מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות לאר פנקריאטיטיסאילנה30/10/2013
אני כחצי שנה לאחר לידה. עד עתה נטלתי גלולות סרזט. כעת הפסקתי הנקה והרופא רשם לי גלולות יסמין. בעלון השימוש כתוב כי אין להשתמש אם סבלתי בעבר מפנקריאטיטיס ואכן היה לי לפני כשנה וחצי. האם מותר לקחת את הגלולות? האם צריך גלולות אחרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות לאר פנקריאטיטיס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/10/2013לדעתי אפשר לקחת לאחר שנה וחצי שבהן את בריאה חיזרי לרופא נשים וידעי אותו בספור הפנקראטיטיס שהיה בעבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט אחרי ניתוח קסריללי30/10/2013
לפני שלושה חודשיים עברתי ניתוח קיסרי תאומים.
ברצוני לדעת מתי אפשר לחזור לפעילות ספורטיבית מאומצת כדוגמת אירובי\עיצוב
בברכה ללי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט אחרי ניתוח קסרי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/10/2013התחילי בהדרגה פעילות ספורטיבית לא מאומצת ותעלי לאט את המאמץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?לרה30/10/2013
בוקר טוב,
אני רוצה להתייעץ.
הפסקתי גלולות לפני 3 חודשים. (יש לי כבר ילדה). במהלך החודשים האלו הייתי סדירה כל 27 ימים. פעם אחרונה שקיבלתי מחזור היה ב1/10.
עד עכשיו לא קיבלתי מחזור, עשיתי לפני יומיים בדיקה ביתית שיצא שלישית, אבל אני עדיין בלי מחזור, רק יש לפעמיים (פעם, פעמים ביום) כשאני מנגבת כמו נזלת חום בהיר ולא תמיד חוטים דקים של דם.
אני לא יודעת מה לעשות? לחכות עוד? ללכת לרופא עכשיו? מצד שני אני מנסה לא לחשוב על זה כי אני יודעת שזה משפיע, אבל האמת שקשה לא לחשוב!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/10/2013חכי עוד כמה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות לאחר לידהגלי30/10/2013
שלום, אני אחרי לידה שנייה והתחלתי כחודשיים וחצי לאחר הלידה לקחת גלולות "מרסילון" שאותן נטלתי גם לפני ההריון. התחלתי לקחת אותן ביום הראשון למחזור, אך מאז הדימום למעשה לא מפסיק. אני כבר לקראת סיום החבילה ועדיין קיים דימום, אם כי לא כבד. האם זה תקין? אציין שאני נוטלת את הגלולות הללו שנים והן לא גורמות לי לתופעות לוואי. כמו כן, 6 שבועות לאחר הלידה נבדקתי אצל רופא נשים והכול תקין. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות לאחר לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/10/2013יכול לקרות. אבל פני לרופא נשים לברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בין ווסתיעדי30/10/2013
שלום,
אני מנסה להיכנס להריון בשבוע וחצי האחרונים, (זאת תקופת הפריון שלי),
אתמול לאחר שקיימתי יחסי מין עם בעלי וסליחה על התיאור, ניגבתי עם נייר את שאריות הזרע, הופיע לי כתמים של דם בהיר בהיר בצבע אפרסק, עם חתיכות קטנות כאלה לבנות,
ולאחר מכן היה לי בצד שמאל ברחם למטה קצת כאבים קלים שדומים לביוץ, יש לציין שביומיים האחרונים יש לי כאבי ראש, ועייפות בלתי נשלטת, אני פוחדת לעשות בדיקת הריון בשביל לא להתאכז,
זה הגיוני להיכנס להריון כעבור שבוע?
יש לציין שזה פעם ראשונה שאנחנו מנסים להיכנס להריון, וגם זה פעם ראשונה שקרה לי דבר כזה עם הדימום..
מה זה יכול להיות? אולי ביוץ??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בין ווסתי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/10/2013דימום קל יכוללקרות בזמן הביוץ.
חכי עד למועד המחזור ואם לא יגיע עשי בדיקת שתן להריון. כרגע מוקדם מידי לאישור הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי המשך לשאלתי הקודמת
עדי31/10/2013הדימום התחיל שלשום, אתמול בניגוב שוב הופיע דימום ממש קל ובהיר, ומשך היום על הפד היו קצת כתמים חומים קטנים, היום בבוקר בניגוב שוב הופיע דם שנראה דומה למחזור,
וזה לא הגיוני לי.. המחזור שלי צריך להיות רק בעוד תשעה ימים בערך ויש לי מחזור מאוד סדיר (בערך 30 יום בין מחזור למחזור), יש בדיקה שאני יכולה לעשות ולגלות עם זה ווסת או משהו אחר? וזה לא ביוץ בוודאות כי עשיתי בדיקות ביוץ בבית ויצא שלילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי המשך לשאלתי הקודמת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/10/2013תפני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. שאלה.
דנה31/10/2013רופא נשים יוכל לדעת אם זה הריון או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת עזרה.רוני30/10/2013
יש לי הפרשות חומות כבר במשך יומיים. פעם קראתי שזה פשוט שאריות של המחזור ,אבל המחזור שלי נגמר מלפני שבועיים ועד עכשיו הכל היה נקי. פתאום זה התחיל.
זה קצת לא נעים ואשמח לדעת מה זה בדיוק.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת עזרה. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/10/2013חסר נתונים. אשה שנוטלת גלולות יכול להיות לה דימום באמצע החודש ואילו אשה שלא נוטלת גלולות יכול להיות דימום קל בזמן ביוץ. בכל מקרה פני לרופא הנשים שלך להערכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתדנה29/10/2013
בת 19 , יוצא לי במחזור (מה שלא היה בחיים ) דם כהה ממש נראה כאילו שחור, מה זה אומר ?? ממש כהה , נראה שחור ורק שאני מנגבת זה אדום, אבל כהה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/10/2013לא יודעת ,אם מטריד פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה וגניאליתחסוי29/10/2013
האם היא מדבקת במין רגיל ואוראלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה וגניאלית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/10/2013לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפ ראשונהאבי 3129/10/2013
בת 30 נמצאת במעקב גיניקולוגי לאור הימצאות ציסטה שחלתית ושרירן קדמי.
היום ביצעתי לראשונה בדיקת פאפ (אני איני מקיימת יחסי מין) ונמצאו הפרשות מרובות וכנראה גם פטריה. הרופאנ נתנה לי קרם דקטרין וגינלי.
מיד לאחר הבדיקה החל לי דימום לא מאד רציני אבל מרובה עד שאני שמה פדים כדי לא להכתים.
שאלותיי הן:
1. האם דימום כזה הוא נורמלי לאחר בדיקת פאפ או שעלי לדאוג אם יימשך ולגשת לרופאת הנשים?
2. האם דימום מסוג זה יכול להיות בשל היותי בתולה ובגלל קריעת קרום הבתולין? יש לציין שבזמן הבדיקה מאד כאב לי למרות שהרופאה השתמשה בספקולום הכי קטן... ובנוסף כבר מס' פעמים ביצעתי אולטראסאונד וגינלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פאפ ראשונה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/10/2013אי אפשר לדעת מה מקור הדימום שתי האפשרויות יכולות לגרום לדימום אם יש חשש פני שוב לבדיקה אצל רופאת הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בחשק ויובש בעקבות גלולותלורלי לי29/10/2013
מאז שאני לוקחת גלולות - כחודשיים - יש לי ירידה בחשק המיני ויובש בנרתיק.
זה עובר?
או שפשוט להפסיק עם הגלולות?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בחשק ויובש בעקבות גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/10/2013כדאי לשנות גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפתי קטנות של הפות שחורותנחמה לנגפלד29/10/2013
אני בת 55 שמתי לב לאחרונה שהשפתיים הקטנות בפות שחורות. האם זה נורמאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפתי קטנות של הפות שחורות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/10/2013יכול להיות צביעה כהה של השפתיים הקטנות תלוי בצבע העור שלך.
פני לבדיקה אצל רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בקנדידהליאורה28/10/2013
קראתי שפרוביוטיקה יכולה לעזור בטיפול בקנדידה.קודם כל רציתי לשאול אם זה נכון ובנוסף רציתי לדעת אם יש סוג ספציפי או שכל אחת מתאימה כי יש המון סוגים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בקנדידה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן28/10/2013ערב טוב,
אינני מאמין בטיפול עם פרוביוטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נכון
דנה30/10/2013בשבילי ובשביל עוד כמה חברות שהמלצתי להן- זה עבד כמו קסם!
את חייבת לנסות לתקופה של כמה שבועות-חודשים כדי לדעת אם זה עוזר לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזו פרוביוטיקה את משתמשת דנה?
ליאורה30/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשתמשת
מישהי30/10/2013ג'ארו דופילוס, זה חזק מאוד עם 8 מיליון חיידקים מוחלשים.
יש כאלה שעוזר, יש כאלה שלא. לי זה עוזר להשכיח קצת.
תקחי זה לא מזיק זה יכול רק לעזור, אבל אולי יקח לך זמן מסויים.. או אולי בכלל לא.
אבל תשמשי גם בנרות וכדורים!!! אחרי זה זה לא יעלם כמו קסם
בהבטחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני משתמשת בביו 12 LR
דנה31/10/2013יש בה 12 מיליארד חיידקים ידידותיים והיא באמת עזרה לי לפטריה כמה פעמים. חשוב גם להקפיד על שתייה מרובה של מים ומיץ חמוציות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם כדורי חמוציות תופס ופחות קלוריות
דנה31/10/2013ומתוק כי מתוק מגרה פטרייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתבה בנושא גלולותמרינה רודמן28/10/2013
שלום,
שמי מרינה אני סטודנטית במכללת ספיר במסלול רדיו
אנחנו עושים כתבה בנושא גלולות, אני אשמח אם אחד הרופאים יסכים להתראיין בקצרה בנושא
תודה מראש,
מרינה רודמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתבה בנושא גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן28/10/2013ערב טוב,
לצערי אינני יכול עקב חוסר זמן.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בנרתיקמירב28/10/2013
היי כמה פעמים שירד לי דם ומעט שרף לי לאחר קיום יחסי מין
התקשרתי לאחות במרפאה המליצה לי על פרוביוטיקה 3 ימים
ואכן מרגישה שעוזר
אמרה שאולי דלקת קטנה בנתריק ( ראצה שעשיתי פאפ במאי ותקין אז שללה דלקת בצואר הרחם)
האם לפנות לבדיקה אצל הרופאת נשים בכל מקרה ? ( האחות עזרה לי טלפונית כי תור לרופאה זה תמיד עוד חודש וחצי...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/10/2013בהחלט כדאי לפנות לרופאת נשים לבדיקה חוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץעדי28/10/2013
שלום,
אני בת 27 ומנסה להיכנס להריון..
אבל לא מבינה מתי הביוץ צריך להגיע..
14 יום אחרי שאני מסיימת את המחזור?
לפי המחזור הבא?
המחזור שלי סדיר מאוד.. וניסיתי לבדוק לפי "המחשבון ביוץ" ובכל אתר זה אומר לי משהו אחר, הם מבקשים שאכניס שם את מספר הימים בין מחזור למחזור.. זה אומר שאנהי צריכה לספור מיום קבלת המחזור עד יום קבלת המחזור הבא?
או שמיום סיום המחזור?
תוכלי להסביר לי??
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/10/2013חישוב מחזור זה מהיום הראשון של המחזור עד היום הראשון של המחזור הא. ביוץ קורה כ14 יום לפני המחזור הבא פלוס מינוס יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)