מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נרות אגיסטן ויחסי מין - דחוווףליטל22/09/2014
הייתי אצל רופאת נשים ונאמר לי שיש לי פטריה. היא נתנה לי מרשם של משחה ו3 נרות אגיסטן. אני יודעת שאסור לקיים יחסי מין בזמן הטיפול, השאלה שלי היא אם מותר לקיים יחסי מין מיד אחרי? לדוגנא אם אני לוקחת ביום שני בלילה נר ראשון, מותר לי ביום חמישי בערב לקייפ יחסי מין?
אשמח לתשובה דחוווווף
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נרות אגיסטן ויחסי מין - דחוווף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/09/2014חכי עוד יומיים אחרי הפסקת הטיפול כדי לתת לפטריה ולחומר של הנר לגמרי להעלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ואנטיביוטיקהקרן21/09/2014
היי :)
אני כבר חודשיים לוקחת מינולט
כל יום בשעה 16:00 ולא מפספסת אף פעם.
לפני שבוע קיבלתי מחזור בשעה 23:00 ולקחתי את הגלולה בשעה 23:30
לפני כמה ימים התחלתי לקחת אנטיביוטיקה שנקראת אוגמנטין.
והמחזור שלי נמשך ולא נגמר
השאלה שלי אם המחזור לא נפסק לי בגלל האנטיביוטיקה או כי ביום הראשון לקחתי את הגלולה מאוחר מידי?
והאם בעקבות כך המחזור שלי יימשך כל החודש?
אשמח לתשובה זריזה כי זה מאוד חשוב!
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ואנטיביוטיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/09/2014האנטיביוטיקה יכולה לפגוע בספיגה של הגלולות ולכן אם את פעילה מינית אינך מוגנת הדימום הממושך יכול אף הוא להיות בגלל האנטיביוטקיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת רופא נשיםהדס21/09/2014
היי רציתי לדעת אם רופא נשים יכול לבדוק את קיומו של קרום הבתולים ואיך הבדיקה מתבצעת,והאם אני יכולה לעבור אותה כשאני במחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת רופא נשים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/09/2014רצוי לא במחזור והוא יכול להסתכל ולראות אם הקרום שלם או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת גלולותאנונימי21/09/2014
שלום, אני בת 20, בשלוש שנים האחרונות אני נוטלת מליאן, לאחרונה הרגשתי ירידה קיצונית בחשק המיני שלי, הרופא המליץ להחליף גלולה לפלורט, הגלולה האחרונה של החבילה הנוכחית של המליאן תלקח ביום שלישי, השאלה אם ניתן להמשיך ישר לגלולה החדשה או שחייב לחכות את שבוע ההפסקה ולהתחיל ברביעי הבא? אני שואלת מכוון שיש לי טיול מתוכנן ואני רוצה לדחות את המחזור. בנוסף, אשמח לדוות דעת נוספת על הבעיה הראשונית והגלולה החדשה שניתנה לי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמובן, כששאלתי אם זה אפשרי להמשיך
אנונימי21/09/2014כמובן, כששאלתי אם זה אפשרי להמשיך ישר לגלולה החדשה בלי שבוע הפסקה השאלה אם אמשיך להיות מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/09/2014את יכולה להמשיך ברצף את החפיסה החדשה כדי לדחות מחזור. התגובה של חשק לגלולות השונות מאוד אינדבידואלית וקשה לי לדעת איך תגיבי לגלולה החדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ושלשוליםשני21/09/2014
שלום, היום אני ביום השלישי של המחזור ואני אמורה לקחת בשעה 8 גלולה ראשונה בחבילה (גלולות פליים) ומהבוקר התחילו לי כאבי בטן חזקים שנובעים מוצאה רכה / שלשולים אם זה ימשיך ככה ואני אקח גלולה בערב האם אני אהיה מוגנת בשאר החודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ושלשולים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/09/2014אם את לוקחת תמיד בשמונה בערב והשלשול לא יתגבר את מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב גלולות ותרופות אחרותאנונימי21/09/2014
היי,
קיבלתי היום מהרופא עור פלוקנול 150 לטיפול בפטריית שמש,
האם שילוב של תרופה זאת עלול להוריד את השפעת הגלולות? ז"א האם יש צורך באמצעי הגנה נוסף?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגלולות מסוג קלייר
אנונימי21/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב גלולות ותרופות אחרות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/09/2014לא שידוע לי על קשר בין פלוקנול לגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביתוק קרום בתוליםגימל21/09/2014
אני בתולה בת 39 בדרך להזרעה כאמא חד הורית
עושה מעקב זקיקים באולטרסאונד על הבטן ולא וגינלי
יש לי הרגשה שהבודקת לא ממש רואה טוב את הזקיקים (ככה היא גם אומרת לי בכל US) כי כבר חודשיים אני עם זקיקים קטנים בכל בדיקה ואז מפספסת ביוץ...
האם כדאי לי לעשות ביתוק כדי לעבור מעקב זקיקים וגינלי?
ומהו בדיוק התהליך עצמו ואיך מבוצע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביתוק קרום בתולים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/09/2014התיעצי עם הרופא המטפל בך
הפרוצדורה נעשית בדרך כלל בהרדמה קצרה שזה עדיך כדי ששלא יכאב לך וזו פעולה חירורגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי להכניס טבעת נוברינגרונית21/09/2014
אני משתמשת בטבעת נוברינג למניעת הריון.
אני גם דתיה ביום שישי הייתי צריכה לטבול במקווה אי לכך הוצאת את הטבעת כי צריך להוציא אותה בטבילה הגעתי הביתה ושכחתי להכניס אותה נזכרתי בבוקר כשהתעוררתי הווה אומר 14 שעות היא היתה בחוץ ובנוסף קיימנו יחסי מין לילה קודם.
מהן ההשלכות והסיכויים להריון? ומה הן התוצאות ללקיחת פוסטינור? אני לא מעוניינת לדמם שוב משום שרק עכשיו סיימתי ימי נידות ולא בא לי לעבור את זה שוב.
בבקשה אני חייבת תשובה דחוףףףףף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להכניס טבעת נוברינג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/09/2014את צריכה לקחת פוסטינור כי אינך מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתיתקארי21/09/2014
שלום.אני נוטלת גלולות סרזט ברצף,מכיוון שלא קיבלתי כבר חודשיים בגלל הנטילה הרצופה של הגלולות אני קצת חוששת שאין לי אינדיקציה להריון. במידה ואני מבצעת בדיקת הריון ביתית בזמן נטילת הגלולות ובזמן דימום שיש לי בגלל נטילת סרזט האם הבדיקה תצא אמינה? האם עקב הדימום הבדיקה תגיד שאני לא בהריון וייתכו שכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון ביתית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/09/2014הבדיקה תהיה אמינה אם את שבועיים ומעלה אחרי ההפריה למרות הסרזט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ומשאפיםדנה 1211120/09/2014
אני נוטלת גלולות מסוג מילאן ומשאף של פליקסוטייד דיסקוס 250 מק"ג פעמיים ביום שבכל פעם עושה פעמיים שאיפות. האם לקיחה של משאף זה מפחיתה את הגלולה? האם צריך להשתמש בעוד אמצעי מניעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ומשאפים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/09/2014לא משפיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בלתי מוסבראנונימית20/09/2014
שלום.
עד חודש אוגוסט האחרון נטלתי גלולות ״אמילי״. בתחילת המחזור של אוגוסט סיימתי חבילה והפסקתי לקחת גלולות עד המחזור הבא שהחל בספטמבר.
בתחילת ספטמבר התחלתי לקחת את הגלולות יאז ביום הראשון למחזור. ( כלומר לאחר הפסקה של חודש מגלולות) וקרו כמה דברים- המחזור היה 10 ימים כשהשבוע השני ממש חלש. ועכשיו בסוף השבוע השלישי הופיע לי דימומים של ממש.
בנוסף לפני תחילת המחזור של ספטמבר היתה לי פטרייה שטיפלתי בה עם משחה ונרות שרופא נתן לי מרשם אליהם.
האם יש צורך לדאגה או שזה בגלל שעשיתי הפסקה, חזרתי ושיניתי גלולות? או שעלי ללכת במהרה למרפאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
אנונימית20/09/2014והאם עדיין להמשיך כרגיל בגלולות? ולקחת את ה4 כדורים הלבנים ביאז עוד 5 ימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדבקות אוורהשרית18/09/2014
שלום רב,
אני נוטלת גלולות למעלה מ3 שנים. התחלתי ליטול גלולות חדשות בשם אוורה זה החודש הראשון שאני איתם לפני יומיים שמתי את המדבקה השלישית.
אני כבר שבוע סובלת מהחזה הוא ממש התנפח וכואב.
האם זה מהגלולות? ומה כדאי לי לעשות? האם להפסיק איתן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדבקות אוורה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/09/2014סביר להניח שזה מההורמונים שבמדבקה. אם המצב הוא לא בלתי נסבל המשיך עם המדבקות ואולי הגוף יתרגל להורמונים, אם קשה לך פני לרופא הנשים להחלפת אמצעי מניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולותאנונימית17/09/2014
שלום, אני נוטלת גלולות פמינט במשך שנה.
התחלתי את הגלולות עקב קיום יחסי מין עם בן זוג קבוע שהיה לי...כרגע אני לא מקיימת יחסי מין במשך שלושה חודשים אבל המשכתי את הגלולות
עקב נוחות, מחזור סדיר, אקנה, פחות כאבים וכו'..
שמעתי מספר פעמים שכדאי לי להפסיק את השימוש בגלולות כי מה שאני עושה זה מיותר ופוגע לי בבריאות מחר אני אמורה להתחיל חפיסה חדשה
ואני לא יודעת מה לעשות
אשמח לעזרה מקתועית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/09/2014כדאי להתיעץ עם רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לא מוסברדפנה17/09/2014
שלום, ב 1/9 קיבלתי מחזור 5-6 ימים דימום רגיל.
וב 11/9 התחיל דימום נוסף. בהתחלה עם ההפרשות ולאט התחזק.
כשביקרתי אצל רופאת נשים היא טענה שזה בתקופת הביוץ ולכן
שינויים הורמונליים יכולים לגרום לזה.
היא נתנה לי כדורים בשם דופסטון למשך 10 ימים שאני שותה כבר יומיים.
הדימום ממשיך , זה ממש נראה לי כמו מחזור....
מה דעתך? איך קורה שמחזור מגיע אחרי שבוע וחצי?
והאם עלי להמשיך לשתות את הכדורים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לא מוסבר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/09/2014פעלי לפי הוראות רופאת הנשים שלך הדימום אמור להפסק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל מועט בדוגלס עם הדבקויותד``ר ליאורה אברמוב17/09/2014
בת 48. בחודש אוגוסט לא קיבלתי מחזור. הופיע בתחילת ספטמבר.
בבדיקה אצל רופא נשים התגלתה באולטראסטונד ציסטה בשחלה
הימנית . ציסטה צלולה 42x39 ממ, נוזל מועט בדוגלס עם הדבקויות.
יש סיבה לדאגה?
איך צריך לטפל בענין?
מה הכוונה הדבקויות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בשחלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/09/2014פני עם התשובה לרופא הנשים שלך צריך להמשיך בברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)