מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כניסה להריון לאחר הפלה טבעיתטל11/07/2015
שלום רב,
בחודש שעבר נכנסתי להריון (בדיקת דם שעשיתי בשבוע שעבר הראתה בטא 1500). כעבור יומיים מיום הבדיקה קיבלתי מחזור וביצעתי בדיקת דם נוספת על מנת לוודא שמדובר בהפלה טבעית (בטא בבדיקת הדם הנוספת 1200). שאלתי היא האם ניתן לנסות להכנס להריון ישר לאחר ההפלה הטבעית (מדובר בפעם ראשונה) או שעליי להמתין מס' חודשים עד לניסיון הכניסה להריון נוסף.
תודה מראש,
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון לאחר הפלה טבעית - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/07/2015בד"כ אין צורך להמתין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת גלולותשיר11/07/2015
שלום,
בחודשים האחרונים החלפתי גלולות פעמיים. כלומר, לקחי יאז מעל שנתיים, לאחר מכן לקחתי זואלי כחודשיים ולבסוף אני התחלתי לפני כחודשיים לקחת מינס.
השינויים ההורמונליים כנראה גרמו לי לנשירת שיער רבה מאוד שלא הייתה לי מעולם ולפצעים רבים בפנים (שלא היו לי כבר שנים). תופעות הלוואי מטרידות אותי מאוד וברור לי שלהחליף עכשיו גלולות לגלולות הראשונות שלקחתי (יאז) סתם יעשה בלאגן נוסף.
מה אפשר לעשות? והכי חשוב, האם התופעות יתמתנו ויעברו?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.12/07/2015פני להתייעצות אצל רופאת הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/07/2015פני לרופא הנשים שלך ועשי הערכה הורמונלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוברינגתמר10/07/2015
שלום, מחר אנע אמורה להוציא את הטבעת אחרי 4 שבועות (כי רציתי לדחות את מועד הווסת) השאלה שלי היא האם ניתן להכניס ישר שוב טבעת חדשה בכדי לדחות אותו בעוד שלושה שבועות או שלא אהיה מוגנת כך? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוברינג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/07/2015יכולה להחליף בלי לעשות הפסקה
לא רצוי להמשיך עם הטבעת לעוד שבוע שלם כלומר 4 שבועות כי זה מוריד מהיעילות שלה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות זואלילילך10/07/2015
שלום
אחרי הריון לא רצוי הרופא נתן לי מרשם לגלולות זואלי בטענה שיש להן פחות תופעות לוואי, הוא לא שאל על היסטוריה רפואית למעט האם אני מעשנת והאם יש קרישיות דם במשפחה.
בעלון של הגלולות רשום שאין להשתמש בגלולה במקרה של מיגרנות עם אאורה.
חוויותי התקף אחד של מיגרנה עם אאורה לפני כ 3 שנים.
האם זה בטוח להשתמש בגלולה? או שאני צריכה מרשם לגלולות אחרות?
אודה על תשובך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
מורן נשים.12/07/2015לפעמים רופאי הנשים סתם נותנים גלולות וזה לא בסדר,תפני לרופא המשפחה שלך תבקשי ממנו בדיקות דם לסןג הגלולות שאת לוקחת ואם הבדיקה תצא תקינה אז הכל בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות זואלי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/07/2015כל גלולה אסורה במיגרנות עם אאורה למעט גלולות שמכילות פרוגטסטרון בלבד. כדאי שלפני התחלת גלולות תתיעצי עם נוירולוג לגבי האפשרות לקחת גלולות משולבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגלולות פגעו לי בחשק המיניאנונימית09/07/2015
שלום
אני בת 18 והתחלתי לפני שבועיים ליטול גלולות יאז.
תמיד הייתי עם תאבון מיני גדול והייתי מספקת את עצמי על בסיס יומי קבוע.
מאז נטילת הגלולות לא עשיתי זאת פשוט אין לי חשק.
לפני כמה ימים ניסיתי למרות חוסר החשק ופשוט לא הרגשתי כלום וכמובן זה לא צלח.
לראשונה לפני מספר ימים חוויתי חויה מינית עם החבר שהשקיע וניסה במשך זמן רב להביא אותי לסיפוק ופשוט לא הצלחתי לגמור.
אני ממש מתוסכלת מהשינוי הדרסטי.
מה לעשות עם זה? אם אפסיק עם הגלולות החשק יחזור או שנגרם לי נזק?
מצפה לתשובה אני דןאגת.
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגת על השאלה שלי... מחכה למענה
אנונימית16/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מורן נשים.16/07/2015זה קרה גם לי,ככל הנראה זה מהגלולות אם תפסיקי יחזור לך החשק ולא ייגרם שטם נזק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תודה, עוד שאלה בנושא
אנונימית17/07/2015האם לא אוכל לקחת גלולות וגם להיות עם חשק? אני אפסיק את הגלולות כי אני לא יכולה להמשיך ככה ללא חשק מיני, אך עם זאת אני חייבת הגנה וזה נוגד אחד את השני... מה לעשות בנושא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תודה, עוד שאלה בנושא - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/07/2015קודם כל קשה להסיק מסקנות אחרי שבועיים של לקיחת גלולות. הגוף צריך להתרגל אליהן... חכי עוד חודש ותראי מה קורה.
ירידה בחשק המיני בעקבות גלולות קורית בסביבות 20 - 30 % מהנשים וברגע שמפסיקים גלולות החשק חוזר לעצמו. לא בטוח שיהיה שינוי עם החלפת גלולות אבל אם המצב ימשיך גם בחודש הבא נסי להחליף לגלולות אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות סזוניק עזרה!!שיר09/07/2015
שלום, לפני שבוע הפסקתי את החפיסה של מליאן, והיום קיבלתי מחזור ואני מחליפה את הגלולות לסזוניק, השאלה שלי היא מתי להתחיל לקחת אותן, היום ביום הראשון של המחזור או ביום ראשון בשבוע? בעלון של הגלולות כתוב להתחיל ביום ראשון בשבוע אבל הרופא שנתן לי את הגלולות אמר ביום הראשון של המחזור. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.13/07/2015אם הפסקת את הגלולות לפני קבלת המחזור אז קחי ביום הראשון של הווסת ושתסיימי את החפיסה את שןב תקבלי מחזור ותעשי שבוע הפסקה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות סזוניק עזרה!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/07/2015קחי ביום הראשון של המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעהלילך09/07/2015
שלום. אני נוטלת גלולות כל ערב ב22:00. בקרוב אני טסה לאנגליה אז רציתי לדעת אם אני אמורה לנטול את הגלולות גם בחול באותה שעה (22:00) או ב00:00 כדי שזה יתאים לזמן הנטילה שלי בישראל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.12/07/201522:00 או 0:00 אין בעיה. כל עוד לא עברו 12 שעות את יכולה לבחור איזה שעה שאת רןצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/07/2015זה לא כ"כ משנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי לקחת גלולהמור09/07/2015
שלום, אני לוקחת גלולות מסוג מינולט כבר מספר חודשים. לפני שבוע שכחתי לקחת גלולה ולקחתי אותה כשנזכרתי אחרי 6 שעות מהמועד הקבוע. יש לציין שאף פעם חבר שלי לא גומר בפנים. התחלתי להרגיש קצת כאבים בבטן התחתונה.. האם יש סיכוי שנכנסתי להריון או שכאבים כאלו יכולים להיגרם מתוך לחץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לקחת גלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/07/2015קבלת תשובה בפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן צוואר הרחם- גורמי סיכוןטלי08/07/2015
אני בת 33. אם לילד אחד בן 3.
כשהייתי בת 26 עברתי את חיסון הפפילומה
בן זוגי הנוכחי היה בקשר ממושך עם אישה שחלתה בסרטן צוואר הרחם במהלך יחסיהם, אלה הסתיימו בשל פטירתה מהמחלה לפני כשלוש שנים.
מעבר לבדיקת הפאפס השיגרתית, האם עליי או עליו לבצע בדיקות נוספות על מנת להגן עליי? האם אני בסכנה גבוהה יותר בשל עברו (זאת אומרת האם סביר להניח שהוא נשא פפילומה והדביק אותי?)
איננו משתמשים בקונדום.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן צוואר הרחם- גורמי סיכון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/07/2015הכי פשוט שהוא יעבור בדיקות אצל רופא מומחה לנושא
ואת תעשי בדיקות שגרתיות פעם בשנה של פאפ והסתכלות על צוואר הרחם
אם את מחוסנת הסבירות שתדבקי נמוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור וגלולותגל08/07/2015
י, אני סובלת מאנדומטיריוזיס, ועקב כך לוקחת גלולות ברצף. בדרך כלל אני מקבלת מחזור פעם ב3 חןדשים בערך, ואז לוקחת שתי גלולות או זריקה וזה עובר עד שזה מתפרץ. בכל מקרה, עכשיו ראיתי שממש יורד לי דם אחרי בערך חצי שנה שלא קיבלתי, ואני מפחדת להפסיק פתאום את הגלולות כדי למחזור לצאת כי קיימתי יחסי מין אתמול... זה בסדר פשוט להפסיק את הגלולות ולחזור בעוד שבוע? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור וגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/07/2015את יכולה להפסיק את הגלולות ולנצל את הדימום כמחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק שנמצא בבדיקת שתןשני08/07/2015
שלום רב, ביצעתי בדיקת שתן וקיבלתי את התוצאה על הכל רשום לא זוהה ורק על זה כן-
UREA.PARVUM-PCR detected
מה זה אומר? איך מטפלים? האם גם בן הזוג שלי צריך להיבדק? מי הדביק את מי? זה חיידק שנדבקים בו איך? מה מרגישים ומה התופעות אצל גבר/אישה?
זה בעייתי מבחינת הריון? רוצה לדעת כמה שיותר... תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק שנמצא בבדיקת שתן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/07/2015כיום בהרבה נשים בבדיקת PCR מוצאים את האוראופלזמה חיובי. לא בהכרח מעיד על זהום פעיל או על צורך בטיפול פני עם התשובות לרופא מטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות חפיסה ראשונה!!!טלי08/07/2015
התחלתי לקיחת גלולות ביום השלישי של המחזור ואני בעוד 4 ימים אני מסיימת את החפיסה הראשונה אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין לא מוגנים שבהם הוא לא יצא בזמן
האם יש סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות חפיסה ראשונה!!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/07/2015אם נטלת גלולות מעל שבועיים רצוף את מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים חומים הרבה לפני הזמןקוקי07/07/2015
שלום,אני בת 23 ונוטלת גלולות כבר כמעט שנתיים.
בדרך כלל מאז שהתחלתי לקחת גלולות הווסת מגיעה באופן סדיר בדיוק ביום שצריכה להגיע בזמן שבוע ההפסקה שבין החפיסות.
אלא שהפעם באופן מוזר התחילו להופיע כתמים חומים כמו לפני מחזור שבועיים וחצי לפני הזמן שאני צריכה לקבל ומדי פעם יש כאבים עמומים למשך כמה שניות בבטן,בנוסף ביום שישי שעבר היו אפילו דם על התחתונית שנפסק מהר מאוד (עוד באותו היום)
אני נוטלת את הגלולות באופן סדיר ולא מפספסת שום גלולה..יכול להיות מאחרת פה ושם בנטילת הגלולה בכמה שעות(משהו כמו 4-5 שעות) אבל בדרך כלל בזמן קבוע.
לא יודעת אם זה משנה אבל אציין בכל זאת,בזמן האחרון יש לי לפעמים שלשולים אבל הרבה אחרי נטילת הגלולה...
האם יכול להיות שאני בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים חומים הרבה לפני הזמן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/07/2015לא נראה לי אבל הכי פשחוט זה לעשות בדיקת שתן ביתית ולשלול הריון אם יש חשש. פני לרופא הנשים שלך יכול להיות שהדימומים נגרמים בגלל הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןבת 1807/07/2015
היי, חבר שלי ואני מקיימים יחסים, אך ללא חדירה,אני בתולה,ביקרתי היום אצל רופא הנשים עקב כאבים נוראיים שמונעים מחבר שלי לחדור אליי.
הוא בדק אותי עם האצבע שלו וכאב לי נורא, הוא אמר שהוא מבחין בהפרשות לא שגרתיות בתוך הנרתיק וכנראה שיש לי פטרת ומשם נובע הכאב הנורא בניסיון לחדירה.
הוא רשם לי מרשם למשחה "קלוטריזון".
שאלתי היא- האם אחרי השימוש זה יעזור לכאבים בניסיון לחדירה ?
אני באמת מיואשת כבר, כי אני ממש אוהבת את חבר שלי ורוצה שיחדור אליי, אך ללא הצלחה.
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/07/2015יכול להיות שזו הבעיה אבל יכול להיות שיש בעית רגישות בפתחת
מציעה לך לפני קיום יחסי מין בפעם הבאה אחרי שתסיימי טיפול שימי משחת אזראקאין 5% בפתח הנרתיק חצי שעה לפני חדירה זה יאלחש קצת ואולי יקטין את הכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרקאין
בת 1809/07/2015ניסיתי, אך לא עזר ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציעה לך ..
מורן נשים.12/07/2015מציעה לך לבקש מרופא הנשים או רופא המשפחה שלך מרשם למשחת קומאגיס קרם,מקלה ממש לפטריה ,ואם היא לא תעזור תעשי בדיקה לוסטבוליטיס .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינור! שאלה דחופה!רונית07/07/2015
אתמול בבוקר קיימתי יחסי מין עם בן זוגי (ללא קונדום) ויש חשש של 0.1% שהוא התחיל לגמור בפנים ( חשוב לי לציין שלבן זוגי יש ספירה נמוכה) בנוסף לפני יומיים סיימתי חפיסת גלולות אחרי 3 חודשים רצופים והיום קיבלתי מחזור, האם אני חייבת לקחת פוסטינור? .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור! שאלה דחופה! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/07/2015אם היית לאחר נטילה של 3 חודשי גלולות ברצף ונכנסת לשבוע הפסקה את מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)