מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מפסיקים דימום עם סיאנה?שירה11/02/2015
אני במחזור השלישי של זריקת סיאנה. בתחילה לא היה לי דימום כלל אך לקראת סוף הזריקה השניה היה לי דימום. 5 שבועות לאחר קבלת הזריקה השלישית קבלתי מחזור ומאז אני מדמממת כבר חודש לסירוגין. אני שומרת טהרה ואיני מצליחה להיטהר בגלל הדימום. הרופא מסרב לתת לי הסטרוגן עד לבירור קרישה (לאחר 5 הריונות ללא הפלות אך עם דימומים ו 2-3 IUGR). קבלתי תוספת פרוגסטרון והרירית התייצה אך עדיין יש נוזל בחלל הרחם. הקסאקפרון לא הפסיק את הדימום. לעת עתה הבדיקות הקרישה תקינות למעט פקטור 8 שיצא מעט גבוה (163). האם יש מניעה לקבל הסטרוגן? האם הוא אמור לעזור? האם יש דרך לסיים את הדימום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מפסיקים דימום עם סיאנה? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/02/2015האם יש מניעה לקבל הסטרוגן? האם הוא אמור לעזור? האם יש דרך לסיים את הדימום?
=== לפנות לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיאנה
סבטלנה25/07/2015שלום רב, השתמשתי בסיאנה במשך 3 שנים ולא היה לי מחזור כלל
הפסקתי עם הזריקה לפני שנה ועד עכשיו לא קיבלתי מחזור השאלה
שלי מתי יהיה מחזור ? האם זה בסדר שנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזכרתי מאוחר לקחת גלולהאור10/02/2015
שלום, אני כבר לוקחת גלולות פמינט חצי שנה. בשבת התחלתי חבילה חדשה. כל יום אני לוקחת בסביבות השעה 8 בערב. אתמול שכחתי לקחת והיום ב9 בבוקר נזכרתי ולקחתי ואני אמשיך כרגיל עם הגלולות. בשני הבאה אני נפגשת עם חבר שלי כך שעד אז אני לא אקיים יחסי מין. האיחור בערך של 13 שעות.. מה עלי לעשות כדי לוודא שאני לא אכנס להריון? האם אין צורך להשתמש בקונדום? האם עלי להתשמש בקונדום עד סוף החודש?
תודה רבה
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין מענה? האם אני מוגנת או לא??
אור13/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזכרתי מאוחר לקחת גלולה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/02/2015מה עלי לעשות כדי לוודא שאני לא אכנס להריון?
=== אני מאמין שאת מוגנת.
האם אין צורך להשתמש בקונדום?
=== לפי דעתי אין צורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה הרגעת אותי מאוד
אור13/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בהחדרת טמפוןאני09/02/2015
שלום, אני בת 22, בתולה . קיבלתי מחזור בגיל 13 והשתמשתי בטמפונים לאורך השנים. לפני שלוש שנים בערך הפסקתי להשתמש בטמפונים משום שהדימום לא כבעבר ( חלש יותר) . היום כאשר אני מנסה להכניס טמפון גם בשיא הזרימה אני מרגישה כאילו הוא נתקע.. אין לי ספק שאני יודעת בדיוק איפה להכניס הרי השתמשתי בעבר בטמפונים .. אני לא לחוצה בזמן ההחדרה.. אני פשוט מרגישב שמשהו תוקע לי אותו וכשאני נלחמת זה כואב בצןרה בלתי רגילה וגם לא נכנס..
חשוב לציין, שאני סובלת כבר שנה וחצי בערך מדלקות חוזרות בדרכי השתן .
יש לי חבר, ומן הסתם בקרוב ארצה לקיים יחסי מין.. אשמח לקבל תשובה, מדוע זה קורה וכמובן איך ניתן לטפל בזה !
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בהחדרת טמפון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/02/2015אשמח לקבל תשובה, מדוע זה קורה וכמובן איך ניתן לטפל בזה !
=== לא תוכלי לקבל תשובה מאתנו, את חייבל לפנות לבדיקה אצל הגינקולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולה וקיימתי יחסי מיןמורן08/02/2015
אתמול שכחתי את הגלולה ה-24 (אמילי) ואחר כך קיימתי יחסי מין. נזכרתי 17 שעות מאוחר יותר ולקחתי גלולה. האם יש חשש שאכנס להריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לשאלה..
אני09/02/2015האם עדיין כדאי לקחת גם את גלולת נורלבו ליתר ביטחון (הבנתי שרצוי לקחת כמה שיותר סמוך לקיום היחסים)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמצעי מניעה אחרי גיל 40אילנית05/02/2015
אני בת 44. מהם אמצעי המניעה המומלצים לגילי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמצעי מניעה אחרי גיל 40 - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן05/02/2015לפי דעתי לנשים בגילך - התקן תוך רחמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולה!נוי05/02/2015
היי אני נוטלת גלולות אמילי כבר שנתיים וביום שלישי האחרון
סיימתי חפיסה ורציתי להמשיך לעוד חפיסה שניה ברצף אך שכחתי
ביום רביעי להתחיל חפיסה חדשה ולקחת גלולה, נזכרתי ביום חמישי
כ16 שעות לאחר מכן ולקחתי אותה ואז ב8 בערב לקחתי גם את הגלולה של אותו יום.
האם יש סיכוי שיהיה לי דימום בכל זאת? האם אני מוגנת למשך החודש?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה! - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן05/02/2015זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה עונים על שאלות חדשות רקאורית05/02/2015
הי
השאלה שלי ושל אחרים כבר שבוע ..תענו לנו בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה עונים על שאלות חדשות רק - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן05/02/2015OK
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולה שינוי שעהשונטל03/02/2015
השתמשתי כ3 חודשים בגלולות יאח עברתי למיטב מתחילה חפיסה שלישית, בד"כ אני לוקחת ב7 בבוקר, ביום שני שכחתי לקחת בבוקר ולקחתי באיחור בשעה 20:00, וגם היום (שלישי) שכחתי לקחת בבוקר ולקחתי ב22:30 אני ממש לא יודעת אם אני מוגנת ומתי הכי מומלץ לקחת את הגלולה הבאה כדי להיות הכי מוגנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
שונטל03/02/2015יאח=יאז*
מיטב=מינס** המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי גלולה שינוי שעה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן03/02/2015אני ממש לא יודעת אם אני מוגנת ומתי הכי מומלץ לקחת את הגלולה הבאה כדי להיות הכי מוגנת?
רצוי ליטור כדור באותה שעה של היממה, ולא חשוב מתי. אני מניח שאת מוגנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות - החלפת סוגדנה03/02/2015
שלום,
אני לוקחת שנים גלולות והייתה מחברת 2-3 חבילות באופן קבוע.
בחודשים האחרונים החל דימום עוד לפני סיום החבילה הראשונה שוב ושוב.
לאחר בדיקה החלפתי מגלולות יסמין לגלולות מיקרוגינון אך התופעה המשיכה. לפני סיום 21 הגלולות הופיע דימום.
עכשיו רופא הנשים החליף לי לגלולות בלארה.
השאלה שלי היא מתי לקחת את הגלולה הראשונה? בהוראות כתוב ביום הראשון של המחזור אבל דימום כבר יש.
האם לעשות הפסקה של שבוע אחרי סיום החבילה של מיקרוגינון ורק לאחר ההפסקה להתחיל לקחת את הבלארה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - החלפת סוג - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין03/02/2015על מנת שגלולות יהיו יעילות חשוב להתחיל מיום ראשון של תחילת דימום בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממתי אפשר לבצע הפלהקרן03/02/2015
שלום רב, מהו המועד הכי מוקדם בו אפשר לבצע הפלה, לאחר שכבר חלפו 72 שעות מיום קיום היחסים, ואיך כדאי לבצע הפלה בשלב כל כך מוקדם? תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתי אפשר לבצע הפלה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין03/02/2015מזמן אבחוןשל הריון בתוך חלל הרחם
אבחון ראשוני על פי רבו ניתן לבצע \סביב שבוע 4.5
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד וצריבה בנרתיק ובפותאלינור03/02/2015
שלום. יש לי גרד וצריבה בנרתיק ,וכאבים בקיום יחסים כבר תקופה של חודשים..זה בא והולך כל הזמן. לפני חודשיים קיבלתי טיפול של דלאצין וכדור כל שבוע במשך שלושה שבועות נגד פטרייה למרות שבתרבית לא היה כלום. וזה נרגע לזמן מה ושוב חזר..שוב עשיתי בדיקה לתרבית הפעם לפטרייה,חיידקים וטריכומומס וזה שלילי! הגרד והצריבה נמשכים אני לא מסוגלת לקיים יחסי מין,אני לא משתמשת בסבון ושוטפת רק עם מים. האם בכל זאת יכולה להיות אצלי דלקת בצוואר הרחם? יש בדיקה נוספת שאוכל לבצע?
חשדתי שזו תגובה אלרגית מסוג מסוים של מגן תחתון אבל האם האלרגיה יכולה לגרום לתחושת צריבה וכאבים גם בתוך הנרתיק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד וצריבה בנרתיק ובפות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין03/02/2015לעיתים תגובה אלרגית יכוללה לגרום לחוסר נוחות חיצוני וגם פנימי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרקאיןמ.א02/02/2015
רציתי לשאול האם גם במקרה והגבר מורח עזרקאין כדי למנוע שפיכה מוקדמת מסכן בעיה להכנס להריון? וגם בהריון? יש לציין שלפני השפיכה בעלי שוטף את האיבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרקאין - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן02/02/2015רציתי לשאול האם גם במקרה והגבר מורח עזרקאין כדי למנוע שפיכה מוקדמת מסכן בעיה להכנס להריון?
=== השאלה לא ברורה
וגם בהריון?
=== מה בהריון?
יש לציין שלפני השפיכה בעלי שוטף את האיבר
=== יופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגלולה פוסטינורלילך02/02/2015
כאשר אין הריון, האם לקיחת הגלולה פוסטינור עלולה לגרום לנזק כלשהו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגלולה פוסטינור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן02/02/2015בד"כ לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Re -חסוי02/02/2015
היי
1.איך עושים בדיקת פאפ לבנות בתולות?
2. איך עושים אולטראסאונד לבנות בתולות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Re - - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן02/02/20151.איך עושים בדיקת פאפ לבנות בתולות?
--- לא עושים
2. איך עושים אולטראסאונד לבנות בתולות?
דרך הבטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהre
חסוי03/02/2015היי
תודה.
יש לי בדיקת "אגן קטן בגישה וגינאלית" - אני צריכה להחליף אותה בבדיקה אחרת כדי לבצע אותה או אפשרי לבצע אותה ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות באמצע חבילהשיר02/02/2015
שלום
הפסקתי חבילת גלולות באמצע. אני כבר 4 ימים ללא גלולות והופיע לי לפני יומיים דימום. האם זה לא בסדר שהפסקתי ככה? אני רוצה להיכנס להריון ורוצה כבר להפסיק לקחת. (אני לוקחת 10 שנים)
האם גרמתי נזק בלתי הפיך?
מהו הדימום שיש לי כעת? איזה דימום זה? האם זה מחזור? ומתי הוא ייגמר?
תודה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות באמצע חבילה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן02/02/2015האם זה לא בסדר שהפסקתי ככה?
=== תמיד רצוי לסיים את החפיסה
אני רוצה להיכנס להריון ורוצה כבר להפסיק לקחת. (אני לוקחת 10 שנים)
האם גרמתי נזק בלתי הפיך?
=== לא, לא בזה זהפסקת את הגלולות באמצע
מהו הדימום שיש לי כעת? איזה דימום זה? האם זה מחזור? ומתי הוא ייגמר?
=== זה לא מחזור, אלא רק תגובה שהפסקת את הגלולות. זה מה שקורה בד"כ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)