מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקונדום נתקע בתוכי יומיים דחוףיעל 1921/06/2013
לאחר קיום יחסי מים הקונדום פשוט החליק במהלך החדירה בלי ששמנו לב ונשאר בתוכי, (בלי הפתח בחוץ, כנראה נדחק עם החדירות פנימה) הוא לא גמר ושמנו לב אחרי דקה שאין קונדום, זאת אומרת שאין הרבה סיכויים שיש איזו שפיכה מוקדמת בתוכו, אבל גיליתי שהקונדום בתוכי רק אחרי 30 שעות מקיום היחסים, הוא פשוט התחיל לצאת לבד וכך הרגשתי אותו והוצאתי.
האם יש סיכוי שנכנסתי להריון מכך? וחוץ מזה האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו לאיבר המין שהקונדום שהה בו כלכך הרבה זמן? בבקשה תעזרו לי דחוף, חשוב לציין שכבר לקחתי פוסטינור 4 פעמים בחיים, אני מפחדת לקחת שוב סתם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין-
יעל 1921/06/2013אני חושבת שהסיבה שהוא החליק היא שירדתי לו לפני ושמנו את הקונדום שאיבר מינו היה רטוב עוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקונדום נתקע בתוכי יומיים דחוף - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן22/06/2013חוץ מזה האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו לאיבר המין שהקונדום שהה בו כלכך הרבה זמן?
-לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות לאחר המחזורדניאל20/06/2013
סיימתי 7 ימי מחזור ביום שישי. מאז יש לי הפרשות של תחילת מחזור (5 ימים אחרי סיום המחזור). אני רוצה לציין שאני לוקחת גלולות מריסול ולא שכחתי שום גלולה.
מה יכול להיות הדבר?
תודה, דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות לאחר המחזור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן22/06/2013מה יכול להיות הדבר?
תפני לבדיקה גינקולוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופההדס20/06/2013
שלום,
ביום ראשון קיבלתי מחזור לפני הזמן עם הגלולות לאחר שפספסתי שתי גלולות. אני לא יודעת מתי להתחיל חבילה חדשה ועדיין להישאר מוגנת מפני הריון.
אודה לתשובה מהירה.....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/06/2013צרפי חבילה חדשה לקודמת ללא הפסקה והשתמשי בקונדומים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות סרזט לאחר לידהשני20/06/2013
שלום,
ילדתי בתאריך 1.5.13 ועדיין לא קיבלתי ווסת, אני מניקה באופן חלקי עם תוספות של תחליפי חלב.
האם ניתן להתחיל לקחת גלולות סרזט למניעת הריון ללא משמעות ליום שאני מתחילה לקחת אותן?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות סרזט לאחר לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/06/2013פני לרופא נשים קודם כל לבדיקה ותתיעצי איתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולת סרזט לאחר לידה
שני20/06/2013את המרשם לגלולות קיבלתי דרך רופאת הנשים שלי לאחר בדיקה שאמרה לי פשוט להתחיל לקחת את הגלולות, אך כאשר הלכתי לקנות אותן הרוקח בבית מרקחת אמר שהוא לא בטוח אם זה בסדר לפני שקיבלתי ווסת וגם רשום במרשם של הגלולות לקחת אותן בחודש הראשון לאחר הלידה ואני כבר כמעט חודשיים אחרי.
רציתי לקבל חוות דעת נוספת שאכן זה בסדר להתחיל לקחת אותן כי הרופאת נשים שלי עובדת רק בשבוע הבא
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם דרמובטליאת20/06/2013
שלום,
אני כעת בשבוע 7 להריון. כמה ימים אחרי הביוץ מרחתי על הרגל קרם דרמובט (עליו רשום במרשם: "קורטיקוסטרואידים מאד פעילים המיועדים לטיפול מקומי בדלקות וגרד עור המגיבים רק לקורטיקוסטרואידים מאד פעילים"). מרחתי רק פעם אחת.
במרשם של הקרם רשום כי אין להשתמש בתרופה זו כאשר הינך בהריון בשליש הראשון. האם גרמתי לעובר איזשהו נזק?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם דרמובט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/06/2013לא נגרם לעובר נזק
דווחי גם לרופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל, אם לא נגרם נזק לעובר
ליאת24/06/2013למה אני צריכה לדווח לרופא המטפל?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן שנפלרעות20/06/2013
התקן מירנה חדש (לפני שבוע!!!) שנפלט-
מה ניתן לעשות?
האם אפשר להחזיר את אותו ההתקן?
אם לא- מדוע?
ובכלל- מה הייתי אמורה להרגיש? אם לפני כן הרגשתי חוט קרוב לפתח הנרתיק- זה נורמאלי? ככה זה אמור להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן שנפל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/06/2013פני עם ההתקן לרופא הנשים שהחדיר לך אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בעת נטילת גלולת יאז .מיקי20/06/2013
שלום,
יש לי שני שאלות .
התחלתי לקחת גלולות יאז לפני כחודשיים .אני נוטלת כל יום ובאותו השעה. כרגע אני באמצע החבילה השניה . במהלך זמן זה , מופיע לי דימום קליל, לא רואים על מגן התחתון, אלא רק על הנייר . זה מאוד מפריע לי וגורם לאי נוחות. האם זה נורמאלי ? ומתי זה יחלוף ?
ועוד שאלה , בתקופה זו של החודש וחצי , שבהם אני שותה גלולות , מאוד פחדתי שיש סיכוי להיכנס להיריון, ועיתי פעמיים בדיקת הריון בייתית לשלול אפשרות זו . הבדיקה פעמיים היתה שלילית . האם הגלולות יכולות לשבש את תוצאות בדיקת ההריון , או שהיא עדין אמינה ?
תודה מראש !!!
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בעת נטילת גלולת יאז . - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/06/2013א. הבדיקה אמינה
ב. ב 3 חודשים ראשונים של נטילת גלולות יכול בהחלט להיות דימומים. המשיכי את הגלולות כסדרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בריאותית דחופהטל20/06/2013
שכחתי 2 גלולות ולאחר מכן המשכתי ליטול גלולות במשך יומיים רצוף (אתמול והיום) כאשר היום הופיע דימום קל וכאבי בטן שבד"כ אופייניים למחזור.
מחר אני אמורה ליטול את הגלולה האחרונה בחבילה.
האם כדאי לקחת אותה? או להתחיל חבילה חדשה? או לחכות שהמחזור יסתיים?
השאלה מבחינה בריאותית ולא על הגנה מקיום יחסים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בריאותית דחופה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/06/2013התחילי חפיסה חדשה ברצף כדי שתהיי מוגנת בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולת יאזאג19/06/2013
שלום,
פורסמה השבוע כתבה בטלוויזיה על גלולות יאז ויסמין שהן מסוכנות ו22 נשים בקנדה מתו מזה.
אני לוקחת גלולות יאז ומאוד מודאגת!!1
האם להפסיק במיידי? מה עושים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולת יאז - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/06/2013אין הוכחה שזה מהיאז ועד כה אין הנחיות להפסיק את הטיפול איתן פני לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- candida tropicalisשירלי19/06/2013
אחרי שהתלוננתי על צריבה מצאו לי קנדידה טרופיקליס בתרבית. טופלתי בשני כדורי פלוקנול ונר אגיסטן. לאחר כמה ימים הכאבים חזרו. קיבלתי שוב שני כדורי פלוקנול והפעם 6 נרות אגיסטן ברצף. הנר השישי לא היה אפקטיבי כי קיבלתי מחזור באותו יום.
כשנגמר המחזור הכאבים חזרו..
יכול להיות שהפטריה הזאת עמידה לטיפול הזה? מה הטיפול בפטריה הזאת בדרך כלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר candida tropicalis - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/06/2013קנדידה טרופיקליס עמידה לטיפול וצריך לפעמים טיפול ממושך של מספר שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות סיטי בטןמישהי19/06/2013
שלום רב
אני בת 42 בגלל בעיות בקיבה נשלחתי לעשות גסטרוסקופיה לאחר הבדיקה הוחלט לעשות סיטי בטן .
בסיטי בטן קיבה תקינה אך נמצא ממצא במקום אחר
מבנה ציסטי בגודל 4.3 ס"מ /2.3 ס"מ צמוד מאוד לכיס השתן מימין אך נמצא במיקום אנטומי של שחלה ימנית יתכן שמדובר בציסטה אך לא ניתן לשלול שמדובר בדיברטיקול של השלפוחית שתן מימין
קורולציה עם בדיקה סונוגרפית
באיזה ממצאים מדובר והאם הם יכולים לעשות תופעות של בחילות /הקאות כאבים בכל הבטן צמרמורות קושי באכילת דברים צרבות
לאיזה רופא עליי ללכת לנשים אורולוג ?
האם מצריך טיפול והיתייחסות?
תודה מראש על כל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות סיטי בטן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/06/2013לכי לבדיקת רופא נשים צריך גם לעשות אולטראסאונד אגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עוברירחל ארבל19/06/2013
בת 32 בריאה הלכתי לרופא כבד עקב מרקם מגורגר הוא המליץ על בדיקות דם בין היתר חלבון עוברי יש לציין שאני לא נשואה וכמובן לא בהריון העים זה קשור לעשות את הבדיקה
בכך אופן או שלא מה אתה ממליץ בברכה חלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון עוברי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/06/2013התיעצי עם רופא מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות קליירמיכל19/06/2013
שלום,
משהו לא ברור לי באופן נטילת גלולת קלייר. אם אני מתחילה חפיסה חדשה כל פעם ביום חמישי, יוצא ש-2 הגלולות האחרונות (שהן אינן פעילות) נלקחות בימי שלישי- רביעי. מה שמותיר לי יומיים בדיוק לקבלת המחזור כי ביום חמישי שאחריהן אני מתחילה כבר ישר חפיסה חדשה. אבל לגוף לוקח יום-יומיים להבין שהוא "צריך" לקבל את המחזור. זה יוצא שאין לי בכלל צאנס לקבל מחזור וישר מתחילה חפיסה חדשה.
איפה הבעיה בהתנהלות שלי עם גלולולת אלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות קלייר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/06/2013ההתנהלות תקינה
זו הסיבה שהדימומים יתחילו בתחילת חפיסה הבאה, ולעתים קרובות אין דימום וסתי או דמם וסתי חלש מאוד עם הקלייר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת אם לקחת פוסטינור, דחוף !סיגל18/06/2013
אני בת 25, משתמשת בנוברינג כמה חודשים .
ביום שישי קיימתי יחסי מין ובערב הוצאתי את הטבעת (זה היה הזמן להוציא) ואז קיבלתי מחזור אחרי כמה ימים.
רציתי לדעת האם יש סיכוי שהזרע נשאר ויכול להפרות אותי למרות שקיבלתי מחזור?
ועוד שאלה, אם קיימתי יחסי מין בשבוע ללא הטבעת , האם יש סיכוי להיריון ?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבטת אם לקחת פוסטינור, דחוף ! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/06/2013אם את מקפידה על שבוע ללא הטבעת ולא יותר ימים מזה אין חשש מהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן מירנהשרונה18/06/2013
התקנתי לפני יותר מחצי שנה התקן מירנה ועדיין אני מדממת ללא הפסקה מאז. רציתי לדעת האם זה סביר? מה לעשות? האם להוציא את ההתקן? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן מירנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/06/2013בשנה ראשונה להחדרת מירנה יכול להיות דימומים לא סדירים. התיעצי עם רופא הנשים שחלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)