מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוברינגיעל07/11/2013
שלום רב אני נוטלת ויאפקס 75 לדיכאון ורציתי לדעת אם זה יכול להפריע לי הטבעת למניעת הריוון מבחינת תופעות לוואי של עצבנות ודיכאון שוב כי זה לא לבליעה...והאם הטבעת גורמת גם להשמנה????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוברינג - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן07/11/2013שלום רב אני נוטלת ויאפקס 75 לדיכאון ורציתי לדעת אם זה יכול להפריע לי הטבעת למניעת הריוון מבחינת תופעות לוואי של עצבנות ודיכאון שוב כי זה לא לבליעה..
=== לא
.והאם הטבעת גורמת גם להשמנה????
=== לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולהיעל07/11/2013
התחלתי אתמול לקחת גלולת פלורט ואני מרגישה מהבוקר היום ממש עייפות והעיניים שלי כאילו נעצמות. זה יכול להיות מהגלולה? ואם כן מה זה ימשיך ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/11/2013לא בהכרח קשור לגלולה אבל תופעות לואי של גלולות יכולות לקחת עד 3 חודשים עד שהגוף מתרגל אליהן. אבל אם את מרגישה בימים הקרובים ממש רע איתן פני לרופא נשים להחלפת גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר אברמוב המשך..
יעל10/11/2013האמת התחילו לי אתמול כאבי ראש נורא חזקים ואני פוחדת שלא יקרה משהו חלילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
אביה10/11/2013היי יעל
איך את מרגישה? האם כבר התברר ממה נגרמו הכאבים? אני דווקא לוקחת פלורט כמה חודשים ולא היו לי תופעות לוואי כלל אז מוזר לי שזה נגרם כתוצאה משימוש בגלולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכיחת גלולה אחת של דיאנהדנה07/11/2013
שלום רב, לוקחת גלולות בערך כשבעה חודשים. אני בתחילת החבילה. היום הראשון היה ראשון. אתמול ברביעי שלום רב, לוקחת גלולות בערך כשבעה חודשים. אני בתחילת החבילה. היום הראשון של החבילה היה ראשון. אתמול ברביעי שכחתי לקחת גלולה אז לקחתי אותה היום בחמישי בבוקר בשעה 10 וחצי. שעת לקיחת הגלולה נעה בין 6-7 בערב. היום אקח את הגלולה בערב יותר. האם אני לא מוגנת ? ולכמה זמן לא מוגנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכיחת גלולה אחת של דיאנה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין07/11/2013שכיחה של גלולה עלולה להפר במעט את האפקט המגן של הגלולות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכיחת גלולה אחת של דיאנה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין07/11/2013שיכחה של גלולה עלולה להפר במעט את האפקט המגן של הגלולות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכיחת גלולה אחת של דיאנה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין07/11/2013שכיחה של גלולה עלולה להפר במעט את האפקט המגן של הגלולות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולה אחת עלולה להוות...
שלי07/11/2013פגיעה באפקטיביות של כל החפיסה ועדיף לקיים יחסים מוגנים עד סוף החודש. גם לי זה קרה לא מעט וזה מבאס אבל מזה לומדים להבא...
נסי לשים לעצמך תזכורת בפלאפון כל יום בשעה קבועה. אני אישית רשומה למזכירונט (חפשי בגוגל) שזה שירות חינמי שאני מקבלת כי אני לוקחת פמינט (אבל זה עובד גם עם עוד גלולות, לא זוכרת איזה..) ששולח לי כל יום בשעה קבועה שאני החלטתי תזכורת לקחת גלולה. לי בכל אופן זה ממש עוזר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דנה07/11/2013תודה! אני אפעם לא שוכחת... זו פעם ראשונה ויש לי שעון מעורר כל הזמן.. מבאס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנונו07/11/2013
שלום
אני בת 22 הנקתי שנה וחודשיים ואחרי שסיימתי הנקה החזה שלי מאוד קטן ואני רוצה להגדיל אותו עוד קצת , יש קרם להגדלת החזה מה השם שלו ומאיפה קונים אותו ?
והאם הוא עושה בעיות בגוף או לא עושה כלום ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין07/11/2013לא מתמצאים בנושא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות מינסאורטל07/11/2013
היי כבר כמה פעמים ששמתי לב בזמן האחרון כי אני מקבלת מחזור בגלולה הכתומה 1-2 שלפני הלבנות האם זה תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מינס - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין07/11/2013בהחלט יתכן לא נראה כי יש סיבה לדאגה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 47 אחרי 12 יוםvika07/11/2013
שלום,
עשיתי בדיקת בטא אחרי 12 יום מהזרעה ויצאה 47.
האם הערך לא נמוך מידיי? או שזה תלוי יום? (לא חיכיתי ל 14 יום מהזרעה?)
אני בכל מקרה אעשה עוד בדיקת דם. לראות התקדמות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
Vika07/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא 47 אחרי 12 יום - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן07/11/2013לא היית צריכה למהר. את בהריון, אך ממליץ לבצע בדיקה חוזרת ביום א' הקרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא היום 152. לחוצה כי נמוך
vika10/11/2013היום עשיתי בדיקת בטא נוספת ויצא 152. האם הערך לא נמוך מידיי?
ההזרעה היתה ב - 25.10.13
בדיקת בטא ראשונה ב 6.11.13 יצא 47
בדיקת בטא היום ב 10.11.13 יתא 152
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!! שכיחת גלולהשירלי07/11/2013
שלום, אם אני בשבוע הראשון של הגלולות (גלולות אמילי) ושכחתי גלולה (גלולה מס׳ 4) ויום לפני כן קיימתי יחסי מין האם אני מוגנת??
כשנזכרתי עברו יותר מ12 שעות (אני בדר״כ לוקחת בסביבות השעה 5 ונזכרתי למחרת ב12 וחצי בצהריים, לקחתי את הגלולה של יום לפני ואת הגלולה של אותו יום לקחתי ב11 בלילה )
אני ממש לחוצה ואני חייבת תשובה מיידית
מובן לי שאני צריכה להמשיך את שאר החפיסה כרגיל ולהשתמש בקונדום אבל האם אני מוגנת ובטוחה או שיש חשש?? ומה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
שירלי07/11/2013והאם כדאי (אם מותר בכלל) לקחת פוסטינור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אני חייבת תשובה דחופה!
שירלי07/11/2013אני חייבת לדעת אם אני בטוחה או לקחת פוסטינור לפני שיעבור הזמן שאני יכולה לקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף!!! שכיחת גלולה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין07/11/2013יעילות הגלוולת עלולה להפגם במעט
באשר לסיכויים להריון לא ניתן לשער במספר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן תוך רחמי לאחר ניתוחים קיסרייםמירה06/11/2013
שלום,
אני בת 43,לאחר שלושה ניתוחים קיסריים,עד היום נוטלת גלולות מליאן.
לאחר הניתוח השלישי התייעצתי עם שני רופאים לגבי התקן תוך רחמי ,שלא המליצו לחלוטין.רופא אחד טען שזה מסוכן בגלל הצלקת. ורופאה נוספת אמרה שלא ניתן להחדיר התקן כי צוואר הרחם סגור כי לא ילדתי.
היום ביקרתי אצל רופא נוסף שאמר שהוא לא ממליץ לקחת גלולות לאחר גיל 40
והוא כן ממליץ על התקן תוך רחמי...
האמת שאני מבולבלת,גלולות או התקן????)אציין רק שאני אנמית)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן תוך רחמי לאחר ניתוחים קיסריים - תגובה
ד''ר יואב פלד16/11/2013רופא מנוסה יכול להתקין התקן גם לאחר 3 ניתוחים קיסריים
יש לבצע יעוץ פרטני על מנת להתאים את אמצעי המניעה הטוב ביותר לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות אמילי ועישוןמיכל06/11/2013
שלום רב
אני בת 41 שנה לאחר לידה והריון בטיפולי פוריות
סובלת מאז ומתמיד מכאבי מחזור קשים ודימומים כבדים.
החודש התחלתי ליטול גלולות אמילי שהרופא רשם לי
במטרה להקל על המחזור הקשה.
לדאבוני הרב אני מעשנת. האם יש סכנה בדבר?
הבנתי שגלולות אלו הן במינון נמוך יחסית.
בנוסף האם יש סיכוי שהגלולות הללו מדכאות במעט תאבון?
מבחינתי זה מצויין אם אכן יש קשר. ..
יש עדיין עודף משקל קל מההריון והטיפולים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות אמילי ועישון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן06/11/2013לדאבוני הרב אני מעשנת. האם יש סכנה בדבר?
=== כן, מאד
בנוסף האם יש סיכוי שהגלולות הללו מדכאות במעט תאבון?
=== לא ממש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HEMOGLOBINהריונית06/11/2013
שלום רב ,
אני בשבוע 25.5 נוטלת בקביעות פרנטל 9 חוד של אלטמן , אלספה 9 חודש ועד לפני שבוע b card (שבוע לא לקחתי מכוון שנגמר לי ).
התחלתי את ההריון עם 13.9 המוגלובין .
ב8.9.13 המוגלובין היה 12.9
ב13.10 המוגלובין היה 12.4
ובבדיקה של היום 11.5 .
כלומר בערך פעם בחודש ההמוגלובין יורד ב0.5 למרות שב13.10 הברזל שלי יצא 116 UG
השאלה אם יש מה לעשות כדי לעצור ירידת ההמוגלובין .
והאם זה תקין שהוא יורד פעם בחודש ב0.5 למרות שהברזל שלי נהדר ושאני נוטלת הרבה ויטמינים ואוכלת המון פירות עם ויטמין C?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
הריונית07/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHEMOGLOBIN - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/11/2013יכול להיות שכדאי לקחת סוג אחר של כדורים במקום פרנטל
אבל התיעצי עם רופא הנישם שלך שיתאים לך טיפול לפי כל הפרמטרים בספירת הדם.
יש מיהול מסוים של הכדוריות עקב עליה בנפח הדם בהריון וחלק מהירידה בספירת ההומוגלובין נובעת מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרחל06/11/2013
אני שנה אחרי לידה
כבר חמישה חודשים אין לי מוחזור
אני לא מניקה בכלל
ממה זה קורה?
עד הלידה דפק לי כל חודש?
יש לצין שיש לי המון הפרשות-כמו בהריון...
אני לא בהריון בדקתי
אשמח לתשובה מהירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן06/11/2013ממה זה קורה?
== הרבה מאד סיבות. תלכי בבקשה להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור בדיקהמיה06/11/2013
בבדיקת פאפ כתוב לי : fill out forms
בבדיקת פיפל כתוב: disordered proliferative endometriom
שאלתי את רופאת הנשים שלי ואמרה כי יש לי בלבול הרמונים, כשביקשתי שתסביר התעצבנה ואמרה שאני צריכה לקבוע בבית חולים ושם יסבירו לי, בבקשה אפשר הסבר ברור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה
מיה07/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור בדיקה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין07/11/2013לא מפענחים תשובות בדיקות באתר
יש לגשת לרופא נשים מטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ואגינלי ממושךאור05/11/2013
שלום,
אני בת 31, בריאה בד"כ, ללא מחלות רקע.
לפני 10 חודשים ילדתי את בני הבכור בלידה ואגינלית רגילה, שעברה ללא סיבוכים.
ללא הריונות נוספים/הפלות בעברי.
לאחר הלידה הנקתי במשך חצי שנה, המחזור החודשי הופיע כחמישה חודשים לאחר הלידה והיה סדיר.
לפני ההריון נטלתי גלולות מסוג "יאז" למשך תקופה של כשלוש שנים, ללא תופעות לוואי כלשהן.
לפני חודש חזרתי ליטול את הגלולות יאז, התחלתי את הגלולה הראשונה ביום הראשון למחזור החודשי מאז חלפו 28 ימים (כבר סיימתי את החפיסה) והמחזור שהחל לפני 28 ימים עדיין לא נפסק, כלומר אני ממשיכה לדמם באופן פעיל כבר 28 יום. (לא הפרשה חומה, אלא ממש דימום).
אני מניחה שזה קשור בגלולות, כי לפני כן לא היו לי דימום בין מחזורים והמחזור שלי תמיד היה סדיר. אך עליי לציין שלפני ההריון כשנטלתי גלולות יאז, זה לא קרה לי.
האם עליי להחליף את הגלולות? האם עליי לחשוד במשהו אחר שאינו קשור בגלולות?
בכל מקרה קבעתי תור לרופא המטפל שלי, אך התור הפנוי הבא הוא רק בינואר ואני תוהה איך עליי להמשיך.
תודה רבה,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין מחכה לתגובה...
אור07/11/2013למה עונים על שאלות שנוספו רק היום ולשאלות משלשום אין מענה? :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו מה...?
אור08/11/2013....................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום ואגינלי ממושך - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/11/2013המשיכי את הגלולה כסדרה יכול להיות שזה דימום שקורה בחודשיים הראשונים ללקיחת גלולות ויסתדר.
כדי לשלול בעיה רפואית אחרת עד בדיקת הרופא עשי בדיקת שתן לשלול הריון למרות הסבירות הנמוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות לבנות בנרתיקאלונה05/11/2013
שלום,
זה מספר שבועות שאני סובלת מגירוד באיבר במין ולאחרונה גם התחילו נקודות לבנות בולטות על שפתיי הנרתיק. בנוסף לתופעה גם התחילו טחורים.
מה זה יכול להיות? קבעתי תור לגינקולוג אבל עד אז אשמח להבין מה זה יכול להיות, לא מצאתי תיאור מתאים בשום מקום.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות לבנות בנרתיק - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן05/11/2013אינני יודע מה זה יכול להיות. זאת אומרת מספר דברים. אבל את מבינה שאי אפשר לעשות אבחנה דרך ההתכתבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפ ופטריהשרון05/11/2013
שלום רב
הייתי אצל ר. הנשים שלי בשל צריבה והפרשות הוא בדק ואמר שיש לי פטריה.
בנוסף בגלל ששלוש שנים לא עשיתי בדיקת פאפ הוא לקח לי תרבית לפאפ.
שאלתי היא כזו: האם אין סכנה כאשר יש פטריה ולקחים תרבית לפאפ שהפטריה תעלה לרחם או לצוואר הרחם? הרי הרופא פותח את הצוואר ולוקח משם תרבית?
לתשובתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פאפ ופטריה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן05/11/2013לא, אין סכנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)