מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרה!!!!רוית17/06/2013
שלום,
אני בת 32 שנה אחרי לידה
יש לי שיבוש הורמונלי רציני אחרי הלידה ואני לא יודעת מה לעשות
4 חודשים אחרי הלידה לא היה לי מחזור,ואז לקחתי במשך 4 חודשים גלולות,הגלולות לא עשו לי טוב והחלפתי ועדיין המשכתי להרגיש לא טוב.
אני מעוניינת להכנס להריון,שאלתי היא האם אני צריכה לקחת גלולות רגילות לסידור המחזור או שצריך לקחת משהו מאסיבי?
ממה יכול להיות שיבוש כזה,חודש שעבר לא קיבלתי ואז הרופאה נתנה לי כדורים כדי שהמחזור יגיע ואז קיבלתי ב-24.5 ואתמול 16.6 קיבלתי שוב,ממה זה יכול להיות?
עשיתי בדיקות והן תקינות
מחכה לתשובות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה!!!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/06/2013חיזרי לרופאת הנשים שלך כדי שתתן לך טיפול להסדרת המחזור ולחיזוק הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה זקוקה לעזרהרונית17/06/2013
שלום רב, אני בת 31 בריאה למעט בקע סרעפתי קטן. מזה שבוע יש לי דקירות באזיור הבטן התחתונה לפעמים זה מלווה בכאב קטן , האם זה מעיד על בעיה גיניקולוגית חלילה? אני מנסה להיכנס להיריון מזה כמה חודשים .והאם זה קשור למחזור חודשי שעליי לקבל בעוד כמה ימים והתופעה הזו הינה כבר שבוע ? אודה להסבר והכוונה
תודה רבה מהלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה זקוקה לעזרה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/06/2013אי אפשר לתת אבחנה ללא בדיקה פני לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בזמן חדירהמיקה17/06/2013
שלום,
אני נמצאת כארבעה חודשים לאחר לידה ורק עכשיו הרגשתי בטוחה מספיק לקיים יחסי מין. לפני כשבועיים הייתי אצל רופא נשים והתלוננתי על הפרשה מוגברת. הוא נתן לי נרות אגיסטן ואמר שיש לי קנדידה.
בעת הבדיקה הוא החדיר את "הפלסטיק הזה" שמרחיב ופעם ראשונה שהליך זה כאב לי מאד. הוא אמר שזה בגלל הקנדידה. ניסיתי לקיים יחסי מין אתמול ופעם ראשונה שהחדירה הייתה בלתי אפשרית. הרגשתי כאילו "הכניסה קטנה מדי". שיניתי תנוחות, נשמתי עמוק, נרגעתי - כלום לא הצליח. בסוף לקחתי מראה ומה שראיתי, זו נפיחות אדומה בחלק התחתון של פתח הנרתיק והשאלה שלי- בסיום כל הפתיחה הזו- האם ייתכן ש"תפרו אותי" גבוה מדיי ובכך הצרו את הפתח? כמובן שאלך להיבדק, השאלה אם קיימת כזו אפשרות. תודה רבה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בזמן חדירה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/06/2013יכול להיות שהתפירה הצרה במידה מסוימת את הפתח אך יכול להיות שהריפוי של הצלקת לא תקין חיזרי לרופא לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיכל17/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה !אנונימי16/06/2013
היי אני נוטלת גלולות מסוג פמינט .
ממחר אני צריכה להתחיל לקחת אנטיביוטיקה מטרוג׳ל
האם זה משפיע על הגלולות ? על ההגנה שלי ?
אם כן , זה משפיע רק בתקופה שלוקחים את האנטיביוטיקה או
על כל החודש ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה ! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/06/2013בעקרון כל אנטיביוטיקה יכולה לשנות את החיידקים במעיים ולכן את הספיגה של הגלולות. הוסיפי קונדומים בתקופת האנטיביוטיקה ושבוע אחרי כדי להיות בטוחה
אם המטרוגיל ניתן כנרות בנרתיק אין שום בעיה עם הגלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנונימי17/06/2013את האנטיביוטיקה אני לוקחת 5 ימים .
אם אני לא אקיים יקסי מין עוד 5 ימים
בסה״כ 10 ימים מתחילת האנטיביוטיקה ,
אני יהיה מוגנת?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טמפוןרבקה16/06/2013
שלום וברכה!
ברשותכם יש לי שאלה :
המחזור אני משתמשת בטמפון
לעיתים כשאני מוציאה את הטמפון הוא נתפס במין לולאה של עור, האם זה נורמלי?
מקווה שהבנתם...
לתשובתכם אודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טמפון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/06/2013יכול להיות שאריות של קרום הבתולים או אולי רצועה שחוצה את פתח הנרתיק. פני לרופא נשים והסבירי לו את הבעיה שיבדוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות סזרט ומחזורגלית16/06/2013
שלום, מאז שאני משתמשת בגלולות הסזרט המחזור החודשי שלי מגיע כל שלושה שבועות ונמשך הרבה זמן, האם זה נורמלי? חשבתי שדוקא נטילה רציפה של גלולות אמורה למנוע את הופעת המחזור. האם יש מיני-גלולה אחרת שאפשר לקחת שבה התופעה לא קוראת, אני מוצאת את עצמי כמעט כל הזמן במחזור..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות סזרט ומחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/06/2013התיעצי עם רופא הנשים שלך לגבי טיפול פרוגסטטיבי אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 7דנה16/06/2013
שלום אני בשבוע 7 ויש לי מיזה שבועיים הפרשות חומות , ואין דימום . אחרי בדיקה וגינאלית הכל תקין ואפילו רואים דופק. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 7 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/06/2013הורמונליות קשור לדימום בהשרשה בעיות בשליה המתפתחת ועוד..
העיקר שבאולטראסאונד הכל תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צורת איבר המין שלי.חסויה16/06/2013
היי אני בת 17 מקיימת יחסי מין כבר כמעט שנה עם בן זוגי.
יש לי בעיה .. אף פעם לא ידעתי עם איבר המין שלי תקין.. כאילו הסתכלתי בציורים וכאלה וגיליתי שיש לי משהו מוזר אצלי.. כאילו באיזור של השתן יש לי מין חתיכת עור כזאת שבולטת החוצה ואפשר להזיז אותה (כמו נקודת חן בולטת רק שהיא בצבע של העור שלי באיבר המין) היא לא כואב והיא לא מגרדת ולא כלום. אניי לא יודעת אם זה נורמאלי? ואני כמעט בטוחה שזה תמיד היה שם.. כי היא מסתירה לי את החור של השתן ורק אם מזיזים אותה רואים אותו וכשהייתי קטנה אף פעם לא מצאתי את החור של השתן ופשוט עכשיו החלטתי להתעמק בזה וגיליתי שיש לי שם פשוט חתיכת עור. זה נורמאלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צורת איבר המין שלי. - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין16/06/2013יש לפנות לרופא נשים על מנת להבדק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובה
חסויה16/06/2013מה זה יכול להיות ?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותיעל16/06/2013
אני לוקחת גלולות יסמין כבר חצי שנה בערך. לפני שבוע סיימתי חפיסה וחצי ואני מחכה אך עדיין לא קבלתי מחזור. עשיתי בדיקת הריון והתוצאה שלילית אבל אינני יודעת מה לעשות בקשר לגלולות כי הגיע הזמן להתחיל חפיסה חדשה ואני יודעת שאמורים לקחת מיד אחרי שבוע אבל עוד לא קבלתי בכלל מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין16/06/2013להמשיך בחפיסה הבאה כמקובל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ 4 ימים טרם קבלת המחזורbghj16/06/2013
שלום רב,
יצכן האם ייתכן שבייצתי 4 ימיםעיתכן שבייצתי 4 ימים טרם מועד קבלת המחזור? זה אפשרי כי היו לי באותו היום תסמינים כמו של ביוץ, חשק מיני מוגבר, עייפות, כאבים חדים בבטן התחתונה למספר שעות ושינוי במצב הרוח יש חציין שזה לא היה אף פעם צמוד ככ למחזור זה היה תמיד מספר ימים לאחר המחזור.
יש סיכוי להיריון אם זה ביוץ שני במהלך החודש?
אשמח לתשובה
ghj* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ 4 ימים טרם קבלת המחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין16/06/2013על פי רוב הביוץ מרחש כ 14 יום חלפני קבלת מחזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים חומיםליאל16/06/2013
אני וחבר שלי בפעם הראשונה קיימנו יחסים חלקיים מה שאומר שהוא לא חדר אלי באופן מלא אלא רק חלקי, באותו רגע לא הרגשתי כאב אך למחרת היו לי קצת כאבים בבטן תחתונה וממש מעט טיפות חומות בהירות, השאלה שלי אם קרום הבתולין יכול להקרע מחדירה חלקית או שהוא רק פצע אותי, מה הסיבה לטיפות האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים חומים - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין16/06/2013בהחלט יתכן שהקרום נקרע או נקרע בחלקו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב כמו דקירהרותי16/06/2013
שלום אני בת 68 כמובן ללא מחזור 15שנה היה אירוע לפני שנה דימום של יום לא נימצא דבר מאז הכל תקין עברתי 6ניתוחים קיסרים אחרי הניתוח השישי כשנה אחרי התחלתי להרגיש מידי פעם דקירות בצידי הבטן גם בתקופה שעדין קיבלתי מחזור וגם שנים אחרי הפסקת מחזור ליעפעמים הדקירה גם קרוב באמצע למטה זה יכול ליקרות בין יומים לשבוע ואחר כך ליפעמים יש הפסקות הניתחוח נעשה ביקיני כל השישה האם יש קשר לניתוחים רופא 1אמר לי שכן והאם יש קשר להופעת דימום שוב כי שנים לפני לא קעבלתי דימוד בעיקבות זה סליחה על השאלה הארוכה אבל אןלי אתם תיתנו לי מענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב כמו דקירה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין16/06/2013לא אמור להיות קשר בין הכאבים שאת מתארת היום לכאבי המחזור בעבר
כמובן שרצוי להבדק על מנת לברר את מקור הכאב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשת זרמים בבטן בזמן הווסתמיכל16/06/2013
שלום , אני בת 34 אחרי 2 לידות (הלידה האחרונה לפני 3 שנים),
כרגע בזמן ווסת ומרגישה המון זרמים בבטן שאף פעם לא הרגשתי.
האם זה טבעי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשת זרמים בבטן בזמן הווסת - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין16/06/2013מאחר ומדובר בתחושה סוביקטיבית קשה להתייחס אליה כתקין או לאו כמובן שרצוי להבדק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוד לחוצהנעמה16/06/2013
לפני חודשיים עברתי ניתוח להגדלת חזה ומאז יש לי שינויים במחסור החודשי. בפעם הראשונה הקדמה של עשרה ימים וכעט מאחר לי כבר ב 16 ימים .
בדקתי ואני לא בהיריון ואני מאוד לחוצה מכיוון שהמחזור שלי לפני כן היה סדיר.
האם ישנו קשר בין הניתוח או ההרדמה לתופעה אותה אני חווה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד לחוצה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/06/2013לא חושבת שיש קשר ישיר אך בהחלט יכול להיות קשור לסטרס שעברת. המתיני ולדעתי אם המחזור היה סדיר הוא יחזור לניות סדיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףbghj16/06/2013
האם נניתן לבייץ כ-24 יום מאז היום הראשון של הוסת שארכה כ-4 ימים? חייבת תשובב מהר.
Ghj* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/06/2013אי אפשר לנבא מראש . מתי יהיה הביוץ. אם את חשושת מהריון קחי בכל מקרה את הגלולה של היום שלאחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)