מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור חוזר אחרי שבועיים .אנה04/07/2015
אני בתולה בת 25 , היה לי מחזור ב 17/6 ואחרי שבועיים חזר בכמויות קטנות. האם זה מחזור או שקשור למדהו אחר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור חוזר אחרי שבועיים . - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/07/2015פני לרופא נשים לברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המחזור שלא הגיעמטיילת03/07/2015
שלום!
אני נוטלת גלולות כבר למעלה משלוש שנים. וספציפית גלולות מסוג ״קלייר״ למעלה משנתיים.
חודש שעבר שכחתי גלולה אחת וקיבלתי מחזור באמצע החודש. (דבר נורמטיבי)
יומיים לפני הזמן בו עליי לקבל את המחזור (כשכל הסימנים כבר נראו באופק- חצ׳קונים, מצבי רוח וכדומה), קיימתי יחסי מין ונקרע הקונדום.
לא קיבלתי מחזור. (גם לא טיפ טיפה כמו שקלייר אמור לדלל, כלום!!!)
האם אני יכולה להיכנס להריון במצב הזה? יומיים לפני המחזור? על גלולות? (גם אם שכחתי אחת במהלך החודש???)
ואני מתחילה היום חפיסה חדשה של גלולות, האם להמשיך ליטול את הגלולות ולחכות למחזור הבא?
אני גם מטיילת בדרום אמריקה שלושה חודשים ונותרו לי עוד חודשיים לסוף הטיול.
מה עליי לעשות? אני בלחץ כמעט אטומי.
בברכה.
הדאוגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המחזור שלא הגיע - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/07/2015עשי בדיקת שתן ביתית לשלול הריון ואם שלילי המשיכי גלולות כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ראשון לאחר לידה ונטילת גלולותרוני03/07/2015
שלום. ילדתי לפני ב 6/5 . וקיבלתי מחזור ראשון ב 25/6 . מאז ועד כה טרם הפסיק המחזור והתחלתי מהיום הראשון למחזור בנטילת גלולות מסוג מליאן.
מה הסיבה שהמחזור ארוך ? חשוב לציין שלא מדובר במחזור יחסית כבד או עם דימופ פעיל אך בעיקר בניגוב קיים דימום אדום.
מתי המחזור יפסק? והאם זה נובע מהגלולות ? האם עלי להחליך אותן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ראשון לאחר לידה ונטילת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/07/2015יכול להיות מהגלולות. אם הדימומים ימשכו תחזרי לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- dalacin c cap 150דנה03/07/2015
שלום רב, שלשום התחילה פצע מוגלתי בפות ולאחר ניקוז ושימוש ב 2 משחות אחד אנטיביטי והשני דרמקומבין הטיפול לאעזר והפצע המוגלתי חזר, הצריך ניקוז נוסף, כל האזור הפך להיות צורב אדום וכואב. הרופא המליץ עלdalacin c cap 150 3 פעמים ביום למשך 5 ימים. אני קצת חוששת מאחר ומדובר באישה סיעודית. מה הם התופעות הלוואי הנפוצות ? והאם מדובר בטיפול מתן דרך הפה או וגינלי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר dalacin c cap 150 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/07/2015התיעצי עם הרופא המטפל למה התכוון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולותחנה02/07/2015
היי, אני רוצה להפסיק את הגלולות ואין לי אפשרות ללכת לרופאת נשים להתייעצות בנושא בגלל שאני חיילת...
רציתי לדעת מה ההשלכות של לחזור להשתמש בגלולות ומה משך הזמן המינימלי שמומלץ להפסקה בין הפסקה לחזרה בשימוש בגלולות.
מציינת גם שהגלולות לא עשו לי תופעות לוואי חריגות מלבד הגדלת חזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/07/2015אין הגיון לעשות הפסקה של חודש ולהתחיל מחדש.. אם את מתכננת לטווח ארוך להמשיך עם גלולות אל תעשי הפסק זה לא בריא אבל. אם בכל זאת את רוצה לעשות הפסקה סיימי חפיסה ואל תתחילי חדשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר תקופה של צריכת גלולותעמית02/07/2015
היי,נטלתי גלולות במשך 3 וחצי שנים.
הפסקתי לפני 4 חודשים וכחודש ימים קצת יותר נוטלת חומצה פולית.
לפי החישוב של הגלולות הייתי אמורה לקבל מחזור ביום שני 29.6 ועד עכשיו לא קיבלתי ... האם כדי לעשות בדיקת היריון? או שטבעי שמאחר בגלל ההפסקה מהגלולות.
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר תקופה של צריכת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/07/2015יכולה לעשות בדיקת שתן לשלול הריון ואם שלילי להתמתין בסבלנות עד שיגיע מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר מגלולות מרסילון לקליירתמי02/07/2015
שלום ,
הייתי משתמשת בגלולות מרסילון וכל פעם שהייתי מחברת 2 חפיסות יחד
לאחר כמה ימים היה מופיע לי דימום
הלכתי לרופאה היא נתנה לי גלולות חדשות הנקראות קלייר שהן שונות לגמרי ממרסילון בכמות וצבע, נכון לעכשיו הרופאה אמרה לי להפסיק עם המרסילון כדי לקבל מחזור החודשי , השאלה שלי מתי נכון להתחיל את גלולות הקלייר? ולהיות מוגנת
כי ידוע לי מחברה שאמורים להתחיל ביום הראשון של הופעת המחזור מצד שני הרופאה אמרה לי חמישי הבאה
אני מאוד מבולבלת אשמח לעזרה תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר מגלולות מרסילון לקלייר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/07/2015מה זה חמישי הבא יחסית להפסקת הגלולות.. אם את מתלבטת התחילי ביום הראשון למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדלג על המחזור עם גלולותתהל02/07/2015
שלום,
בת 30, נוטלת גלולות מעל 10 שנים. בשנתיים האחרונות עם קלייר, האם ניתן לחבר בין 2 חפיסות על מנת לדלג על מחזור?
נוסעת לחודש לירח דבש והמחזור אמור לצאת בימים של טיסות ארוכות. אם כן, באיזה גלולה עלי לקחת את החבילה הבאה, בלבנות או באדומות?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדלג על המחזור עם גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/07/2015בקלייר קשה לחבר שתי חפיסות מחברים רק את הגלולות הצהובות שלוקחים אותן כ 12 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןרוני02/07/2015
שאלה כשאישה אסור לה להיות בהריון אבל יש לה ביציות והיא לוקחת אם פונדקאית ובעלה נותן את הזרע האם האישה שנותנת את הביצית חייבת לקבל טיפול הורמונלי כדי ליצר יותר ביציות או שאם אסור לה לקבל טיפולים הורמונלים אפשר להוציא רק ביצית אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה
רוני07/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/07/2015צריך להתיעץ עם רופא מומחה לפריון לגבי הנוהל דורש בדיקות שלך כדי לראות מה מצב הביציות שלך ללא טיפול הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישור מהגניקולוגאורנה02/07/2015
האם ניתן לערוך בדיקות ולקבל על בסיס התוצאות שלהן אישור מרופא/ה גניקולוג/ית שאין סכנה בביצוע פלטיו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישור מהגניקולוג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/07/2015בבדיקה גינקולוגית רואים אם הכל תקין ואין עדות לזהום. אף רופא לא יתן אישור בכתב למין אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שהקדיםסיוון02/07/2015
שלום, אני בת 21 ואני לוקחת גלולות מליאן כבר כמעט חצי שנה, היום פתאום קיבלתי מחזור שבוע לפני הזמן שאני אמורה לקבל ולא פיספסתי אף גלולה, זה אומר משהו? אני צריכה להמשיך כרגיל עם הגלולות? מה אני צריכה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור שהקדים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/07/2015יכול לקרות המשיכי גלולות כרגיל אם יהיו דימומים שוב בחודש הבא פני לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להקדים מחזור או לאחרשני01/07/2015
שלום רב, בת 25 בתולה, מעוניינת להזיז מחזור (להקדים או לאחר), ללא מחלות, בריאה. מנסיונכם, מה עדיף, לקחת פרימולט נור ולאחר? אם כן ממתי? או דופסטון לאחר 10 ימים מהמחזור במשך מספר ימים ואז לקבל? מה יותר בטוח ללא דימומים באמצע? אודה לקבלת הסבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להקדים מחזור או לאחר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/07/2015התיעצי עם רופא הנשים שלך שתי התרופות טובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעניין לדעתשמעון01/07/2015
רציתי לדעת האם צואר הרחם מחובר לנרתיק או שהוא רק מונח בתוכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעניין לדעת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/07/2015מחובר חנרתיק ובולט בתוך הנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Nuvaringליזה01/07/2015
שלום
ביום א הוצאתי את הnuvaring
אנחנו כבר ביום ד ועדיין לא קיבלתי
אמנם כתוב בעלון שאחרי יומיים מקבלים
גם בחודש הקודם קיבלתי אחרי 3 יום
אבל האם זה תקין
כל זה בהנחה שאני אמורה לחזור ביום ראשון הקרוב להשתמש שוב בנוברינג
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Nuvaring - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/07/2015תקין בהנחה שאינך בהריון. עשי בכל זאת בדיקת שתן לשלילת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת התקן תוך רחמי מסוג מירנהאביטל01/07/2015
שלום
מהו התווך שבו ניתן להכנס להריון לאחר הוצאת התקן?
לא קיבלתי מחזור מעת התקנתו בפעם השנייה ולכן אינני יכולה לחשב זמן ביוץ. האם עדיין קיימת השפעת ההורמון שיכולה למנוע כניסה להריון ואם כן כמה זמן?
ותוך כמה זמן סביר שאצפה לקבל שוב מחזור תקין ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת התקן תוך רחמי מסוג מירנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/07/2015מרגע שהוצאת את ההתקן המנגנון ההורמונלי מתחדש מידית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)