מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צוואר הרחםאור04/01/2014
עשיתי פעמיים בדיקת פאפ ובבדיקה ציטולוגית אמרו לחזור על הבדיקה.רופא נשים לא יודע מה הסיבה כנראה מחסור בחומר לצורך בדיקה. כדי לא לחזור בפעם השלישית שלח אותי לקולפוסקופיה וגם נתן לי קרם אובסטין כי הנרתיק יבש ומתקשים להחדיר את הספקולום בזמן בדיקה יש לי כאבי תופת.( אין לי כבר מחזור ואינני מקיימת יחסים וגם יובש.) קראתי על הקרם שיכול לגרום לסרטן ותופעות לוואי לא נעימות. הרופא טוען שאין סיכון. אני חוששת. צריכה לעבור החזרת עוברים בסוף החודש ושוב תהיה אותה בעיה. הרופא המליץ עד ההחזרה להשתמש בקרם כל יום במשך שבועיים ואח"כ פעמיים בשבוע. האם מומלץ? יש דרך אחרת לרכך את המקום כדי שלא יכאב לי , משהו יותר טבעי?האם שמן זית או וזלין יכולים לעזור? אם לא יצטרכו אולי לבצע החזרת עוברים בהרדמה. אשמח לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר הרחם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/01/2014משחה אסטרוגנית לנרתיק איננה מסוכנת ויכולה לשפר את המצב של היובש. שימוש בשמן הינו חיצוני בלבד ולא ישנה את המצב בתוך הנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרביות ובדיקת פאפאני04/01/2014
שלום,
1. מה הזמן הטוב ביותר לעשות תרביות מבחינת המחזור? האם אני מתקלחת כרגיל לפני (סבון ודוש)?
הכוונה לתרבית ואגינאלית, VAGINAL PCR FOR STD ובדיקת PAP.
2.כמה זמן לאחר הדבקה בוירוס הפפילומה ניתן לאבחן זאת בבדיקת ה- PAP?
3. אילו מחלות כוללת תרבית VAGINAL PCR FOR STD ?
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרביות ובדיקת פאפ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/01/2014פאפ כדדאי לעשות אחרי מחזור
תרבית העיקר לא במחזור חוץ מזה לא משנה העיתוי
רצוילא לרחוץ את אברי המין לפני
STD זה כל מחלות המין שניתתן לזהות בPCR
אי אפשר לדעת מתי יהיו סימנים של פפילומה אחרי הדבקה יכול לקחת חודשים וגם יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור בלקיחת גלולותא03/01/2014
שלום קראתי כי הוסת שמקבלים בלקיחת חלק מהגלולות אינה באמת 'וסת' אלא דימום שמדמה וסת.
1) אני לוקחת גלולות מינס ורציתי לדעת אם הוסת שאקבל בלקיחת הגלולות בלי החומר הפעיל יסמל את הוסת האמיתי ויעיד שאיני בהריון? כלומר אם אהיה בהריון לא אקבל את הדימום ואם לא אהיה בהריון אקבל את הדימום? לא ממש הבנתי איך זה הולך.
2) בנוסף אם התחלתי לנטול את הגלולות מהיום השני למחזור תוך כמה זמן אני מוגנת מהריון וכמה שלשול/הקאה יכול לפגוע ביעילות הגלולה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור בלקיחת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/01/2014שלשול והקאה יכולים לפגום ביעילות הגלולה
אם לא נטלת את הגלולות מהיום הראשון של המחזור הוסיפי קונדומים לשבועיים
הדימום של גלולות הינו דימום מלאכותי שנובע מהפסקת הגלולות. נדיר מאוד שיהיה הריון למרות הדימום אך גם זה יכול לקרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה...,חסויה03/01/2014
אני נוטלת גלולות מינס מזה חודשיים, החודש פיקששתי כמה ימים, אני אמורה לקבל מחזור ב 8.1 יש לי מחזור סדיר קיבלתי לפני ב 8.12 ויום ביוץ ב 23.12 עם אינני טועה,
הקדים לי המחזור ממש ממש דומה למחזור אפילו יותר דימום ממה שיש לי בדרך כלל במחזור, וקיבלתי ליומיים בלבד שבדרך כלל יש לי ל 3-5 ימים קבוע, במשך כל החודש היו לי כאבי בטן נוראיים( כרגע גם) שאפילו משכחי כאבים לא עוזרים, הייתי שבוע שעבר אצל רופא נשים הוא אמר שיש פצע, ורירית הרחם עבה 19 ס״מ. נתן לי בדיקת הריון שעדיין לא בוצעה. הוא גם לקח בדיקת פפס.
שאלות לי אליכם:
1) יכול להיות הריון? אחרי כמו מחזור?
2) מה זה אומר רירית רחם עבה 19 ס״מ?
אני הבנתי מדברים שקראתי באינטרנט שיש מצב בהריון לדימום קל כמה ימים לאחר הביוץ עם נקלתתי ואז מתי שמתמקם ברחם אז יכול להיות דימום קל, אבל לי היה דימום קשה,
הגיוני בהריון? או שאולי הריון חוץ רחמי או הפלה טבעית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקדים לי החודש ל 31.12
חסויה03/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה..., - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/01/2014עשי בדיקת הריון ותקבלי תשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בנרתיק מידי פעם....לילי03/01/2014
יש לי בזמן האחרון כאבים שבאים והולכים באיבר המין פנימה אני מודאגת מה עושים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בנרתיק מידי פעם.... - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן04/01/2014מה עושים???
== פונים לבדיקה אצל הגינקולוג שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפגט יכול לפגוע במחזור?ענת03/01/2014
שלום רב, אני לא גמישה בכלל ואתמול ניסיתי לעשות שפגט ואני מפחדת שאני לא אקבל מחזור בגלל זה , האם זה יכול לפגוע ברחם או באיבר אחר שקשור למחזור ? אני לא עושה ספורט קבוע זה היה רק אתמול.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפגט יכול לפגוע במחזור? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/01/2014אין שום קשר בין שפגט למחזור הסירי דאגה מליבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוראופלסמה וכל רופא אומר אחרתנועה02/01/2014
שלום,
אני בחורה בת 23 עם חבר קבוע. מזה חצי שנה שאני סובלת בדלקות בדרכי השתן חוזרות ונשנות...ייאוש בלתי פוסק וגם בנוסף הפרשות...
לאחר הרבה בדיקות של תרבית וכללית וייאוש דכאוני, החליטה הרופאה לתת לי בדיקה נוספת, בה יצא U.UREAL/PARVUM-PCR חיובי.
טופלתי בדוקסילין אך זה לא עזר.
בזמן האחרון קראתי קצת מאמרים וראיתי שכל רופא ואתר ורוקח אומר אחרת על החיידק. פעם אחת אומרים שלהרבה נשים ואנשים פעילים מינית יש אותו, פעם אחרת אומרים שזה מאוד מדבק ומסוכן ויכול לגרום לעקרות!!! (אני ממש מיואשת ובדיכאון מהעניין....מפחיד!) וכו' וכו'....
רצית לדעת אם באמת החיידק יכול לגרום לעקרות, ואם האנטיביוטיקה לא עזרה מה זה אומר?... זהו? זה יגיע למצב של עקרות?.? ובנוסף....איך ניתן לטפל עוד ?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראופלסמה וכל רופא אומר אחרת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/01/2014א. יש עוד סוגים של אנטיביוטיקה שיכולים לטפל באוראופלזמה אם הדוקסילין לא עבד
ב. אם אינך סובלת מסמפטומים אין מקום לטפל באוראופלזמה החיידק קיים אצל הרבה נשים ולא בהכרח צריך לטפל בו כל מקרה לגופו.
אם את רוצה התיעצי עם מומחה למחלות זהומיות בקופת החולים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת לא סדירהאנונימית02/01/2014
כבר הרבה חודשים לא קיבלתי מחזור. הפרופיל ההורמונלי שלי (לא בזמן מחזור) יצא תקין חוץ מיחס הפוך בין הורמון ה FSH לLH.
אני רוצה שהמחזור שלי יהיה סדיר
האם כדאי לי להתחיל לקחת גלולות?
או לקחת רק כדורי פרוגסטרון?(יש ביוץ כשלוקחים כדורי פרוגסטרון או לא?)
הרופא אמר שזו החלטה שלי אבל אין לי מושג מה לעשות
האם אני אצטרך תמיד לקחת כדורים כדי להסדיר את המחזור שלי? אחרי שמפסיקים לקחת כדורים הוא חוזר להיות מה שהיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת לא סדירה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/01/2014אפשר לקחת כמו שאמר הרופא שלך כדורי פרוגסטרון לשבוע כדי לגרום למחזור או גלולות יום יום. אם אינך צריכה את הגללולות כאמצעי מניעה זה החלטה שלך
היתרון בגלולות שאם הסיבה שאין לך מחזורים סדירים זה בגלל שחלות פוליציסטיות הרי אז עדיף גלולות שגם מטפלות בבעיה זו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות וכאבי בטן תחתונהעדי02/01/2014
שלום רב. הפסקתי גלולות לפני שבועיים.
לפני כיומיים החלו כאבי בטן תחתונה חזקים מאוד, ממש אי נעימות לשבת, לרוץ או לקפוץ. מה שלא היה קודם. האם יכול להיות הביוץ? ואם כן מדוע לא היה כך כשנטלתי גלולות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות וכאבי בטן תחתונה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/01/2014גלולות מדכאות ביוץ.
לפי התזמון זה בהחלט יכול להיות ביוץ
אם הכאבים לא יחלפו או יתחזקו פני לבדיקת רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער בפנים לבחורהקורל02/01/2014
שלום , ואני בת 20 בהירה עם שיער חום ..לפני כמה שבועות התחיל לצמוח לי שיערות באזור הלחיים ווהפאות (ממש כמו אצל גברים ) רק דקות ..אני אף פעם לא לקחתי גלולת או כדורים למיניהם ..באותה תקופה גם גירדו לי ממש הרגלים אז הלכתי לרופאת עור והיא הביאה לי משחה לכפות הרגלים , חזרתי אליה אחרי חודש ואמרתי לה שהתחיל לצמוח לי שיערות בפנים היא בתגובה אמרה לי שאם אני חושבת שזו המשחה אז להפסיק .. השיעות לא נושרות ורק מתרבות .זה פוגעה לי בביטחון העצמי ומדכא אותי .אני לא רוצה להתחיל עכשיו להוריד שיערות עם שעווה או חוט מהפנים ..
האם זה באמת קשור למשחה?
מה אני אמורה לעשות עם מי להתייעץ ?
קראתי קצת ורשום שזה יתר הורמון גברי? מזה אומר איך אפשר לשנות את זה ?
כמו שזה בא זה יעלם ?
בבקשה שתעזרו לי , תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער בפנים לבחורה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין02/01/2014יש לברר בירור מקיף של פרופיל הומרנאלי לפי התשובות ניתן לקבוע את הטיפול המתאים
קיים מגוון טיפולים אותו ניתן להתאים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיערות בפנים -הוספת תגובה
קורל05/01/2014התקשרתי אליהם וסיפרתי ,הם הפנו אותי לרופא הפרטי שלי .. מה אני אמורה להגיד לו ? לעשות לי בדיקות הורמונליות שזה אומר בדיקות דם שיגרתיות ?
תודה רבה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן דימוםהילי02/01/2014
שלום, לפני 3 שבועות קיבלתי מחזור בפעם האחרונה. אתמול קיימתי יחסים לא ממש מוגנים (אני לא נוטלת גלולות), והיום בבוקר הופיע לי דימום שנראה כמו מחזור. המחזור שלי די סדיר (לא ב100%).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך...
הילי02/01/2014האם יש סיבה אחרת לדימום שאינה מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן דימום - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין02/01/2014מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי בגלולותנטע01/01/2014
הייתי נוטלת גלולות אסטל אני משרתת בבסיס סגור ולא שמתי לב לכך שנגמרו לי החפיסות של אסטל,הייתה לי חבילה של אמילי ואותה התחלתי לקחת האם אני מוגנת מהיריון? בנוסף אני מעוניינת להתחיל לקחת גלולות יסמין באופן קבוע מהחפיסה הבאה שאקח,אלה הגלולות שהשתמשתי בהן בעבר לפני שהתחלתי לקחת גלולות דרך הצבא.
האם אהיה מוגנת מהיריון למרות השינוי במינון?
האם השינוי בגלולות יגרום לנזקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי בגלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין02/01/2014אין שינוי מבינת יעילות האפשט המג של הגלולה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות פוריות למרות נטילת גלולותא01/01/2014
שלום , מהיום השני למחזור התחלתי לקחת גלולות מינס
אמרו לי שתוך שבועיים אהיה מוגנת לכן לאחר 15 גלולות קיימתי יחסי מין ללא הגנה (ביום שהיה אמור להיות לי ביוץ)
אבל שמתי לב שבאותו היום היה לי הפרשות פוריות שמועידות על הביוץ/ קצת לפני הביוץ ושמסייעות לזרע להגיע לביצית (כלומר רטובות נמתחות בין האצבעות וכו'..)
יכול להיות שלא הייתי מוגנת מהריון לאחר 15 גלולות ושאני אקבל ביוץ?
או שההפרשות האלה באות ויבואו בלי קשר לביוץ? חשבתי שאם אין ביוץ אז אני מפסיקה לקבל את ההפרשות הפוריות.. אשמח להסבר.. ואם אני מוגנת.. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות פוריות למרות נטילת גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין02/01/2014בהמלך נטילת גלולות אין ביות ועל כן לא בטוח בקשר שבין אוי ההפרשות לביוץ
האפשט המגן מתחיל מהחפיסה הראשונה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שהן לא פועלות עדיין?
א02/01/2014תודה על התשובה המהירה
לקחתי אותן מהיום השני למחזור, ולא מהראשון, יכול להיות שביגלל זה הן לא פועלות עדיין?
תוך כמה זמן הן אמורות לפעול?
ואם שלשלתי באחד מהימים הראשונים של לקיחת הגלולות והמשכתי כרגיל כלומר לא לקחתי עוד גלולה וכו'. (אני לא חושבת שזה קרה אבל יש מצב) אז יכול להיות שהביוץ הגיע? (לא פספסתי אף גלולה)
כפי שידוע במהלך החודש ההפרשות של האישה משתנות. בימים הלא פוריים ההפרשות יבשות, לא מאפשרות לזרע לחיות וכו'.
כמה ימים לפני הביוץ, ובזמן הביוץ, ההפרשות נהיות רטובות, חלקלקות, נמתחות בין האצבעות . ככה שאפשר 100 אחוז לזהות שאלו הפרשות שמעידות על ימים פוריים.
אז השאלה שלי היא כזאת: האם הפרשות שכן מועידות על פוריות, ואמורות לעזור לזרע, ולאפשר לו לחיות ולהגיע לביצית, בהכרח אומרות שקיים ביוץ, או שהגוף פשוט מייצר אותן בלי קשר, כי הוא מזהה שזה 'אמור' להיות הימים הפוריים?
סליחה על השאלה הארוכה אני פשוט מאוד מודאגת כי אני כן בטוחה שההפרשות האלו הן ההפרשות הפוריות, ואם קיימתי יחסי מין עם שפיכה בפנים ביום שאני מבייצת, הסיכוי להיכנס להריון די גבוה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת מאוד לגבי הריון לא רצוי..ספיר01/01/2014
שלום,
אני בת 23 נוטלת גלולות יאז כבר שנתיים.
התחלתי חפיסה חדשה באיחור של יום . כלומר, היה לי איחור של יותר מ12 שעות בנטילת הכדור הראשון בחפיסה .ארבעה ימים לפני האיחור קיימתי יחסי מין , האם אני עדיין מוגנת ??? אני נורא בלחץ..
כרגע אני במחזור לקראת סופו .
אשמח לתשובה מהירה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת מאוד לגבי הריון לא רצוי.. - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין02/01/2014היסכוי לשיבוש באפשט המגן של הגלולת בתנאי שכול שאר הגלולות נלקחו במועד הוא קטן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלונת נוספת באותו עניין
ספיר02/01/2014תודה רבה על התשובה.
האם כדאי לעשות בדיקת הריון?? אם כן-מתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיומות ברחםשני01/01/2014
שלום, יש לי 2 מיומות תת סירוזיות גדולות ברחם, אני לא רוצה בניתוח, אני רוצה להיות במעקב כל 3 חודשים ולדעת במדויק מה המידות שלהם, שאלות: א. מה ההבדל בין בדיקת us אגן קטן לבין הבדיקה אצל רופא נשים שגם לו יש מכשור ויכול לראות את המידות? ב. האם בדיקת us אגן מזיקה אם אעשה אותה כל 3 חודשים? ג. איזה בדיקה לעשות: us אגן קטן ויגינלי או us אגן קטן מעל הבטן הרחם? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיומות ברחם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/01/2014אולטראסאונד אגן זה אולטראסאונד גינקולוגי שניתן לעשותו חיצונית דרך הבטן או פנימית דרך הנרתיק. תלוי בגודל המיומות אם הן מאוד גדולות יכול להיות שקל יותר לעקוב אחריהם דווקא בגישה בטנית. אין נזק בבצוע א.ס. כל מספר חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)