיקת רופא נשים להערכה הורמונלית ומקומית
בינתיים השתמשי בחומר סיכוך או שמן שקדים אם אינך משתמשת בקונדומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת לאחר שאיבהורד11/07/2015
היי,
לפני כחודש עברתי שאיבה בעקבות הריון שלא התפתח. השאיבה התבצעה בשבוע 9 למרות שלמעשה לא נמצא דופק מהרגע הראשון. לפני כשבוע עשיתי אולטרסאונד לביקורת והכל תקין. ביומיים האחרונים יש לי הפרשה מועטה מאוד וחומה שלא ממש אופיינית למחזור, אולי רק לסופו. האם להתייחס לזה כאל וסת? זה אופייני לאור מה שקרה? יש לציין שאני מעוניינת בהריון נוסף.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת לאחר שאיבה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/07/2015יכול להיות שזה מחזור חכי תראי איך יתפתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום עם סרזטשלי11/07/2015
שלום,
אני שנה ושלושה חודשים לאחר לידה.
מיד לאחר הלידה התחלתי ליטול גלולות מסוג סרזט. שאבתי עבור בני עד שהיה בן שמונה חודשים, ומאז ממשיכה ליטול את הגלולות האלו (יש לי קרישיות יתר וההמטולוג הנחה לקחת רק גלולות מסוג זה (לא רציתי התקן תוך רחמי)).
בחפיסה הקודמת שכחתי לקחת גלולה אחת ולאחר כיומיים החל לי דימום. המשכתי כרגיל לקחת את הגלולות, ועכשיו (לאחר כחודש מהופעת הדימום הקודמת) שוב החל לי דימום (דימום ממש- לא כתמים) למרות שלא שכחתי אף גלולה מאז.
האם זה תקין עם סרזט שיופיע דימום (מחזור??)?האם לא אמור להיות דימום כלל כל עוד אני נוטלת את הגלולה הזו אלא רק מרגע הפסקת הנטילה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום עם סרזט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/07/2015אופיני לסרזט זה לפעמים דימומים לא סדירים. אם הדימום ימשיך פני לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)