מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אני בהריון??מאי01/07/2015
בת 18
אני נוטלת גלולות יאז כבר חודשיים , כמה שעות אחרי הגלולה של יום ראשון שלשלתי (היום יום רביעי) ,את הגלולה של יום שני שכחתי, ואת הגלולה של יום שלישי (אתמול) לקחתי באיחור של 11 שעות. אני בשבוע האחרון של הגלולות ובסוף השבוע צריכה לקבל מחזור. אני לוקחת גלולות 24/4. מה לעשות?? האם אני בהריון? קיימתי יחסים פעם אחרונה לפני שבוע, עכשיו אני מוגנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני בהריון?? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/07/2015ממש לא מוגנת דלגי על 4 גלולות לבנות והמשיכי לחפיסה חדשה שבועיים לא תהיי עכשיו מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות והפסקהדניאל01/07/2015
אני ביום הראשון של ההפסקה אחרי החבילה הראשונה שלי שאי פעם לקחתי של גלולות ...מתי יגיע המחזור בנתיים אין כלום...??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות והפסקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/07/2015בדרך כלל אחרי 3 ימים מהפסקת הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת סרזט ללא הנקהלירון30/06/2015
היי, לאחרונה כמעט ואיני מניקה ועדיין נוטלת סרזט, אני מתכוונת בימים הקרובים להגיע אל הרופא שלי ולהחליף גלולה בנתיים עד אז האם נטילת הגלולה יעילה והיני מוגנת על אף שהפסקתי להניק... אודה לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת סרזט ללא הנקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/07/2015מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולותליאל30/06/2015
שלום,
לאחר שהתחלתי לקחת גלולות יסמין סבלתי מתופעות לוואי ולכן לאחר 6 ימים הפסקתי לקחת את הגלולה. היום כעבור שבוע עדיין לא קיבלתי מחזור בעקבות ההפסקה. אני מחכה למחזור על מנת להתחיל את הגלולות החדשות שקיבלתי מהרופא. מה עלי לעשות? האם זה ייתכן שלא אקבל מחזור בעקבות ההפסקה? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/07/2015המתיני בסבלנות יכול להיות שהמחזור יתעכב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אני יודעת מאיזה מהמשגלים נכנסתישירה30/06/2015
שלום שמי שירה בת 32 יש לי וסת סדירה כל 28 ימים. בשנת 2014 היו פעמים של כל 27 ופעמים בודדות כל 30 יום. הוסת הארונה שלי הייתה ב 30.5.15 והסתיימה בערך ב 3.6.15. בתאריך ה 6.6.15 קיימתי יחסים לא מוגנים במשגל נסוג וב 10.6.15 קיימתי יחסים מלאים לא מוגנים לא במשגל נסוג. איך אני יכולה לדעת או האם אני יכולה לדעת מאיזה מהמשגלים נקלטתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך אני יודעת מאיזה מהמשגלים נכנסתי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/07/2015אם את בהריון האולטראסאונד יעזור בקביעת תשובה יותר מדויקת. לפי גיל הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פוריות - תופעות לוואיויקי30/06/2015
שלום!
סיימתי השבוע טיפול פוריות. הביוץ היה ביום ראשון (לאחר שהזרקתי אוביטרל בשישי בבוקר לפי ההוראות)
מאז הביוץ אני עדיין מרגישה לחץ באזור הרחם וברגע שיש צורך במתן שתן, הצורך הוא מאוד חזק - לא רגיל.
האם זה יכול להיות כתוצאה מהורמונים שקיבלתי (וחלק עדיין מקבלת)
MENOPUR/ovitrelle/estrofem/crinone
האם זה מצב שכדאי לפנות לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פוריות - תופעות לוואי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/07/2015פני לבדיקת רופא הנשים המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפבתאל30/06/2015
שלום עברתי לפני חצי שנה ביופסיה מצוואר הרחם בגלל דימום בלתי סדיר הביופסיה יצאה תקימה והדימום לפי דבריו בגלל צוואר רחם אקטרופיוני ושריטה בצוואר רחם. לאחר חצי שנה שוב דימום הייתי אצל הרופא אמר שנראה לו שזו שוב אותה הבעיה עשה לי צריבה ובדיקת פאפ, הבדיקה נלקחה ב 18.6 התקשרתי למרפאה לשאול מתי יהיה מוכן כי אני רוצה לקבוע תור לרופא היא אמרה שתדבר עם המעבדה ותגיד לי מתי. התשובה תגיע, במעבדה אמרו עוד כמה ימים עד יום חמישי ואני מה זה מודאגת ורק בוכה שמה הבדיקה לא תקינה איך היא מוכנה פחות משבועיים האם יש קשר בין הזמן לבין תוצאות אולי זה מראה על משהו שלילי? אני מפחדת מאוד שאם.זה מוכן מהר התשובה לא טובה. לעזרתך אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פאפ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/06/2015אין מה להלחץ לפעמים מעבדות עמוסות ולוקח יותר זמן עד התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר מסרזט לנובה רינגענת30/06/2015
אני מסיימת הנקה כעת והרופאה נתנה לי מרשם לנובה רינג, איך עושים את המעבר, האם ברצף ז"א שהיום אני מפסיקה סרזט ומחר שמה את הטבעת או צריך לחכות למחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר מסרזט לנובה רינג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/06/2015עם הפסקת הסרזט שימי את הנובה רינג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ההגנה מתחילה מיד
ענת30/06/2015אם בשבת בבוקר זה הגלולה האחרונה של הסרזט אז בשבת כבר לשים את הטבעת או בראשון בבוקר? והאם אני מוגנת מיד?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ההגנה מתחילה מיד - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/07/2015בראשון בבקר וההגנה מידית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום עם התקן מירנהאורטל30/06/2015
בוקר טוב,
לפני שנה ו3 חודשים הגניקולוג שלי שם לי התקן " מירנה ".
לפני שבועיים ב 15.6 קיבלתי ווסת כמו בכל חודש ( מעט מאוד, רק כתמים חומים) .
אך אתמול היה לי בבוקר הפרשה דמית (ממש דם ) והיום בבוקר התעוררתי עם כאבי מחזור מאוד חזקים ושוב הפרשה דמית בניגוב.
האם יתכן שקיבלתי ווסת פעמים בחודש ?
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום עם התקן מירנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/06/2015נדיר עשי בדיקת הריון ואם שלילית כנראה עקב המירנה, פני לבדיקת רופא נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי מהפסקת גלולותשני30/06/2015
היי ..הפסקתי גלולות לאחר 9 שנים כי אני ובעלי חושבים להיכנס להריון .
כמובן שקיבלתי כרגיל וסת , וביום שישי האחרון כבר הייתי אמורה לנטול חפיסה חדשה ומאז כבר יומיים שלושה יש לי מן לחץ וכמו כאב ראש ממושך וחולשה .
האם זה כתוצאה מהפסקת הגלולות?
המון פעמיים בזמן הגלולות ובשבוע הפסקתן לקבלת וסת חשתי כאבי ראש נוראיים אבל הפעם זה פחות כאב ראש כואב זה יותר לחץ בראש וחולשה. זה טבעי ..נורמאלי? מה אני אמורה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי מהפסקת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/06/2015פני קודם כל לבדיקת רופא משפחה לשלול בעיות אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר מגלולה לגלולה אחרתAg29/06/2015
שלום , בשנה האחרונה נטלתי סיזוניק אך עדיין זה לא עזר לכאבים בעצת הרופאה שלי החלפתי לקלייר לפני 3 שבועות אך היא עשתה לי מאוד רע ודימומים כבדים ולכן היום חזרתי לסיזוניק כשנשארו לי בחפיסת הקלייר עוד 4 כדורים ?כמה זמן יעבור עד שאהיה מוגנת והאם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר מגלולה לגלולה אחרת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/06/2015החליפי לסזוניק ללא הפסקות ואת מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרכים להרחבת הנרתיקאלה29/06/2015
שלום רציתי לדעת כיצד אפשר להרחיב את הנרתיק בדרכים שונות, הציעו לי לעבור ניתוח האם יש עוד דרכים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרכים להרחבת הנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/06/2015הכל תלוי אם יש נרתיק מוצר כמום מלידה או שהשרירים מכווצים. ברב המקרים ניתן לעבוד עם מרחיבים הדרגתיים לנרתיק כדי להרחיב אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותיובל29/06/2015
היי ,
אני בת 18.5 ואני עם גלולות מסוג פמינט כבר 4 חודשים .
אני אמורה להיות באילת עם חבר שלי בסוף החבילה החמישית .
האם אני יכולה להמשיך לנטול את החבילה הבאה (6) מבלי לקבל מחזור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/06/2015כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות וטיסהדניאל29/06/2015
אני לוקחת גלולות כבר חודש כמעט היום גלולה אחרונה ואז אני עושה הפסקה .אני טסה עוד כמה ימים ..הבנתי שיש סכנה בלטוס כי יש סכנה לקרשיות דם .
עכשיו אני עשיתי ניתוח בתחילת שנה ועשיתי בדיקת דם אני לא ממש בטוחה אבל יש מצב בדקו לי קרשיות דם ואני חושבת שאין לי כלום ..
גם הרופאת נשים אחרי שאמרתי לה שלאמא שלי היה בעיה בקרשיות והיא הסתכלה בתיק האישי שלי ואמרה שהכל בסדר.
השאלה שלי אם זה בסדר לטוס ?האם הכל יהיה בסדר בטיסה ולא יקרה כלום?
הרופאה הייתה אומרת לי אם יש איזה בעיה או שולחת אותי לבדיקות נוספות..נכוון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות וטיסה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/06/2015סביר להניח שאם היתה בעיה היית יודעת מזה אבל חיזרי אליה לפני הטיסה להבהרת הנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בגרד בנרתיק מבלי לראות רופא??תמרה29/06/2015
שלום, מזה כמה ימים יש לי אדמומיות מאוד גדולה בתוך הנרתיק מצד אחד, מצד שני כשאני מנגבת עם מגבון לח (בפנים ממש) אני רואה נקודות קטנות.... שנראות קצת כמו כנימות :O השאלה שלי האם ניתן לטפל באמצעים שמרנים כמו משחת אגיסטן ומשם לראות מה יקרה או לרוץ לרופאת נשים כדי שתהיה אבחנה מדויקת לפני שאני מטפלת?? (התור לרופאת נשים רק בעוד שבוע!!) נ.ב.- אם יש השערה מה זה יכול להיות אני אשמח לשמוע!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בגרד בנרתיק מבלי לראות רופא?? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/06/2015לא ניתן לאבחן דרך האינטרנט אם את סובלת נסי לשים משחת אגיסטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)