מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון מתוך גרידהאתי01/10/2012
שלום
לאחר גרידה שבוצעה, נאמר שלא הצליחה ואכן ההריון המשיך להתפתח, ונולד תינוק בריא.
השאלה היא, אם רופא שולח דגימה של הגרידה לבדיקה פתולוגית, בתשובה כיצד לא הבחין שהגרידה לא בוצעה המלואה?
שאלה נוספת,
יכול להיות שזהו הריון אחר שהתפתח?
יש לציין שהיו יחסי מין 4 ימים לאחר הדרידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מתוך גרידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/10/2012אי אפשר לדעת, עם כל החומר הרפואי שיש לך כתוב התיעצי עם רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך קנדידהדנה01/10/2012
שלום,
באזור הנרתיק יש מעין פתיתים לבנים, לא הפרשה כי האזור יבש אלא פשו בנרתיק יבש פתיתים לבנים כאלו מסביב לדגדגן לא בהכרח באזור ההפרשות הרגיל. והפתיתים האלו לא מופיעים סתם כך לאחר מקלחת או הפרשה אלא לאחר מתן שתן וכשאני מנגבת על נייר טואלט, אני שמה לב אחרי זמן מה שהאזור יבש אבל יש פתיתים לבנים(אין לי דרך יותר טובה לתאר את זה, אלו פשוט פתיתים קטנטנים לבנים
בעיקר יוצאים בקיום יחסי מין מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך קנדידה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר01/10/2012טיפול רגיל לפטרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בבקשה תענה לי
דנה02/10/2012שלום,
אמרת טיפול לפטרת חוץ מטבליות פרובטיקה לנרתיק יש כדור שאתה ממליץ?
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס לא מוגן ובדיקת הריוןליאת01/10/2012
היי (:
אני בת 16 וחצי
קיימתי יחסי מין אתמול .. ללא קונדום .. אבל חבר שלי גמר בחוץ..(גם הטיפות אהבה האלה.. מה שבא לפני הגמירה .. גם אותן הוא לקח בחשבון.. והוציא לפני)
יש לי שאלה בנוגע לזה:
המחזור שלי לא סדיר בגלל המחלה שהייתה לי .. אנורקסייה
והמחזור שלי ממש בבלבלות כל חודש,
והשאלה שלי היא מתי אפשר לערוך בדיקת הריון ביתית .. ?
כאילו אחריי כמה זמן לאחר הסקס?
תודה מראש, אני ממש מצפה לתשובה
וחג שמח ושנה טובה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס לא מוגן ובדיקת הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/10/2012חג שמח גם לך
בעוד שבועיים עשי בדיקת שתן להריון. כדאי לך ללכת לרופא נשים להתאים אמצעי מניעה זה יסדיר לך גם את המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפות אהבה?...מה הסיכוי?
ליאת01/10/2012גלולות הכוונה שלך? זה מה שיסדיר לי את המחזור?
ומה הסיכוי שניכנסתי להריון?...
מה זה הטיפות אהבה האלה?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת השחלות הפוליציסטיות...שני01/10/2012
בת41 שנים. ידועה אצלי מגיל צעיר תסמונת השחלות הפוליציסטיות. יש לי 3ילדים לאחר טיפולי הפריה חוץ גופית. כיום לא זקוקה לאמצעי מניעה. מחזורים אצלי מופיעים באופן ספונטני אחת לחודשיים בערך אבל לא בצורה ממש קבועה כי לפעמים חודשיים וחצי ולפעמים חודש וחצי.מבחינת משקל אז אני BMI31
מה ההמלצה הרפואית היום לאישה בגילי בנושא הגלולות? כלומר באופן כללי האם מומלץ לקחת גלולות בגילי ביגלל תסמונת השחלות הפוליציסטיות או עדיף שלא? . תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת השחלות הפוליציסטיות... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/10/2012כדאי לעשות הערכה הורמונלית לגבי מצבך כיום, והתיעצי עם רופא הנשים שלך האם יש לך התוויות נגד לקיחת גלולות
כל מקרה לגופו.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בקשר לפוסטינור!DANA30/09/2012
ד"ר שלום,
רציתי להתייעץ איתך בקשר למקרה מאוד דחוף.
לי ולחבר שלי היה אתמול "פנצ'ר" וקיים סיכוי להריון בלתי רצוי. אני מתלבטת האם לקחת פוסטינור.
בעברי לקחתי כבר פעמיים פוסטינור: אחד לפני שנתיים ואחד לפני חודש. הפעם הזו היא הפעם האחרונה שבה אקח פוסטינור (אני חוזרת לגלולות).
רציתי לשאול מה את ממליצה לעשות.
האם לקחת פוסטינור או להשאיר את המצב ככה? אם אני לוקחת פוסטינור, זה יפגע בי בעתיד? זה יפגע בפוריות שלי? זה ייקשה עלי להיכנס להריון בגיל מאוחר יותר?
יש לציין שיש לי קרוהן בדרגה קלה.
תודה רבה על העזרה וערב טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה בקשר לפוסטינור! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/10/2012קבלת תשובה בפורומים אחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידהדנה30/09/2012
שלום,
אני בת 33 וסובלת מגירויים בנרתיק כל כמה חודשים זה חוזר ואני מקבלת שוב ושוב טיפול לנרתיק הרופאה אומרת זה חיידקים וזה שכיח עשיתי מס' פעמים תרבית והכל טוב.
לאחרונה שאני מקיימת יחסים על החבר שלי על הקונדום יש פתיתים לבנים אבקה לבנה יבשה ואני לא מרגישה כלום, בעת יחסי מין לפני כן הרגשתי. כרגע אנחנו לא מקיימים יחסים, אני לא רואה על התחתון את הפתיתים הלבנים רק בעת קיום יחסי מין על הקונדום. אני כרגע בחו"ל אז קניתי ללא מרשם טבלית אחת של 500 מ"ג וקרם זה מה שאפשר השם שלה:canesten נגד פטרייה
מה עליי לעשות? פעם ראשונה אני רואה את הפתיתים ולפני היו הפרשות בצבע צהוב מאט זוהר ולא הרבה מעט על התחתונית, האם מדובר בקנדידה כי אני במקביל סובלת מאנמיה כל חיי כל הרופאים אמרו שזה קשור למוצא שלי כי אני תמנייה, ורוב התמנים סובלים מאנמיה, והכולסטרול שלי 220 אין לי סוכרת, אך אני סובלת מחרדות. ומטופלת בציפרלקס 20 מ"ג
יש לי כל הזמן יציאות לא שילשול אך לא מרגישה מרוקנת, תמיד יש עוד.
נשירת שיער, יש לי בטן נפוחה מאז שאני מכירה את עצמי ואני רזה.
אני מריגשה שלחם לא עושה לי טוב ומוצרי חלב, ונאמר לי שאני רגישה ללקטוס ע"י בדיקת שעשיתי לאחרונה, מה אוכל לעשות לשים קץ לזה, אנא בבקשה עזרי לי
אין לי אפשרות ללכת לרופא פה למרות שיש לי ביטוח אך מצבי הכלכלי לא מאפשר אנ אהיה בארץ רק בינואר.
אשמח לתשובה נ.ב- לפני שטסתי גם היה לי גירויים וגירוד מחוץ לנרתיק וקיבלתי טיפול אנטי פטרתי נאמר לי שיש לי קצת קנדידה בנרתיק, וההרגשה עברה וחזרה שוב עכשו, חודשיים אחרי, אני חייבת לציין שאכלתי לאחרונה הרבה סוכריות גומי ומתוק ולחם ופיצות ובשר.
תודה על זמנך
אשמח לשמוע ממך.
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה -טיפול
דינה30/09/2012גשי לרופא ותבקשי מרשם לפלוקנול.
בדרך כלל הרופאים נותנים טיפול של 7 ימים והמנעות מיחסים במשך שבועיים.
כל רעיונות טיפול בקנדידה ע,י דיאטה ממש לא נכונים ואני ניסיתי כבר הכל.
פלוקנול פותר הכל.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדידה המשך
דנה30/09/2012תודה
גם לך היה את זה נרתיק יבש ופתיתים לבנים יוצאים, ללא הפרשה?
אני מנסה עכשו דיאטה למה זה לא טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדידה המשך - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/10/2012מאחר ואת לא יכולה ללכת לרופא נשים בחו"ל קני פרוביוטיקה לנרתיק והחדירי זה יאזן את ההפרשות וישפר את המצב בנרתיק.
דיאטהיעילה במקרים בודדים אבל אין מניעה לנסות יש בנות שזה הפתרון מבחינתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להריון- דחוףחן30/09/2012
שלום, אני לוקחת גלולות כבר 5 חודשים והכול בסדר עד עכשיו. ביום שלישי האחרון, יום כיפור 25.9 אני וחבר שלי שכבנו בבוקר. בערב שנכנס כבר הצום ניסיתי לקחת את הגלולה בלי מים והיא נמסה לי בפה. יום למחרת אחרי הצהרים ראיתי הפרשות חומות-דם על התחתון ומכאן הסקתי שהגלולה לא נקלטה. שכבנו בבוקר, ובערב שלקחתי גלולה היא לא נקלטה לי בגוף. המשכתי מאז לקחת את הגלולות כרגיל ועדיין יורד לי דם והפרשות חומות. האם יכול להיות שאני בהריון?? המשכתי לקחת את הגלולות כרגיל מאז.. כאילו פספסתי רק גלולה אחת באותו ההיום ששכבנו. אני ממש לחוצה ולא יודעת מה עלי לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש להריון- דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/10/2012במקרה כזה כשאתם שוכבים לא מוגן ופספסת גלולה צריך לקחת את גלולת היום שלאחרי. עכשיו כבבר מאוחר מידי. בעוד שבועיים עשי בדיקת שתן לשלול הריון. 'ימום חריג יכול לקרות בעקבות פספוס של גלולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה, עוד שאלה קטנה
חן01/10/2012תודה רבה לך על המענה, אני אעשה.
להמשיך לקחת את הגלולות כרגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעת מירנהליטל30/09/2012
שלום רב
שמי ליטל בת 33 , לפני חמש שנים לאחר שתי לידות הותקנה ברחמי טבעת מירנה
אשמח לשמוע את דעתכם מה הזמן המומלץ להוציאה ומה הסימנים שמגיעים המעידים לכך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעת מירנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/10/2012יעילות הטבעת היא לחמש שנים בלבד, אחר כך היא לא מפרישה יותר הורמונים
התיעצי עם הרופא המטפל שלך מתי להוציאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ברחםהילה30/09/2012
שלום, אני כבת 25. הנני נוטלת גלולות מסוג הרמונט כ-6 שנים. שוקלת כ-57 ק"ג.
סיימתי ווסת ביום חמישי האחרון 27.9.12 וביום שישי בבוקר תרמתי דם לאחר שקיבלתי הודעה כי יש מחסור חמור בדם. בלילה שבין שישי לשבת התעוררתי מכיוון שהיו לי כאבים בבטן התחתונה. כאב של מעין התכווצות הרחם כמו בזמן הווסת עצמה.
האם עלי לדאוג? האם זה טבעי ויחלוף לבד? אולי בגלל הדם הרב שאבד במשך תקופה קצרה? הכאב כרגע נמשך, ובקרוב יש לי תור לרופא נשים.
חשוב לציין כי לפני 3 חודשים עשיתי בדיקת פאפ והכל היה תקין, כמו כן אולטרסאונד גניקולוגי שגם היה תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב בנוסף לציין
הילה01/10/2012חשוב בנוסף לציין, כי לא קיימתי יחסי מין בערך 12 ימים ה
אחרונים. והתסמינים נראים כשוללים דלקת בשתן מכיוון שחוץ מהכאב בבטן התחתונה אין לי צריבה, ריח רע מהשתן, רצון לשתן בדחיפות וכו'...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב בנוסף לציין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/10/2012לא נראה לי קשור לתרומת דם. יעבור אני מאמינה. אם לא , את צריכה לפנות לבדיקת רופא נשים ואולטראסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, חג שמח!
הילה01/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדה בת 13 עם דימום ממושך-המשך שאלהלוחשת130/09/2012
כתבתי כאן את שאלתי לגבי ילדה בת 13 עם דימום ממושך כבר 23 יום.
במוקד מכבי נתנו לה גלולות בשם מליאן,כדי להפסיק דימום וכי הרירית שלה דקה.
כעתת בלי הגלולות הדימום נחלש משמעותית,
האם עדיין יש לתת לה גלולות למשך חודשיים??.ידוע לי כי גלולות מליאן למניעת הריון גם לא תמיד טובות ללב וכו.
או להמתין לראות שהדימום נחלש ונעלם??
ממתינה לתשובה
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת 13 עם דימום ממושך-המשך שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/10/2012את יכולה להמתין עוד מספר ימים ולראות לאיזה כוון הדימום הולך, אם יפסק אפשר להמתין ולראות מה קורה. רירית דקה מעידה על חוסר באסטרוגן מה שיש בגלולות. או שהיא תתחיל ליצר לבד או שהיא תמשיך לדמם ואז לא תהיה ברירה אלא לטפל בה הורמונלית. ואין פחד מלתת גלולות .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בריון ומחזורשירי30/09/2012
שלום,
יש לי שאלה- האם אפשר להיכנס להריון מקיום יחסי מין ביומיים הראשונים של המחזור?
תודה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בריון ומחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/10/2012לא שכיח אבל אף פעם אין 100% כן או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לפטרייהמירי מנוצקי30/09/2012
שלום רב,
אני סובלת מגירודים חמורים בנרתיק והפרשות מוגברות מאוד.
הלכתי לרפואה שהתבוננה ובחנה את ההפרשות (ללא תרבית מעבדה או כל דבר אחר, התבוננות בלבד)
היא אמרה שיש פטרייה במצב מאוד מתקדם.
היא נתנה לי את הטיפול הבא:
5 ימים זידובל ג'ל
3 ימים נוספים נירות גינו דקטרין 3
משחה חיצונית 3 פעמים ביום- קומאגיס קרם
כדורים לבליעה כל שלושה ימים - פלוקנול.
אתמול היה הטיפול השלישי בזידובל והבוקר הבחנתי בהפרשות מוגברות לבנות בצורת פתיתי גבינה כאלה..
מאחר ואין שיפור בדקתי באינטרנט והבנתי שרוב הטיפול שנתנה לי הרופאה הוא לדלקת ולא לפטרייה
האם יש סיבה שרופאה תיתן לי טיפול ארוך מתיש ויקר כל כך כשהיא אומרת שיש לי פטריה אבל נותנת לי טיפול למשהו אחר? האם עלי להמשיך בטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתגובה..כי אני
מבולבלת30/09/2012קצת מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנוגע לפטרייה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/10/2012המשיכי את הטיפול כי כדורי הפלוקנול זה נגד פטריה. והיא כסתה אותך מבחינת טיפול מקסימלית גם נגד פטריות וגם נגד חיידקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנוגע לפטרייה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר01/10/2012הטיפול הוא משולב גם לזהום חידקי וגם לפטריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעותאורנה/30/09/2012
שלום רב,
אני בת 54 ולפני כ-3 שנים הוציאו לי את הרחם וצוואר הרחם בלבד, עקב דימום חזק.
ומזה כשנה אני עם גלי חום והזעות שמתחילות כ-5 דקות לאחר יקיצה בבוקר. ויש לי את זה לפחות 10 פעמים ביום.
וההזעות לא בלילה רק ביום ואני פשוט נוטפת הפנים שלי נוטפות וזה נמשך בין 5 ל-7 דקות.
האם זה שייך לגלי חום? ומה כדאי לי לקחת להקלה מההזעות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעות - תגובה
ד''ר יואב פלד30/09/2012את בגיל המעבר
תתקשרי לטלפון שבחתימתי ואאעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח לא טוב בנרתיקאני29/09/2012
שלום
אני מגיל ממש צעיר סובלת מריח בנרתיק
ותמיד זה היה מפריע,כי זה עובר מעבר למכנס וזה פשוט מגעיל.
אני ממש נקייה ומתקלחת כול יום אפילו פעמיים ביום
אחרי שיש מחזור אני דואגת להתרחץ כמו שצריך וגם להחליף
את הטמפון כול 4 שעות.
בקיצור אני הייתי אצל רופאה לפני שניכנסתי להריון ועשיתי משטח
היא ראתה אמרה שהיא לא ראתה שיש פיטרייה אבל היא נתנה לי כמוסות
להכניס לנרתיק ומשחה לשים אחרי מקלחת
וזה עבר ואחרי שבוע בערך חזר שוב,גם שהייתי בזמן ההריון הריחות המשיכו
וגם אחרי שילדתי זה ממשיך...
השאלה מה עושים?,
מה הפיתרון לדבר כזה מציק?
ויש לי המון הפרשות,ז"א כמות גדולה של הפרשות זה לא ניראה לי משהו רגיל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח לא טוב בנרתיק - תגובה
ד''ר יואב פלד30/09/2012יש להיבדק בדיקה מקיפה
לבצע אבחנה
רק אחר כך לטפל באופן יעודי לפי הממצאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לא מקבלת מחזור ואני לא בהריוןמיכל29/09/2012
שלום ,
יש לי 4 ילדים ואני בת 31 הבן האחרון בן שנה ועשרה חודשים אני עדיין מניקה כל זמן ההנקה לא קיבלתי מחזור ולפני כחודש וחצי קיבלתי פעם ראשונה מאז הלידה שלו וחיכיתי לקבל שוב מחזור ולא קיבלתי ועשיתי בדיקה של הריון ואני לא בהריון, מה זה יכול להיות??
איך אני לא מקבלת , אם אני לא בהריון?
חשוב לציין שאת הבדיקת הריון עשיתי בבדיקה עצמית בבית עם מקלון הזהב אחרי שהמחזור איחר בשבוע..
מה זה אומר? ??? למה זה קורה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מקבלת מחזור ואני לא בהריון - תגובה
ד''ר יואב פלד29/09/2012זה בגלל ההנקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיכל29/09/2012אבל כבר קיבלתי אז זה לא אומר להמשיך? מתי אני יקבל שוב? רק כשאני יפסיק להניק???
זה משהו לא תקין? קשור לאנמיה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)