מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אגיסטן ונובהרינגרעות02/10/2012
שלום רב, אני משתמשת בנובהרינג מזה כמה שנים.
א. רציתי לדעת האם ניתן להשתמש בטבליות אגיסטן וגינאלי לטיפול בפטריות במהלך השימוש בנובהרינג או שהן פוגעות ביעילות, ואם לא, כיצד ניתן לטפל בפטריה?
ב. האם ניתן להשתמש באגיסטן בעת הוסת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגיסטן ונובהרינג - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן02/10/2012אגיסטן ניתן להשתמש כאשר מניעת הריון היא נובורינג.
בזמן המחזור אין להשתמש בשום תרופה נרתיקית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה היריון??? דחוף!!רונית02/10/2012
שתיתי את כל הגלולות שהיו לי בחבילה ואחרי זה קיבלתי מחזור ולא לקחתי עוד גלולות. המחזור נגמר לי שלשום ואתמול בלילה קיימתי יחסי מין והיום בצהריים היה לי כתם חום בתחתון. האם זה יכול להיות היריון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה היריון??? דחוף!! - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן02/10/2012יתכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי...
רונית03/10/2012כיצד אני יכולה לדעת אם זה היריון?
האם ניתן לקחת פוסטינור יומיים לאחר קיום היחסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לייעוץ - פטריה שלא עוברת.נופר02/10/2012
לפני שבועיים בערך התחיל לי גרד חיצוני והפרשות צהובות עם ריח לא נעים. הלכתי לרופא נשים והוא רשם לי טבליות של גינו פבריל ומשחת קומאגיס. הטיפול היה לשלושה ימים ואת המשחה מרחתי פעמיים ביום. מס' ימים אחדים לאחר סיום הטיפול לא הייתה הטבה, פניתי שוב לרופא, הוא המשיך לטעון כמו בפעם הראשונה שהתזונה לקויה ושעלי מאוד להקפיד לאכול מספיק חלבונים, ירקות טריים ולהימנע מממתקים והרבה פחמימות (ניסיתי להסביר לו שבלי קשר לטיפול בפטריה זו התזונה היום יומית שלי בכללי ולשדעתי אין קשר בין התזונה הממש לא לקויה שלי לפטריה שנוצרה אבל הוא התעקש שזה נובע מזה). לאחר שבדק אותי ואמר שעדיין יש הפרשות אבל פחות הוא נתן לי את אותו טיפול בדיוק. סיימתי את הטיפול ביום ראשון ועדיין יש לי הפרשות צהובות עם קצת ריח לא נעים. מה הסיבה שיכולה לגרום לפטריה העיקשת הזאת לא לעבור? האם הטיפול שהרופא נתן לי הוא נכון? מה עוד עליי לעשות כדיי להימנע ממפטריה? אוסיף גם שאני נוטלת שני כדורי פרוביוטיקה לנשים (של לייף) פעמיים ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לייעוץ - פטריה שלא עוברת. - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן02/10/2012הסיפור מאד ארוך.
אנו לא נותנים ייעוץ טיפולי ללא בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקת בטאאתי02/10/2012
בבדיקת דם לגילוי הריון רמת הבטא 146.9 (ווסת אחרונה 30/8/12) האם ערך זה תקין והאם מרמז על הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקת בטא - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן02/10/2012זה מראה הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותרונית02/10/2012
הייתי אמורה לסיים את החפיסת גלולות ביום רביעי. המשכתי עוד 2 כדורים כדי לאחר את המחזור זאת אומרת שהפסקתי ביום שישי את הגלולה האחרונה.
2 שאלות:
1. אם ביום שישי היתה הגלולה האחרונה ועשיתי הפסקה של שבוע באיזה יום אני מחדשת את נטילת הגלולות? כי את הגלולה של יום שישי אין לי שהיא בדיוק שבוע אחרי. יש רק את הגלולה של יום שבת. אז אני אתחיל משבת ואני אהיה מוגנת?
2. מתי אני עושה שוב הפסקה של 7 ימים? אחרי שמסתיימת החפיסה? או שאני ממשיכה עוד 2 גלולות מחפיסה הבאה?
אם אני עושה הפסקה בסוף החפיסה האם אני מוגנת?
תודה רבה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח למענה. תודה רבה
רונית03/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/10/2012אם ביום ששי לקחת את הגלולה האחרונה -את חפיסה הבאה את מתחילה ביום שבת. לוקחת עד סוף החפיסה ועושה הפסקה שוב של שבעה ימים. את מוגנת בסדר הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרימולט נורמיה02/10/2012
שלום
אני בת 38 אחרי 7 לידות ומשתמשת בהתקן למניעת הריון.
על מנת לדחות את הווסת משתמשת בכדורים אילו פעמיים ביום מהיום ה-14 לקבלת המחזור למשך חודש בערך עד לקבלת מחזור נוסף.
את הכדורים אני נוטלת כבר חצי שנה ללא תופעות לוואי. האם זה מסוכן לטווך הארוך?
האם יש הגבלה בשימוש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרימולט נור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן02/10/2012לצערי לא נוכל לתת לך תשובות לשאלות מסוג זה. הרי יש הרבה גורמים בהחלטה לתת טיפול זה או אחר. תפני לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוסת לא הופיעהאנה02/10/2012
שלום, בת 25, נוטלת גלולות יאז כבר שנתיים כאמצעי מניעה וכטיפול לשכלות פוליציסטיות. בחודש שעבר לראשונה לא הופיעה הוסת. במהלך החודשים האחרונים (וגם לפני כן) לא נשכחה אף גלולה, לא היו הקאות או שלשולים, מה שכן, אני עוברת תקופה מאוד מאוד לחוצה- מבחנים, עבודות, מעבר דירה (הרמת משקלים).
בתקופת "הגלולות הלבנות" היו כאבי בטן האופייניים לוסת, מצבי רוח משתנים והכתמה סמלית מאוד בגוון כהה יותר מהרגיל, אך דם- לא הופיע.
המשכתי לקחת את הגלולות כרגיל במהלך החודש האחרון וכעת אני מחכה לוסת, שעדיין לא הגיעה ואני צריכה להתחיל חפיסה חדשה של גלולות מחר בערב.
האם ייתכן שהוסת לא תופיעה חודשיים ברצף בגלל לחץ נפשי וסטרס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוסת לא הופיעה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן02/10/2012התשובה לשאלתך - כן. אך את חייבת לפנות לרופא המטפל ולהבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום עם גלולותסטודנטית02/10/2012
בוקר טוב..
אני לוקחת דיאנה כבר תקופה ארוכה... העניין שהחודש הזה התחילו להופיע לי באמצע החפיסה דימומים...איך יכול להיות?? (חודש שעבר פספסתי גלולה, האם יש קשר?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום עם גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/10/2012יכול להיות דמומים תחת גלולות. אם הדמום ימשיך גם בחודש הבא פני לרופא נשים לשנוי בגלולות או תוספת הורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בחזה, הריון?ליאת02/10/2012
אם קיימתי יחסי מין לפני יומיים
ומתחיל לכאוב לי החזה , האם זה סימן שאני בהריון ? או שאין מצב שבשלב כזה מוקדם אפשר להרגיש משהו כזה?
או שזה אולי הכאבים של המחזור שאולי יבוא בקרוב?...
מה אתם חושבים שזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות בחזה, הריון? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/10/2012הריון יכול להתבטא רק שבועיים אחרי הכניסה להריון כך שעכשיו מוקדם מידי כנראה שהכאבים קשורים לשנויים לקראת מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוי ?!ליאת02/10/2012
מה הן "טיפות האהבה" ?
מה הסיכוי שהן יכולות להכניס להריון ?
מה הסיכוי להכנס להריון עם הבחור גמר בחוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיכוי ?! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/10/2012טיפות אהבה הם טיפות שמופרשות מבלוטות לאורך השופכה בזמן גירוי מיני עוד לפני השפיכה,לעתים הם מכילים תאי זרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מתוך גרידהאתי02/10/2012
שלום לך ד"ר
אבקש מאוד להתייחס לשאלתי שנשאלה בפורום.
אשמח לק'בל תשובה
תודה והמשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מתוך גרידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/10/2012מה השאלה היתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות עם הנקהמיה01/10/2012
שלום רב, עד היום הנקתי את בתי בה-8 חודשים, והשתמשתי בגלולות אשר מתאימנות בהנקה ( מרשם רופא )
ברצוני לדעת שאשר אני מפסיקה להניק אני ישר מפסיקה את הגלולות ,מחכה למחזור ואז מתחילה את הגלולות הרגילות ??????
מתחילה אותם כמו בפעם הראשונה ? ביום הראשון של המחזור ??
( הרופא המטפל שלי בחופשה עד לאחר חול המועד סוכות )
תודה מראש ,חג שמח מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות עם הנקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/10/2012את יכולה לעשות כך ואת יכולה להמשיך ברצף את הגלולות המשולבות מבלי לעשות הפסקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת פרנואידים...נערה01/10/2012
שלום, אני בת 16.
לפני כמה ימים חבר שלי היה אצלי,נוצר מצב שיצא מאיבר מינו קצת זרע(אני לא זוכרת את השם של התופעה) כאשר הוא ישב ואני לידו.בטעות נגעתי קצת בזרע ולאחר כפחות מדקה נגעתי באיבר מיני בטעות. לא הכנסתי את האצבע לבפנים, רק על פני השטח.
אנו קצת פרנואידים ולא יודעים אם יתכן שנכנסתי להריון רק ממגע זה.
אם אפשר תשובה מהירה של כן או לא זה יהיה נהדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת פרנואידים... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/10/2012קשה לי להאמין שאפשר להכנס להריון מזה עשי בעוד שבועיים בדיקת שתן להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין ללא גלולות - דחוף!!!רונית01/10/2012
שלום רב,
בעקבות דימומים שלא בזמן המחזור פניתי לרופא הנשים שלי ומבדיקה עלה שהדבר נובע מרירית רחם דקה מאוד בעקבות שימוש ממושך בגלולות (גינרה, כ-5 שנים). הרופא המליץ על הפסקת השימוש בגלולות ולאחר שסיימתי את החפיסה שהיתה לי וקיבלתי מחזור לא המשכתי לקחת חפיסה נוספת וכעת אינני משתמשת בשום אמצעי מניעה כלשהו, האם אני עלולה להיקלט להיריון בעקבות כך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין ללא גלולות - דחוף!!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/10/2012כן ולכן כדאי להשתמש בקונדומים בתקופה שאינך עם גלולןות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מוזרטלי01/10/2012
היי,
באזור הדגדגן קצת למעלה לאחרונה אני רואה שיש כדור קטן ורוד שם וזה לא בצע,
מה זה האם זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו מוזר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/10/2012נראה לי שמה שאת מתארת זה ראש הדגדגן. פתחי באינטרנט תמונות של הדגדגן ותראי אם אכן זה זה. אם נראה לך שלא פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)