מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור מקדיםאיילה11/06/2012
אני כחצי שנה לאחר לידה.
כחודשיים לאחר הלידה עדיין דיממתי באינטנסיביות ולא היה לי מחזור סדיר.
עברתי לידת וואקום מסובכת שלאחריה איבדתי המון דם וההומוגלובין שלי צנח ל-7.
את הבדיקה אצל רופא נשים עברתי רק כחודשיים וחצי לאחר לידה מהסיבה הזאת.
מאז המחזור מגיע לי אחת לשבועיים וחצי כמו שעון. רופא הנשים טוען שמדובר בדימום חריג אך תוצאות של אולטרסאונד ומשטח רחם העלו שהכל בסדר וגם בדיקה הורמונלית (בדיקת דם) העלתה שאין משהו חריג והרופא הסביר לי שרירית הרחם יוצאת לפני הזמן ולא "מחזיקה מעמד" כמו שצריך ולכן המחזור מקדים לי בהרבה בכל חודש מאז.
אני לבינתיים מתנהלת בקושי עם מחזור שמגיע כל שבועיים וחצי ומאחר ואני גם שומרת טהרה יוצא שאני בקושי נמצאת עם בעלי.
מה ניתן לעשות? האם אני אמורה לחיות עם "הגזירה" או שיש מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש תשובה עבורי?
איילה12/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור מקדים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/06/2012לא תבת האם את מניקה או לא. אם את לא מניקה את יכולה להתחיל לקחת גלולות כדי להסדיר את הגלולות. אם את מניקה קחי גלולות הנקה שמכילות פרוגסטרון בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור מקדים
איילה12/06/2012אינני מניקה..האם לדעתך זה אמור להסתדר לי מתישהו? האמת שזה די משבש את החיים שכל 17 יום מופיע דימום במשך שבוע...זה לא אמור להדאיג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות לגלולותגלית11/06/2012
שלום,
לפני מספר שנים נטלתי מספר סוגים של גלולות למניעת היריון, כל פעם שהייתי נוטלת גלולה היתה לי בחילה חזקה, ( הקיבה שלי באופן כללי מאוד רגישה וגם בעבר התגלה לי חיידק ההליקובקטר), כיום אני רוצה להתחיל להשתמש באמצעי מניעה כלשהו האם כדאי לנסות עוד סוג של גלולה שיוכל להיות שיהיה לי טוב, או האם המדבקה היא עדיפה? או האם יש משהו אחר מומלץ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדבקה
דר מילאטינר11/06/2012בחילה היא תופעת לוואי ידוע של תחילת טיפול בגלולות. לעיטים רחוקות זה לא חולף. סבלנות תנצח. צריך לתת הזדמנות לכל אמצעי מניעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להיריון אחרי קבלת מחזורshiri11/06/2012
שמעתי הרבה חברות שלי מדברות על זה שאין מצב להיכנס להיריון אחרי שמקבלים מחזור.. זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
דר מילאטינר11/06/2012מקבלים ווסת. מחזור זה הזמן מוסת לווסת. בכל אופן אם ווסתות סדירים וקבלת ווסת סמן שאת לא בהריון. אם הבנתי נכון את השאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אסביר את עצמי
shiri12/06/2012התכוונתי אם באמת אפשר לסמוך על זה שאם כבר קיבלתי מחזור שאני לא אכנס להיריון, ואז אם אפשר לא להשתמש באמצעי מניעה (לפעמים חבר שלי מבקש ממני.. שככה מרגישים יותר אחד את השני)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אסביר את עצמי - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר13/06/2012האם התכוונת לתקופת זמן מיד לאחר קבלת ווסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני ובתיאמא11/06/2012
שלום רב
בתי בת 20 נוטלת גלולות מינס היא עדיין לא מקיימת יחסים אבל נוטלת גלולות בגלל כאביי מחזור קשים ותופעות נוספות הבעיה היא שהשדיים שלה נורא גדלים האם בשלב מסוים זה יעצור?(בינתיים לא נראה כך) האם צריך להחליף גלולות?עד כאן בנוגע לבתי
ועכשיו בנוגע אליי אני בת 41 כבר תקופה דיי ארוכה בזמן יחסיי מין אני מרגישה כאבים בחדירה וגם נורא חם כאילו פלפל חריף בעלי מרגיש את החום ולאחר הגמירה נורא כואב לו ושורף לו האם הבעיה אצלי?אושמא אצלו?
מה עושים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ובתי - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר11/06/2012בתך לא צריכה לעשות כלום, גודש השד לא משמעותי בעקבות טיפול בגלולות. וגם אין עדות לכך שטיפול ממושך בגלולות בגיל כלשהו מגדיל את השד אילו היה כך הינו בעיצומה של מגיפה.
לפי תיאורך את סובלת מזהום כלשהו שגורם לגירוי בחדירה וגירוי לבעלך לאחר ילסי מין. צריך לטפל בזה(רופא נשים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מקבלת מחזור ולא בהריוןאנה11/06/2012
שלום. בחודש שעבר והחודש טרם קיבלתי מחזור ואני לא בהריון.
הייתי בבדיקה ואגינאלית והרופאה ראתה בא.ס שהמחזור צריך להגיע ואף הראתה לי מן כתם לבן ואמרה שהמחזור בדרך. יומיים שלושה לאחר הבדיקה באמת היו לי כאבי מחזור והרגשתי שהנה אוטוטו מגיע אך עדיין לא הגיע.
חודש שעבר לא נבדקתי ולא היה מחזור אך היו כאבי מחזור בתאריך שהיה אמור להגיע..
אם הרופאה ראתה בא.ס ולא מגיע מה זה אומר, לאן הוא נעלם?? האם יתכן שגם החודש לא יגיע?
באופן כללי היא אמרה שעלי לרדת במשקל, המחזור לא סדיר עקב משקלי הגבוה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מקבלת מחזור ולא בהריון - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר11/06/2012זה יגיע בסופו של דבר. לעיטים זה מתעכב בגלל העדר ביוץ לפני. הביוץ לעיטים תלוי במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה להבהרה...
אנה14/06/2012תודה על תגובתך.
אם כן, מהו הטווח שבו המחזור יכול להגיע אם נבדקתי לפני שבוע והרופאה אמרה שהוא בדרך ואף הראתה לי אותו בא.ס? זה יכול לקחת גם חודש, חודשיים? כמה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינורמון11/06/2012
שלום..
אתמול קיימתי יחסי מין לא מוגנים אני ביום 13 לאחר המחזור
בעלי גמר בפנים ולאחר הקיום לקחתי פוסטינור מה הסיכוי שאני אכנס להריון ומה אחוזי ההצלחה של הפוסטינור למרות שאני בביוץ
אני לחוצה מאוד לטיפולכם .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין11/06/2012אחוזי הצלחה של פוסטינור סביב 90%
יש לפנות לרופא נשים במקרה של איחור במחזור בנוסף מומלץ על דיון אודות אמצעי מניעה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפ בכניסה לנרתיקדנה11/06/2012
שלום
ילדתי לידה נרתיקית רגילה (ללא אפידורל אך עם חתך) לפני כחודשים.שבוע שעבר הייתי בביקורת אצל רופא נשים והתגלה פוליפ בכניסה לנרתיק מצד שמאל. נשלחתי בעוד חודשיים להערכה של פוליפ וצוואר. כמו כן- יש לפעמים ריח חריף של שתן ולפני כמה ימים היה דימום ממש קל (אולי מחזור??).
האם פוליפ אופייני להתאוששות הגוף לאחר לידה ומה עושים על מנת להסירו/שמא נעלם לבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליפ בכניסה לנרתיק - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר11/06/2012לא נעלם לרוב. ניתן להסיר אותו באישפוז בחדר ניתוחף, אישפוז יום נשים או מרפאת צוואר רחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומומלץ להסירו?
דנה12/06/2012האם יכול לגדול או מסוכן?
אני גם נשאית
BRCA* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחית מועד מחזור לביתי בת 15אתי נוה11/06/2012
האם ניתן לדחות את מועד המחזור לביתי בת 15
מקבלת כבר מעל ל 3 שנים באופן סדיר וקבוע
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיית וסת
דר מילאטינר11/06/2012ניתן בדיוק כמו לכל אשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותדנה11/06/2012
היי יש לי שאלה דחופה!
התחלתי לקחת במחזור האחרון (לפני 5 ימים) גלולות פמינט ובטעות לקחתי גלולה אחת היום שלא בסדר של הגלולות... אני לא יודעת אם זה בסדר או לא ומה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/06/2012המינון של הפמינט קבוע כל החודש ולכן לא משנה הסדר שבו את לוקחת את הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת מחזוראנה11/06/2012
לפני כשלושה חודשים עשיתי הפסקה מהגלולות שלקחתי לחודשיים. אחר כך התחלתי להשתמש בגלולות חדשות "מינס". כרגע חודש לאחר הגלולות לא קיבלתי מחזור בשבוע הפסקת הגלולות. עברו כבר 9 ימים והתחלתי חפיסה חדשה. רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע (מציינת שעשיתי 2 בדיקות הריון שהיו שליליות) .?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קבלת מחזור - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר11/06/2012אי הופעת ווסת בסוף חפיסת מינס היא תופעה שכיחה ותקינה בתנאי שבדיקת הריון שלילית. את מינס נוטלים רצוף (כי יש 4 כדורי דמה) ללא הפסקות על כן אם עברו 9 ימים ללא טיפול את לא בטוחה וזקוקה לאמצעי מניעה נוסף לחודש הקרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדבקות אוורהנטלי11/06/2012
שלום,
התחלתי להשתמש במדבקות בשבוע שעבר ושמתי לב שמדי פעם יש לי תחושת נימול באצבעות הידיים והרגליים.
האם זה יכול להיות קשור?
האם זה מסוכן?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדבקות אוורה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר11/06/2012לא קשור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור עם גלולותמור11/06/2012
שלום,
אני מקיימת יחסי מין ונוטלת גלולות מסוג מיקרוגינון באופן קבוע, ולקחתי אותן החודש באופן סדיר.
אני תמיד מקבלת וסת באותו יום ובדרך כלל גם באותה השעה, אך הפעם המחזור מאחר. היו לי כאבי מחזור, אבל לא "יצא" מהם כלום. האם מתח נפשי יכול להסביר תופעה כזו גם בעת לקיחת גלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור עם גלולות - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר11/06/2012זה קורה לעיטים עם גלולות שמחזור בין חפיסות לא מגיע וזה תקין. בתנאי שבדיקת הריון שלילית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור מחזור
אורלי09/10/2012אני נוטלת גלולות מרסילון באופן קבוע אך המחזור לא הופיע זה נורמלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודיםאריאל11/06/2012
היי,
אני בת 21..יש לי במשך 4 ימים גירודים מתמשכים בנרתיק. אין לי ריח רע וכשהסתכלתי לא היה לי כלום,גם לא הפרשות. הצלחתי לקבוע תור רק לשבוע הבא וכרגע זה מאוד מפריע לי. מה אפשר לעשות?
לפני שבוע היה לי טיפול לייזר שם אבל זה לא משהו שחדש ואני מקיימת יחסי מין על בסיס קבוע עם חבר שלי.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירודים - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר11/06/2012נסי קורס קצר של אגיסטן. זה לא דורש מרשם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף לגירודים
אריאל11/06/2012אני אנסה את זה... בנוסף לכך עכשיו גיליתי שאני מדממת מפי הטבעת. ומאוד שורף לי איזור הרקטום שאני הולכת לשירותים. שוב מכיוון שאין לי תור בקרוב לרופא אין לי איך לבדוק מזה, האם זה קשור לגירודים? זה טחורים אולי?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף לגירודים - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר11/06/2012אולי זה טחורים(דורש בדיקת כירורג) ואולי זה פטריה שמתפשטת מהנרתיק לכוון הרקטום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלכוהול ואנטיביוטיקהאלמונית10/06/2012
שלום, ביום שישי האחרון סיימתי טיפול של עשרה ימים בזינט 500 מ"ג וקיבלתי להמשיך טיפול מונע עם האטיביוטיקה- MACRODANTIN 100 מ"ג למשך שלושה חודשים..
רציתי לדעת האם אסור לי לשתות אלכוהול והאם זה פוגע ביעילות גלולות למניעת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכוהול ואנטיביוטיקה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר11/06/2012מותר ולא פוגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידהיעל10/06/2012
שלום,
האם קנדידה בנרתיק שבמשך 3 שנים כל הזמן חוזרת יכולה לגרום לנזק בפוריות
או בכלל לבעיות בכל מה שקשור לאיבר המין מבחינת ממצאים עתדיים?
(שיסטות, גידולים וכו')?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר11/06/2012אין לקנדידה השפעה על פריון. אבל שאלה האם הוכח שמדובר בקנדידה ורק קנדידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)