מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיומה והריוןא30/09/2014
אני בת 33 + 2. לפני כשמונה חודשים התגלתה אצלי מיומה בגודל של 4 ס"מ. מאז ועד היום אני עוברת טיפולים של דיקור ולקיחת צמחי מרפא.
היום בבדיקת הרופא נמצא שהמיומה כלל לא קטנה ולהיפך, אפילו גדלה לגודל של 5 ס"מ!
המצב מטריד אותי כי אני מעכבת הריון בגלל סיבה זו. הרופא אמר שכדאי להיכנס להריון ולאחר מכן לטפל במיומה אם צריך.
אני מאוד חוששת מהריון כל עוד המיומה קיימת.
האם לנסות לחפש דרך להוציא את המיומה ואחר כך להיכנס להריון או שבכל זאת להיכנס להריון עם כל הסיכונים הכרוכים בכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיומה והריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/10/2014קשה לתת לך תשובה למצב זה דרך האינטרנט תלוי במיקום של המיומה ותלוי בהרבה גורמים אחרים.
אפשר להכנס להריון עם מיומה אם המיקום שלה לא מפריע להריון וללידה תוך לקיחת האפשרות שהמיומה תגדל בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ביחסי מיןמיכל30/09/2014
שלום,
אני וחבר שלי קיימנו יחסי מים לפני כשבוע ובמהלכם חשתי ממש כאבים בצד ימין, לאחר מכן חשתי כאבים עזים בבטן התחתונה שלא פסקו יומיים. היום אחרי שבוע נשארו לי כאבים רק במותן ימין. ביקרתי אצל רופא הנשים שאמר לי שכנראה קרעתי את שקיק הביציות- משהו כזה ועשה לי אולטרסאונד ואמר שהכל בסדר ושזה ירפא לבד. בנוסף הוסת האחרונה שקיבלתי היתה ב 1.10 ומאז לא קיבלתי וגם הפסקתי גלולות החודש אחרי שימוש של מספר שנים. רציצי לשאול שוב מה לדעתכם הסיבה והאם יש ממה לחשוש? או האם מדובר בחשד להיריון חוץ רחמי? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
מיכל01/10/2014טעות, המחזור האחרון 1.9
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים ביחסי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/10/2014כנראה שהיה ביוץ והכאבים שחשת היו בגלל זה. יכול להיות שינויים ואחור במחזור אחרי הפסקת גלולות אבל עשי בדיקת שתן לשלול הריון אם לא השתמשתם באמצעי מניעה והאיחור ימשיך בשבוע הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך עושים שטיפה אינטימיתאפרת30/09/2014
כל הזמן אומרים לי או אני קוראת שצריך לעשות שטיפה אינטימית.
אבל לא מסבירים איך?...
מה הכוונה?...
שטיפה חיצונית?...
אם זה שטיפה פנימית איך עושים את זה?... מה צריך לעשות?...
כתוב עם הדוש זה בילתי אפשרי!
לא הבנתי
אשמח להסבר מפורט איך עושים שטיפה אינטימית...
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך עושים שטיפה אינטימית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/10/2014יש תכשירים מיוחדים לשטיפה אינטימית שבאים עם פיה ארוכה שמחדירים לנרתיק
לא בריא לעשות סתם שטיפה אינטימית כי זה משנה את החידיקים הטובים של הנרתיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להריוןלי30/09/2014
האם בדיקת הריון שנעשתה 14 ימים לאחר יחסי המין ויצאה שלילית היא אמינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש להריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/10/2014בעקרון כן, אם את לא רגועה עשי עוד כמה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון חוץ רחמי והפלה רפואיתחיים30/09/2014
שלום אנחנו זוג ישראלים שעברו לפני חודש לגרמניה
במעבר גילנו שזוגתי בהריון מבדיקת שתן ואמורה להיות בשבוע ה6
והחלטנו לבצע הפלה רפואית
בבדיקת האולטרה סאונד הרופאה לא גילתה שק הריון
והסבירה כי יש אפשרות שהביוץ היה מאוחר והיא רק בשבוע ה4
והרופאה המליצה לקחת את כדורי המיפגין וסווגתי לקחה אותם במקום
רציתי לשאול האם אין סיכון בתהליך זה במקרה של הריון חוץ רחמי בגלל
תסמינים זהים ו? הרופאה אמרה לחזור עוד שבועיים האם זה לא מאוחר מידי ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון חוץ רחמי והפלה רפואית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/09/2014לא מאוחר מידי. שתעשה בדיקת דם להריון בעוד כשבועיים לפני הבקורת אצל הרופאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות אודות פרוביוטיקה לנשיםשלוש שלושים30/09/2014
שלום לך,
מספר שאלות אודות פרוביוטיקה לנשים, שתכולתה להלן:
כל כמוסה 450 מ"ג ובתוכה 58 מיליארד חיידקים פעילים ( L.acidophilus, B.bifidum, B.longum, S.thermophilus, L.rhamnosus, L.casei ).
1. האם מותרת לנטילה במהלך הריון ?
2. האם מותרת לנטילה במהלך הנקה?
3.האם מותרת לנטילה במהלך נטילת תרופות לדחיית ביוץ ?( אסטרופם, איקוקלמין וכדומה)
4. האם מותרת לנטילה יחד עם אנטיביוטיקה לטיפול בדלקת בדרכי השתן (זינאת, אוגמנטין)
5. האם מותרת לנטילה יחד עם תמצית חמוציות מרוכזת למניעת דלקות בדרכי השתן?
תודה גדולה על עזרתך,
קבוצת נשים שזקוקות לתשובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות אודות פרוביוטיקה לנשים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/09/2014התשובה היא כן לכל השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם גם מאנוז
שלוש שלושים30/09/2014האם נכון גם לגבי D מאנוז (שמותר ליטול בכל המקרים) ?
תודה על תגובתך המהירה !!
עזרת לנו מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוביוטיקה נשית
רחלי פריד26/12/2014האם פרוביוטיקה לנשים עוזרת לפרק את השומנים בגוף שאנו לא צריכים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים וצריבה בנרתיקנעמה30/09/2014
שלום רב,
אני בת 47 לפני כ 8 חודשים עברתי ניתוח להסרת רחם +צוואר רחם עם חתך בטני
מזה 4 חודשים אני סובלת מכאבים בנרתיק וצריבה תמידית, תופעה שגורמת לי אי נוחות במשך כל שעות היום
לאחר קיום יחסי מין התופעתהתחושות מתגברות( גורם לי להמנע)
אציין שבבדיקה גנקולוגית הכל תקין וכן בממצאי בדיקת שתן
היות ולא הוציאו את השחלות עדיין רמת ההורמונים תקינה
התופעה מציקה לי מאוד!! לפני הניתוח לא סבלתי כלל מבעיה כזו
אשמח לדעת אם ידוע לכם על תופעה כזו ממה היא נובעת
ואם יש פתרונות או רופאים שמתמחים בבעיה ובטיפולה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים וצריבה בנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/09/2014התיעצי עם רופאים המומחים לכאבים בדרך כלל ממרפאות צואר הרחם והעריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורגלית30/09/2014
בוקר טוב דר,
אני בת 24
יש לי מחזור סדיר בדרך כלל, החודש הזה המחזור אחר לי עד עכשיו 4 ימים, עשיתי בדיקת באט והתשובה הייתה פחות מ 7.
1. מה זה אומר בטו נמוך מ 7?
2. האם אני אמורה לחזור על הבדיקה עוד הפעם?
אשמח לתשובתך.
בברכה,
חנאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/09/2014הבדיקה שלילית. אם לא תקבלי מחזור תוך מספר ימים חיזרי על הבדיקה ופני לרופא נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור קשה מאוד מאוד מאודשירה הראל30/09/2014
אני שירה בת 27 נשואה+ילד בן שנה. סובלת בכל חודש מהמחזור- כאבים חזקים מאוד באיזור הבטן והגב התחתונים וזרימה חזקה מאוד. יום אחד בחודש אני מושבתת למיטה. אתמול קיבלתי מחזור מטורף- חשוב לציין שהוא הגיע באיחור של יומיים (בדרך כלל הוא מדייק כמו שעון שוויצרי). לפני המחזור היו לי יומיים של התכווצויות שרירים, בחילות וכאבים בגב. כרגע הזרימה היא חזקה מאוד (כל שעה וקצת צריכה להחליף) והכאבים ממש אבל ממש חזקים- ואני לא מפונקת. חשוב לי לציין שהמחזור מלווה בכרישי דם גדולים מהרגיל (סליחה על הפרטים). בחיים זה לא היה לי ככה. אימה׳לה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור קשה מאוד מאוד מאוד - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/09/2014פני לרופא הנשים שלךל ניתן לטפל בדרכים שונות בכאבי מחזור החל מטיפול הורמונלי נוגדי כאבים ורפואה משלימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שמקדיםמיטל30/09/2014
שלום בת 39. בדכ מחזור מסודר כל 28-29 יום. 2 מחזורים הקדימו לי בעשרה ימים. כלומר אחרי 19 יום קיבלתי. (בין שני המחזורים האלה היה מחזור של 27 יום) . מה יכולות להיות הסיבות שמקדים? חשוב לציין שהמחזור הראשון שהקדים היה סמוך לזמן בו הפסקתי להניק את הילד שלי בן השנתיים. בסוף זה כבר היה הנקה של פעמיים ביום בערך) האם למרות שלא הנקתי הרבה זה גרם לשיבוש במחזור כך שהקדים?? שאלה שניה אני מנסה להכנס להריון אך אני מבינה שהביוצים לא סדירים.. מה לעשות ?? אודה מראש מיטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור שמקדים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/09/2014פני לרופא הנשים שלך לברור ולטיפול להסדרת מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץץץץמיכל29/09/2014
בעקבות נטילת כדור בשם מודאל המחזור שלי הפסיק להופיע מזה 3 חודשים ׁ(הכדור הוא אנטי פסיכוטי) שגורם לעלייה בפרולקטין אל ווסת ולהפרשת חלב מהחזה,בעקבות אותן תופעות הפסיכיאטר שלי החליף לי את הכדור לסרוקוול כדור מאותה משפחה אך נדיר שיגרום לעלייה בפרולקטין,כרגע אני 4 ימים ללא המודאל,ועדיין יש לי הפרשת חלב מהחזה,אני לא מבייצת והמחזור לא באופק,שאלתיהיא,תוך כמה זמן אני אמורה לקבל מחזור? האם רמות הפרולקטין יורדות מהר ואז אני עתידה לבייץ\לקבל מחזור? או שזה תהליך שלוקח זמן? אשמח לתשובה,תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץץץץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/09/2014מאמינה שהירידה ההורמונלית של הפרולקטין אל תהיה מהיום להיום וגם כשהרמות יגיעו לנורמה לא מיד מתיצב המחזור אלא זה תהליך של שבועות להערכתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ואנטיביוטיקהעדן29/09/2014
שלום,
אני לוקחת גלולות מסוג פמינט.
ביום א' השבוע (תחילת השבוע השלישי והאחרון בחפיסת הגלולות) התחלתי ליטול אנטיביוטיקה מסוג אוגמנטין במינון 875 פעמיים ביום למשך 7 ימים.
אסיים את האנטיביוטיקה ביום שבת השבוע- שהוא גם היום האחרון של חפיסת הגלולות הנוכחית.
חשוב לציין כי בעקבות האנטיביויטקה אני סובלת גם משלשולים.
יש לי 2 שאלות:
1. אני מניחה שלאור השלשולים והאנטיביוטיקה אני לא מוגנת כרגע, אלא רק לאחר תחילת החפיסה הבא, נכון?
2. בשבוע הבא ביום א ה-5.10 אני בחופשה ואני רוצה להיות מוגנת. האם אוכל לוותר על השבוע הפסקה ולהתחיל מיד חפיסה חדשה וכך אהיה מוגנת כבר מיום א' הקרוב? (כאמור אסיים עם האנטיביויטיקה ביום שבת הקרוב, כך שזה יהיה לאחר 24 שעות נקיות מנטילת אנטיביוטיקה)
תודה מראש,
עדן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ואנטיביוטיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/09/2014במהלך שבועיים מסיום האנטיביוטיקה אינך מוגנת ולכן כדאי להוסיף קונדומים. האנטיביוטיקה מונעת ספיגת גלולות
ואת יכולה לצרף חפיסה מבלי לעשות הפסקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ותפקודי כבד גבוהיםלי29/09/2014
שלום רב,
בעוד כחודש וחצי אני מתחתנת.. נכון לעכשיו אינני לוקחת גלולות למניעת הריון או כל אמצעי הגנה אחר.
המחזור החודשי צריך להגיד בדיוק ביום החתונה ואני מעוניינת להסדיר את זה באמצעות גלולות למשך חודש וחצי ולפסיקן אחרי החתונה.
הבעיה היא שיש לי תפקודי כבד גבוהים אך לא נמצאה כל בעיה בכבד.
שאלתי היא האם אוכל להתחיל שימוש בגלולות והאם תהיה השפעה שלילית על הכבד? למרות שלקיחת הגלולות תהיה לטווח קצר מאוד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ותפקודי כבד גבוהים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/09/2014כדי לדחות מחזור ניתן לקחת כדורים שמכילים פרוגסטרון בלבד התיעצי עם רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בווסת.ע'29/09/2014
שלום רב,
אני בת 46, נשואה כ-3 שנים, וללא ילדים.
בעבר עברתי כמה טיפולי פוריות חוץ גופית - אך ללא הצלחה.
המועד האחרון של הווסת היה (לפני 52 ימים) ב-9.8.14. (אשר בדרך כלל היה סדיר).
האם עלי לרכוש ערכת בדיקת הריון ביתית?
יש לי מדי פעם בחילות, סחרחורות, ומין תחושה של כאבי בטן מוזרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור בווסת. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/09/2014עשי בדיקה ביתית לשלול הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דאלאצין קרםשאלה29/09/2014
קיבלתי את הקרם להחדרה למשך 14 יום.
הרופאה רשמה על פי התרשמותה ולא לפי זיהוי בבדיקת מעבדה. כמו כן היו הפרשות לבנות ועקצוץ/גרד
האם אפשר לקצר את משך הלקיחה של התרופה?
האם יש לתרופה תופעות לוואי שכיחות של פטרת? במקרה כזה צריך להפסיק ולקחת נרות אגיסטן או משהו נגד??
ותוך כמה זמן סביר להניח שאתחיל להרגיש הקלה? מרגישה גם גרד חיצוני, יעזור גם לזה? י דרך להקל בינתיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דאלאצין קרם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/09/2014בדרך כלל דלצין לא גורם לפטריה והטיפול צריך להתחיל לעזור אחרי כמה ימים
התיעצי עם רופאת הנשים שלך לגבי קיצור משך הלקיחה של המשחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן להשתמש בתכשירים למניעה כמו
אני30/09/2014לקטל , האם זה מתאים בשלב זה? או שמספיק ג'ל להרגעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן להשתמש בתכשירים למניעה כמו - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/10/2014אם יש גרד חיצוני הלקטל לא יעזור כדאי לשים משחות שמרגיעות גרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)