מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחילת לקיחת גלולותנעמה564831/05/2012
שלום,
אני בת 18, היום התחלתי לקחת גלולות אמילי ויש לי מספר שאלות:
1. אני נמצאת כרגע ביום השני של המחזור, הרופא אמר שאני אהיה מוגנת אחרי 10 יום, אבל עכשיו קראתי במקומות שונים וכתוב שאחרי שבועיים ובחלק אומרים שבחפיסה הזאת לא תהיה לי הגנה כלל ורק מהחפיסה הבאה זה ישפיע....איך בדיוק זה עובד?
2. הגלולות מסודרות לפי ימים, והתחלתי לקחת מההתחלה, האם זה משנה הסדר שבו אני לוקחת את הגלולות או שכולן אותו דבר?
3. אני מעשנת כ10 סיגריות וכתוב שמומלץ לא לעשן בכלל עם נטילת הגלולות.....הרופא אפילו לא שאל אותי על כך, מה הסיכון והאם אני אמורה לקבל מינון יותר נמוך אם אני מעשנת? איך זה פועל בדיוק בשילוב עם עישון?
4. אני עוברת כרגע טיפולי לייזר להסרת שיער, האם הגלולות משפיעות על זה? שמעתי שהן אמורות לעזור במקרים של שיעור ייתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה...
נעמה564831/05/2012במקרה ושכחתי לקחת גלולה אני צריכה לקחת ביום למחרת 2 או שאסור לקחת 2? ומה עושים בכללי במצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/06/2012אם לקחת את הגלולה מהיום הראשוןשל המחזור את כבר מוגנת מהתחלה אם פספסת את היום הראשון של המחזור לוקח שבועיים שבהם תצטרכי להוסיף קונדומים.
אם שכחת גלולה את צריכה להשלים אותה עד 12 שעות ואז לקחת את הרגילה של אותו יום, אם לא הספקת תזרקי את זו ששכחת ואת לא מוגנת בשבועיים אחר כך.
הסיגריות בעיתיות רק אם את מעל גיל 35 כי זה מגביר את הסיכון אז למחלות לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים לאחר לידהמיכל31/05/2012
שלום כמה זמן מתבצע האיזון ההורמונלי לאחר הלידה
אני סובלת מאוד מאוד עקב בעיה כרונית שיש לי ברקע האם ניתן לעשות משהו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים לאחר לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/06/2012תלוי אם את מניקה יקח יותר זמן ואם את לא - יכול לחזור המחזור תוך 6 שבועות ומעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו מהראאא31/05/2012
דר' יקר שלום.
אני בת 26 מעשנת 20 סיגריות ליום בערך... ולפני שלושה ימים התחלתי לקחת גלולות הרמונט. הרופאים, לא מסבירים שום דבר... פשוט רושמים מרשם וזהו. אני סובלת מחרדות ומטופלת בלורסטל וכל דבר שמטריד אותי מוציא אותי מאיזון , ועצם לקיחת הגלולות שעאני מעשנת מטריד אותי מאוד אבל לא יכלתי שלא לקחת כיוון שיש לי בן זוג קבוע וכל פעם אנחנו מסתכנים בהריון לא רצוי והיו לנו כבר שני מקרים לא נעימים בעקבות כך.
למשפחה שלי אין היסטוריה של מחלות לב (מבחינת אמא ואבא ואח...) אבל דוד שלי קיבל התקף לב. אני לא שמנה בכלל אבל יש לי 2-3 קילו עודפים , אני לא עושה ספורט ואוכלת מה שבא לי.
איך אני יכולה לדעת בוודאות שהגלולות לא מסכנות אותי?? ובכלל.. מה אני צריכה עוד לדעת שלא אומרים לי??
בבקשה תענ ולי מהר אני נורא לחוצה מזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו מהר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/06/2012ההמלצות הן לא לעשן כלל עם גלולות ובכלל!!!! סיגריות לא טובת לבריאות אבל את לוקחת גלולות במינון נמוך וסביר שהכל תקין למרות שאת מעשנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיבור חבילות גלולותלי31/05/2012
שלום אני משתמשת בגלולות "אסטל" רציתי לדעת האם אני יכולה לחבר שתי חבילות גלולות על מנת לדלג על המחזור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיבור חבילות גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/06/2012יכולה לחבר עד 3 - 4 חפיסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינטמסיליאור30/05/2012
שלום, הרופא המליץ לי עקב פטריה שלא עברה, להשתמש במוצר אינטמסי אשר הוא ויטמין C בלבד,
אתמול זו הפעם הראשונה שהשתמשתי בה
וקמתי בבוקר עם הפרשות בכמות של פיפי
כל התחתון והמכנס היה רטוב,
והריח הוא ריח בלתי נסבל, ברמה שאני ממש רוצה להקיא שאני הולכת לשירותים
האם זה נורמלי?
כי אני לא יודעת אם אני אוכל לסבול את זה לחודשיים (זמן הטיפול)
והאם יש תחליף למוצר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר מענה בבקשה?
ליאור08/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינטמסי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/06/2012הפסייקי את האינטימסי נסי להחדיר לנרתיק במקום זה פרוביוטיקה - יש של אלטמן לנרתיק או של סופרב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדוסקופיהאלונה29/05/2012
בבדיקת אנדוסקופיה נמצא חיידק במעיים " גאסטריטיס באנטרום" והתחלתי טיפול באומפרקדס 20 מ"ג פעמיים ביום למשך חודש.
הרופא ביקש להגיע אליו בעוד חודש להמשך טיפול.
השאלה אם אני מתכננת הריון האם כדאי להמתין לסיום הטיפול? או שהחיידק והטיפול בו אינם מפריעים.?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדוסקופיה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/05/2012התיעצי עם רופא הגסטרו המטפל בך מה הצפי של הטיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמצעי מניעה בגיל 40מיה29/05/2012
שלום
אני עוד מעט בת 40. אשמח להתיעץ בנושא אמצעי מניעה.
כיוון שיש לי כאבים חזקים מאוד בזמן מחזור המליץ לי הרופא לקחת גלוגלות כאמצעי מניעה (עד היום לא השתמשתי במצעי מניעה) ולא בהתקן.
האם זה "בריא" בגילי לקחת גלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמצעי מניעה בגיל 40 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/05/2012אין מניעה אם אין לך גורמי סיכון למחלות לב או קרישיות יתר ( עישון, לח"ד גבוה, סוכרת מחלות לב בגיל צעיר במשפחה שומנים בדם )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהאלונה29/05/2012
שלום עשיתי בדיקת שקיפות עורפית 28-5-12 שבוע 13 מתרומת ביצית שקבלתי את הצילום של העובר מהרופא לאחר הבדיקה. בבית שמתי לב שיש איזה גוש גדול ליד האף של הילד באזור לא יודעת עם מחובר משהו גדול ועגול יכול להיות אף ענק או שזה אולי איבר אחר מה זה יכול להיות. הרופא לא אמר לי כלום בתמונה זה נראה גדול וענק דואגת משהו אולי לא בסדר תודה עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/05/2012פני עם התמונה לרופא מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה מאודרונית29/05/2012
ב14.5 התחלתי חפיסת גלולות מסוג שלי את גלולה הרביעית)18.5 פספתי ב-20.5 קיימתי יחסים וגם לאחר מכן. האם אני חשופה להריון ואם כן מתי הכי מוקדם אני יכולה לבדוק ביתית או דם לא משנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצה מאוד - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/05/2012בסוף חפיסת הגלולות עשי בדיקת שתן לשלילת הריון, להבא אם את שוכחת השתמשו בקונדומים וקחי פוסטינור עד 3 ימים אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
רונית29/05/2012דבר ראשון תיקון הגלולה שנשכחה היא החמישית האם בבדיקת דם אוכל לפני לשלול הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולת מינון נמוך שמסייעת לאקנהגלית29/05/2012
שלום,
אני נוטלת גלולות מזה מס' שנים ברציפות, בין היתר לצורך הסדרת מחזור וטיפול באקנה (בעיות שנובעות למיטב הבנתי משחלות פוליציסטיות שאובחנו).
ניסיתי כבר סוגים רבים של גלולות (בין היתר דיאנה, אורטו-סיקלן, בלארה, יסמין, פמינט, מליאן...). לא הייתי מרוצה מאף גלולה, בגלל שכל אחת גורמת לי או להשמנה או שלא פותרת לגמרי את עניין האקנה.
תוכלו להמליץ לי על גלולה שעשוייה להתאים לי מהבחינות האלו?
האם קיימת גלולת מינון נמוך בעלת מרכיב שמסייע למניעת אקנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולת מינון נמוך שמסייעת לאקנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/05/2012כיום הגלולה היחידה שמוכרת לטיפול באקנה היא יאז והיא בעלת מינון נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר אברומובמממ28/05/2012
שלום רב!
רציתי לדעת האם אפשר להגיע אליך דרך קופת חולים כללית ?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
מממ28/05/2012ואם א"א דרך קופת חולים כללית אז איך אפשר כן להגיע אליך ?
האם הביקור כרוך בתשלום?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/05/2012יכולה להגיע דרך המושלם של הכללית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מממ29/05/2012זאת אומרת שרק מי שיש לו מושלם יכול להגיע אליך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס הפפילומהמממ28/05/2012
שלום רב!
הבנתי שקונדום לא מונע ב100% את ההידבקות בפפילומה , אז בכמה אחוזים הוא כן
מונע הידבקות ?
האם ההידבקות בפפילומה נובעת מקיום יחסים עם הרבה גברים (ללא קשר לאמצעי מניעה)
או מזה שמקיימים יחסים הרבה פעמים אפילו אם זה עם אותו גבר ?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס הפפילומה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/05/2012מספיק שקיימת פעם אחת יחסי מין עם גבר שנושא את הנגיף שאת יכולה להדבק,התפרצות הפפילומה יכולה לקרות חודשים אחרי קיום אותם יחסי מין אין סטטיסטיקות איזה אחוז הדבקה יש עם קונדומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון??ריני28/05/2012
יש לי תינוק בן שלושה חודשים ,עד כה היו לי מחזורים סדירים ותמיד השתמשתי בגלולות, עשינו פעם אחת מין לא מוגן ואחריו קיבלתי מחזור מועט ביותר שנמשך כיממה(בדרך כלל אין לי דימום רב אך הוא נמשך קרוב ל 5 ימים).
מיד עם תחילתו של המחזור התחלתי בלקיחת גלולות למניעת הריון.
אם אבצע בדיקת הריון כעת האם הגלולות אמורות להשפיע על התוצאה?
האם יש מצב שלקיחת הגלולות לאחר ההריון היא זו שהפסיקה את המחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון?? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/05/2012הסבירות הגבוהה שהגלולות קצרו את המחזור אבל הן אינן משנות תוצאה של בדיקה להריון ואם עברו שבועיים מיחסי המין הלא מוגנים ההם עשי בדיקת שתן להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חזק אחרי סיום מחזור-מודאגתאורית28/05/2012
אני בת 42, אם לילד בן 9, יש לי מחזור חודשי סדיר אך בעל דימום רב וארוך(שבוע) מגיל 9, וברקע לפני מספר שנים הריון מחוץ לרחם שהסתיים בניתוח להוצאת החצוצרה.
כבר מספר חודשים לא בקשר ולא מקיימת יחסי מין.
את המחזור האחרון קבלתי באיחור של כשבוע, והיה חזק במיוחד. לאחר שבוע שהסתיים כרגיל בסיום הדימום, (כתם חלש כהה על הפד), התחדש שוב דימום חזק מאוד, כאבי מחזור, פצעים בפנים, וכאבים בשדיים, כמו במחזור רגיל. אני כבר 4 ימים עם דימום חזק כמו במחזור. כאילו עוברת עוד מחזור "גב לגב" למחזור האחרון.. מודאגת מאוד.
מה זה יכול להיות? אודה על תשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה דחוף...בבקשה ענו לי עוד הערב...
אורית28/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום חזק אחרי סיום מחזור-מודאגת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/05/2012פני לבדיקת רופא נשים, יכול להיות שינויים ברירית הרחם, ציסטה שחלתית, שינויים הורמונליים מיומות ועוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- NUVORING - תופעות לוואידנה28/05/2012
שלום, אני בת 22, לפני יותר מחודש התחלתי שוב להשתמש בטבעת Nuvoring (לפני כמה ימים הכנסתי את הטבעת השניה). אני לא בטוחה אם זה קשור לטבעת אבל בחודש אחרון יש לי בחילות, שילשולים, כאבים בשדיים(בחיים לא היו לי), נפיחות הבטן והפרשות מנרתיק בצבע צהוב. האם זה בהכרח קשור לשימוש בטבעת וכדאי להפסיק להישתמש בה? אם כן - לחקות למחזור הבא או להוציא מיד? אני מאוד דואגת שזה לא ישפיע על פוריות, אם יש סיכון, אפילו קטן, אני מעדיפה לא לקחת אותו, כי אנחנו מתכננים הריון בעוד שנתיים בערך. אם לא להפסיק אז מה אפשר לעשות עם התופעות הנ"ל, זה מאוד צפריע לי בחיי היום-יום. איך אפשר להיות בטוחה שזה לא עושה נזק לגוף?
הרופא שלי אומרת לי להמשיך, חשוב לי לקבל חוות דעת נוספת.
רקע:
אני נשואה 4 שנים, אין ילדים ולא נכנסתי להריון אף פעם, יש לי בן זוג קבוע 6 שנים, אני מנהלת אורך חיים בריא באופן כללי, לא מעשנת, לא שיניתי הרגלים בזמן האחרון מבחינת אכילה ופעילות גופנית(3-4 פעמים בשבוע). בריאה, לא לקחת תרופות כלשהן. נבדקת אצל רופא נשים פעם בחצי שנה. לפני כשנה קיבלתי חיסון נגד סרטן הרחם. לפני תחילת השימוש הייתי אצל הרופא, לא היו לי בעיות.
לפני 5 שנים השתמשתי בגלולות למניעת הריון "הרמונט" למשך שנה, אח"כ ללא הפסקה ב-Nuvoring למשך שנה ללא שום תופעות לוואי. אח"כ הפסקתי למשך שנה בערך.
לפני שנתיים רציתי להתחיל להשתמש בטבעת עוד פעם, אבל במחזור הראשון שהכנסתי את הטבעת היו לי כאבים חזקים מאוד בווסת והיה לי דימום חזק במשך שבועיים. פניתי למיון והרופא שם אמר לי להפסיק מיד להשתמש בטבעת אבל הרופא שלי אמרה שלא הייתי צריכה להפסיק. מאז לא השתמשתי בה עד לפני חודש, השתמשנו רק בקונדומים.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר NUVORING - תופעות לוואי - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן28/05/2012שלום רב,
אני מפנה אותך להוראות לנובורינג המצורפות לחישוק הנרתיקי.
זה לא גורם שום נזק לפוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)