מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השרשה לרחםדפנה19/01/2015
שלום,
אני בשבוע 5 להריון שני ,
בהריון הראשון היה לי דימום של השרשה וההריון הזה לא היה כלום .
האם זה נורמלי ? כמו כן גם אין לי שום תופעות לוואי בהריון הזה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרשה לרחם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/01/2015לא אומר כלום כל הריון מתנהג אחרת עשי בדיקת אולטראסאונד בעוד שבוע לתקינות הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלושה חודשים בלי מחזור ???סיון19/01/2015
היי חמישה חודשיים אחרי ניתוח שרוול ירדתי 32 קג אבל כבר 3 חודשים שנעלם לי המחזור וביומיים האחרונים כאבי תופת עד כדי כך שאיני מסוגלת ללכת מה עושים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלושה חודשים בלי מחזור ??? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/01/2015אם יש לך כאבים פני לבדיקת רופא!
לגבי מחזור שינויים דרסטיים במשקל יכולים לגרום לשנויים הורמונליים והעלמות מחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץטניה19/01/2015
שלום,
יש לי ילדה, כרגע אנו מנסים להיכנס להיריון שני.
בודקת כל יום עם סטיק ביוץ, אך מראה כי אין ביוץ.
האם הגיוני?
מה צריך לעשות?
יש לציין כי בשביל הילדה הראשונה לא היינו צריכים לעבוד קשה - נקלטנו מפעם אחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/01/2015התיעצי עם רופא נשים שלך
תמיד יכול להיות חודש ללא ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום עקב נטילת גלולותליאת19/01/2015
שלום, התחלתי לקחת גלולות לפני כחודש וחצי, מאז אני מדמדת לסירוגין כל כמה ימים, עברו שבועיים מאז המחזור האחרון שקבלתי ועכשיו אני שוב קבלתי מחזור, למה זה ככה? יש צורך להפסיק את לקיחת הגלולות? לקיחת גלולות אמורה דוקא לסדר את המחזור, לא?
לפני לקיחת הגלולות לא היה לי מחזור קבוע שהגיע פעם בחודש ונמשך כחמישה/ שבעה ימים. לקיחת הגלולות היא למניעת הריון, אבל מאז שהתחלתי לקחת, נהיו לי הפרשות עם דם ... והכל השתבש, זה נורמלי?
תודה, ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום עקב נטילת גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין19/01/2015במידה ודימומים נמשכים יש לפנות לרופא מטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעת נובירנגש19/01/2015
שלום, אני משתמשת בטבעת למשך 4 שבועות ובהמלצת הרופא אני ממשיכה מיד טבעת נוספת. את הטבעת הראשונה הכנסתי בשעה 6:00 ולאחר 4 שבועות הכנסתי טבעת שנייה בשעה 14:30- האם זה תקין? או שמא הייתי צריכה ב6:00 להכניס את הטבעת השנייה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעת נובירנג - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין19/01/2015בהחלט אין בעייה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתקוה למענה איך משתמשים בזידובל ג'לרינה19/01/2015
היי
בשל חיידק בנרתיק קבלתי זידובל ג'ל האם יש פה נשים עם ניסיון לזה?
כמה חומר ממלאים במזרק הזה? אוףףף הרופא גם לא עונה ):
יש בקופסא 5 מוליכים (נראים כמו מזרק) ושפורפרת 40 גרם לצידה
בהוראות כתוב להבריג את המוליך לשפורפרת וללחוץ על השפורפרת עשיתי כך
ונכנס ממש מעט לתוך המוליך, כך שאיני יודעת כמה חומר צריך להכניס לתוך המוליך
לציין שהמוליך זה משהו כמו 15 ס"מ ,ממש ממש אשמח אם מישהי תענה לי בהקדם אני פשוט חסרת אונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתקוה למענה איך משתמשים בזידובל ג'ל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/01/2015צריך להיות פס מדידה במוליך ואת ממלאה עד הפס כמה שמתמלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין פס
רינה20/01/2015תודה רבה לתגובתך
כמה ממלאים כשאין פס במוליך? האם כשאין פס ממלאים מוליך מלא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין פס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/01/2015כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפ לא תקינהרוני19/01/2015
לאחר בדיקת פאפ לא תקינה נשלחתי לקולופוסקופיה והיא יצאה תקינה ואז שוב פעם פאפ לא תקין וקולופוסקופיה תקינה ועכשיו שוב לא תקין , בקשה תענו לי למה ההבדל בבדיקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פאפ לא תקינה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין19/01/2015בשל רגישות הבדיקות
במסגרת האפשרויות של לא תקין חשוב לראות במדה מדובר
יש לפנות לייעות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסונד תקין?נויה19/01/2015
הגעתי לאולטראסונד עקב גולה קטנה במפשעה הרופא שלח למספר בדיקות דם ושתן יצא הכול תקין.
באולטראסונד נמצא:
רחם במנח אחורי,
בקיר אחורי נצפתה מיומה אינטרמורלית.בגודל 13*15
בצואר הרחם נצפו ממצאים היפואקוגנים קטנים הגודל מביניהם בקוטר 9.5 מ"מ
האם לחשוש מהממצאים הנ"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטראסונד תקין? - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין19/01/2015לא ניתן להמליץ על טיפול ללא בדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי ממדבקות לגלולות בעקבות דימוםבתיה19/01/2015
שלום דר׳
אני 3 וחצי חודשים אחרי לידה השתמשתי בגלולות פליים חפיסה אחת במהלך החפיסה התחיל דימום בהתחלה לשבתי שבעקבות פיספוס גלולה אחת הדימום התחיל אז הרופא המליץ לעבור למדבקות אוורה ככה אני לא אפספס.. העניין שקרה אותו הדבר עם המדבקות יום לפני המדבקה השלישית הגיע שוב דימום כך שיוצא שכל שבועיים וחצי בערך מתחיל מחזור. הרופא המליץ לנסות משהו חזק יותר ורשם לי גלולות יסמין.. דבר ראשון אני חוששת מהכמות הורמונים ביסמין שמעתי שיש להן השפעה על קרישיות דם( יש היסטוריה במשפחה) דבר שני מהרגע שלקחתי אותם התחילו לי בחילות ואפילו הקאות.. ולקחתי בסהכ 2 גלולות..
השאלה מה לעשות להפסיק מייד ולחזור למדבקות (לתת עוד צאנס) או להמשיך עד סוף החבילה?
אשמח לתשובה מהירה אני ממש סובלת..
תודה
בתיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי ממדבקות לגלולות בעקבות דימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/01/2015אם את סובלת כל כך הפסיקי את הגלולות וחיזרי למדבקות והתיעצי עם רופא נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת פוסטינור והסיכוי לכניסת הריוןאור18/01/2015
שלום דוקטור,
לקחתי שני חפיסות של גלולות יסמין ברצף אשר במהלכן הייתי חולה בסטרופטוקוק ועל כן נטלתי מוקסיפן 500 מ״ג כ-5 ימים (30.12-3.1)שילשלתי רבות בעקבות כך בימים אלה. קיימתי יחסי מין ביום שלישי ה-6.1 . מאחר וחששתי להיכנס להריון בעקבות השפעת האנטיביוטיקה והשלשולים התכופים , לקחתי פוסטינור 5 ימים בדיוק מרגע קיום יחסי המין . אני חייבת להדגיש שלא שכחתי אף גלולה ב-2 החפיסות. היום יום ראשון ה-18 .1 הייתי אמורה לקבל מחזור(שאצלי הוא סדיר כמו שעון) ועדיין לא קיבלתי . מה הסיכוי להיות בהריון ,אם בכלל? והאם האיחור הוא אפשרות של הפוסטינור ועד כמה זמן העיכוב במחזור יכול להימשך?בפעמים קודמות שנטלתי פוסטינור(2 פעמים) ,הופיע מיידית דימום כבד וממושך והפעם זה לא קרה. (יש לי ילד בן 2 ושלושה חודשים ואני לוקחת גלולות יסמין 4 שנים ). תודה רבה , אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת פוסטינור והסיכוי לכניסת הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/01/2015עשי דבר ראשון בדיקה לשלול הריון
פוסטינור יכול גם לדחות מחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצד שמאלאנה18/01/2015
שלום,
כבר שבוע שאני סובלת מכאבים עמומים בצד שמאל בבטן התחתונה.(אני לא בהריון)
היום הייתי אצל רופא נשים הוא ביצע בדיקה והחליט שכנראה מדובר בדלקת בחצוצרה. הוא הביא לי אנטיביוטיקה מסוג: AMOXICLAN וביצעתי בדיקה וגינלית, עכשיו קיבלתי את התוצאות: "משטח גרם מתאים לפלורה נורמלית".
השאלה שלי האם להמשיך לשתות את האנטיביוטיקה אם התוצאות תקינות?
שבוע הבא יש לי גם תור לאולטרסאונד.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצד שמאל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/01/2015המשיכי עד סיום הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור של כמעט חודשטליה17/01/2015
שלום. אני בת 19 וכבר לא בתולה. חודש שעבר לא קיבלתי ולא היה מגע מיני לארונה.. עשיתי 2 בדיקות הריון ביתיות ושתיהן יצאו שליליות אך המחזור עדיין לא הופיע. אודה ליעוץ!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור של כמעט חודש - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/01/2015פני לבדיקת רופא נשים ולברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
טליה20/01/2015הייתי אצל רופאת נשים וגילו לי שחלה פוליציסטית. מה ההשלכות של זה על הריונות ובכללי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטביוטיקה וגלולותמישהיא17/01/2015
שלום,
לקחתי אנטביוטיקה מוקסיפן במשך 10 ימים, סימתי את הגלולות ביום ה-4 להפסקה של השבוע בגלולות (מרסילון), אני יודעת שצריך שצריך במשך שבוע לאחר סיום האנטביוטיקה להשתמש באמצעי נוסף. האם ניתן לספור את השבוע הזה גם אם זה בזמן ההפסקה שבין החפיסות? או שצריך להתחיל לספור את השבוע מהגלולה הראשונה או במצב הזה להשתמש באמצעי נוסף יותר משבוע?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטביוטיקה וגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/01/2015אין צורך להתחיל לספור מחדש ויש לכלול את השבוע שאינךמוגנת בשבוע הפסקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש מתחת לתפרים אחרי לידהיעל17/01/2015
שלום רב, רציתי לשאול, לפני כשבוע ילדתי לראשונה בלידה טבעית.
בלידה ביצעו חתך ותפרו. היום שמתי לב שבאיזור התפר מתחתיו יש לי גולה כמו גוש.
האם זה נורמאלי? מה עלי לעשות?
תודה יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש מתחת לתפרים אחרי לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/01/2015פני לבדיקת רופא נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בשחלהריקי17/01/2015
שלום,
מצאו אצלי לפני שבועיים ציסטה בגודל 7 סמ בשחלה, קיבלתי מחזור אחרי שבוע, ובדקו אותי שוב אחרי המחזור והציסטה לא נעלמה.
הרופא אמר לי לחכות עוד חודש למחזור הבא ואז לחזור.
בגלל גודלה של הציסטה היא זזה למרכז הבטן ולוחצת לי על איברים ואני מרגישה כאבים מידי פעם לא חזקים.
האם יש דרך לגרום לה להספג ללא צרוך בניתוח?
האם ההמתנה במשך החודש היא מסוכנת?
אודה מאוד על התייחסות,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בשחלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/01/2015ציסטה פשוטה בעקרון איננה מסוכנת ואם היא לא תספג מעצמה צריך לנתח ולהוציא אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)