מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיסון לוירוס הפפילומהnoa03/11/2013
היי, האם חיסון לוירוס הפפילומה עולה כסף? אם כן, כמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון לוירוס הפפילומה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/11/2013עולה .אבל יש השתתפות של קופות החולים בררי בקופת חולים שלך עלויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהדניאל03/11/2013
שלום..כאשר אני ובן זוגי מקיימים יחסי מין במיוחד שאני עליו ישלי כאב נורא חד שהוא חודר הוא טוען שהוא מרגיש סוף של משהו כמו גוש..זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן03/11/2013זה נורמלי?
כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא ציסטי צלול+ממצא עם נוזל סמיךבת 2903/11/2013
שלום רב!
הייתי בבדיקת US ונמצאו הממצאים הבאים:
US - רחם בגודל רגיל. רירית 5 מ"מ. שחלה ימנית ב.מ.פ. משמאל ממצא ציסטי צלול 17 מ"מ ועל ידו ממצא עם נוזל סמיך כ 42 מ"מ דוגלס ללא נוזל.
מה משמעות הממצאים הללו?
זוהי בדיקת האולטראסאונד הראשונה בה נמצאו ממצאים אלו.
אשמח מאוד לקבל עזרה.
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצא ציסטי צלול+ממצא עם נוזל סמיך - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן03/11/2013מה משמעות הממצאים הללו?
.... אנחנו לא מפענחים תשובות רפואיות. תפני בבקשה לרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת היריוןדנה03/11/2013
שלום, אני משתמשת בטבעות נוברינג במשך כחצי שנה, ויש לי חשש שלמרות השימוש בהן יש אפשרות שנכנסתי להריון. בשבוע ההפסקה היה דימום תקין, אך ברצוני להיות בטוחה. האם כדי לוודא זאת עליי לעשות בדיקת דם לגילוי הריון או שבדיקה רגילה שקונים בסופר פארם תספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת היריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/11/2013את יכולה לעשות בדיקת שתן ביתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיכוב בדימום עם גלולותדואגת03/11/2013
שלום. אני נוטלת גלולות מרסילון, לפני יומיים עשיתי הפסקה בין חפיסות ולפי הפעמים הקודמות כבר היו אמורים להופיע כתמים כמקדימים לדימום, והפעם הם טרם הופיעו. נטלתי אותן באופן מסודר וללא שכחה של גלולות.האם עליי לחשוש להריון או לבעיה? האם יש קשר למספר החפיסות שחיברתי הפעם?
האם ייתכן באופן נורמלי שלא יהיה דימום וסתי לאחר הפסקה?
אני מודאגת ואשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיכוב בדימום עם גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2013יכול לקרות שלא יהיה דימום. עשי בדיקת שתן לשלילת הריון ואם אינך בהריון אין חשש והמשיכי את הגלולות כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטנירה03/11/2013
אים לקחתי פוסטינור לאחר הביוץ זה היה מיותר? קיימתי פשוט יחסים יום יומיים לפני קבלת המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2013אם בטוח בייצת שבועיים לפני הרי שלא היה הגיון לקחת פוסטינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בבקשה
bhrv04/11/2013אני בחורה בת 31 ומקבלת כל 24-6 יום וקייתי יחסים ביום ה23 (והמחזור סדיר כבר בגיל הזה לא?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמך בבקשה
המשךךך05/11/2013אני בחורה בת 31 ומקבלת כל 24-6 יום וקייתי יחסים ביום ה23 (והמחזור סדיר כבר בגיל הזה לא?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמך בבקשה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/11/2013מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא
המשךךך05/11/2013אני בחורה בת 31 ומקבלת כל 24-6 יום וקימתי יחסים ביום ה23 (והמחזור סדיר כבר בגיל הזה לא?) כאילו יש סיכוי להריון ביום הזה שקימתי יחסים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לטיפול שניתן לייסמין03/11/2013
מזה כמה ימים חשתי גרד והשתמשתי ב3 נרות אגיסטן. לאחר מכן אני ובעלי קיימנו יחסים והרגשתי כאבים והגרד חזר. נבדקתי היום ע״י רופא נשים שנתן לי 2 כדורי פלוקנול + טיפול של 5 ימים בזידובל ג׳ל. את הכדורים אני מכירה, למה משמש הג׳ל? כמו כן האם בעלי צריך לקבל גם כן טיפול? הוא לא התלונן על שום תסמינים. האם הטיפול פוגע באפקטיביות הגלולות? תודה רבה רבה לתשובתכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לטיפול שניתן לי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2013הזידובל הוא אנטי דלקתי ואינו פוגע ביעילות הגלולות. בדרך כלל אין צורך בטיפול גם של בןהזוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ומחזורסיגל03/11/2013
שלום,
הנני 4.5 חודשים לאחר ניתוח קיסרי. נטלתי גלולות סרזט בזמן ההנקה, לאחר שהפסקתי להניק התחילו מיגרנות ובעקבות כך הפסקתי חבילת סרזט באמצע החפיסה בתאריך 25/10/13. בתאריך 28/10/13 התחלתי ליטול גלולות דיאנה. ועד עכשיו יש לי כאבי מחזור ועדיין לא קיבלתי מחזור.
יש לי בחילות בלילה וכאבי בטן כמו מחזור כל היום ועדיין לא קיבלתי מחזור האם זה הגיוני?
האם אני מוגנת? מאז 25/10/13 שהפסקתי את החפיסה אני לא מקיימת יחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ומחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2013עשי בדיקה לשלילת הריון ואם שלילי חכי למחזור בסוף החפיסה של הדיאנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהאם אני מוגנת?
סיגל03/11/2013האם אפשר לקיים יחסים?
ומה אלו כאבי הבטן שיש לי כמו כאבי מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת גלולות לא בזמן מחזורdana03/11/2013
האם ניתן לקחת גלולות גם שבוע לאחר סיום מחזור?
פרט לאי מניעת הריון, מה התופעות שיהיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת גלולות לא בזמן מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2013שיבושים במחזור או דימומים לא סדירים וכמובן חוסר הגנה מהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור קשים מאדמור02/11/2013
שלום. אני בת 24. סובלת מכאבי מחזור עזים ביומיים הראשונים!(ובחילות) אני נעדרת מהעבודה ומכל פעילות שגרתית. ניסיתי מלא משככי כאבים. החל מהפשוט ביותר אקמול ועד אדקס אופטלגין נורופן. כיום אני לוקחת אדוויל .שגם לא הכי מעלים את הכאב ומתחיל להשפיע רק אחרי שעה -שעתיים. בדיקות מקיפות כולל אולטרסאונד גיניקולוגי לא העלו שום בעיה. א. זה הגיוני שמשכך כאבים לא עוזר לי לכאבים? וגם אם הוא משפיע טיפה לוקח לו כ"כ הרבה זמן? ב.האם זה נכון שאם לוקחים משכך כאבים מיד בתחילת הכאב ולא בשיא הכאב הכדור יותר ישפיע? ג. כיצד בכל זאת אפשר להקל על עוצמת הכאבים? אודה לחוות דעת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור קשים מאד - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2013אם המחזור שלך סדיר התחילי את האדקס או האדוויל מיום לפני המחזור אפילו וקחי בים הראשון עם הכאבים מינון מקסימלי
התיעצי עם רופא הנשים שלך לגבי אופציות טיפוליות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלתי הקודמתלי02/11/2013
לגבי הנפיחות בשפה החיצונית של הפות בשבוע 32 האם נתקלת בדבר כזה יש לך מה לייעץ לי לגבי זה מה החוות דעת שלך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלתי הקודמת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2013פני לבדיקת רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר לקליירנעמה02/11/2013
עברתי ממליאן לקלייר, והתחלתי לקחת קלייר בסוף שבוע ההפסקה אחרי המליאן. הדיעבר קראתי שהייתי צריכה להתחיל לקחת ישר אחרי סוף החפיסה של מליאן. אני עכשיו מסיימת חודש עם קלייר וחוץ מדימום קל שהיה לי הכל בסדר. זה תקין? להמשיך לקחת את החפיסה הבאה כרגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר לקלייר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2013כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטלינטלי01/11/2013
שלום
הפסקתי לקחת גלולות לפני כשנה ( לאחר שנים רבות) בנסיון להיכנס להריון. מאז הפסקת הגלולות המחזור החודשי מופיע מידי חודש בצבע חום כהה מאוד נוטה לשחור וממש מועט במחזור האחרון ירדו לי טיפות מועטות. האם זה נורמאלי כי לי זה ממש לא נראה ומרגיש נורמאלי אף על פי שיש לי כאביי מחזור וכאביי ביוץ רגילים. האם זה מפריע לי להיכנס להריון?
במקביל עם הפסקת הגלולות אני סובלת כבר כשנה מאי נוחות בלבישת בגדים צמודים הזעת יתר באיזור הנרתיק ומצריבה חזקה בנרתיק( בשפתיים החיצוניות ובפי הטבעת) הרופאים לא אבחנו דבר ואף שלחו אותי לאורולוג והוא הבחין רגישות לניקל אבל לא היה נראה לו שזה קשור לבעייה הנרתיקית גם פה אני אובדת עצות כי הרופאים טוענים שאין לי פיטרייה והכל בסדר אבל אני מרגישה זוועה ואין הקלה .
אשמח לתשובה (-:
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן02/11/2013האם זה מפריע לי להיכנס להריון?
= יתכן
אבל אני מרגישה זוועה ואין הקלה
= אי אפשר לתת לך תשובה ללא בדיקה. זה הרי ברור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודקרן01/11/2013
שלום
לפני שבועיים בערך לקחתי אנטיביוטיקה הרופאה
אמרה שיכולה לגרום לפטרייה.
כמה ימים אחרי שסיימתי לקחת את התרופה התחיל לגרד לי באיבר המין.
זו פטרייה? אני מקיימת יחסים עם בן זוגי בלי קונדום
הגירוד נחלש ביומיים האחרונים
אבל בכל זאת מה לעשות? יש איזה משהו שאפשר לקחת או למרוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן02/11/2013זו פטרייה?
= בגינקולרוגיה אי אפשר לתת אבחנה ללא בדיקה.
אבל בכל זאת מה לעשות?
= רק בדיקה גינקולוגית יכולה לתת תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בשפה חיצונית של הפותלי01/11/2013
היי אני בשבוע 32 להיריון ופתאום אני מרגישה נפיחות באחת השפתיים החיצוניות של הפות יש לציין שללא כאב או גירוד או אדמומיות כל שהיא מה זה ? זה נורמלי ? לפנות לבית חולים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בשפה חיצונית של הפות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן02/11/2013זה נורמלי ?
= לא
לפנות לבית חולים ?
= כדאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)