מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולותסיון22/09/2012
אני נוטלת מליאן. כדי לא לקבל מחזור בחו"ל לקחתי שתי גלולות נוספות מעבר לחפיסה (נלקחו מחפיסה חדשה), והמחזור אכן התעכב ביומיים. האם עליי להתחיל ליטול את החפיסה החדשה ביומיים איחור או כרגיל - בהתאם ליום הקבוע שבו אני מתחילה חפיסה חדשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/09/2012אם את רוצה לשמור על הסדר שבו קבלת מחזור בעבר את יכול לקחת במועד הרגיל אם לא משנה לך עשי הפסקה 7 ימים והתחילי ביום השמיני. כך או כך זה לא משנה אם את מקצרת את זמן ההפסקה הבעיה קיימת רק אם את מאריכה הפסקה מעבר לשבעה ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולהלימור22/09/2012
אני משלשלת כבר 3 ימים בערך 3 פעמים ביום ולוקחת גלולות השאלה אם הגלולה מצליחה להיספג או יוצאת אודה אם תענו לי אני מודאגת מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/09/2012קחי בחשבון שיכול להיות שהגלולות לא נספגו והוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון?
לימור22/09/2012מה האחוז שיכול לקרות הריון מה יעזור עכשיו קונדום אם היו יחסים בזמן שלקחתי גלולות אבך באותו זמן גם היה את וירוס הבטן שעדיין יש זה בטוח לא ניספג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות לאחר וירוס הקאותשגית21/09/2012
אני בת 38, 2 ילדים. לוקחת מזה חצי שנה גלולות מליאן.
לפני כשבועיים, ממש בכדור הראשון של החפיסה, חליתי בוירוס שלשולים והקאות במשך 3 ימים. המשכתי לקחת את הגלולות כסדרן
אך אני חוששת שיעילות הגלולות ירדה
האם ניתן להפסיק את החפיסה באמצע (לאחר 10 ימים )לקבל מחזור ואז להתחיל חפיסה חדשה בטוחה, או שעלי לקחת את החפיסה עד תומה, למרות שאין לה כבר ערך מניעתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות לאחר וירוס הקאות - תגובה
ד''ר יואב פלד22/09/2012לאחר 14 יום הערך המניעתי חוזר
המשיכי ליטול הגלולות כסידרן מהגלולה ה14 לאחר סיום השילשולים את מוגנת שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת גלולות ברצףיעל21/09/2012
שלום רב,
נטלתי חפיסה וחצי של גלולות מסוג מליאן (יציאה לטיול)
במהלך נטילת החפיסה השניה ( חצי) קיבלתי מחזור
אני מעונינת לקחת שוב גלולות מאחר וחודש הבא אני
יוצאת לתחרות ספורט,
שאלתי היא , מתי אני אמורה ליטול את החפיסה הבאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת גלולות ברצף - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן21/09/2012מיום הראשון של המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטילת גלולות ברצף
יעל22/09/2012ד״ר פרידמן, תודה על תשובתך
תחרות הספורט היא ב16-20/10
במידה ואני יתחיל ליטול חפיסה חדשה של גלולות
מהיום הראשון של המחזור, זה אומר שאני אקבל מחזור
בדיוק בתאריכים אלה
האם עליי להמשיך בחפיסה נוספת ברצף עד התאריכים הנל
בכדי שלא אקבל מחזור?
שוב תודה על עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטילת גלולות ברצף - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן22/09/2012OK. זה פשוט.נוטלים שתי חפיסות ברצף ללא הפסקה. יחד עם זה אין ביטחון של 100% שלא יהיה דימום. בד"כ זה מסתדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר מאמצעי מניעה טבעת למינסמיכל21/09/2012
שלום רב,
במשך מספר שנים השתמשתי בגלולות דיאנה והחלטתי לעבור להתשמש בטבעת נוברינג. לאחר שבוע ההפסקה של הדיאנה הכנסתי את הטבעת. אולם הטבעת מורגשת על ידי בן זוגי במהלך קיום יחסי המין ועל כן החלטתי לחזור לקחת גלולות. הרופא נתן לי את גלולת מינס, (שמתי את הטבעת לפני 7 ימים) ושאלתי היא האם אפשר להוציאה ולקחת את הגלולה ואני אהיה מוגנת בפרק הזמן של המעבר בין הטבעת לגלולה? כמו כן, האם ברגע שמוציאים את הטבעת יש לקחת מיידית את הגלולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר מאמצעי מניעה טבעת למינס - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן21/09/2012שאלתי היא האם אפשר להוציאה ולקחת את הגלולה ואני אהיה מוגנת בפרק הזמן של המעבר בין הטבעת לגלולה?
לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות דימוםשרה21/09/2012
לא מקבלת מחזור 4שנים לאחרונה יש הפרשות רבות וכאבי מחזור ומעם דימום בצבע חום ואדום נאמר שהדימום כתוצאה מזיהום רציני ניתן טיפול מה דעתך דרך אגב אמרו שהדימום יכות להיתחזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות דימום - תגובה
ד''ר יואב פלד22/09/2012חיבים לבדוק אותך פני לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מותר לקחת שתי חפיסות גלולת ברצף?איילת21/09/2012
שלום שמי איילת בת 24.
אני מתחתנת בדצמבר והמחזור נופל לי בדיוק על המקווה והחתונה
רציתי לשאול אם אני יכולה להמשיך לקחת את הגלולות ברצף
ככה שאני לא אקבל מחזור..
אני נוטלת פמינט כמעט שנה וחצי.
והאם התופאות של הלפני מחזור (פצעים וכו׳) יופיעו לי גם אם אני לא אקבל מחזור
כתוצאה מליקחת גלולות ברצף, או שהתסמינים של הלפני מחזור יופיעו בכל מקרה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר לקחת שתי חפיסות גלולת ברצף? - תגובה
ד''ר יואב פלד22/09/2012כניראה שלא יופיעו אבל את חייבת לנסות ולראות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמונט ..אשמח לקבל תשובהמוריה21/09/2012
שלום אני בת 28 אמא לשלושה לידה אחרונה לפני 4 שנים
בריאה לא מעשנת
לוקחת גלולות הרמונט זה פעם ראשונה שאני לוקחת גלולות הייתי עם טבעת ל3 שנים
רציתי לדעת קצת על הגלולות האלה
האם זה יכול לסייע לעור פנים יפה ?או שיש גלולה יותר מומלצת לפנים ואקנה ושיעור יתר
והאם זה גורם להשמנה?
תודה אשמח לקבל מידע
עוד שאלה
האם זה מתחיל להשפיע ישר אין צורך להשתמש גם בקונדום נכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמונט ..אשמח לקבל תשובה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן21/09/2012כל התשובות - בעלון ההסבר של הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בפות במחזור - דחוףסובלת21/09/2012
היי בשבוע האחרון אני סובלת בצריבה בפות
לא הספקתי ללכת לרופא וקיבלתי מחזור
זה התחזק וזה מגרד אז התחלתי להשתמש מאתמול בהידרואגיסטן
ההקלה היא זמנית ביותר.
מה אפשר לעשות?? לא ניתן ללכת לבדיקה במחזור.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בפות במחזור - דחוף - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן21/09/2012את זקוקה לבדיקת רופא נשים.
לא נותנים טיפוליפ בהתכתבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי למחלת מין?חסוי21/09/2012
שלום רב.
היום בן זוגי ואני הסתובבנו כל היום בקניון הומה והשתמשתי בשירותים ציבוריים.
בסוף היום לא התקלחתי או נשטפתי בכלל, וקיימנו יחסי מין - במהלכם הוא ביצע בי מין אוראלי וגם נישק אותי ישר לאחר מכן.
האם יש סיכוי ש"תפסתי" משהו מהשירותים הציבוריים והדבקנו אחד את השנייה באיברי המין/בפה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי למחלת מין? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן21/09/2012זה מגוחך.
לא "תופסים" שום מחלה בשירותים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי בעוראמי20/09/2012
היי,
יש לי גירוי בעור מין הרגשה לא נעימה ,גרד ואפילו כאב אם אני נוגעת.
זה קורה בחלק התחתון של השפתיים הגדולות סמוך לשפתיים הקטנות.
אני מורחת כבר כמה ימים הידרואגיסטן פעמיים ביום וזה עוזר אבל לא פותר לגמרי את הבעיה.
השאלה שלי היא האם להמשיך למרוח עד שזה יעבור וכמה זמן מותר להשתמש במשחה?
יכול להיות שיש משחה אחרת שתתאים יותר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי בעור - תגובה
ד''ר יואב פלד22/09/2012פני לרופא לאיבחון
ללא אבחנה לא ניתן לטפל בך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בנרתיק בזמן מחזוראודלה20/09/2012
שלום, אני יותר מחצי שנה עם התקן ג'ינפיקס.עד עכשיו לא היו בעיות. ביום שלישי קיבלתי מחזור ומאז אני עם הרגשה מאוד לא נוחה עד כאב (אני חושבת שזה בנרתיק ....)שמשפיע לי על כל ההרגשה הכללית(חוסר תאבון, בחילות,צורך להתפנות-בלי תוצאות בד"כ, חולשה כללית ושילשולים שלאני לא בטוחה שקשורים...).
זה תקין?
מה זה יכול להיות ומה לעשות.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בנרתיק בזמן מחזור - תגובה
ד''ר יואב פלד22/09/2012חיבת בדיקת רופא + בדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולותמיקי20/09/2012
אני בת 28. לקחתי גלולות 4 חודשים והפסקתי לפני 3 חודשים. בחודש הראשון והשני של ההפסקה קיבלתי מחזור סדיר והחודש לא קיבלתי מחזור כלל. המחזור האחרון היה ב-7 באוגוסט. עשיתי אתמול בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי, וגם לפני שבוע. האם יש חשש להריון? הרופא אמר שיכול להיות שעוד לא בייצתי ולכן יש חשש. האם זה נכון?
כמו כן המליץ לקחת כדורים לזירוז המחזור. האם ניתן לחכות ולא לקחת את הכדורים??
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן21/09/2012ממליץ לבצע בדיקת אולטראסאונד ובדיקת דם להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני20/09/2012
שלום רופאים יקרים.
תבורכו על השירות המועיל.
אני לאחר הפלה טבעית. לאט לאט הרחם התרוקן וכיום 5 ימים כבר ללא דימום ובטא שהגיעה ל 7. האם צפוי ביוץ? האם ייתכן הריון לאחר דימום כתוצאה מהפלה או שביוץ יתרחש רק לאחר מחזור רגיל?
תודה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן21/09/2012כן, יתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרות פולידיןליאת20/09/2012
שלום,
קיבלתי מהרופא נרות פולידין לטיפול בפטריה.
לקחתי נר אחד הבוקר (אמרו לי שלא חייבים לקחת בלילה).
האם אני יכולה לקחת עוד נר הלילה לפני השינה או שחייבים לחכות מרווח של יום שלם?
תודה,
עינב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נרות פולידין - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן21/09/2012אין מקום לשימוש בנרות פולידין בשום דלקת או זיהום בנרתיק.
בשום פנים ואופן!
אין שום מאמר מדעי ברפואה שבדק את יעילותו של נרות פולידין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)