מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחילות חמורות בהיריוןשני28/10/2013
היי, אני סובלת מבחילות קשות לאורך כל היום. ללא הקאות. אני בשבוע 8+ 3 ימים, מצליחה לשתות, אך כמעט ולא אוכלת. ממש כמויות מועטות ביום. האם זה יכול להיות מסוכן לעובר?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות חמורות בהיריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/10/2013בעקקרון העובר מסתדר ולוקח לעצמו מה שהוא צריך. כדאי שתפני לרופאת נשים שלך להערכה ולהכוונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה זה קורה כל חודש?מאי27/10/2013
בחודשיים האחרונים הייתי לי פטריה-כל פעם טפלתי בה אצל גניקולוג בעזרת נרות ומשחה ובפעם הראשונה קבלתי גם 2 כדורים לבליעה. זה עזר הטיפול ועבר. כעת כבר חודש בערך אחרי הפעם האחרונה שהייתה לי פטרייה ושוב היום התחילו גירודים והתנפחות באיבר המין עם גירוד, אי נוחות וכאבים באיבר המין, בבטן ובגב התחתון.
יכול להיות שזה יחזור על עצמו כל חודש מחדש? מה יכול לעורר את זה אצלי כל חודש מחדש? קיימת בדיקה כלשהי שאני או בן זוגי יכולים לעשות כדי לאבחן משהו? אני עם אותו פרטנר אך שבוע לא קיימנו יחסים ואין לו דבר על הפין או גירוי כלשהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה זה קורה כל חודש? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן27/10/2013קיימת בדיקה כלשהי שאני או בן זוגי יכולים לעשות כדי לאבחן משהו?
כן, תפני בבקשה לרופא נשים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Disordered proliferative endometriuדבי בק27/10/2013
שלום
אני בת 52 לאחרונה בשל דימום בלתי פוסק הופנתי להיסטרוסקופיה ניתוחית
במהלכה , הוצע פוליפ ונלקחה דגימה מרירית הרחם .
התוצאה הפתולוגית הראתה : Disordered proliferative endometrium
מה המשמעות והאם יש צורך בהמשך ברור
בברכה דבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Disordered proliferative endometriu - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן27/10/2013מה המשמעות והאם יש צורך בהמשך ברור ?
אנחנו לא מפענחים תשובות מעבדה. תפני בבקשה לרופא המטפל שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר הוצאת התקןדנה27/10/2013
שלום,
ב 10 באוקטובר הוציאו לי התקן מירנה עמו הייתי מספר שנים.
קיבלתי מחזור ב 13.10 שנמשך 5-6 ימים.
היום קיבלתי שוב מחזור ( 27.10). האם זו תופעה ידועה? האם יש צורך להיבדק?
תודה רבה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר הוצאת התקן - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן27/10/2013האם זו תופעה ידועה?
כן
האם יש צורך להיבדק?
לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לגלולותעדי27/10/2013
שלום, אני לוקחת גלולות פמינט ואתמול שכחתי לקחת את הגלולה הראשונה בחפיסה החדשה לאחר השבוע הפסקה.
נטלתי את הגלולה היום בצהריים, בערך כ-16 שעות מהמועד בו הייתי אמורה לקחת.
בערב אני אמורה לקחת את הגלולה השנייה.
האם אני מוגנת החודש מהריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואם לא, אז מתי אהיה מוגנת שוב?
עדי27/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
עדי27/10/2013אם קיימתי יחסי מין במשך היום (ובערב לא לקחתי את הגלולה הראשונה בחפיסה כמו שציינתי למעלה), ישנה סכנה של הריון?
אציין שאני לוקחת גלולות כשנה וכמה חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן27/10/2013ישנה סכנה של הריון?
לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בקשר לגלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן27/10/2013האם אני מוגנת החודש מהריון?
כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת או דימום מפוסטינור - דחוףדואגת27/10/2013
שלום
עברתי הפלה יזומה ב 22/9. ב 19/10 קיימתי יחסים לא מלאים וחשדתי שנגע בי מחומר הזרע לכן לאחר התלבטויות נטלתי פוסטינור בשלישי (22/10) כי מבחינתי הפלה נוספת זה סיוט וגם לא ידעתי אם אני כבר אחרי ביוץ או לא. היום בבוקר (27/10) הופיע אצלי דימום שנראה כמו ווסת. האם מדובר בווסת או מהשימוש בפוסטינור והאם ליטול גלולות למניעת הריון כבר מהיום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת או דימום מפוסטינור - דחוף - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין27/10/2013לא ניתן לאמר מאחר ופוסטינור יכול לגרום לשיבוש סדירות המחזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתיתיעל27/10/2013
שלום,
מחר יהיה 30 יום מיום המחזור האחרון,עשיתי היום בדיקת הריון ביתית ויצא לי פס ורד כהה ופס ורוד חלש .זה זה אומר?יכול להיות שאני בהריון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון ביתית - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין27/10/2013כדאי לחזור על בדיקת דם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםהדר27/10/2013
היי כבר כמה זמן שאני סובלת מדימום בין מחזור
הרופאה נשים שלי החליפה לי גלולה
אני עם מינס והחליפה ליאז
אני באמצע מינס אז אתחיל את יאז חודש הבא.
כבר כמה פעמים שבעת קיום יחסי מין יורד לי דם ( רואה את זה אח״כ )
ובפעם האחרונה , מעט שרף לי כמה דקות אחרי
מה זה ?? האם יש קשר ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/10/2013אם נבדקת אצל רופאת נשים כולל בדיקה פנימית ופאפ אין לך מה להיות מוטרדת סביר להניח שהמינס גורם לך ליובש בפתח הנרתיק ולדימוומים צריך להיות מה יקרה עם היאז.
אם התופעה תמשיך פני שוב לרופאת נשים שלך להערכה ולבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המחזור מאחרחסוי26/10/2013
שלום , אני בת 18 ואני חולת צלייאק .
יש לי איחור במחזור כלומר לא קיבלתי מחודש שמיני שזה כמעט שלושה חודשים , פעם המחזור היה מאחר לי בכמה חודשים אבל בתקופה האחרונה זה נהיה סדיר . לפני כמה שבועות יצא לי צבע חום שנמשך לכמה ימים ואז הפסיק .. אני חוששת שזה אולי בגלל שיש לי גלוטן בגוף אז זה גורם לאיחור של המחזור
אני מאוד מודאגת ולא יודעת מה אני אמורה לעשות
אשמח לקבל תשובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המחזור מאחר - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין27/10/2013יש לפנות לרופא נשים צורך הערכה של פרופיל הומרנאלי ובדיקה גופנית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישיות יתרדנה26/10/2013
שלום,
האם יש בארץ גלולות המכילות פרוגסטרון מסוג לבונורגסטרול? או כל גלולה אחרת שלא גורמת לקרישיות יתר ויחד עם זאת עוזרת לטיפול באקנה חוץ מיסמין ויאז?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישיות יתר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/10/2013יש גלולות שמכילות רק פרוגסטרון, היעילות שלהן באקנה פחותה מאשר גלולות משולבות. אם הסיבה ללקיחת הגלולות זה האקנה בלבד כדאי לפנות קודם כל לרופא עור ולהתיעץ איתו לגבי סוגי טיפול אפשריים לא הורמונליים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיכל26/10/2013
אני בת 39.
התחלתי לחוות מיגרנה עם האורה לראשונה בחיי
רק כשהתחלתי ליטול גלולות למניעת הריון
( מינולט). כמובן שאחרי מספר חודשים הפסקתי עם הגלולות
עקב המגרנות אבל מאז אחת לחודשיים יש לי מגרנה
עם האורה שאחרי האורה מופיע כאב ראש חזק.
בזמן ההריון השלישי שלי ( בגיל 36) הופיעו
בשליש הראשון של ההריון מיגרנות עם האורה
אבל.... הכאב ראש היה חלש מאוד וכמעט שלא
הורגש.
לאחר הלידה היו לי מיגרנות אחת לחודשיים
עם האורה אך עם כאב ראש ממש לא הכי מורגש.
וההתרכזות היא יותר ברגישות לאור.
שאלתי היא:
1. איך זה שאופי המיגרנה השתנתה עם הגיל?
2. האם זה נחשב שיפור במגרנה?
3. הבנתי שנשים שיש להן מגרנה עם האורה או
מגרנה של העין אינן יכולות שיהיה להן התקן
הורמונלי האם נכון?
4. והשאלה הכי חשובה: הבנתי שיש איזו גלולה
שנשים עם מיגרנה הורמונלית יכולות ליטול
בלי להפסיק וזה משפר הרבה את הנושא של האורה
והמגרנה, האם נכון? אם כן איזו גלולה זאת?
5. ואיך זה מסתדר עם העובדה שהתקן הורמונלי
אי אפשר להתקין אבל גלולה לכל החודש כן אפשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/10/2013התיעצי עם נוירולוג מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות סיזוניקדריה26/10/2013
רציתי לשאול, האם למרות ייעודן כגלולות הנלקחות 3 חודשים רצוף,
ניתן בכל זאת לקחת 21 בכל פעם, לקבל מחזור- ובכך בעצם לחלק את הגלולות ל3 חלקים?
(בהתעלם מגלולות הפלסיבו)
בנוסף, אם פספסתי גלולה אחת לפני האחרונה (זו של יום שלישי לצורך העניין) ואותה לקחתי ביום רביעי
ואת החבילה החדשה התחלתי שבוע לאחר מכן ביום חמישי (המחזור התקבל והכל בסדר)- זה בסדר? אני מוגנה כבר מהגלולה הראשונה?
(בהנחה שלקחתי את ה21 הראשונות בחבילה, וחיכיתי לקבלת המחזור)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח למענה
דריה29/10/2013בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות סיזוניק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/10/2013אין הגיון לפרק את הסיזוניק ל3 מחזורים. פני לרופא נשים שלך ובקשי גלולות חודשיות לצורך הענין. לא ברור לי לגבי פספוס הגלולה.. אם לא לקחת יום לפני האחרון ולא השלמת ואחרי זה הפסקת לשבוע הפסקה לא ברור אם הבטחון נשמחר והייתי מציעה לך להוסיף קונדומים לשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות מוגברותגיל26/10/2013
היי אני בת 25 נוטלת גלולות מרסילון ויש לי לאחרונה הפרשות מוגברות בצבע לבנבן אך ללא ריח חזק, רק הפרשה מציקה כזו שבאה כמו "גלים" של מחזור וזה גורם לי הרבה אי נוחות..
התור שהצלחתי לקבוע לרופא שלי הוא רק בעוד כשבועיים - האם כדאי ביינתים להשתמש בנרות אגיסטן? ישנה דרך אחרת לטפל בהפרשות בעצמי?
בנוסף חבר שלי תמיד גומר בפנים האם יייתכן שזה הגורם לבעיה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא להודעה שלי לא עונים?
גיל01/11/2013אשמח לתגובה מהד"ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות מוגברות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן02/11/2013האם כדאי ביינתים להשתמש בנרות אגיסטן?
= לא. אי אפשר ללת המלצה טיפולית ללא בדיקה.
ישנה דרך אחרת לטפל בהפרשות בעצמי?
= כן. אבל רק לאחר הבדיקה. הרי אי אפשר לבדוק אותך דרך האינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטן ודלקת וגינליתדני25/10/2013
שלום רב,
בת 38, מזה חדשיים וחצי נוטלת רואקוטן, ובתקופה כמעט זהה גם סובלת מגרד וגינלי נוראי והפרשה לבנה דלילה נטולת ריח.
האם קיים קשר בין השניים? האם אני יכולה להשתמש באגיסטן על דעת עצמי?
איני סובלת מדלקות בד"כ, זוהי הפעם הראשונה מזה שנים רבות.
תודה רבה
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן ודלקת וגינלית - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין27/10/2013רצוי לקבל אישור לאבחנה מרופא נשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...שירי25/10/2013
אני בת 45.וכשנה לא קיימתי יחסי מין.האם ייתכנו כאבים בזמן קיום יחסים במקרה של הפסקה כל כך ארוכה?או דימום?הייתי פעילה מינית לאורך השנים ומעולם לא עשיתי הפסקה כל כך ארוכה.ואני קצת חוששת.תודה על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה... - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין27/10/2013כאבים יתכנו לא קשור בהכרח בזמן
בכול מקרה ללא בדיקה לא ניתן להעריך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)