מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום וסתי במהלך נטילת גלולותמיכל26/12/2013
שלום רב, אני משתמשת 4 חודשים בגלולות מסוג "פמינט". ב-3 החפיסות הראשונות הכל היה בסדר גמור, הופיע דימום במהלך 7 ימי ההפסקה כפי שצריך להיות. כעת אני בחפיסה הרביעית נשאר לי עוד שבעה ימים של נטילת הגלולות בחפיסה ולהפתעתי הרבה קיבלתי היום מחזור עם כל מה שנלווה לכך- כאבי גב, רגליים. איך זה ייתכן?
יש לציין כי לא שכחתי לקחת גלולה בחפיסה הנוכחית והקפדתי על שעת הנטילה.בנוסף, בעברי נטלתי גלולות מסוג פמינט כשלוש שנים רצוף ומעולם לא קיבלתי מחזור במהלך נטילת החפיסה.
האם זה קורה? מה הסיבה לכך?? ומה עליי לעשות בהמשך?? להמשיך כרגיל ולסיים את החפיסה, הפסקה שבוע ולהתחיל חדשה?? מה ההשלכות על המוגנות שלי??
אשמח לתשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום וסתי במהלך נטילת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/12/2013המשיכי כרגיל והתעלמי מהדימום אם הדימומים ימשיכו להיות לא סדירים גם בחפיסה הבאה פני לרופא נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שהתקצר וזיהוי הביוץעדי26/12/2013
שלום ד"ר,
אני בת 20, חוץ מהשנתיים הראשונות לקבלת המחזור שלי, מאז ומתמיד המחזור שלי היה סדיר, שנע בטווח של כל 27-30 ימים.
שאלה ראשונה:
לאחרונה, אני מקבלת מחזור כל 23 ימים, וכבר ביום ה18 מקבלת המחזור, זאת אומרת כמה ימים בודדים אחרי הביוץ, אני כבר מרגישה תופעות נוראיות של PMS (כאבים בחזה, בבטן, רגליים, מצבי רוח) ואז אחרי כמה ימים בודדים מקבלת את המחזור ביום ה23. מאז ומתמיד סבלתי מתופעות נוראיות של PMS ומכאבי מחזור מטורפים, אבל השאלה שלי, תאורטית, מה יכולים להיות הגורמים לכך שאני מקבלת כל 3 שבועות מחזור במקום כל 4 שבועות כמו שהיה לי תמיד? חשוב לי לציין שאני לא נוטלת גלולות ומעולם לא נטלתי, ולא שיניתי משהו באופן קיצוני באורח החיים שלי לאחרונה, לפי מה שזכור לי, זה קורה לי ב4-5 חודשים האחרונים. ב1/9/13 נבדקתי אצל גניקולוגית והיא אמרה שהכל תקין.
שאלה שנייה:
אני משתמשת בשיטת המודעות לפוריות ואוהבת לעקוב אחר פעולות הגוף שלי ואני רוצה לזהות את מועד הביוץ שלי, אני מרגישה כבר ביום ה-10 מקבלת המחזור קצת דקירות בצדדים בבטן התחתונה שמעידות על ביוץ ואז אחרי יום-יומיים יש לי הפרשות צמיגיות שקופות ומרובות כמו שקורה במהלך הביוץ, וגם אני מרגישה התרחבות בצוואר הרחם, ממה שאני יודעת הביוץ מתרחש רק בחלון הזדמנויות מאוד קצר של 12-24 שעות בלבד, אז איך ייתכן שההפרשות המרובות וכל המיחושים שכרוכים בביוץ מתפרסים על כמה ימים? ממה שאני הבנתי, זה שהאסטרוגן מופרש והגוף מכין את עצמו כמה ימים לביוץ לפני שהביצית חורגת מהשחלה, שזה בעצם הביוץ עצמו, זאת אומרת לא בכל הימים שיש את המיחושים של הביוץ הביצית כבר מוכנה להפריה בגלל שעדיין לא חרגה מהשחלה למרות המיחושים, האם אני צודקת? שאלה שעניינה אותי כבר הרבה זמן.
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור שהתקצר וזיהוי הביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/12/2013פנילרופא נשים להערכה לגבי הדימומים שהתקצרו.
אכן ביוץ קורה עד 24 שעות. לעתים הזקיק המתפתח יוצר כאבי בטן ולעתים הדימום שקורה בזמן הביוץ משאיר דם בבטן שגורם לכאבים שנמשכים למשך מספר ימים אחרי הביוץ. ההפרשות הריריות קורות סביב ביוץ כשאסטרוגן גבוה ולאו דווקא רק ביום של הביוץ עצמו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי פלוקונזולמירב26/12/2013
שלום רב.
אני סובלת מגירוד חיצוני ופנימי בנרתיק והרופא נשים נתן לי 8 כמוסות של כדורי פלוקונזול לטיפול ממושך, כשאת הכדור הראשון לקחתי שבוע אחרי המחזור הקודם ואין שיפור משמעותי. האם להמשיך ולקחת את שאר הכדורים ואם כן אז באיזו תדירות? האם לקיחתם קשורה לזמן המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי פלוקונזול - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן27/12/2013אנו לא נותנים טיפולים תרופתיים בהתכתבות, ובטח לא משנים טיפולים תרופתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירןשושי26/12/2013
בוקר טוב. אני בת 50, נשואה+3 ילדים. סובלת מסוכרת סוג 1, צליאק, תת פעילות בלוטת תריס ודברים הנגזרים מסוכרת סוג 1. במחזור האחרון הדימום לא פסק. רופאת נשים, בעזרת אולטרסאונד, גילתה שרירן. אורך רחם 76 מ"מ, עובי 75 מ"מ, רוחב רחם 79 מ"מ. השרירן בגודל 51 מ"מ על 47 מ"מ. חשד לציסטה שנדחקה ע"י השרירן וקשה לצפייה. בנוסף יש פוליפ שחזר פעם שלישית בצוואר הרחם. עליי לציין שאיני מתכננת הריונות נוספים. ההריונות אצלי הם הריונות IVF. קיבלתי תרופה לעצירת הדימום. מהו הטיפול המקובל בשרירן במקרה כמו שלי? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירן - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן27/12/2013על פי הנתונים שמסרת, ללא פרטים נוספים, אני הייתי שוקל מעקב בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות מרסילוןנופר26/12/2013
שלום, אני נוטלת מרסילון מה5.12 ורציתי לדעת אם אני יכולה לשתות אותם רצוף עד ה19.2?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מרסילון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/12/2013בהחלט כן את יכולה גם לצרף 3 - 4 חפיסות ללא הפסקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת התקן + התחלת גלולותחנה ב.25/12/2013
החלטתי להוציא התקן (מסוג נובה טי) עקב דימומים לא סדירים כבר כתשעה חודשים.
הרופאה כמובן אמרה לי לבוא אליה במחזור לצורך הוצאת ההתקן. קיבלתי מחזור ב-7.12 והגעתי אליה ב-11.12.
במקביל, היא אמרה לי שבשביל לחסוך חודש דימומי הסתגלות, אתחיל מיד כשאקבל מחזור, גלולות למניעת הריון מסוג מליאן.
נכון להיום, ה-25.12, אני עדיין עם דימומים ( ללא הפסקה מאז ה-7.12 ) ואוטוטו מסיימת חפיסת גלולות ראשונה.
האם זה תקין שהדימום נמשך כל כך הרבה זמן? ואני מבינה גם שכמה ימים לאחר שאסיים את החפיסה, אקבל שוב מחזור.
שני מחזורים ביחד זה לא משהו שאמור להדאיג אותי?
בתודה מראש,
חנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת התקן + התחלת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/12/20133 חודשים ראשונים לנטילת גלולות יכול להיות דימום לא סדיר שלא מעיד על חוסר יעילות של הגלולות אלא על התרגלות של הגוף אליהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאנה - גלולות זהות?מירי25/12/2013
שלום רב! בטעות לקחתי גלולה מסוף החבילה של דיאנה במקום מתחילה,
רציתי לדעת אם הגלולות זהות לגמרי וזה בסדר (כל עוד אקפיד לקחת מדי יום כמובן)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהי שהשתמשה גם
:)25/12/2013זה לא משנה, כולן בעלות אותו ערך זהה של ריכיבים בכל כדור, אז את לא צריכה להילחץ רק אל תשכחי גלולות והכל בסדר :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאנה - גלולות זהות? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/12/2013הגלולות זהות ואין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שהתקצר וזיהוי הביוץעדי24/12/2013
שלום ד"ר,
אני בת 20, חוץ מהשנתיים הראשונות לקבלת המחזור שלי, מאז ומתמיד המחזור שלי היה סדיר, שנע בטווח של כל 27-30 ימים.
שאלה ראשונה:
לאחרונה, אני מקבלת מחזור כל 23 ימים, וכבר ביום ה18 מקבלת המחזור, זאת אומרת כמה ימים בודדים אחרי הביוץ, אני כבר מרגישה תופעות נוראיות של PMS (כאבים בחזה, בבטן, רגליים, מצבי רוח) ואז אחרי כמה ימים בודדים מקבלת את המחזור ביום ה23. מאז ומתמיד סבלתי מתופעות נוראיות של PMS ומכאבי מחזור מטורפים, אבל השאלה שלי, תאורטית, מה יכולים להיות הגורמים לכך שאני מקבלת כל 3 שבועות מחזור במקום כל 4 שבועות כמו שהיה לי תמיד? חשוב לי לציין שאני לא נוטלת גלולות ומעולם לא נטלתי, ולא שיניתי משהו באופן קיצוני באורח החיים שלי לאחרונה, לפי מה שזכור לי, זה קורה לי ב4-5 חודשים האחרונים. ב1/9/13 נבדקתי אצל גניקולוגית והיא אמרה שהכל תקין.
שאלה שנייה:
אני משתמשת בשיטת המודעות לפוריות ואוהבת לעקוב אחר פעולות הגוף שלי ואני רוצה לזהות את מועד הביוץ שלי, אני מרגישה כבר ביום ה-10 מקבלת המחזור קצת דקירות בצדדים בבטן התחתונה שמעידות על ביוץ ואז אחרי יום-יומיים יש לי הפרשות צמיגיות שקופות ומרובות כמו שקורה במהלך הביוץ, וגם אני מרגישה התרחבות בצוואר הרחם, ממה שאני יודעת הביוץ מתרחש רק בחלון הזדמנויות מאוד קצר של 12-24 שעות בלבד, אז איך ייתכן שההפרשות המרובות וכל המיחושים שכרוכים בביוץ מתפרסים על כמה ימים? ממה שאני הבנתי, זה שהאסטרוגן מופרש והגוף מכין את עצמו כמה ימים לביוץ לפני שהביצית חורגת מהשחלה, שזה בעצם הביוץ עצמו, זאת אומרת לא בכל הימים שיש את המיחושים של הביוץ הביצית כבר מוכנה להפריה בגלל שעדיין לא חרגה מהשחלה למרות המיחושים, האם אני צודקת? שאלה שעניינה אותי כבר הרבה זמן.
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
עדי24/12/2013חשוב לי לציין שאני יודעת שאפשר להיכנס להריון כמה ימים לפני הביוץ כי הזרע יכול לחיות ברחם כמה ימים, אבל השאלה שלי היא האם המיחושים של הביוצים מעידים על כך שגם הביצית חרגה להפריה, מסקרנות. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה- גלולותיעל24/12/2013
שלום, אני לוקחת גלולות פמינט. בשבוע הראשון לקחתי 2 גלולות באותו היום, את של אותו היום באיחור ואת של היום למחרת.ביום לאחר מכן, לא לקחתי עוד גלולה והמשכתי לקחת כרגיל לאחר הבלבול.. אתמול קיימתי יחסי מין שאינם מוגנים, ואני לקראת סוף חפיסת הגלולות. האם עליי לקחת פוסטינור או שההגנה של הגלולות למרות הבלבול מספיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת פוסטינור בעקבות שיכחת גלולה
פוסטינור26/12/2013במקרה ששכחת ליטול גלולה למניעת הריון יש לפעול בהתאם להנחיות המופיעות בעלון לצרכן של הגלולה אותה הינך נוטלת. במידה וישנו סיכוי להריון, לשיקולך אם ליטול פוסטינור.
בברכה, שירות הלקוחות של תרימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה- גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן27/12/2013האם עליי לקחת פוסטינור או שההגנה של הגלולות למרות הבלבול מספיקה?
לא ממליץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת אנטיביוטיקה עם גלולותטניה24/12/2013
שלום,
אני לוקחת גלולות מסוג מליאן כ-3 חודשים. עקב דלקות שתן חוזרות קיבלתי אנטיביוטיקה בשם מקרודנטין 100 מ"ג, כדור אחד ביום למשך 3 חודשים.
האם האנטיביוטיקה מורידה מיעילות הגלולות?
אם כן, האם כדאי להמשיך לקחת גלולות בתקופה זו (לפחות 3 חודשים)?
אודה לתשובתך
טניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת אנטיביוטיקה עם גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין24/12/2013בהחלט יש להמשיך בגלולות ללא שינוי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקיחת אנטיביוטיקה עם גלולות
טניה25/12/2013תודה על התשובה.
האם האנטיביוטיקה הנ"ל פוגעת ביעילות הגלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום כבדשלומית24/12/2013
בתי בת 20 ונוטלת גלולות כבר הרבה זמן הוסת שלה ממש מועט החודש יש לה דימום מאוד כבד וכבר כמה ימים נמשך מה עושים והאם זה טבעי.
תודה האם המודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום כבד - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין24/12/2013רצוי להבדק ע"י רופא נשים לצורך בדיקה והמלצה ל טיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאוד.ליטל24/12/2013
היי אני בת 23 , לפני כ-3 חודשים הייתי מאושפזת עקב דלקת באגן,
שם נאמר לי שיש לי כרגע חסימה בחצוצרות דו צדדי עקב הדלקת אבל זה צריך לעבור,
קיבלתי טיפול אנטיבוטי דרך הוריד-ולאחר מכן המשך בכדורים
כך היה רשום בבדיקות בבית חולים -רחם עם דקה שחלות הודגמו בצד ימין ממצא ציסטי לא סדיר צמוד לשחלה ימנית בממדים 37X22X28 מ"מ היכל להתארים לחצוצה מפותלת עם תוכל נוזל צלול
בצד שמאל ממצא ציסטי לא סדיר צמוד לשחלה שמאלית בממדים 27X32X26 מ"מ היכול להתאים לחצוצרה מפותלת נראה כתהליך דלקתי דו"צ בחצוצורות,
תרביות שתן: הכל תקין וכנ"ל גם הבדיקות דם
לאחר חודש הלכתי שוב לאולטרסאונד ונאמר לי שזה מתחיל לעבור כך רשמה באולטרסאונג גניקולוגי
שחלות הערות: מימין עדיין הממצא מבדיקה קודמת בגודל .36X27
שמאלית: 26 מ"מ X 18 מ"מ הערות: זקיקים קטנים בצמוד לשחלה מבנה בעל תוכן עכור בגודל 34X14 מ"מ
שוב לאחר חודש (לפני שבוע) הגעתי לאולטרסאונד וכך נרשם
שחלות
ימנית 27 מ"מ X 17 מ"מ הערות : זקיקים קטנים,מימין חצוצרה מעובה בגודל 23X7 מ"מ
שמאלית 32 מ"מ X 21 מ"מ הערות: זקיקים קטנים משמאל חצוצרה מעובדה בגודל 30X13 מ"מ
בכולן דוגלס : ללא נוזל חופשי
רופא נשים אחד המליץ לי ללכת על כריתת חצוצרות
אני רווקה ללא ילדים ובאמת רוצה לדעת האם יש דרך אחרת שהיא לא הניתוח של הכריתה
האם כדאי לי לנסות צינתור חצוצרות ?
האם באמת הדבר היחידי שנשאר זה לכרות את שניהם , וכשאני יירצה להרות זה יהיה רק בטיפולים חוץ גופיים ? האם יש פרופסר מוכר שאני יכולה לפנות אליו בנושא ?
בבקשה תעזרו לי זה מאוד דחוף לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף מאוד. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/12/2013הי ליטל מבינה את המצוקה שלך אבל לא נותנים יעוצים מהסוג הזה באינטרנט ולא ממליצים על רופאים
שיהיה בהצלחה וגם אם תגיעי לכריתת חצוצרות עדיין אפשר להכנס להריון תחת טיפולי הפרית מבחנה והסיכויים מצוינים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאוד..דנה24/12/2013
שלום, אני נוטלת גלולה כל יום בשעה 22:30. אתמול בלילה שכחתי לקחתי ואני ובן זוגי קיימנו יחסי מין לא מוגנים. בשעה 6 בבוקר היום נזכרתי לקחת אותה.
האם עלי לקחת פוסטינור?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף מאוד.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/12/2013אם השלמת תוך 12 שעות את מוגנת בערב תקחי את הגלולה הרגילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, עוד שאלה
דנה24/12/2013אז הגלולה של יום ראשון בלילה מגנה עלי במשך 36 שעות ?.. זאת אומרת אם לקחתי ב6 בבוקר- 8 שעות אחרי השעה שהייתי צריכה לקחת, הגלולה של יום ראשון עדיין מגנה עלי ?
תודה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטילת פוסטינור בעקבות שיכחת גלולה
פוסטינור24/12/2013במקרה ששכחת ליטול גלולה למניעת הריון יש לפעול בהתאם להנחיות המופיעות בעלון לצרכן של הגלולה אותה הינך נוטלת. במידה וישנו סיכוי להריון, לשיקולך אם ליטול פוסטינור.
בברכה, שירות הלקוחות של תרימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ לגבי חיידק האורופלסמהנועה23/12/2013
שלום.
בבדיקת pcr שעשיתי לאחר דלקת בשתן נמצא ממצא של אורופלסמה חיובי. טופלתי ב zeto 250 מ"ג. בבדיקה נוספת כעבור מספר חודשים נמצא שהחיידק לא עבר. אני לא סובלת כרגע מתסמינים או דלקת, אך הבנתי שהחיידק מדבק. האם עליי לקחת טיפול אנטיביוטי אחר?
האם קונדום מונע הדבקה, ואני אוכל לקיים יחסי מין מלאים עם בן זוגי?
בתודה רבה מראש.
נועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ לגבי חיידק האורופלסמה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/12/2013התיעצי עם רופא מטפל
בהרבה מקרים הPCR נשאר חיובי למרות טיפולים ואם אינך סובלת הערכה היא לא לטפל כי לא בהכרח זה מצביע על זהום פעיל כרגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור חזקיםאילנית23/12/2013
סובלת מאז ומתמיד מכאבי מחזור קשים( די קשה לתפקד)
האם יש תרופה המחלישה מחזור ומטפלת בכאיבים( משככים רגילים לא עוזרים)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור חזקים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/12/2013טיפולים הורמונליים יכולים לעזור
גם רפואה משלימה יכולה להקל
התיעצי עם רופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)