מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציסטהדנה23/09/2012
שלום,
אני בת 24, בריאה.
כבר כמעט שנה שביוצים אצלי הופכים לציסטות גדולות בשחלה.
כיצד ניתן לפתור את הבעיה? אני מנסה להיכנס להריון, האם איקקלומין יכול לעזור?
(אני לא מאובחנת בתסמונת השחלות הפוליציסטיות, פרופיל הורמונלי תקין)
תודה וגמר חתימה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/09/2012התיעצי עם רופא נשים מומחה לבעיות פריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןיסמין23/09/2012
היי אני בשבוע 14 עברתי בדיקת שקיפות אורפית בשבוע 11 תשובה 3.3ס"מ
9.9.12 חליתי בהבאבועות רוח ובגלל זה פיספסתי את הבדיקה ציצי שליה
אני בת 27 אמא לילד PDD
בגלל זה אני מפחדת מעוד
אני בדילמה מה לעשות האים לעשות אפסקת הריון או לא
בתודה מראש יסמין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/09/2012התיעצי עםרופא נשים המטפל בך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת ווסתדאשי23/09/2012
שחום רב
לפני חודש הפסקתי ליטול גלולת מניעה אחרי רצף של שנה וחצי של נטילת גלולות סרזט.
משום מה טרם קיבלתי מחזור ובבדיקה ביתית שעשיתי היום התוצאה יצאה שלילית.
אציין שמאז הלידה שעברתי לא קיבלתי בכלל מחזור אך לא דאגתי כי כידוע הסרזט מונע גם ווסת אצל חלק מהנשים.
אני קצת מודאגת...
אשמח למענה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קבלת ווסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/09/2012המחזור יכול להתושש אחרי תקופה של מספר שבועות מהפסקת הגלולות , המתיני בסבלנות אם לא תקבלי בחודש הקרוב פני לבדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץל23/09/2012
שלום רב,
אני בחורה בת 24 בתולה ויש לי שאלה בקשר לביוץ. זה בדרך כלל אמור להופיע אחרי מחזור נכון? שאלתי היא כזאת.. כבר שבוע אני סובלת מידי פעם קצת מכאבי בטן בבטן התחתונה, כמו כאבי מחזור אבל יותר סוג של התכווצות וראיתי שהביוץ התחיל. שאלתי היא כמה זמן הוא אמור להיות? האם זה טבעי שכבר שבוע אני ככה סובלת? האם אני צריכה ללכת לרופאת נשים בשביל להיבדק?
תודה רבה, אשמח לתשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/09/2012,ביוץ קורה שבועיים לפני המחזור הבא. אם הוסתות שלך כל 28 יום הרי הוא מגיע בסביבות יום ארבע עשרה ונמשך 24 שעות בלבד. הכאבים שאת מתארת אינם בהכרח כאהבי ביוץ ולכן פני לבידקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום תחילת הוסתיערה23/09/2012
בחלק מהמחזורים אני רואה למשך יומיים-שלושה הפרשות מועטות בצבע חום בהיר שאינן מורגשות, ורק אח"כ מופיע הדימום הנוזלי המוכר בליווי כאב-הבטן שאי-אפשר לטעות בו.
השאלה - איזה יום נחשב יום קבלת הוסת? התחלת ההפרשות הבהירות או הדימום הנוזלי המסיבי?
(בת 30 ללא גלולות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום תחילת הוסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/09/2012ברמת העקרון היוםשמתחיל הדימום ממש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת גלולות נוספות מהחפיסה הבאהרונית23/09/2012
אם אני ממשיכה 2 או 3 גלולות מהחפיסה הבאה כדי לעכב את הגעת המחזור האם גם בחודש לאחר מכן אני ממשיכה שוב מהחפיסה הבאה באופן קבוע? או עוצרת כרגיל בסוף החפיסה? ועושה את ההפסקה?
ואם אני עוצרת כרגיל בסוף החפיסה האם אני עדיין מוגנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת גלולות נוספות מהחפיסה הבאה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/09/2012דשתי הופציות תקינות בטיוחות גם להמשיך עוד יומיים וגם להפסיק יומיים לפני הזמן כל עוד את עו/שה הפסקה של שבעה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
רונית24/09/2012לא הבנתי את המשפט הזה : " דשתי הופציות תקינות בטיוחות"
ברור שמפסיקים אז עושים הפסקה של 7 ימים. השאלה היא אם מקיימים יחסים לפני שמגיע המחזור נשארים מוגנים גם אם מפסיקים יומיים לפני הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקחתי פוסטינור שלוש פעמים בחודש ...נעמה23/09/2012
שלום ,
לקחתי בחודש שלוש פעמיים פוסטינור ..
עכשיו הפעם האחרונה הייתה לפני כשבוע יש לי תופעות
לוואי של שתן שורף ודימום קל מה אני צריכה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקחתי פוסטינור שלוש פעמים בחודש ... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/09/2012לפנות לבדיקת רופא
וכדאי להתאים אמצעי מניעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסטינור זה לא אמצעי מניעה קבוע
אורטל27/09/2012יקירתי.
כמו שכתבו לך פה לכי לגניקולוג שיתאים לך גלולות. במקרה חירום כבר עדיף לקחת נורלבו שזה חצי מחיר מהפוסטינור אגב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור בריצה שלא בזמן המחזורשביט23/09/2012
שלום, במשך תקופה ארוכה אני סובלת מכאבים המדמים כאבי מחזור, בזמן ריצה (קצרה) אך אינטנסיבית.
בתקופה שבה הייתי בכושר ורצתי הרבה הכאבים פחתו אך לפעמים חזרו, בקרוב אני מתגייסת לאחר חופש ארוך ואיני בכושר כלל, האם יש סיבה רפואית לתופעה ועליי לגשת לרופא נשים ולטפל בכך? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור בריצה שלא בזמן המחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/09/2012לא ברור לי מדוע הכאבים וכן פני לבדיקת רופא נשים כולל אולטראסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריהליאת23/09/2012
שלום,
לפני כשבוע התחילו לי גירודים באיזור הפות ותחושה של צריבה וכאב בזמן חדירה.
הלכתי לרופא הנשים שלי שאמר שיש לי גירוי בעור והתחלה של פטריה ורשם לי כדור (חד פעמי), משחה ונרות פולידין. לקחתי את הכדור + 3 נרות ומרחתי את המשחה פעמיים ביום.
הגירוי בעור באמת עבר ואני לא רואה שיש לי הפרשות או גירוד אבל אתמול הרגשתי כאבים בזמן החדירה כשהייתי עם בן הזוג.
קבעתי תור לרופא אבל בגלל שהוא רק בעוד כמה ימים אשמח להסבר - האם הכאב נורמלי ומדובר בחלק מהפטריה או הגירוי שהיה לי ופשוט צריך לחכות שיעבור?
כדאי לנסות להשתמש בנרות אגיסטן כדי להיפטר מהפטריה באופן מלא (בהנחה שהיא עדיין קיימת)?
תודה,
עינב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/09/2012יכול להיות שעדיין העור מגורה והדלקת החיצונית טרםן עברה, מירחי משחת אגיסטן עוד מספר ימים והמנעי מיחסי מין עד בדיקת הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץאלונה23/09/2012
אני מנסה להרות ונעזרת בבדיקת ביוץ.
אך במשך 3 חודשים איני מצליחה לאתר את מועד הביוץ, הקו שאמור להשתוות לקו הכהה שבערכה לא הופך כהה (הוא מתכהה אבל עדין בהיר יותר מהקו הכהה).
יש לציין שאני פועלת במדויק לפי הנחיות הבדיקה ושהבדיקה אמינה מאחר והשתמשתי בה בעבר לאיתור ביוץ ונכנסתי להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/09/2012פני להתיעצות עם רופא נשים מטפל בך לעשות ברור הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלב מהשד?שרה23/09/2012
אני לאחר שנה ו - 3 חודשים לאחר לידה ועדיין יש לי מהשד חלב או משהו אחר. זהו נוזל צהבהב בהיר מאוד. עשיתי בדיקת פרולקטין שיצאה תקינה ועשיתי ממוגרפיה - גם תקין. יש לי בעיה בבלוטת התריס ואני מטופלת באלטרוקסין 50 מ"ג כל יום. מה זה החומר החומר הזה? יש לציין שרק כשאני לוחצת על השד יוצא הנוזל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלב מהשד? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/09/2012התיעצי עם חירורג שד, לא נראה לי שיש מה להיות מוטרדים אם הבדיקות תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופההמיריתתתת23/09/2012
שלום, קעעמתי יחסי מין עם קונדום (לא נקרע והוא גמר בחוץ) יום אחרי שהפסיק לי המחזור לחלוטין גלומר המחזר שלי נמשך 5 ימים וביום החמישי בבוקר היו רק הפרשות חומות שנעלמו בהמלך היום ואותו היום אחרי המקלחת האיזור היה נקי מהפרשות האם עש סיכוי להיריון בטווח כל כך קצר מהמחזור? האם יש חשש להיריון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופהה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/09/2012סבירות אפסית אםהקונדם לא נקרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרימולט נורמורן22/09/2012
שלום רופאת נשים רשמה לי פרימולט נור במטרה להאריך את המרווח בין וסתות.אני מקבלת בדכ כל 26-28 יום ואנחנו שומרים נידה.קיבלתי ב28.8 מתי עליי להתחיל את.הכדורים באיזה יום של המחזור? זה אני לא כל כך הבנתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרימולט נור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן22/09/2012את חייבת לפנות שוב לרופא המטפל שלך משום שאנו לא נותנית טיפולים תרופתיים דרך האינטרנט ובהתכתבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים לא מובניםליאת22/09/2012
התקנתי התקן מירנה לפני כ9 חודשים. עד עתה הכל היה תקין.
מאחר והמחזור מופיע בצורת דימום מאד קליל קשה לי קצת להבחין.
וזו שאלתי, לפני כשלושה שבועות קיבלתי מחזור (חושבת..) מאד דליל לאחר עשרה ימים הופיע דימום קל ממש אולי שתי טיפות מלווה בהפרשה צמיגית (קראתי וייתכן ומדובר בביוץ). מאז כל יומיים שלושה מופיעות לי שתי טיפות לאחר מתן שתן (אותם אני רואה בעת הניגוב - סליחה על הפירוט). עשיתי בדיקת היריון ויצא שלילי.
האם עליי ללכת לרופא או מדובר בתופעה מוכרת?
אני חווה קצת כאבי ראש לאחרונה המלווים בסחרור קל אך זה לא רציני.
אנא תשובתכם
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים לא מובנים - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר22/09/2012מדובר בתופעת לוואי ידוע של מירנה דימום לא סדיר. צריך לעבור הערכה מסודרת אצל רופא נשים. אפשר לקבל טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה מסוכ.ןיוליה22/09/2012
שלום. אני בת 33. בן זוגי לא מוריד את שיער הערווה שלו ובפעם האחרונה כשעשינו סקס פרוע,בסיומו היו לי שיערות הערווה שלו בין העכוזים שלי. בזמן הסקס אנו משתמשים בחומר סיכה והפין שלו הרבה פעמים גולש לי לאזור שבין העכוזים (לא עושים מין אנאלי)פשוט גולש בזמן הסקס לאיזור שבין העכוזים ולאחר מכן לפות. השאלה שלי בבקשה היא: אם במהלך הסקס שיער הערווה של בן זוגי נכנס לי לתוך הפות ונדחף במהלך הסקס בפנים, האם הדבר מסוכן? האם השיער ישאר בפנים וזה עלול להוות בעיה או שזה לא רציני וזה מסתדר לבד? מה קורה במצב כזה? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה מסוכ.ן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/09/2012אין בעיה ,השערות יצאו מהנרתיק עם ההפרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)