מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזהצביה13/01/2015
כבר שנים שמופיע לי על הפטמות בשני הצדדים כמו שכבה לבנה שאני מוציאה ואחרי כמה ימים חוזר מחדש, פעם זה גם היה מגרד לי אבל מאז שעברתי הגדלת חזה זה לא מגרד יותר. רציתי לדעת מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/01/2015התיעצי עםחירורג שד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםאנונימית13/01/2015
היי אני בת 18 ובדמן האחרון התחילו לי כאבים בדגדגן. אני אוצב לציין שבחיים לא קיימתי יחסי מין כל שהכאבים לא נובעים מזה.
הכאב מתעצם ומתחזק אחרי שאני מאוננת.
הכאב הזה כבר מעל לחודש וזה ממד מטריד אותי.
וללכת לרופא נשים לא בא בחשבון.
ממה זה יכול לנבוע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/01/2015יכול להיות דלקת באזור הדגדגן או גירוי עצבי שם.
לא ניתן לתת לך פתרון ללא בדיקה שלך על ידי רופא נשים
בינתיים הפסיקי אוננות והשתדלי בבית להסתובב בלי תחתונים כדי להמנע מחיכוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין בפעם הראשונהשירה12/01/2015
שלום, אני מעוניינת לקיים יחסים בפעם הראשונה. רציתי לדעת מה עוצמת הדימום שנגרמת מכך? לכמה זמן נמשך הדימום והאם זה משהו פנימי או שגם בן הזוג יבחין בזה לאחר שנקיים יחסים.
דבר נוסף, הבנתי שזה כואב עקב קריעת קרום הבתולין, מה עוצמת הכאב? האם היא עלולה לגרום לי ממש להגיב לא טוב או שזה נסבל....
תודה, שירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין בפעם הראשונה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/01/2015גם הדימום הינו ברמה קלה וגם הכאבים עצמם נסבלים
יש בנות לא מדממות בכלל ושלא כואב להן בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיהמצוברחת12/01/2015
היום הייתי בבדיקת הסטרוסקופיה אבחנתית לאחר חודשיים של המתנה.
הבדיקה כאבה ויצרה לי אי נוחות גדולה מאוד. הרופא החליט על דעת עצמו לעצור את הבדיקה ולהודיע לי שאני צריכה לעבור אותה בהרדמה מלאה.
שאלתי היא האם ישנה אפשרות אחרת ולא לעבור הרדמה מלאה? האם לקחית כדור למניעת כאבים מראש יכול להקל על כאב הבדיקה? או אולי איזו זריקה מקומית?
חשוב לי לציין שהכאבים היו חזקים ולא נעימים אך היו נסבלים על אחת כמה טכמה אם הייתי יודעת שהאלטרנטיבה היא הרדמה מלאה.
אך הוא החליט בשבילי ולא נתן לי את הפשרות להחליט עבור עצמי.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/01/2015התיעצי עם הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה
אישה בהריון13/01/2015הרופא המטפל שלי הוא הרופא שעשה לי את ההיסטרוסקופיה. אך ההכרות בנינו היא לא ארוכה והוא מקבל יותר באופן פרטי ופחות מטעם הקופה לכן התחושה היא של חוסר רצינות.
מה המלצתך האישית בנושא? האם משכך כאבים שילקח מראש יכול לעזור בתחושת הכאב של הבדיקה? האם קיימת אופציה רפואית אחרת פרט להרדמה כללית שנזרקת לאויר בקלות יתרה מידיי לטעמי.
תודה ראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עובריעדי12/01/2015
שלום,
עשיתי בדיקת דם לחלבון עוברי אני בת 28
ולפי שיקלול של הגיל ותוצאות הבדיקה יצא לי סיכוי לתסמונת דאון
1:220 האם התוצאה תקינה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון עוברי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/01/2015התיעצי עם הרופא העוקב אחריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מותר לקחת פוסטינור בפעם השלישית?דינה11/01/2015
בטווח של שלושה חודשים נטלתי פעמיים באותו החודש ועכשיו מתלבטת אם ליטול שוב כתוצאה מקונדום שנקרע. (זה היה משגל נסוג אך החשש הוא מטיפות האהבה).
חשוב לי לציין כי אני חוששת מפגיעה עתידית בפריון ומעדיפה להכנס עכשיו להריון מאשר בכלל לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר לקחת פוסטינור בפעם השלישית? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/01/2015מותר לקחת ברמת העקרון אבל כדאי לפנות לרופא נשים ולהתאים לך אמצעי מניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות והקאהשירן11/01/2015
שלום,
אני רוצה לדעת תוך כמה זמן בערך הגלולה נספגת בגוף?
אני נוטלת את הגלולה יום יום בשעה 12:00 ובשישי האחרון, לאחר ארוחת שישי, הקאתי מעט. זה היה סביב השעה 18:30-18:45. האם אני עדיין מוגנת?
אודה לתשובה,
ערב נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות והקאה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/01/2015כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
שירן14/01/2015תוך כמה זמן נספגת הגלולה בגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירה11/01/2015
שלום
היום לא זכרתי אם לקחתי גלולה אן לא ולכן לקחתי עוד אחת. מה המשמעות לגבי המשך החבילה והגנה מפני הריון? האם להמשיך את החבילה הבאה בלי הכדורים הלבנים? אני נוטלת מינס. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/01/2015האם להמשיך את החבילה הבאה בלי הכדורים הלבנים?
*** להמשיך ליטול את הכדורים ברץ כרגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות מינסנטע11/01/2015
שלום,
רציתי לדעת האם גלולות מסוג "מינס" יכולות לסייע לאקנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מינס - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/01/2015רציתי לדעת האם גלולות מסוג "מינס" יכולות לסייע לאקנה?
*** לא ממש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםנופר11/01/2015
שלום, יש לי תסמונת השחלה הפוליציסטית וכרגע לא מטופלת בגלולות והמחזור האחרון שלי היה בספטמבר ומאז לא הגיע (וזה משהו רגיל), בחודש-חודשיים האחרונים התחילו לי כאבים בבטן התחתונה, לפעמים זה כמו כאב מחזור, לפעמים לחץ באזור, לפעמים כאב לא מוסבר , ורוב הזמן כאב עמום כזה שפשוט נמצא שם ולפעמים מקרין לרגל.
הייתי לפני שבועיים אצל רופאת נשים דרך והיא אמרה שכנראה שיש לי דלקת ברחם (בגלל שנורא כאב לי בבדיקה) והביאה לי טיפול אנטיביוטי, ההפרשות הלא נעימות שהיו נעלמו אבל הכאבים נשארו חזרתי אליה לפני יומיים והיא אמרה שאין סיכוי שזה עדיין דלקת כי הטיפול היה אינטנסיבי והיא טוענת שאלה כאבים בגלל השחלה הפוליציטית ורק גלולות/הורמונים יעבירו את הכאבים.
האם יש בזה אמת לאור העובדה שבחיים לא היו לי כאבים כאלה? או שאני צריכה לפחד שהיא מפספסת משהו בין אם גניקולוגי או לא? ובינתיים אני עם הכאבים האלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/01/2015נסי גלולות ותראי אם הכאבים אכן יעברו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות במפשעהיעל11/01/2015
שלום, לפני יומיים התחילה לי נפיחות בצד ימין של המפשעה. מדובר בגודל של כ-2-3 ס"מ וזה אדום וכואב. מה זה יכול להיות? אציין שלא הורדתי שערות שם לאחרונה ואני לא חושבת שמדובר בשערה כלואה. לעזרתכם הדחופה אודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות במפשעה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/01/2015פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאן נעלם המחזוררוית11/01/2015
שלום ד'ר
אני קצת מוטרדת ולא יודעת מה לעשות
לפני 8 חודשים החלטתי להפסיק את הגלולות ומאז המחזור פשוט הולך ונעלם
היו חודשים שקבלתי ממש מעט ועכשיו כלל לא
יש את כל הסימינים של לפני מחזור פצעים רגישות בשדיים ומחזור לא מקבלת
אולי לעיתים ממש כתם חום כמו החודש למשל
היית לפני 4 חודשים אצל רופא נשים שאל אותי "למה אני צריכה את המחזור אם אני לא רוצה להכנס להריון"
אבל אותי מטריד לדעת למה אני לא מקבלת מחזור
יש לציין שבגלל הפסקת גלולות ירדתי 6 קילו והוא אמר לי שלכן המחזור לא מגיע
בדיקות דם להורמונים יצאו תקינות .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאן נעלם המחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/01/2015כנראה שהביוצים שלך לא הסתדרו ולכן אין מחזור או שמופיע כהכתמות קלות.
לא בהכרח קשור לירידה במשקל
ניתן לטפל ולהחזיר את המחזורים הבעזרת הורמונים אחרים מהגלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר לידהבל10/01/2015
היי , אני חודשים לאחר לידה ויש לי משהו מוזר באיבר מין למעלה פצע פנימי כמו מיי ג׳ולה כזאת וזה מפחיד אותי מה זה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/01/2015בלי בדיקה אי אפשר לדעת. פני לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות qlairלילי10/01/2015
שלום. אני נוטלת גלולות למניעת היריון בשם קלייר במשך שנה כבר. לאחרונה שמתי לב לתופעה של צמיחת שיער בגב. האם זה יכול להיות כתוצאה מהגלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות qlair - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן10/01/2015לא בטוח. יש צורך בבדיקת הורמונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות qlair
לילי11/01/2015בדיקת הורמונים היא רלוונטית אם אני נוטלת גלולות? הרי זה יראה את רמת ההורמון לפי הגלולה לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור של 14 שעות בנטילת גלולהגיל10/01/2015
שלום אני לוקחת גלולות מרסילון בסביבות השעה 8-9 בערב. את הגלולה של אתמול שכחתי לנטול ולקחתי מיד כשנזכרתי - בסביבות השעה 10 בבוקר. כלומר איחור של כ13-14 שעות. האם להמשיך כרגיל עם הגלולות החל מהערב? והאם יש צורך להוסיף אמצעי מניעה על הגלולות בגלל האיחור בנטילה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור של 14 שעות בנטילת גלולה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן10/01/2015האם להמשיך כרגיל עם הגלולות החל מהערב?
=== כן
והאם יש צורך להוסיף אמצעי מניעה על הגלולות בגלל האיחור בנטילה??
=== לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)