מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיכוב במחזור דחוף!אורחת29/09/2012
שלום,
יש לי עיכוב במחזור של שבועיים וחצי.
פעם האחרונה שקבלתי היה בתאריך 13.8 ומאז לא קבלתי.
לצערי קיימתי יחסים לא מוגננים יום לארח סיום המחזור [19.8]
לאחר פחות מ24 שעות לקחתי נורלבו 5 ימים לאחר מכן היה לי דימום.
מאז לא קבלתי מחזור.
עשיתי בדיקה ביתית פעמיים ופעמיים היה שלילי!
האם יש מצב שאני בהריון?!
אני ממש ממש בלחת כבר חודש שלם!!
המחזור שלי הפך להיות סדיר רק בחודשים האחרונים.
מה אני עושה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיכוב במחזור דחוף! - תגובה
ד''ר יואב פלד29/09/20121 מורידה לחץ
2 בדיקת דם להריון - קרוב לודאי תהיה שלילית
3 הולכת לרופא שיזרז לך הוסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו שלא מובן לי..
אורחת29/09/2012מה הסיבה שזה מתעכב?
לקחתי את הכדור בזמן,גם זה היה בימים שהסיכוי להכנס להריון קלושים.
אז למה זה מתעכב?
הרופא קודם ישלח אותי לבדיקת דם ואם זה יצא שלילי רק אז את הזירוז?
מה האחוזים שאני כן בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בזמן יחסי מין לאחר לידהסיון29/09/2012
שלום
בת 30, 3.5 חודשים לאחר לידה שניה שהסתיימה בתפרים.
בעת קיום יחסי מין אני מרגישה לעיתים כאילו הפרינאום נקרע וכתוצאה מכך יש כאבים קלים ודימום בניגוב.הדבר עובר אחרי כמה ניגובים.
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בזמן יחסי מין לאחר לידה - תגובה
ד''ר יואב פלד29/09/2012יתכן חבלה לנרתיק בזמן המגע
האם את "רטובה" מספיק ?
פני לרופא לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורענבר29/09/2012
שלום
אני לוקחת גלולות יסמין באופן קבוע כבר 4 שנים.
בחודש האחרון, לקחתי את הגלולות באופן סדיר ולא פיספסתי אף גלולה,
אלא שפעם אחת לקחתי בכמה שעות איחור (2 בלילה במקום 9 בערב)
את הגלולה האחרונה בחפיסה אני לוקחת ביום חמישי, ובאופן קבוע מקבלת מחזור ברביעי בבוקר. הפעם קיבלתי מחזור ביום שישי, באיחור של יומיים, ובאותו יום גם התחלתי חפיסה חדשה (לאחר ההפסקה הרגילה של שבוע). המחזור היה לי פחות מיומיים, מה שאף פעם לא קרה לי.
רציתי לדעת אם זה תקין? האם יש חשש להיריון? האם כדאי לעשות בדיקה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
ד''ר יואב פלד29/09/2012זה בסדר לא צריך לעשות שום בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה באמצעות כדוריםאסתר29/09/2012
אני חושדת שאני בהריון לא רצוי, האם ניתן לעשות הפלה באמצעות כדורים לאחר 14 ימי הריון ?
בעיקרון, תוך כמה זמן עדיין אפשר להפיל בעזרת כדורים , ללא התערבות כירורגית?
אני מאד מודאגת,
אודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה באמצעות כדורים - תגובה
ד''ר יואב פלד29/09/2012ראשית בצעי בדיקת הריון
אם חיובית בצעי סונר
הפלה בכדורים ניתן לבצע עד שבוע 7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלה
אסתר29/09/2012באחד האתרים קראתי על מרכז רפואי (מאיה מדיכאל) שמבצע הפלות באמצעות כדורים עד 40 יום, אם זה לא מצליח הם ממליצים על שאיבת ואקום.
האם היית ממליץ ?
בבדיקת ההריון הביתית היה פס אחד ורמז מטושטש של השני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלה - תגובה
ד''ר יואב פלד29/09/2012בצעי מחר בדיקה נוספת
אם חיובית
שלחי SMS למספר שבכתובת שלי ואעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמצעי מניעה-נוברינגכרכום29/09/2012
מזה שבועיים ועוד יומיים שאני עם אמצעי מניעה נוברינג, לראשונה.
ביום הראשון שהשתמשתי בנוברינג הוצאתי התקן מירנה (אשר לא התאים לגופי לאחר ניסיון של למעלה משנה)
עדין עם דימומים ורציתי לשאול האם זה תקין ותוך כמה זמן הדימומים אמורים להיפסק?
תודה ושבת שלום
כ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמצעי מניעה-נוברינג - תגובה
ד''ר יואב פלד29/09/2012במהלך הנובה רינג השניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור קשהיעל28/09/2012
בת 48 ללא ילדים . בעברי 2 הפלות.
המחזור שלי קשה ביותר , כאבי תופת בשחלה ימנית בדרך כלל , יומיים קשים שמלווים מידי פעם בחולשה, סחרחורת , זיעה קרה, בחילה. לוקחת אופטלגין כל 6 שעות אך זה עוזר אולי לשעתיים ולא מחזיק את ה6 שעות. הסבל נוראי ואחרי המחזור אני נטולת אנרגיות ובלי מצב רוח. נערכה בדיקת אולטרסאונד וגינלית לא היה מימצא חשוד וגם בדיקת פאפ. כל חיי לקחתי גלולות - בשלוש שנים אחרונות לא לוקחת גלולות
, מעשנת.
אודה לך על עזרתך, לא יכולה לעבור יותר את המחזורים הללו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור קשה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר29/09/2012גלולות יכולות לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל
יעל29/09/2012בגלל הגיל שלי ובגלל שאני מעשנת הרופא אמר שהוא לא ממליץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
ד"ר מילאטינר29/09/2012הגיל לא חשוב אלא מצב הבריאות. האם יש מחלות. עישון ללא ספק גורם סיכון אבל יחסי. קיימות גלולות עם הרכב הורמונלי שונה וסיכון מופחת, קיימים תכשירים הורמונליים שהם לא גלולות שניתן להעזר בהם. זה דורש יעוץ מסודר ושקול דעת משותף. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלאגן בגלולותיסמין28/09/2012
שלום,
לפני כשבוע כאשר לקחתי גלולה הבחנתי שלא לקחתי את הגלולה של יום קודם, אך אחר כך שמתי לב שכנראה לקחתי בטעות גלולה של יום אחר במקום. לאחר 3 ימים החלו לי כאבים חזקים בשדיים והם גם הרגישו לי קשים יותר, ולאחר מכן דקירות לסירוגין בצדי הבטן התחתונה. מחר אני אמורה לקחת את הגלולה האחרונה והווסת אמורה להתחיל עוד 6 ימים.
האם אלה תופעות אופייניות לתקופת הביוץ (זה לא קורה לי בדרך כלל)? והאם יש משמעות ללקיחת גלולה של יום אחר, כלומר אם יש הבדלים ביניהן?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מסוג מליאן
יסמין28/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלאגן בגלולות - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר29/09/2012במליאן כל הגלולות זהות. אם את נוטלת גלולות באופן סדיר אין לך ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפטרת ול"ד גבוהשירן28/09/2012
שלום
בת 21,נוטלת גלולות באופן קבוע.
לפני כשלושה ימים התחלתי טיפול בפלוקנול 150,טב' אגיסטן וגינלי וקרם קומאגיס עבור טיפול בפטרת בנרתיק.מאז הטיפול בטבליה יש הפרשת דמית קלה,כמה זמן הדימום אמור להימשך ומהו השלב בו יש לפנות לרופא במידה והדימום לא ייפסק?
בנוסף החלו היום לחצים באים וחולפים בחזה וערכי לחץ דם גבוהים סביב ה150\98.בביקור האחרון אצל רופא הנשים,הוא סירב לחדש לי מרשם לגלולות וביקש לבצע מעקב לחץ דם.האם בעקבות הערכים הגבוהים והופעת הלחץ בחזה יש צורך בהפסקה מיידית של הגלולות והאם יש מניעה לקחת את הכדור הנוסף של הפלוקנול בעקבות השינוי בלחץ הדם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפטרת ול"ד גבוה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר29/09/2012אין קשר בין טיפול בפטרת ליתר לחץ דם.. את צריכה לעבור הערכה מסודרת של לחץ דם קודם כל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם אחרי קיום סקסזוהר28/09/2012
היי חברי הפורום היקרים,
אשמח לתשובה,
קיימתי לראשונה סקס עם מישהו שהתחלתי איתו מערכת יחסים (ראוי לציין שאני בת 29 אבל לא קיימתי יחסי מין סדירים כבר כמעט שנה)
וכשסיימנו , שמתי לב שיורד לי דם, גם בפעם הראשונה וגם בפעם השניה. ראוי גם לציין שאני אמורה לקבל מחזור אבל לא רואה את זה (על התחתונית בהפרשות) .
זה קצת הבהיל אותי, מישהו יכול להגיד לי אם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם אחרי קיום סקס - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר29/09/2012דורש בירור: בדיקה גינקולוגית ו PAP
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףף ילדה בת 13 מחזור מתמשךלוחשת128/09/2012
שלום
הבת שלי בת 13 מקבלת מחזור כבר שנה וחצי.המחזור החודש מסרב להפסיק כבר 22 יום,ומתגבר הדימום.
ביצענו בידוקת דם והן תקינות.
באולטרסאונד הכל תקין ורירית דקה+שחלות פוליציסטיות.
אבל המחזור מסרב להיגמר וזה נוראא מדאיג:(
מה לעשות????.מה יכולה להיות הסיבה שזה ממשיך?ומתי להתחיל לדאוג??
בבקשה עזרהה דחופה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
@28/09/2012פני לרופא הוא ידע כיצד להפסיק את הדימום
חבל על הסבל של הילדה
ועל אובדן הדם המיותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףף בבקשה תשובה
דחוףף29/09/2012מדובר בילדה בת 13!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףף בבקשה תשובה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר29/09/2012אפשר לבצע בירור גם לילדה בת 13. שקול מדורג ומתחשב ולהתאים לה טיפול שיפסיק את הדימום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעת נוברינגניקה28/09/2012
שלום,
אני משתמשת מזה שנתיים + בטבעת הורמונלית "נוברינג".
אתמול נוצר מצב שהטבעת נפלטה מגופי ליותר משלוש שעות ואנני יודעת מה אפשר לעשות עכשיו.
האם אפשר לקנות טבעת חדשה ולהשתמש בה יחד עם המצאי מניעה נוסף בשבוע הראשון?
האם אפשר להחזיר את הטבעת הישנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעת נוברינג - תגובה
ד''ר יואב פלד28/09/2012אפשר להחזיר את הישנה אבל להשתמש בעוד אמצעי עד הוסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוברינג
ניקה29/09/2012זה לא נורא להחזיר את הטבעת אחרי יומיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בשחלהשרית28/09/2012
שלום,אני בת 22 לקחתי גלולות במשך שנתיים.עקב פרידה מהחבר הפסקתי ליטול גלולות.לפני כן אף פעם לא היה לי בעיות במחזור והוא היה סדיר.
עכשיו אחרי חצי שנה ללא גלולות לא קבלתי מחזור במשך חודשיים הלכתי לרופא הוא עשה לי בדיקה וגילה לי ציסטה בגודל 5 ס''מ בשחלה השמאלית שלטענתו זאת הסיבה שלא קבלתי מחזור.הוא נתן לי מרשם לשבוע ימים כול יום כדור אחד של פרוגסטרון.אך אני לא בטוחה שאני רוצה לקחת את זה כיוון שבחיים לא היה לי בעיה עם המחזור ואיני מבינה מאיפה הציסטה הזאת נוצרה. האם לקחת את הטיפול שלו?או לחכות לקבל מחזור באופן טבעי?בנוסף לכך אני רוצה לחזור ולקחת גלולות האם זה בטוח לקחת גלולות ביום הראשון של המחזור כרגיל עכשיו שיש לי את הציסטה או שכדאי לי לבדוק אותה ולטפל בה לפני שאני לוקחת את הגלולות.
אשמח לתשובה!! תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בשחלה - תגובה
ד''ר יואב פלד28/09/2012התחילי גלולות כרגיל
בצעי סונר לאחר הוסת רוב הסיכויים שהציסטה כבר לא תהיה שם !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך האם לקחת את הפרוגסטרון?
שרית28/09/2012האם לקחת את הפרוגסטרון או שלחכות לקבלת מחזור באופן טבעי?תודה רבה על התשובה ועל המהירות!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשהה אני לא יודעת מה לעשות...
שרית29/09/2012האם לקחת את הפרוגסטרון המחזור עדיין לא הגיע ומאחר לי כבר שלושה שבועות או לחכות ולקבל טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשהה אני לא יודעת מה לעשות... - תגובה
ד''ר יואב פלד29/09/2012קחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוברהאורנה27/09/2012
הלכתי לרופא הנשים בבקשה לכדורים שידחו לי את המחזור,והוא הביא לי "פרוברה" וחברות שלי סיפרו שנתנו להן את הכדורים בשביל שהמחזור יקדים ולכן אני מפחדת להשתמש בו ושיקדים לי,יכול להיות שהרופא טעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוברה - תגובה
ד''ר יואב פלד28/09/2012הרופא צודק עשי כדבריו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,כמה ימים לפני לקחת את הכדורים?
אורנה30/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו ?
אורנה01/10/2012:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו ? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/10/2012התחילי את הכדורים יום 15 מהיום הראשון של המחזור למשך כל הזמן שאת רוצה לדחות את המחזור והפסיקי כשתרצי לקבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירותאלין27/09/2012
היי כבר זמן מה שאני חשה דקירות בדגדגן זה קורה שאני נוגעת בו או לפעמים סתם במהלך היום חשהדקירות. זזהמפריעמאוד בקיום יחסי מין האם לפנות לרופאת נשים או לחכות שזה יעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות - תגובה
ד''ר יואב פלד28/09/2012פני לרופאת נשים לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותנטלי27/09/2012
שלום רב,
אני בת 46, נשואה+2, סובלת מתסמונת השחלות הפוליציסטיות, שיעור יתר בפנים והשמנת יתר גבוהה (128 ק"ג). מעולם לא לקחתי גלולות נגד הריון, שעשויות היו להפחית את שיעור היתר.
האם בגילי ובמצבי יש טעם להתחיל לקחת גלולות או שיכול להיות מסוכן עבורי? ואם כן, איזה סוג של גלולות?
תודה, נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות - תגובה
ד''ר יואב פלד28/09/2012השמנת יתר קיצונית מהווה התווית נגד לגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)