מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שעת נטילת הגלולה הראשונה בחפיסהעלמה01/01/2014
שלום, אני נוטלת גלולות כבר כמה שנים באופן סדיר ורציתי לשאול : אם לאחר שבוע הפסקה אני נוטלת את הגלולה הראשונה בחפיסה כמה שעות מאוחר יותר מהשעה הקבועה שלי, נאמר 15:00 במקום 10:00 בבוקר. האם הדבר תקין? או ששהגנה שלי עלולה להיפגע?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעת נטילת הגלולה הראשונה בחפיסה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/01/2014דחיה של מעבר ל12 שעות פוגעת בהגנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות בשתן וקנדידהנתי01/01/2014
בת 30, סובלת מדלקות חוזרות בשתן ובעבר גם אבנים בכליה. לפני חודשיים רופאת נשים אמרה שאולי (הבדיקה שהיא עשתה לי הייתה בדיקה רגילה של רופאת נשים, לא משטח או משהו כזה) יש לי קנדידה ונתנה לי טיפול ונגינלי באגיסטן. אחרי נטילת התרופה במשך 6 ימים, הרגשתי רע יותר ומאז אני סובלת מכאבים. צריבה במתן שתן ולפעמים גם בלי קשר לשתן. שתיה ושטיפת המקום מרגיעות את הכאב.
לפי הנתונים שלעיל אפשר להגיד האם זה קנדידה או יותר בכיוון של דלקת או זיהום בשתן? יש בדיקות שכדאי לעשות במצב כזה? אני ממש סובלת מהעניין.
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות בשתן וקנדידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/01/2014קשה לדעת מבלי לבדוק אותך. כדאי לחזור לרופאת הנשים ולעשות תרבית שתן ותרבית נרתיקית כדי לברר מה מקור הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה!!נופר01/01/2014
שלום , אני סובלת כרגע מדלקת חיידקית בנרתיק, זאת התגלה כשחזרתי לביקורת לאחר טיפול בדלקת צוואר הרחם ובכלל אני סובלת מרגישות באיזור הנרתיק.
קיבלתי לפני כיומיים את האנטיביוטיקה - דאלאצין (קרם וגינלי). לאחר שימוש בקרם אני התעוררתי לבוקר "סיוט" חשתי צריבה במתן שתן תחושה שהשתן לא נגמר לחץ בבטן התחתונה וכאני מגיעה להתרוקן יוצא מעט מאוד שתן , מלווה בתחושת גרד ואי נוחות.
לאחר שימוש של פעמיים הפסקתי על דעת עצמי את השימוש באנטיביוטיקה עקב סבל והיום התעוררתי כמעט חדשה . מה עליי לעשות ? האם להמשיך את האנטיביוטיקה אך לסבול?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/01/2014ממש לא להמשיך
פני לרופא נשים לטיפול באנטיביוטיקה אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת רחםענת מור01/01/2014
שלום שמי ענת ואני אשמח לקבל מידע לגניי הוצאת רחם ,
אני בת 45 כבר 5 חודשים במחזור ,
לאחר שיחה אם רופא הנשים שלי החלטתי להוציא את הרחם,
ואז הוא שאל אותי לגבי השחלות האם להוציא אותם ? שאני אמורה להחליט בעצמי,
בכנות אין לי מושג ,
1 מה היתרון להוציא את השחלות ?
2 מה החסרון ?
ברצוני לציין שאני סובלת מדלקת פרקים ומקבלת אקטמרה
וכיום אני סובלת מחוסר ברזל ,
אשמח לקבל מידע בנושא,
תודה מראש ענת מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת רחם - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן02/01/2014ואז הוא שאל אותי לגבי השחלות האם להוציא אותם ?
///לא, לא להוציא שחלות ( במידה והן בריאות) בשום פנים ואופן. את מדי צעירה.
ולמה בכלל להוצאי את הרחם? האם קיבלת טיפול להפסיק את הדימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטהציפי31/12/2013
ערב טוב,
אובחנה אצלי ציסטה בחלל הרחם, שאלות לי:
- האם היא אמורה להשתחרר בעצמה?
- האם יחסי מין עלולים לגרום להגדלתה?
- האם יש איזו שהיא תרופה שמסייעת לסילוקה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן31/12/2013אין ציסטות בחלל הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוש תוצאות בדיקהמירב31/12/2013
שלום רב, נבדקתי בחשש לכלמידיה ותוצאות הבדיקה היו שליליות. יחד עם זאת ניתנה לי תשובה חיובית בנוגע לאוראופלסמה. אני אשמח לדעת אם יש קשר בין הדברים והאם האוראופלסמה מדבקת במגע מיני (מוגן) או מגע אוראלי (לא מוגן)
אני קצת מבולבלת כי הפרטנר שלי אמר שהוא יצא חיובי בבדיקת כלמידיה ואני לא אבל הבדיקה הראתה גם אוראופלסמה חיובית. אשמח לקצת סדר בדברים
ככה יצאו התוצאות:
CHLAMYDIA TRACH-PCR שלילי
NEISSERIA GONOR-PCR שלילי
M.HOMINIS-PCR שלילי
U.UREAL/PARVUM-PCR חיובי
M.GENITALIUM-PCR שלילי
TRICHOMONAS VAG-PCR שלילי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוש תוצאות בדיקה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן31/12/2013אנחנו לא מפענחים בדיקות מעבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי איחור בגלולהאריאל31/12/2013
אני משתמשת בגלולות yaz , ופעם האחרונה שהתחלתי חפיסה חדשה, איחרתי בכ-13-14 שעות בלקיחת הגלולה. (במקום 10 בלילה, לקחתי ב12 בבוקר שלמחרת).
האם אני לא מוגנת כעת? עכשיו אני כבר שבוע וחצי לאחר התחלת החפיסה.
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר והאם גם לא הייתי מוגנת עד עתה...
אריאל31/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי איחור בגלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/01/2014לא היית מוגנת עד עכשיו לאחר שבועיים בערך של לקיחת גלולות ברצף ההגנה חוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת usמלי31/12/2013
אני בת 60 ביצעתי אולטראסאונד השחלות בגודל ומרקם תקין .
דוגלס ללא נוזל
הערות מבצע הבדיקה | בחלל הרחם ניצפה נוזל בעובי 2.5 מ"מ .מוקף ברירית דקה וסדירה.
הרופאת נשים שלי בחופש .אבקש את עזרתכם לפיענוח ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקת us - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין31/12/2013לא ניתן לפענח תוצאות בדיקה באתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אולטאראסאונד
מלי31/12/2013כתוב בראש הפורום שניתן פענוח של אולטראסאונד .יש אפשרות רק מה זה אומר ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולת קלייר - דחוף!אנה31/12/2013
אתמול הייתי צריכה ליטול את הגלולה בצבע צהוב כהה ובמקומה נטלתי בטעות גלולה עם מינון אחר, צהוב בהיר. מה אני צריכה לעשות במקרה כזה? במדריך לא כתוב על זה כלום? להמשיך לקחת מאיפה ששכחתי או לקחת גם את זו ששכחתי? האם יכול להיות שאני בהריון? בדיוק נגמר לי המחזור (זה מה שכתוב במדריך)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולת קלייר - דחוף! - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין31/12/2013לסיים את החפיסה בהנחה שהחסרת גלולה אחת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות טרום הריוןהילה31/12/2013
שלום,
ביצעתי בדיקות לפני כניסה להריון ולהלן התוצאות:
EBV VCA IgM Negative 17
EBV VCA_IgG Positive 115
TOXOPLASMA IgG <3.00 Negative
TOXOPLASMA IgM Negative
RUBELLA Ab IgM negative
CMV IgM negative
רציתי לדעת אם קיימת אישזהי בעיה ?
תודה,
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות טרום הריון - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין31/12/2013לא מקובל לתת תשובות מעבדה דרך האתר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים דחוףדניאל31/12/2013
אני בת 40 לא קיבלתי מחזור 4 חודשים הרופא שלח אותי לעשות בדיקות ואלו התוצאות
estradiol: 661
fsh: 57.7
lh:39
progesterone: 1.8
tsh: 1.52
מה אומרות התוצאות?
בבקשה לענות אני בלחץ נוראי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים דחוף - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין31/12/2013לאניתן לפענח תוצאות באתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות אסטלדנה31/12/2013
היי אני לוקחת גלולות אסטל, עכשיו אני בסוף החפיסה השלישית , נשארו לי 4 כדורים, זה לא העלים לי תפצעי בגרות . זה כנראה כבר לא יעלים לי גם בהצשך? האם כדאי להחליף סוג גלולות או לחכות עוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות אסטל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/12/2013התיעצי עם רופא מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףאנונימית..31/12/2013
היי, אני בת 23 ומאז הפעם האחרונה שקיימתי יחסים עם חבר שלי (וזה כשהייתי חולה, ירדתי לו ואז הוא חדר אז יכול להיות שזה קשור..) התחילו לי הפרשות מוזרות בכמויות בצבע ירוק צהוב, ואחרי כיומיים גם פצעים שנראים לי מוגלתיים ונפוחים מסביב לנרתיק וגם כואב לי ומגרד טיפה ובזמן מתן שתן צורב לי. התור הכי קרוב הוא ליום חמישי אבל אהיה במחזור כך שנראה לי אבטל אותו... אבל אני בלחץ כי זה מחמיר ובחיים לא קרה לי! אשמח לעזרה.... תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/12/2013פני לבדיקה ברפואה דחופה של קופת החולים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא מגיעNoam30/12/2013
היי, המחזור שלי באופן קבוע היה מגיע לי כל פעם באיחור של שבועיים , קיימתי יחסי מין לפני כחודש וחצי (קצת יותר) (הווסת האחרונה שלי הייתה ב24/10) , והשתמשנו באמצעי מניעה רק כשעמד לגמור, אך הופיעו טיפות זרע לאורך יחסי המין עוד טרם השימוש בקונדקום. היום ה- 30/12 וטרם קיבלתי מחזור מאז אוקטובר. ערכתי בדיקת הריון ביתית לפני כחודש שהראתה על תוצאה שלילית ולאחר שבוע ערכתי בדיקה חוזרת והתוצאה הייתה שוב שלילית. יש סיכון להריון בכל זאת?!?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא מגיע - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/12/2013סביר להניח שאינך בהריון אם שתי בדיקות שליליות פני לרופא הנשיםם שלך להערכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת סוג גלולותדניאל30/12/2013
האם ניתן להחליף מגלולות יסמין לגלולות אמילי?
האם ההגנה תמשך מהגלולה הראשונה?
מה תופעות הלוואי אם יש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת סוג גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/12/2013אין בעיה לעשות החלפה התיעצי עם רואפ הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)