מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לבטל ווסת לצמיתות ע"י ניתוחhodaya25/01/2015
שלום:)
מיציתי את עניין הווסת , כל התהליך פוגע בי נפשית ובריאותית
הכאבים, הדיכדוך הנפשי , איבוד דם מרובה , עצירויות ועוד תסמינים רבים ולא נחמדים הביאו אותי למסקנה שזה לא בישבילי , אני בת 30 ויש לי ילדה בת 10 . אני לא מתכננת עוד ילדים בגלגול הזה .
אז תהיתי אם ניתוח להסרת כל העסק ( רחם ,חצוצרות, ביציות , ריריות) יסייע למצבי ויאזן אותי הורמונאלית ומה גם שימנע ממני את הסיוט החודשי ?
בתודה מראש Hodaya :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבטל ווסת לצמיתות ע"י ניתוח - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/01/2015דרסטי מידי!! הוצאת שחלות בגיל הזה תכניס אותך לגיל מעבר עם כל ההשלכות
השליליות
התיעצי עם רופא הנשים שלך על אופציות חליפיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גהנום מתמשךעדן25/01/2015
אני סובלת כבר מעל חודש מכאבים בנרתיק ומתן שתן מרובה
כשהלכתי לרופא משפחה הוא טען שמדובר בדלקת בדרעי השתן )למרות שאין לי צריבה במתן שתן( נתן לי טנטביוטיקה ל5 ימים.
זה לא עזר חזרתי אליו שוב והוא נתן לי כדןר חזק יותר ושלח אןתי לעשות תרבית שתן. במקביל פניתי לרופא נשים וזה טען שלא רואה דבר חשוד.
האם יכול להיות שמדובר בקנדידה?יש לי פיפי כל דקה ותחושה של שלפוחית מלאה וכאבים בנרתיק?
איך יתכן שרופא נשים לא איבחן?
יכול להיןת שמרוב אנטביוטיקה נוצרה הפטריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גהנום מתמשך - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/01/2015כדאי לחזור על תרבית שתן לעשות תרבית נרתיקית גם .
כדי להקטין את הסבל כדאי לתת סדורל שיכול להרגיע לך את הלחצים לתת שתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור כל 19 יוםאריאנה25/01/2015
שלום
אני בת 42 רווקה ללא ילדים .בפעמיים האחרונות קבלתי מחזור לאחר 19 יום .
אף פעם זה לא היה כך ץאורך המחזור היה 24 -25 ימים .
מה זה אומר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור כל 19 יום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/01/2015עשי הערכה הורמונלית ובדיקות אצל רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות פלורטיעל24/01/2015
שלום וברכה, השאלה שלי קצת מורכבת, אך אני אובדת עצות מאוד מקווה למצוא כאן את עזרתכם.
אני כרגע 4 חודשים לאחר לידה, ניסיתי לקחת גלולות סרזט מפני שאין בהם תופעות לוואי ואכן לא היו לי אך הבעיה היתה שלא הנקתי ולכן היו הרבה דימומים, חזרתי לגלולת מרסילון ואכן לא סבלתי כל כך הרבה מתופעות לוואי אך בעלי נמצא הרבה בחו"ל ורציתי לקחת גלולות שאוכל לצרף כמה חפיסות ביחד ולקבל מחזור אחת לחודשיים - שלושה, בניסיון הראשון זה לא עבד וקיבלתי מחזור מיד עם סיום החפיסה הראשונה, ולכן הרופאה המליצה על גלולת פלורט שבה המינון גבוה יותר ואוכל לחבר כמה חפיסות אך אני מרגישה שינוי במשקל ומאז שהתחלתי עם הגלולה (לפני שבועיים וחצי) אני מרגישה נפיחות בבטן תיאבון מוגבר וכאבי בטן ואני חוששת מאוד כי אני גם בתהליך הרזייה
אני כבר לא יודעת מה לעשות, מפני שמדבקות עושות כתמים ואני שומרת נידה, והתקן לא יוכל לתת לי פיתרון לעניין של לקבל מחזור בתדירות נמוכה יותר
השאלה שלי:
1- האם יש גלולה שכן יכולה להתאים לי ולפתור לי את הבעיות האלו?
2- האם כדאי לי לתת לגוף להתרגל לגלולה הזו והתופעות לוואי יעברו?
3- יכול להיות שאם הייתי מנסה כן להתרגל למרסילון (שהוא במינון נמוך יחסית) הייתי מצליחה מתישהו לחבר 2 חפיסות לפחות?
אודה מאוד לעזרתכם !!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות פלורט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/01/2015יש מבחר עצום של גלולות חיזרי לרופאת נשים שלך ונסי להחליף גלולות אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החדרת חידקים מפי הטבעת לנרתיקעידן24/01/2015
שלום. בשגגה ומבלי משים ( אלכוהול וחרמנות יתר) קיימנו יחסים אנלים ולאחר מיכן ווגינלים מבלי להחליף קונדום.
משך הזמן לא היה ארוך ( בת הזוג העירה תשומת ליבי ) ומייד החלפתי קונדום ושטפתי ידיים ואז המשכנו לקיים יחסים רגילים
אני מאוד חושש שהיא תפתח דלקת . האם יש תרופה או חומר מונע ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החדרת חידקים מפי הטבעת לנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/01/2015אין ממש חומר מונע אבל היא יכולה לשים נירות פולידין לנרתיק לחיטוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס לאחר לידהמורן24/01/2015
שלום, האם סקס אוראלי לאישה כשבועיים לאחר לידה מהווה סכנה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס לאחר לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/01/2015הסכנה היחידה היא הדבקה בזהומים שונים. מומלץ להמתין עד שיפסקו הדימומים של משכב הלידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת דם אחרי יחסי מיןגלי24/01/2015
קיבלתי מחזור ביום שבת שעבר, בדרך כלל המחזור שלי 6 ימים. ביום רביעי היו לי קצת הפרשות לסיום המחזור, יום חמישי לא היה כלום. יום שישי קיימתי יחסי מין ואחר כך ראיתי קצת דם בנייר בצבע אדום ומאז לא היה לי יותר דם.. יכול להיות שזה שאריות של המחזור? או ממה זה נובע? יש לי תור לרופאת נשים ביום שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת דם אחרי יחסי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/01/2015יכול להיות שאריות של המחזור אבל טוב תעשי באמת אם תבדקי אצל רופאת הנשים לשלול סיבות אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פולית לנשאית MTHFRאמא324/01/2015
שלום רב,
בהריון קודם, עקב חשד ל IUGR עשו לי המון בדיקות שרובן המוחלט יצאו תקינות.
הדבר היחיד שהתגלה הוא נשאות של הגן MTHFR.
באותו רגע התחלתי ליטול חומצה פולית 5 מ"ג. (אני מניחה שנעשתה בדיקת רמה של הומוציסטאין, אך אני לא מצליחה למצוא אותה).
השאלה היא:
אני כעת ממש בתחילת היריון. האם ומתי אני אמורה להתחיל לקחת חומצה פולית במינון גבוה (5 מ"ג)?
(לציין שאני לוקחת בינתיים 400 מק"ג)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית לנשאית MTHFR - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/01/2015התיעצי עם רופא הנשים העוקב אחריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פאפשאלה23/01/2015
היי יש לי שאלה..
לפני מספר חודשים עשיתי בדיקת פאפ ועלה כי יש לי את הוירוס, עשיתי קולפוסקופיה וזה תאם את התוצאות. רופאת הנשים אמרה לי לחזור אחרי 4 חודשים לבדיקה חוזרת והתוצאות של הפאפ יצאו תקינות הפעם. עדין יש צורך בקולפוסקופיה או שאם הפאפ תקין משמע שהכל בסדר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פאפ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/01/2015חיזרי בכל זאת על קולפוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת מחזור גיל 21אנונימי23/01/2015
לפני שנה הפסקתי עם גלולות מסוג ופמינט.
מקיימת יחסי מין מיזה חצי שנה. לפני חצי שנה היה לי איחור במחזור של חודשיים והרופא נתן לי כדורים לזרוז המחזור לאחר ששלל הריון.
קיבלתי מחזור וחודש אחר כך קיבלתי שוב, המחזור של מתאחר כבר 3 שבועות (הפעם האחרונה שקיבלתי היה בסוף נובמבר).
ביצעתי בדיקת הריון והתוצאה הייתה שלילית.
מה קורה איתי ?
יש סיבה לדאוג?
הבנתי שזה יכול להיגרם מהפרעות הורמונליות..
מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קבלת מחזור גיל 21 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/01/2015חיזרי לרופא הנשים שלך להערכה הורמונלית וטיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבנה היפודנסי בשחלהענת22/01/2015
שלום רב,
בעקבות כאבי בטן בצד ימין למטה (שדיי קשור למערכת העיכול)
ביצעתי בדיקת סי טי
כל הבדיקה יצאה תקינה אבל -
קיימת הערה כזו:
מבנה היפודנסי בשחלה שמאלית בקוטר 2.5 ס"מ בעל צפיפות HU35
מה הכוונה במבנה היפודנסי והאם עלי לגשת לבירור נוסף?
אודה לתשובה,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבנה היפודנסי בשחלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/01/2015פני לרופא נשים ועשי אולטראסאונד גינקולוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת ארוכה, האם משפיע על מועד הביוץ?רבקה22/01/2015
בת 35 וחצי וסת תקינה 25-28 יום בדרכ
בחודש האחרון המחזור הגיע בזמן אך נמשך כשבועיים. ברמת כתמים וניגוב בלבד.
האם הביוץ התרחש במועדו כרגיל? או שהדימום הארוך עלול לגרום לדחיית הביוץ? והווסת הבאה?
אני כבר ביום ה26 והווסת לא נראת באופק.
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת ארוכה, האם משפיע על מועד הביוץ? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/01/2015הביוץ יכול להתעכב, לא להופיע בכלל או להגיע במועדו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורסימה21/01/2015
שלום דוקטור!
יש לי איחור במחזור של יומיים אבל אין לי שום תופעות לוואי,
אין לי כאבי בטן של מחזור ולא רגישות או גודש בחזה,
יש מצב שיש הריון אבל לא מרגישים כלום??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/01/2015עשי בדיקה ביתית לשלילת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות למניעת הריון ובדיקת גסטרובחורה2821/01/2015
שלום,
אני בת 27. רופא גסטרו הפנה אותי לביצוע בדיקת קולונוסקופיה.
אני נוטלת גלולות נגד הריון. בזמן ההכנות לבדיקה, מה עליי לעשות? הרי בזמן ההכנות צריך לבצע דיאטה מיוחדת מספר ימים וגם חומר משלשל. האם ליטול את הגלולה כרגיל? האם זה אפשרי? אם כן, ההשפעה של הגלולה בזמן שלשול יורדת...יש פתרון לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות למניעת הריון ובדיקת גסטרו - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/01/2015קחי את הגלולות כרגיל רק הוסיפי אמצעי מניעה כקונדומים בשבועיים שאחרי הקולונו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגיליטוןלימור21/01/2015
אני בת 44, עקב מחזור שהתחיל להיות לא סדיר, קיבלתי פרוגיליטון לשלושה חודשים, אני מסיימת בקרוב את החפיסה השנייה ואכן יש שיפור. רציתי לדעת מה קורה בתום שלושה חודשים האם אני אמורה להפסיק והאם המחזור אמור לחזור להיות סדיר? אני חוששת שאם אפסיק לקחת המחזור שוב לא יהיה סדיר עם כל התופעות ההורמונליות הנלוות . האם ניתן להמשיך ליטול את הכדור והאם יש בכך סיכון למע ההורמונלית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגיליטון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/01/2015התיעצי עם רופא הנשים שלך המחזור יכול להתיצב אחרי הפסקת הפרוגילוטון או לחזור להיות לא סדיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)