מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור ראשון לילדה בגיל 11שירלי29/03/2015
אני אמא לילדה בת 11 שקיבלה מחזור ורציתי לשאול אם זה בסדר שיש דימום
מאוד חזק בימים הראשונים של המחזור ראשון? והאם אפשר לתת לה לשים טמפון מיני בזמן דימום מאוד חזק כבר מהמחזור הראשון או לחכות שהיא תתרגל לראיון של המחזור עם תחבושות? אני רוצה שזה תהיה חוויה טובה ולא טראומתית.
והאם צריך לקחת אותה לגיניקולוג?
תודה מראש על התשובות אני מאוד מבולבלת ולא יודעת איך להתנהג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ראשון לילדה בגיל 11 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/03/2015לא הייתי מתחילה עם טמפונים על המחזורים הראשונים. יכול להיות דימומים חזקים בהחלה עד שמתיצבת הורמונלית. את יכולה לבדוק איתה בהמשך איך היא מרגישה לגבי החדרת טמפוניםואם יהיה נוח לה לנסות.
אם הדימומים ימשכו חזקים מאוד וזמן ממושך כדאי לפנות לרופא נשים להסדרת המחזורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר בדיקת פיפלא.ו29/03/2015
שלום רב,
בת 33 אחרי לידה מטיפולי פוריות כי אני פוליציסטית עם דימודים לא סדירים ולא נוטלת גלולות. הגעתי ביום חמישי האחרון לרופאת הנשים בעקבות הפרשות לא סדירות שנשמכו יותר משבוע בכדי לבדוק מה הסיבה. הגעתי אליה כבר אחרי ששוב התחילו הפרשות דמיות יום לפני. הרופאה החליטה לבצע בדיקת פיפל. וגם בדיקת US. מיום שישי אני עם דימומים חזקים כמו של וסת בימים הראשונים. האם זה יכל להגרם מהפיפל או שבאתי אליה בתחילת הוסת החודשית וכתוצאה מהפיפל הדימום פשוט התחיל מוקדם מהצפוי? (לא שיש תאריך צפוי כי הכל לא סדיר אצלי). אודה להתייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר בדיקת פיפל - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן29/03/2015זה יכול להגרם ע"י הפיפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור עקב נטילת גלולת קליירמיתר29/03/2015
שלום,
התחלתי להשתמש בגלולות קלייר. לקחתי חפיסה אחת, לאחר סיומה לא הופיע מחזור.
התחלתי באופן רציף (על פי ההוראות) לקחת את החפיסה השניה, כרגע אני בכדור השלישי. והמחזור עדיין לא הופיע.
האם זה מצביע על בעיה?
אודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור עקב נטילת גלולת קלייר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/03/2015אין בעיה קלייר יכול לגרום למחזורים חלשים וגם לאיהופעת מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בקונדום לבעלת וסת לא סדירהג'והנה29/03/2015
היי!
התחלתי לצאת לאחרונה עם בחור, אחרי תקופה שהייתי בה על גלולות, שעשו לי מאוד רע(פגעו לי בחשק, יותר מידי פצעונים על הפנים). הבעיה היא שיש לי מחזור לא ממש סדיר מאז הצבא(לפעמים אחרי חודשיים, לעיתים שלושה), ולמרות שהבחור מוכן להשתמש בקונדום, אני עדיין מפחדת מכך שאין לי שום אינדקציה סבירה להאם, חלילה, משהו השתבש. מאחר שהתקן לרחם אינו אופציה בעיניי, ושמגלולות מאסתי, מה אני יכולה לעשות? להתנזר?
תודה.
ג'והנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בקונדום לבעלת וסת לא סדירה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/03/2015פני לרופא הנשים שלך להתיעץ לגבי אמצעי מניעה
המבחר כיום מאוד גדול וניתן להתאים לך טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בין וסתימרינלה29/03/2015
שלום רב,
מזה כשלושה חודשים אני מנסה להרות, ומרגע ניסיונות אלה חל שינוי ב 3 מחזורים. מרגע סיום הביוץ מתחיל דימום בין וסתי לעיתים כתמים ולעיתים קצת יותר עד למחזור.
שהמחזור מסתיים הדימום עובר ואז שוב ביוץ ושוב דימומים שלאחר הביוץ עד למחזור וחוזר..
לדימומים מתלווים "כאבי מחזור".
התקופה האחרונה התחילה גם אקנה קצת בפנים ובחזה.
האם נראה שמדובר בבעיה הורמונלית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בין וסתי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/03/2015יכול להיות פני לבדיקת רופא הנשים שלך ולהערכה הורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינור- עוד גלולה לאחר שבועייםאני28/03/2015
שלום, יש לי שאלה לגבי פוסטינור ולגבי גלולות הניתנות באופן קבוע.
לפני שבועיים אני ובן זוגי החדש קיימנו יחיסי מין ונקרע הקונדום. מיהרנו לקנות פוסטינור.
אתמול שוב נקרע הקונדום (קונדום מסוג אחר), חיפשתי מייד ברשת אם יש אפשרות לקחת שוב, ומצאתי תשובה חיובית. כרגע נטלתי עוד אחת.
ברור לי שאנחנו לא יכולים להמשיך ככה ושעלי לקחת גלולות באופן קבוע, יש לי כמה שאלות-
1. האם הפוסטינור שלקחתי עכשיו (שוב- שבועיים לאחר לקיחת הפוסטינור הקודם) עדיין יועיל? האם עלי לדאוג מהריון?
2. כשלקחתי את הפוסטינור לפני שבועיים ועד היום אני סובלת מכאבי חזה מאוד חזקים, האם יכול להיות שאסבול עכשיו מכאבים יותר חזקים?
3. גלולות באופן קבוע- האם ניתן לקחת אותן אם אני לוקחת באופן קבוע כדור בשם ויפאקס, ולעיתים רחוקות קסנקס?
4. חשוב לי מאוד- האם קיים תחליף לגלולות קבועות? שמעתי על התקן תוך רחמי, אני לא לאחר לידות, בת 31, האם אני יכולה לבקש התקן שכזה?
אני מאוד מאוד אשמח להתיחסות
אני מודה לכם מראש ומאחלת שבוע רגוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח מאוד להתיחסות
אני30/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסטינור- עוד גלולה לאחר שבועיים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/03/2015הפוסטינור עכשיו שלקחת יועיל בהחלט אך יגרום לתופעות לואי כמו בפעם הקודמת
אין בעיה עם גלולות וכדורים פסיכיאטרים
אם את שוקלת התקן התיעצי עם רופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
נעמה31/03/2015הייי בחפיסה הראשונה פיספסית גלולה ואי לוקחת אנטיביוטקה ומאז אני לא מפסיקה לדמם האם יש לי סיבה לדאגה כלשהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/04/2015הדימום עקב ירידה בספיגה של הגלולות בגלל האנטיביוטיקה והשיכחה של הגלולות אינך מוגנת הוסיפי קונדומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ונטילה לא סדירהדנה28/03/2015
שלום רב רופאים יקרים
שמי דנה, בת 25 ואני נוטלת כבר מספר שנים גלולות יסמין. בחודשים האחרונים לא הקפדתי על נטילה סדירה- לא בשעות קבועות ואף היו פעמים ששכחתי ליטול במשך מספר ימים רצופים. גל המעבר לקופסה הבאה נמשך בהתאם. לעתים סבלתי מדימומים קלים בין ווסתיים שגניקולוג אמר שלדעתו זה בגלל פספוס הגלולות. גם כעת אני סובלת מדימום מהנרתיק שנמשך כבר 3 שבועות ברציפות וכולל גל קרישי דם. האם זה קשור לגלולות? חשוב לציין שבחודש האחרון לא קיבלצי גם וסת עדיין אבל קיים דימום קל רציף. מה עליי לעשות? כיצד אוכל לעצור את הדימום והאם נטילה לא סדירה של גלולות באמת יכולה להביא למצב כזה?
כמובן שכבר קבעתי תור לרופא, אך אני בחרדה וחשוב לי לשמוע תשובה בהקדם.
אודה לכם מאוד לתשובתכם
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום ונטילה לא סדירה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן28/03/2015האם זה קשור לגלולות?
*** בהחלט יתכן
מה עליי לעשות?
לפנות לרופא נשים
כיצד אוכל לעצור את הדימום והאם נטילה לא סדירה של גלולות באמת יכולה להביא למצב כזה?
ָָָָָָ*** כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סכנהסוני28/03/2015
שלום לכם, הכרתי השבוע אישה בת 60 אשר הודיעה לי שיש לה בעיה בשם ליכן סקלרוזיס, ואינה יודעת אם יש סכנה במין אוראלי או בכלל ביחסי מין, איך צריך להתייחס לבעיה ? האישה מאד נחמדה וחבל לפספס אבל מה הדבר הזה ?
תודה על כל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש סכנה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן28/03/2015ליכן סקלרוזיס הנה מחלת עור שלא מועברת ביחסי מין ואין כל קשר לפעילות מינית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות אמילי ובחילותליאת28/03/2015
שלום. אחרי 2 הריונות החלטתי לקחת גלולות, הרופא שלי רשם לי אמילי, לפני שבוע התחלתי ובימים האחרונים אני מרגישה ממש רע. מזכיר לי את ההריונות. חולשה, בחילות, כאב ראש. האם אלו תופעות של הפעם הראשונה וזה יעבור? או שכדאי להפסיק את השימוש בהן? אני גם אמורה לטוס שבוע הבא לשבוע וממש לא בא לי להעביר טיול בהרגשה כזאת. אשמח לעצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות אמילי ובחילות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן28/03/2015נא לפנות לרופא המטפל שלך שהמליץ לך ליטול גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני בהריון?? עזרה בבקשההילה28/03/2015
שלום צריכה את עזרתכם הדחופה.
מזה 5 ימים אני מרגישה שיש לי כאבי בטן דקירות וקצת בחילות, הבטן שלי נפוחה, ויש לי קושי להירדם בלילה בימים האחרונים.
הלכתי לרופא והוא נתן לי כדורים בשם "קל בטן"
הרגשות ממש מוזרות בבטן, היו לילות שלא עצמתי עין מהתחושות האלו.
יש לציין שהיו מעט שילשולים וגזים.
שמתי לב שאני לא מצליחה להירדם על הבטן בימים האחרונים, כשתמיד זאת התנוחה הקבועה שלי לשינה.
בכל קיום היחסים היה שימוש באמצעי מניעה (קונדום)
למראה עין הכל היה תקין ולא נקרע, אך אין לדעת.
האם יש סיכוי שאני בהריון?
או שזה כאבים מבעיות עיכול או משהו לא טוב שאכלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש לכם תשובה? תודה..
הילה29/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני בהריון?? עזרה בבקשה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן29/03/2015בדיקת דם להריון תתן לך את התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה בבקשה תשובה מיואשתנורית28/03/2015
שלום רב מה שלומיכם
הנני בת 40 ברקע פסוריאזיס ריפלוקס פריצת דיסק יש לי תופעה שמתחילה מתחילת הביוץ בביוץ ועד קבלת הוסת וגם בוסת עצמה של כאבי בטן בכל חלל הבטן כואב לי בטבור מעל הטבור ובצד וגם בבטן התחתונה אודה לעזרה ממה זה ולמה כואב בטבור ומעליו מה זה קשור יש לציין אני ללא אמצעי מניעה עשו אולטרסאונד גינקולוגי הכל תקין אולטרסאונד בטן תקין בדיקות דם תקינות ממש צריכה תשובה סובלת מאוד תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה בבקשה תשובה מיואשת - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן28/03/2015אי אפשר לטפל בך דרך האינטרנט. יחד עם זה אני ממליץ לפנות לבדיקה אצל הכירורג ולשקול בדים CT של הבטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דפו פורברהדניאל27/03/2015
שללום.. קיבלתי זריקת דפו פורברה ב8.2 ומאז עליתי 3 קילו והתנפחה לי הבטן כמו בהריון.. רציתי לדעת האם אני לא ממשיכה אני ירד את מה שעליתי והנפיחות כמו בהריון תרד..? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפו פורברה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן27/03/2015אני מניח שכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות שבוע לפני מחזור כבר תקופה מאוד ארוכהד``ר מיכאל פרידמן27/03/2015
אני בת 31 אמא לילדה בת 3.יש לי הפרשות חומות שבוע לפני מחזור כבר תקופה מאוד ארוכה, אנחנו מנסים להיכנס להריון כבר כחצי שנה וללא הצלחה. פניתי לגינקולוג והוא המליץ לי לקחת פרוגינובה החל מהיום הרביעי של המחזור כדור אחד וכך גם ביום למחרת ואחר כך עוד יומיים 2 כדורים ביום. לנסות את זה כמה מחזורים. המוזר הוא שהוא פרט לבדיקה גינקולוגית לא בדק דבר, אפילו לא הורמונים בבדיקת דם. כשקראתי את העלון של הפרוגינובה ממש נבהלתי מהתופעות לוואי כמו סיכוי גדל לסרטן השד ורירית הרחם. שאלתי את הרופא והוא אמר שזה מינון נמוך ואין סכנה. מה לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות שבוע לפני מחזור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן27/03/2015מה לעשות???
ָ* לעבור בידקה גינקולוגית מקיפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה נוראית בנרתיק לאחר ביופסיהיעל27/03/2015
עשו לי אתמול ביופסיה בשפתיים החיצוניות של הנרתיק ומאז כל פעם שאני נותנת שתן האזור צורב עד בכי. הפסקתי לשתות וללכת לשרותים מרוב אימה. מה לעשות? בבקשה עזרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה נוראית בנרתיק לאחר ביופסיה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן27/03/2015לפנות לרופא המטפל לבדיקה חוזרת.ברור שיש שם פצע פתוח וזה עלול לכאוב מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעת פיברוטית לאחר לידה-אינטראפרת26/03/2015
שלום!
אני חודש ושבוע לאחר לידה, בביקורת אחרונה אצל רופא נשים בשל כאבים ולחציםב איזור הנרתיק נאמר לי שיש לי טבעת פיברוטית שנוצרה בשל קרע בין הנרתיק והפרינאום, מה שיצר מעין ״בור״ בין שתי הרקמות, ונסגר על ידי תפרים. התוצאה היא טבעת פיברוטית, רקמה צלקתית עבה וקשיחה, שבעצם מצירה את הכניסה לנרתיק, כאשר כפי שהראה לי הרופא, הכניסה לנרתיק היא עכשיו בגודל של בערך שתי אצבעות, אפילו פחות… מקווה שזה מובן… הוא קרא לזה ״אינטרויטוס פיברוטי ומוצר״, אך לא מצאתי את ההגדרה הזו לא באנגלית ולא בעברית..
כמובן שיש כאבים (מעים תחושה של מרקם קשיח/לוחץ בעיקר כשאני נשענת קדימה) אבל מה שיותר מטריד אותי הוא האפשרות שזה מן הסתם יקשה מאוד על קיום יחסים.
ניסיתי לחפש מידע ודרכים להקלה ולריכוך הטבעת, אך לא מצאתי כלל מידע כזה- כאילו זה לא קרה לאף אחד מעולם :)
אשמח מאוד לשמוע אם זו תופעה מוכרת ואם כן, האם יש משהו שאכן ניתן לעשות (למעט פיזיותרפיה, אליה הפנה אותי הרופא המטפל).
תודה מראש!
אפרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעת פיברוטית לאחר לידה-אינטר - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן27/03/2015קשה להבין על מה את מדברת ללא בדיקה. יחד עם זה, כן, קורה שלאחר הלידה עם תפירה יכולים להיות שינוים ברקמת הנרתיק. יתכן יש צורך בניתוח, לפעמים עם הזמן הדבר מסתדר תוך מגע מיני ולפעמים יש צורך בפיזיוטרפיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)