מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בדאלאציןמיכל26/03/2015
קיבלתי טיפול ואגינלי עם דאלאצין סי בשל חיידקים שיושבים שם ומרגיש לי שזה לא עוזר.
האם כדאי גם לקחת אנטיביוטיקה דרך הפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בדאלאצין - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן27/03/2015קודם צריך לסיים את הטיפול עד הסוף. חוץ מזה - אנו לא ממליצים על טיפולים תרופתיים דרך האינטרינט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חודשיטל25/03/2015
היי, לפני שבוע קיבלתי מחזור ואם יעזור לציין שחשתי כאבים עזים בזמן המחזור הזה. כשהוצאתי טומפון לשם החלפתו שמתי לב שיצא לי קרום כלשהו, לא רירית ולא זרימת דם רגילה, פשוט גוש של קרום לבן\שקוף עם דם מעליו. אני מקיימת יחסי מין כבר מעל לחצי שנה. האם זה הגיוני שזה קרום הבתולים? או משהו אחר? כי זה היה יחסית עבה ולא משהו קטן ודקיק. זה היה עבה.
אשמח לעזרה, תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור חודשי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/03/2015עשי בדיקה לשלול הריון שנפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבהלילי25/03/2015
היי אני בת 28 , נוטלת כ-3 שנים גלולות פמינט (מחזור סדיר, רק כדי למנוע היריון), איבדתי את הבתולים לפני שנתיים ומאז לא הייתי פעילה מינית. בחודשיים האחרונים הייתי פעילה עם בחור אחד כפעמיים בשבוע בערך ללא בעיות מיוחדות. לפני מספר ימים התחיל עקצוץ כמו גרד קל ומתון בבוקר/בערב לכמה דק בודדות ובמהלך המשך היום לא הורגש אבל בבדיקה עצמית גילי מעט אדמומיות וחספוס בשפתיים הפנימיות.לאחר כמה ימים נוספים האדמומיות גדלה (הגרד לא) והיה לי כואב ושורף בעת קיום יחסי המין בצורה מורגשת למדיי גם כשהייתי רטובה. חשוב לציין שאני מרגישה בטוחה ואין לי חוסר ביטחון עם בן הזוג בעת הקיום ושאנחנו לא שוכבים עם קונדום.
נקודה אחרונה אם היא משנה- השבוע סיימתי טיפול בהרפס שהיה לי בשפתיים אך לא קיימנו יחסי מין באותה עת ושמרתי על היגיינה ואי נגיעה באזור השפתיים ואז במקום אחר מתוך מודעות גבוהה להדבקה. אשמח לדעת אם נרות אגיסטן יכולות לסייע. התור לגניקולוג כבר נקבע אבל רק לעוד שבוע ואני חוששת שיחמיר בינתיים. אשמח לעזרה ראשונה בנושא למניעת החמרה תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/03/2015נסי משחת אגיסטן חיצונית אם אין לך הפרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןרותי25/03/2015
אני נימצאת בהריון שלישי בשבוע 13 מעט מדממת הרופא אמר שיש מין חתיכה שהוא רואה כמו קו שאמור לצאת עם הזמן ביגלל זה הדימום חוץ מיזה הכל תקין מה זה הדבר הזה והאם זה מסוכן להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/03/2015התיעצי עם הרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שחורדניאלה25/03/2015
שלום.,
אני משתמשת בגלולות פמינט ודחיתי את המחזור שלי בשבוע באמצעות המשך לקיחת הגלולות לשבוע נוסף. כרגע המחזור שלי שחור חום וקרוש במיוחד. כבר 5 ימים ככה. רק באמצע היה טיפה דם אדום
באופן כללי סובלת מפטרייה כבר שנים שצבעי ההפרשות משתנות לעיתים.
האם ייתכן שנכנסתי להריון בגלל דחיית הגלולות? מחזור שחור יכול להיות הגיוני לאחר דחייה?
אני נמצאת בחול ומאוד מודאגת. ):* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור שחור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/03/2015אין מה להיות מודאגת צבע המחזור לא משנה כלום
ויכול להיות שיש יותר סמיכות וקרישים בגלל שמשכת עוד שבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס בהריוןחגית25/03/2015
היי
אני בשבוע 20
בפעם האחרונה שקיימנו יחסי מין הרגשתי קצת אי נוחות/כאב קל בבטן.
(לבעלי גם יש כרס משלו...)
האם העובר עלול להמעך? האם עלול להגרם נזק לעובר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס בהריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/03/2015נסי לשנות תנוחות שבהן לא יהי לחץ על הבטן כמו תנוחות צדדיות או כשאת יושבת עליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומין ושמירת נידהלירון25/03/2015
שלום,
אנחנו רוצים להיכנס להיריון, היריון ראשון שימוש באיקקלומין , כעת לאחר 8 חודשים מהלידה, הגניקולוג נתן שוב איקקלומין ואמר לקחת מהיום החמישי לוסת למשך 5 ימים, לצורך הענין יום שבת הקרוב אתחיל לקחת ואסיים ביום רביעי, אני שומרת נידה ואני יטבול ביום שבת, כלומר יוצא כי הפעם הראשונה בה אקיים יחסי מין עם בעלי היא לאחר 4 ימים מסיום הכדורים, האם זה עדין יהיה אפקטיבי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין ושמירת נידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/03/2015כן אבל גבולי עשי בדיקת ביוץ לאשר מתי הוא קורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאמלי25/03/2015
שלום , אני לוקחת גלולות מסוג מינס ולפני שלושה ימים התחלתי חבילה חדשה. יש לי דלקת בגרון וקיבלתי אנטיביוטיקה מסוג מוקסיפן 500 מיליגרם למשך שבוע ימים. הבנתי שזה פוגע בגלולות . השאלה שלי היא האים אני צריכה לקיים יחסים עם קונדום רק במשך הזמן שאני לוקחת את האנטיביוטיקה או עד לסיום החפיסה? תודה רבה מראש !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/03/2015עדיף עד לסיום החפיסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות וחשק מיניאיציק25/03/2015
היי, אני גבר ויש לי שאלה לגבי חברה שלי. אנחנו כבר כמה שנים ביחד ובעבר לא סבלנו מבעיות חשק מיני. לאחרונה אובחן אצלה וסטבולטיס והחלפנו את הגלולות ממינס ליאז על מנת לשפר את החשק המיני. קראתי קצת באינטרנט, מסתבר שיאז לא טובה ממינס בתחום הזה אם לא גרועה יותר. חשוב לציין שהיא צעירה ומעשנת. אני לא רוצה להכניס לה שליליות לראש אבל עקב כך, אני מאוד סקפטי לגבי הסיכוי שהדבר יעזור. עצתכם? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות וחשק מיני - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/03/2015מאמינה שהכאבים הם הסיבה העקרית לירידה בחשק וכדאי לכם לפנות לרופא מומחה לכאב, החלפת גלולות יכולה לשפר במעט אבל יש עוד הרבה טיפולים לפתרון הכאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגילוטון עקב דימום וסתי מוגבר עד כדי אנמיהד``ר ליאורה אברמוב24/03/2015
שלום רב,
בתי נערה בת חמש עשרה נוטלת מעל לחצי שנה פרוגילוטון עקב דימום וסתי מוגבר עד כדי אנמיה , בחודשים הללו חלה עלייה הדרגתית במשקלה , החודש עקב העליי במשקל עברנו לגלולות יאז , עשינו את כל בדיקות הדם הנדרשות היא גם בטיפול של המטולוג, שאלתי היא האם החזרה למשקלה מצריכה לקיחת כדור משתן כי הבנתי שההשמנה נובעת מאגירת נוזלים או שאם ההשמנה אכן מהפרוגילוטון הגוף יחזור לעצמו מעצם הפסקת נטילתו , בתודה, רוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגילוטון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/03/2015לדעתי אין צורך בכדור משתן והמשקל אמור להסתדר חלק מזה זה אגירה נוזלים אבל חלק מאכילת יתר עקב עליה בתאבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שלא מפסיקאנונימית24/03/2015
שלום ,
אני בת 26 רווקה שלא עברה לידות או הפלה. מגיל צעיר אני סובלת מכאבי מחזור ומדימומים קשים וארוכים.
מזה כשנה אושפזתי כמה וכמה פעמים עקב דימומים ארוכים וכאבי אגן חזקים.
עברתי 2 ניתוחי לפרסקופיה שבהם הפרידו לי הידבקויות קשות שהיו לי ופתחו לי את החצוצרות כמובן שהוציאו לי ציסטות ופוליפים.
הניתוח האחרון היה באוגוסט.
חשוב לציין שהכאבים חזרו והדימומים נהיו ארוכעם עוד יותר ואני מדברת למשך 44 ימים.
אני באמת שלא יודעת מה לעשות עוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום שלא מפסיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/03/2015פני לרופא מטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולפוסקופיהורד24/03/2015
שאלה בבקשה ביצעתי קולפוסקופיה+ביופסיה אם הבדיקה יצאה לא תקינה אחרי כמה זמן יוצרים קשר עם המטופל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולפוסקופיה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/03/2015את אמורה לקבל תשובה במקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות יאז ודימוםאילה24/03/2015
שלום. הוצאתי מירנה שהייתה אצלי כשנה וחצי ובתקופה האחרונה היא גרמה (ככל הנראה) לדימומים רבים. התחלתי לקחת גלולות יאז, אך לאחר נטילה של כ-5 גלולות (במחזור) היתה הפסקת דימום לחלוטין ושוב החל דימום. האם זה יכול להיות תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות יאז ודימום - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין24/03/2015מדובר בשיבוש בתקינות של מחזור על רקע נטילה לא סדירה של גלולות ומשינויים הורמנאלים
לאחר הוצאת מירנה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בנרתיקאני24/03/2015
לאחרונה יש לי גרד בלתי פוסק בנרתיק
השתמשתי בעבר בתכשיר בשם לקטל שעזר לי מאוד
רציתי לדעת אם יש מניעה להשתמש בו בזמן ההריון
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/03/2015פני לרופא נשים לשלילת בעיה רפואית כגורם לגרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםבת 2024/03/2015
היי, אני נוטלת את הגלולה יאז כבר בערך שנה ללא הפסקות. בחודשים הראשונים שלקחתי את הגלולה היו לי מידי פעם דימומי ביניים אבל הבנתי שזה נפוץ, וכעבור בערך 3 חודשים זה הפסיק ומאז בערך אחרי כל מחזור היה לי איזה יום אחד של הפרשות כהות כאלו של סוף מחזור. המחזור האחרון שלי, שנגמר בערך לפני שבוע, הגיע באיחור של יום (אפילו שמעולם לא שכחתי לקחת גלולה) ומאז שהוא נגמר יש לי כבר במשך שבוע הפרשות חומות כאלה (כמו אלו של סוף מחזור), דבר שמעולם לא קרה לי. מה שמדאיג, זה שהיום ההפרשות האלו הפכו ממש לדימום קל. האם עליי לדאוג?? האם צריך ללכת להבדק בשביל זה? יש לציין שלא הייתי פעילה מינית כלל כבר למעלה מחצי שנה,ולאחרונה עברתי חיסון נגד וירוס הפפילומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/03/2015כנראה קשור לכך שרירית הרחם דקיקה ולכן יש דימום קל. אין מה לדאוג. בהזדמנות פני לרופא נשים להחלפת גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)