מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנגיוקרטומה ופפילומהשרה07/07/2015
שלום. לבעלי התגלו נקודות שחורות סביב האיבר. הרופא איבחן את זה כאנגיוקרטומה. האם הנגעים האלה נובעים מוירוס הפפילומה? או שגורמים לפפילומה? האם יש לזה קשר כלשהו לפפילומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה ענו לי- אנגיוקרטומה...
שרה08/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנגיוקרטומה ופפילומה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/07/2015כדאי להתיעץ עם רופא עור
אנגיוקרטומה זה לא יבלות וירליות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 פוליפים ברחםשרית07/07/2015
שלום רב,
בבדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית נמצאו אצלי 3 פוליפים בגודל של סנטימטר אחד כל אחד. זה לא גרם לכל דימום ולא הרגשתי דבר. הגילוי היה בבדיקת אולטרסאונד שיגרתית בביקור אצל רופא נשים.
שאלתי היא האם ריבוי פוליפים מהווה סיכון גדול יותר לממאירות?
תודה שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 פוליפים ברחם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/07/2015לא בהכרח אבלצריך להוציא אותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין לאחר ניתוח הוצאת ציסטאן07/07/2015
שלום ב25.6 עברתי ניתוח בהרדמה מלאה להוצאת ציסטה מדופן הנרתיק, הציסטה הייתה בקוטר של כ5 ס"מ.. השאלה שלי היא מתי אני יוכל לחזור לקיים יחסי מין? בלי לפגוע בעצמי..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסי מין לאחר ניתוח הוצאת ציסט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/07/2015לאחר בקורת רופא כעבור חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לגלולות לאחר הריוןמיה07/07/2015
שלום, אני בת 31, שבעה חודשים אחרי לידה, לפני ההריון לקחתי פמינט כשלוש שנים ועכשיו אני רוצה לחזור לקחת אותן, אני כבר לא מניקה, רציתי לדעת אם יש איזה סיכון בחזרה ללקיחת גלולות אחרי תקופה ארוכה כזו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לגלולות לאחר הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/07/2015אין בעיה פני לרופא נשים לקבלת מרשם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותאני07/07/2015
לקחתי גלולות פעם ראשונה. סיימתי את החפיסה לפני כ-5 ימים ורק היום קיבלתי מחזור. מחר אני כבר אמורה להתחיל חפיסה חדשה. האם להתחיל אותה גם אם המחזור עדיין לא נגמר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את צריכה לספור 8 ימים מהיום שעשית
קוקי07/07/2015מהיום שעשית הפסקה וביום ה-8 להתחיל חפיסה חדשה גם אם המחזור נמשך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגובה שלי זה במידה ואת נוטלת
קוקי07/07/2015גלולות של 21 יום לצורך העניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/07/2015כן מתחילה חפיסה אחרי 7 ימי הפסקה ללא קשר למתי הגיע המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה בבקשה עזרה בבקשהשלום..07/07/2015
מה זה אדמת וחצבת וממי אפשר להידבק??אני לא עשיתי את החיסון נגד האדמת ולגבי חצבת לא יודעת..ממי אפשר להידבק וצריך להיזהר?אפשר להידבק ממישהו שסתם חולה או מישהו שיש לו אדמת או חצבת אז אפשר להידבק??ואם היה לי אבעבועות רוח שהייתי קטנה זה לא אומר שזה בסדר וכבר היה ולא יהיה שוב??בבקשה אשמח אם תעני לי על השאלות ששאלתע אני ממש מודאגת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה בבקשה עזרה בבקשה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/07/2015אדמת וחצבת אלו מחלות וירליות אפשר להדבק ממי שחולה בהן. רב האנשים עוברים חיסונים בבית הספר נגד המחלות האלו
אבעבועות רוח בדרך כלל לא חוזר אם חלית במחלה זו בעבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבות אפשריות לשפה פנימית נפוחהד``ר ליאורה אברמוב06/07/2015
שלום רציתי לשאול מה יכול לגרום לשפה פנימית אחת להיות נפוחה וקשה,
והאם יש צורך בבדיקה?
אציין כי זה לא קרה בעקבות יחסי מין, זה נראה שונה מהרגיל, ניסיתי למרוח אגיסטן אבל לא עזר. אין גרד או כאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפה פנימית נפוחה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/07/2015יכול להיות מצב של ציסטה ברטולין. פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמישהי06/07/2015
ד"ר שלום,
בת 21 ,מעולם לא קיימתי יחסי מין.לאחרונה הייתה לי בעיה בשרירי רצפת האגן (כאבים)ולכן הופניתי לפיזיותרפיה לרצפת האגן. הפיזיותרפיסטית רצתה לבדוק אם אפשר לעבוד בתוך הנרתיק , ניסתה להכניס אצבע,ולא הייתה שום בעיה,האצבע נכנסה והיא בדקה את מצב השרירים בתוך הנרתיק. מה זה אומר? האם ניתן לעשות לי גם אולטראסאונד וגינלי במידת הצורך? כי יש לי תור לאולטראסאונד גניקולוגי בטני בעוד כשבוע בגלל שאמרתי לגינקולוג שאני בתולה (וזה אכן כך,לא קיימתי יחסי מין מעולם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/07/2015המתמר ל האולטראסאונד יותר רחב מאצבע
גם בנשים בתולות יש מספיק פתח בקרום שאצבע יכולה להכנס אבל עדיין האישה בתולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדדי CA-125 גבוהות בבדיקות דםדפנה06/07/2015
שלום רב
לאחרונה החלו לי כאבי בטן תחתונה חזקים. בבדיקת אולטרסטאונד נמצאו 2 ממצאים - שככל הניראה מדובר במיומות. רופא הנשים שלח אותי לבדיקות דמים - כאשר המדד של CA-125 ניראה חריג - 82 בערכו.
האם יש לי סיבה לדאגה? האם מדדים אלו גבוהים עם הופעת מיומות ברחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדדי CA-125 גבוהות בבדיקות דם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/07/2015יכול להיות קשור למיומות או לדלקת בבטן אבל פני לרופא הנשים שלך להמשך ברור
בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוברינג וזידובלשרון05/07/2015
קיבלתי מרשם לזידובל ל5 ימים..
האם מותר להשתמש בזה בזמן שאני עם הנוברינג?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוברינג וזידובל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/07/2015כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה! דימומיםדניאל05/07/2015
היי.. נתלתי גלולות בצורה לא ממש מסודרת, אך כל יום במשך שלוש וחצי שנים, באוקטובר 2014 הפסקתי והייתי מקבלת ווסת אחת ל21 יום כמעט שלושה חודשים באופן מסודר. לפני בערך חמישה חודשים התחיל משהו מוזר, איחור במחזור של כמה שבועות שאחריו במקום מחזור התחילו דימומים של שבועיים שלוש(דימומים קטנים- כמו הפרשות חומות) ואחריהם מחזור, 28 ימים אחר כך קבלתי מחזור וחודש אחריו שוב לא קיבלתי.. אחרי שבועיים או שלושה החלו שוב דימומים במשך שלושה שבועות, הדימומים פסקו אך לא קבלתי מחזור. יש לציין שבדיקות הריון יצאו שליליות וכמו כן גם בבדיקה אצל הרופא נשים במהלך הדימומים לא ניראו סימני הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה! דימומים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/07/2015כנראה הפרעה הורמונלית חיזרי לרופא נשים לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בנרתיקע05/07/2015
סיימתי טיפול בזל זידובל ואנטיביוטיקה אומפלדקס. לאחר דלקת בנרתיק שנמשכת כבר זמן מה. כמו כן בדיקת פאפ לא הייתה תקינה ואני מחכה לבדיקת קולוסקופיה. למרות הטיפול עדיין יש תחושת גרד בנרתיק. מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלה על זיהום בנרתיק
עינת05/07/2015האם ניתן להשתמש בתכשיר לקטל בשילוב משחה אזורית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא נעיםגילי05/07/2015
היי.
יש לי בעיה אני בת שלושים ואחת ומזה חצי שנה לראשונה בחיים יש לי ריח רע מהנרתיק ללא גרד או הפרשות מרובות. חוץ מהריח הכל רגיל. טופלתי בנרות ואחרי שלושה חודשים הריח חזר נתנו לי את המזרק עם הג'ל זידובל וזה לא עוזר.
מאחר ןכנראה זו לא פטריה אלא משהו חיידקי. מה אפשר לעשות? האם מלבד האי נוחות זה עלול להיות מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נעים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/07/2015חיזרי לרופא לקבל עוד טיפול מקומי אנטיביוטי, הוסיפי פרוביוטיקה דרך הפה ולנרתיק ואולי אם זה חוזר על עצמו יכולה להיות הדבקה מבן הזוג,
עשי תרבית נרתיקית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות וגמר בפניםגלי04/07/2015
היי,אני לוקחת גלולות קרוב לשנתיים. אני לוקחת כל יום באותה השעה,לפעמיים בשעה איחור. היום חבר שלי גמר בפנים, האם יש סיכוי שאכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות וגמר בפנים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/07/2015סבירות קלושה כי הגלולות מונעות הריון ב 99.5%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרזט ומחזורשירי04/07/2015
אני בת 41 אמא ל2. סובלת ממיגרנות ולכן קיבלתי גלולות סרזט ללא אסטרוגן.
מצד שני מקבלת אחרי שבועיים של רגיעה מחזור רגיל לכל דבר עם קרישי דם ומוגבר בדיוק כמו ללא הגלולות. מצד שני השמנה נוראית תוך שבועיים וחצי 5 קילו !!!
לא שיניתי דבר בתזונה שלי להיפך אני בדיאטה כבר 3 חודשים ושוקלת 65 ק"ג.
האם פרוגסטרון גורם ככה להשמנה?
ואיך ניתן לשמור על עצמי ככה שאני סובלת ממיגרנות ואסור לי שום גלולה מלבד סרזט?
נטלתי הקספרין בגלל שהמוגלובין כבר הגיע ל9....
אשמח לעזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרזט ומחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/07/2015התיעצי עם רופא הנשים שלך אולי מירנה התקן תוך רחמי הורמונלי ישפר מצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)