מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חתךמרי26/07/2015
היי לפני יומיים קיימתי יחסי מין כאב לי וירד מעט דם.
עכשיו יומיים אחרי עדין קצת כואב לי באיזור של הכניסה לנרתיק ושמתי לב לכמו חתך קטן קטן.
יש לציין שגם לפני 3 חודשים קרה לי בדיוק את אותו הדבר רק עם כאבים הרבה יותר גדולים ודימום רב יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.27/07/2015יכול להיות שזה חתך מ"תאונה" בזמן קיום יחסי מין ולכן נפצעת.. אם זה ממשיך תני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתך - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן28/07/2015OK
אז מה השאלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייאני26/07/2015
אני בת 20, לא מעשנת, בלי רקע במשפחה לקרישתיות בעיות בלב או סרטן....
היום הייתי אצל רופא נשים בפעם הראשונה, וביקשתי מהרופא מרשם לגלולות, והוא נתן לי מרשם לפמינט.
(בלי בדיקות דם ובלי שום דבר)
לפי מה הרופא מתאים את סוג הגלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשאלתך
מורן נשים.26/07/2015הרופאים היום נותנים גלולות על דעת עצמם וכלום לא מעניין אותם. אני ממליצה לך לפנות לרופא המשפחה שלך ולבקש בדיקות דם לסוג הגלולות שאת לוקחת ,אחרי כמה ימים שיהיו תשובות תתקשרי למרפאה והם יגידו לך אם סוג הגלולות מתאים לך,אם כן מצויין ואם לא אז תפני לרופא הנשים שיחליף לך לסוג גלולות אחר . כל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פמינטאני26/07/2015
שלום
שנתיים וחצי הייתי לוקחת גלולות יאז.
החלפתי סוג מיאז לפמינט.
אתמול לקחתי בפעם הראשונה גלולות פמינט.
תוך כמה זמן בערך אני אמורה לקבל מחזור בזמן השבוע הפסקה?
**
כשהייתי לוקחת יאז הייתי מקבלת מחזור אחרי 3-4 ימים מרגע הפסקת הגלולות הפעילות.
**
אני אמורה לצאת לטיול בקרוב.
אני אמורה לסיים את החפיסה הראשונה של פמינט יומיים לפני סוף הטיול.
האם יש סיכוי שאקבל מחזור במהלך היומיים האלה?
**
תודה רבה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבל שדילגו עליי ולא ענו לי!!!
אני29/07/201522222222222222222222222222
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות לפני קבלת ווסתטל26/07/2015
שלום,
אני בת 25. כאשר אני מאוננת סמוך (= כמה ימים לפני כן) לקבלת הווסת (זאת אומרת, יש לי גודש בחזה וסימנים קדם ווסתיים) אני מרגישה כאב די חזק בבטן התחתונה.
הכאב חולף אחרי דקה או שתיים אבל בכל זאת מטריד אותי.
חשוב לציין שהאוננות מתבצעת רק מגירוי הדגדגן (בעזרת האצבעות ומעל התחתון), ואני לא מכניסה חפץ או אצבעות לתוך הנרתיק.
ממה לדעתך זה יכול להיגרם?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.27/07/2015זה לא קשור לאוננות,כנראה זה הסימנים שאת עומדת לקבל זה טבעי ויש את זה לרוב הבנות. כל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות לפני קבלת ווסת - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן28/07/2015טוב... זאת שאלה די קשה. אין לי מושג מה לומר לך.
מקרה מיוחד.
תפני לרופא שלך , אולי יתגלה משהו בבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יאזטליה25/07/2015
היי,
קיבלתי מרופא נשים את הגלולות יאז לטיפול באקנה. אתמול לקחתי את הגלולה הראשונה והיום את השנייה. עכשיו קראתי באינטרנט על הסכנות הרבות בגלולה מסוג זה, 75% יותר סיכוי ללקות בקרישי דם קטלניים ואני מאד מפחדת. האם ניתן להפסיק ליטול את הגלולות לאחר שתיים בלבד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.27/07/2015אם את בריאה והכל בסדר אין לך מה לדאוג ,90 אחוז מבנות ישראל לוקחות גלולות והכל בסדר, גלולות אפשר להפסיק בכל זמן שתרצי רק תקחי בחשבון שכ3 ימים אחרי שתפסיקי את תקבלי מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאז - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן28/07/2015האם ניתן להפסיק ליטול את הגלולות לאחר שתיים בלבד?
==== כן, מותר. אבל נראה לי שלא הבנת משהו ממה שכתוב. תתיעצי שוב עם הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותע25/07/2015
שלום, אני מתחתנת עוד חודש והמחזור יוצא לי בשבוע של החתונה.. אני משתמשת בגלולות. האם מותר לי לקחת ברצף חפיסה וחצי של גלולות ולא שתיים מלאות כדי שהמחזור יהיה לפני החתונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.27/07/2015אין בעיה שתקחי חבילה וחצי רק קחי בחשבון שכשתפסיקי את תקבלי מחזור אחרי כ3 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
ע30/07/2015תודה. יש לציין למקרה שלא הסברתי את עצמי שאני בדר"כ לוקחת רק חפיסה אחת ולא שתיים רצופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן28/07/2015האם מותר לי לקחת ברצף חפיסה וחצי של גלולות ולא שתיים מלאות כדי שהמחזור יהיה לפני החתונה?
=== כן, זה מקובל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניעת הריון
ע30/07/2015ולאחר החפיסה וחצי, והפסקה של שבוע מחזור. כשאני מתחילה חפיסה חדשה, כמה זמן עד ששוב אהיה מוגנת מהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום צריכה עזרהשיר25/07/2015
שלום, אני חושבת שיש לי פטריה בשפתיים של הנרתיק. מאוד מגרד לי בחלק מהשפתיים, והסתכלתי עם מראה וזה נראה שחלק מהשפתיים לבנות(חיוורות וחסרות צבע) וחלק אדום , מה אפשר לשים עלזה? איך פטריה נראית בכלל?
אני חיילת אז יהיה לי קשה להגיע לרופא נשים בשבוע הקרוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.27/07/2015ממליצה לך ללכת לבית מרקחת הקרוב ולבקש משחת עזרקאין ג'ל לא סטרילי,עוזר ולא מחייב מרשם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום צריכה עזרה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן28/07/2015אני חיילת אז יהיה לי קשה להגיע לרופא נשים בשבוע הקרוב
==== חיילת חמודה. עם כל הרצון הטוב שלנו לא נוכל לעזור לך. את ממש חייבת להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום.יעל25/07/2015
בת 33 מחזור סדיר לאורך כל הזמן.
סיימתי מחזור ביום רביעי האחרון.
אתמול ראיתי שיש לי קצת דימומים שהעברתי נייר.
לאחר מכן מאוחר יותר היה קיום יחסי מין אחרי הרבה זמן שלא היה, ללא אמצעי מניעה וללא גמירה בפנים. והיום הדימום חזק יותר כמו ימים אחרונים של מחזור, אבל יש זרימה לא סובלת מכאבים. קצת שורף אבל לא יותר מידי.
האם זה מעיד על משהו? פעם ראשונה שזה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.27/07/2015האם את תחת גלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
יעל27/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתך
מורן נשים.27/07/2015אז תפני לבדיקת רופא נשים בזמן הקרוב זה דורש בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום. - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן28/07/2015האם זה מעיד על משהו?
=== לא נוכל לעזור לך. אבל יש צורך מיידסי בבדיקה גינקולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעתי את עצמי.שירלי25/07/2015
היי,קצת מביך אבל..
פצעתי את עצמי בזמן אוננות עם אינסטרומנט שלא מיועד לכך. פצע פנימי,באותו הרגע לא כאב כלום אך בסוף ראיתי המון דם.נבהלתי נורא.
היום בבוקר שאחרי,שרף לי להטיל שתן +יצא לי עוד שאריות דם.
יש סיבה להילחץ?זה יתרפא לבד? שמן עץ התה יכול לעזור?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעתי את עצמי. - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/07/2015יש סיבה להילחץ?זה יתרפא לבד? שמן עץ התה יכול לעזור?
*** אני חושב שאת חייבת להבדק בדיקה גינקולוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן תוך רחמי וAPLAעדן24/07/2015
שלום,
אני בת 26 ויש לי התקן תוך רחמי לנשים שטרם ילדו. הותקן לפני כ-7,8 חודשים ובוצעה ביקורת אצל רופאה לפני 4 חודשים והכל היה בסדר.
המחזור שלי תמיד היה סדיר, ללא ההתקן עמד על כל 26 ימים, ועם ההתקן כ-30 ימים.
להלן השאלה שלי:
המחזור האחרון איחר ב-3 שבועות (מעולם לא קרה לי בעבר), והמחזור אחריו, קרי הנוכחי, כבר מאחר בכמה ימים ואני מחכה שיגיע.
בבדיקה ידנית אני מרגישה את החוט של ההתקן, כך שהוא לא נפלט החוצה.
במצב רגיל לא הייתי דואגת, אבל אני יודעת גם שיש לי APLA. מכאן שחשבתי שאולי יתכן שההתקן בפנים, אבל לא בדיוק במקום הנכון, מה שגורם לי להיכנס להריון ולעשות הפלה טבעית בגלל הAPLA, ולכן המחזורים האחרונים מאחרים.
האם זה הגיוני? או שכל עוד האיחור הוא עד 3 שבועות, גם אם כמה מחזורים ברצף, אין סיכוי לכניסה להריון והפלה ספונטנית?
תודה מראש,
עדן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה
עדן24/07/2015(אם זה משנה משהו, בנוסף יש גם חשד לLAC אך הוא לא מאומת שכן טרם עשיתי בדיקה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק e-coliעדי 3224/07/2015
אני בת 32 אמא לילדה בת 4 מנסים מזה מס' חודשים להכנס להריון. החודש ניסינו אינטנסיבי ושבוע שעבר הייתה לי דכיפות לא הגיונית למתן שתן עשיתי תרבית ויש לי חיידק e coli ואיחור במחזור הרופא נתן לי אנטיביוטיקה מסוג ציפרודקס 500 ל5 ימים פעמיים ביום ובדיקה לגילוי הריון . אני מאוד מתלבטת אם ליטול את התרופה אחרי כל מה שקראתי באינטרנט. הצריבה חלפה עם שימוש בסידורל. המחזור עדיין מאחר. האם כדאי לחכות עם השימוש באנטיביוטיקה? ואם אני בהריון ואני לא מטפלת מה הסיכונים?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק e-coli - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/07/2015האם כדאי לחכות עם השימוש באנטיביוטיקה? ואם אני בהריון ואני לא מטפלת מה הסיכונים?
**** אני ממליץ לפעול בהתאם להמלצות הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות או פורמילוט נור לפני חתונהחן24/07/2015
שלום,
המחזור שלי בדר"כ סדיר, כל 26 יום (לפעמים יש סטיה של יום-יומיים לכאן או לכאן).
החודש קבלתי ב-21/7 וחודש הבא אני אמורה לקבל ב-17/8. אני מתחתנת בע"ה ב-2/9 והמקווה ב-31/8. כדי להיות "כשרה" למקווה אני חייבת לקבל את המחזור ב-17 לחודש, במידה ויאחר לי זה עלול ליצור בעיה ולכן חשבתי לא לקחת את הסיכון ולקחת גלולות/פורמילוט נור.
אני לא נוהגת בדר"כ לקחת גלולות.
מה מומלץ יותר- לקחת גלולות רצוף 2 חפיסות (מהיום עד אחרי החתונה) או להשתמש בפורמילוט נור?
במידה ופורמילוט נור - מתי כדאי להתחיל להשתמש והאם מותר להשתמש חודש ימים רצוף בכדור?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות או פורמילוט נור לפני חתונה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/07/2015אנו לא נותנים המלצות טיפול באינטרנט. תפני לרופא המטפל שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות או פורמילוט נור לפני חתונה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/07/2015אנו לא נותנים המלצות טיפול באינטרנט. תפני לרופא המטפל שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לפני סיום חפיסת גלולותמעיין ברכה24/07/2015
שלום,
התחלתי לקחת החודש פמינט בפעם הראשונה (אני לקחתי גלולות אחרות חדשה בתחום ;-) ) בכול אופן נשארו לי עוד 4 גלולות לסוף החבילה ואז ה7 ימי "שקט" האם זה תקין הדימום או שלא?
מחכה לתשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לפני סיום חפיסת גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין24/07/2015יתכנו לעיתים דימומים לפני המועד הצפוי עם תחילת נטילת גלולולת
יש ההלמשיך ליטול את הגלולות כמקובל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?אני23/07/2015
שלום, מתכננים הריון נוסף. אתמול בביקור אצל רופא נשים נאמר לי ע"פ אולטרסאונד כי הביוץ היה בערך לפני עשרה ימים. בשעות הערב היה לי דימום קל והיום אין דימום בכלל ולכן לא נראה לי שמחזור(לציין כי בבוקר ביצעתי בדיקת הריון והיא יצאה שלילית) מה שכן הבטן שלי גולשת ולא רגועה. האם יכול להיות כתוצאה מההשרשה של הביצית ברחם? תוך כמה זמן אפשר לבדוק אם אני בהריון? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון? - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין24/07/2015סביב 3-5 ימים לאחר איחור מועד המחזור הצפוי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ארוך מהרגילענת22/07/2015
שלום ד"ר,
בת 21 כבר כמה חודשים שכמות הווסת היא קטנה מאוד,ובחודשיים האחרונים כל ווסת נמשכת כשלושה שבועות.
כמו כן,סובלת מכאבים חזקים בעצמות האגן.
רופאת הנשים לקחה ביופסיה שיצאה תקינה, ואמרה שאין מה לעשות.
האם להסתפק בתשובה זו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ארוך מהרגיל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/07/2015ניתן בהחלט לטפל במחזור ארוך עם טיפולים הורמונליים חיזרי לרופאת נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)