מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי לידהנועה12/05/2012
שלום,
אני אחרי לידה ראשונה - ואקום שהסתיימה בחדר ניתוח לאחר תפרים וקרעים מרובים מאוד בנרתיק ואיבוד דם (קבלתי 3 מנות דם), כחודשיים וחצי לאחר הלידה נבדקתי ע"י רופאת נשים ובמהלך הבדיקה היה לי דימום כתוצאה מהחדרת המתמר והספקולום לנרתיק, הרופאה אמרה שכנראה האיזור עדיין לא החלים לגמרי, האם זה הגיוני שחודשיים וחצי לאחר לידה האיזור עדיין רגיש? אולי נעשה נזק בעקבות החתך שנעשה? האם ניתן לקיים יחסי מין למרות שיהיה דימום?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי לידה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין13/05/2012עובדה שעדיין מדמם לפי התיאור נראה שהאיחוי של האזור עוד לא הושלם
מזל טוב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע ללקיחת גלולות ולמיקטלא12/05/2012
שלום,
אני מטופלת בלמיקטל כ-3 שנים בערך והייתי אצל הרופא נשים בשבוע שעבר והוא אמר לי שאם אני מעוניינת להתחיל לקחת גלולות,עדיף לקחת אמילי.
למרות זאת, הרופא אמר שיעילות הגלולות יורדת ובמקום להגן ב99% זה יגן פחות.
האם זה נכון והאם מומלץ להתחיל לקחת ואז לקיים יחסי מין ללא אמצעי מניעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע ללקיחת גלולות ולמיקטל - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין13/05/2012לא ברורה השאלה?
האם רופא הנשים צודק????
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חלשדורה12/05/2012
זה החודש השני בהם קיבלתי מחזור חלש וקל ..... למה זה קורה ? האם זה מעיד על בעיה מסוימת ? האם אני צריכה לפנות לרופא או שאין צורך לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור חלש - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/05/2012יכול להיות עקב שינוי הורמונלי, פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה ..עדי12/05/2012
לפני בערך כחצי שנה השתמשתי בכדור פוסטינור , וכעת אני רוצה לקחת כדור שיאחר לי את המחזור האם זה רצוי או שזה יכול לעשות נזק בגלל השימוש בפוסטינור בעבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה .. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/05/2012אין קשר בין פוסטינור בעבר לטיפול הורמונלי כיום לדחיית מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות , מחזור חלשיוליה12/05/2012
חודש כבר 3 ימים יש לי דימום כל יש לי דימום קל ביותר במקום המחזור.(ריר ורדרד רק בניגוב ). עשיתי בדיקת היריון בשתן,והיא יצאה שלילית. מה זה יכול להיות? אני בת 37 ובארך לפני 5 חודשים עברתי אפלה בשבוע 24. מחזורים שלי הם23-24 ימים ואחרון היה ב 15.4.2012 תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות , מחזור חלש - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/05/2012כדאי לפנות לבדיקת רופא נשים ואולי אולטראסאונד כדי לראות אם רירית הרחם תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יוליה13/05/2012תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבהיולי12/05/2012
אני לא בזוגיות ולא מקיימת יחסים כבר שנים (סיפור ארוך).
אבל, ממה שזכור לי מהעבר, אחרי קיום יחסים וגם בזמן החדירה שכוללת כמובן חיכוך, כאב לי החלק של העור הדק המחבר בין הואגינה לרקטום, אני חושבת שהוא נקרא - פירנאום.
נבדקתי על ידי שני רופאים בעבר, ונאמר לי שיש לי עור דק מאוד שם, ונתנו לי משחה כלשהי שאני לא זוכרת את שמה, שמן הסתם לא עזרה בשום דבר.
לאחר קיום היחסים, היתה צריבה מאוד חזקה באיזור במתן שתן.
כיום, במידה ואני מאוננת עם ויברטור ומחדירה אותו, התופעה חוזרת על עצמה בדיוק כמו ביחסי מין.
הצריבה במתן שתן היא פשוט נוראית.
מה שייעץ לי אחד מהרופאים בזמנו, וזה מה שאני עושה היום - זה למרוח משחת החתלה של תינוקות, כי יש במשחה הזו חומר שאוטם את האיזור לנוזל של השתן וממתן את תחושת הצריבה.
האם יש פתרון אחר לנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/05/2012יכול להיות שאת סובלת מוסטיבוליטיס. שזה רגישות יתר בעור בפתח הנרתיק.זוהי בעיה פתירה אך לוקח הרבה ניסוי וטעיה עד שמוצאים את הפתרון המתאים לך- פני לרופאים המטפלים בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים בחזה לפני מחזור293012/05/2012
שלום רב
בחודשים האחרונים אני חווה כאבים חזקים בשדיים לפני מחזור
האם ש סיבה לדאגה? מה אפשר לעשות כדי להקל על הכאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים בחזה לפני מחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין13/05/2012מדובר בתופעה ידועה ומוכרת
בכול מקרה כדאי לערוך בדיקת שד לצורך ווידוא שלא מדובר בדבר חריג
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מקרודנטין משפיע על תוצאת הבדיקהדנה12/05/2012
שלום רב,
קיבלתי מהרופאה מקרודנטין לדלקת בשתן ואני לוקחת אותה עדיין, היום ערכתי בדיקת הריון וזה הראה לי שאני בהריון. האם התרופה עלולה להשפיע על התוצאה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - פרוברהטניה12/05/2012
שלום רופאים יקרים
קיבלתי פרוברה מהרופא שלי כי אני פוליצסטית,על מנת להפסיק דימום שנמשך זמן רב ולקבל מחזור "נורמלי" נתן לי 2 כדורים ביום למשך 10 ימים, נזכרתי שבדיוק אחרי זה אני נוסעת לנופש, האם אפשר להמשיך את הפרוברה לעוד כמה ימים עד תום הנופש? ואז לקבל את המחזור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוברה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין13/05/2012בהחלט ניתן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום למומחים- שאלהלחוצה11/05/2012
האם קיום יחסים, בימים שאני כבר אמורה לקבל מחזור חודש (אך עוד לא קיבלתי), יכול להוות סכנה להריון?
תוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום למומחים- שאלה - תגובה
ד''ר יואב פלד11/05/2012כן בוודאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולה דחוףףףףףדניאל11/05/2012
אני שותה גלולות הרמונט והיום יום שישי אני לא זוכרת אם שתיתי אני כמעט בטוחה אבל לא ממש או לא כי נשאר לי בחבילה שתי כדורים של שישי ושבת ואני לא יודעת אם לישתות עוד אחד במקרה שלא שתיתי תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה דחוףףףףף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/05/2012אין צורך לקחת עוד גלולה המשיכי לקחת כרגיל רק שהתמשי בקונדומים בשבועיים הקרובים למקרה שכן שכחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת חוזרת ועור דלוק בנרתיקאלכס11/05/2012
ד''ר שלום!
חברה שלי סובלת כבר שנתיים וחצי מכאבים חוזרים בזמן קיום יחסים וגינליים, מספרת שבזמן החדירה והדחיפות היא מרגישה כאב שורף.
לאחרונה השתחררה מהצבא והגיעה לגניקולוגית שטרחה סוף סוף לבדוק ולקחה ממנה משטח, והתוצאות הראו שיש לה תופעה שהעור בדופן התחתונה שלה דלוק.
הרופאה הסבירה שזו תופעה שכיחה בקרב 40% מהנשים בגילאי 18-23, ושלא יודעים ממה זה קורה ואין לזה פתרון, שזה לרוב חולף לבד.
הרופאה אמרה שזה עובר תוך מספר חודשים עד שנתיים, ואם לא יש צורך בניתוח להסרת העור הדלוק.
חברתי סובלת כבר שנתיים וחצי ולאחרונה הכאבים חזקים מנשוא.
אודה לך מאוד אם תוכל לייעץ או לשתף בידע חדש שטרם שמענו, דרכי טיפול וכל מה שיעזור לה, קשה לראות אותה סובלת.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת חוזרת ועור דלוק בנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/05/2012אי אפשר להציע לך טיפול מבלי לבדוק את הבחורה. אך יכול להיות שמה שאתה מתאר זה שיש לה וסטיבוליטיס. אם זו הבעיה היא פתירה ואין שום סיבה שבעולם שהיא תשאר עם הכאבים האלו. בינתיים אתם יכולים למרוח משחה מאלחשת בשם אזראקאין 5% בפתח הנרתיק חצי שעה לפני החדירה וזה יכול להקל עליה את הכאבים בחדירה. היא צריכה לפנות לרופאים המומחים בטיפול בוסטיבוליטיס או במחלות העריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת11/05/2012
יש לי דלקת בנרתיק ועשו לי משטח-תרבית צוואר הרחם במיון
רציתי לדעת מה זה התוצאה
בזיהו האורגניזם כתוב - Str.b.h.gr.B
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/05/2012זהו חיידק בשם סטרפטוקוקוס פני לרופא נשים לקבלת טיפול אנטיביוטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אבל
ליאת12/05/2012הלכתי עם זה לרופא נשים והוא אמר לי שזה שום דבר
וזה יעבור לבד
בגלל זה החלפתי רופא ואני מחכה לתור רק ביום שלישי
מה זה החיידק הזה הוא מסוכן ? כי אני כבר חודש עם הדלקת הזאת
בגלל האדישות של הרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותסטודנטית11/05/2012
שלום
אני ובן זוגי בשלושה חודשים אחרונים ,בנתיים לא גרים ביחד הוא בדרום ואניב מרכז נפגשים כפעמיים בשבוע.הכל טוב ויפה לפני כמה שבועות היה חשד להריון בגלל איחור של שבוע בדרך כלל המחזור שלי מאוד סדיר.אנחנו משתמשים בקונדום אבל אי אפשר לדעת הרי זה לא 99% בטוח.קניתי בדיקת הריון יצאה תוצאה שלילית נרגענו.עכשיו אחרי כמה ימי הפסקה אחרי סיום המחזור פתאום יש לי דימום ואני לא מבינה מה קורה.אני כמובן הולכת לגשת לגניקולוגית .אולי זה בגלל שינוי של קיום יחסי מין?די הרבה זמן לא היתי פעילה מינית.
ממה זה יכול לנבוע הדימום החוזר?
תודה וסופש טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
ד''ר יואב פלד11/05/2012היבדקי
זה כניראה עלרקע של שיבוש הורמונלי
החלי לקחת גלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתכים באיבר המיןאביה11/05/2012
לא קיימתי מגע מיני בחודש האחרון ..
אני לוקחת ריטלין [אולי זה קשור לייבוש הגוף?]
ישלי חתכים קטנים באיבר המין[על הדגדגן והשפתיים] וזה שורף וכואב, זה חתכים בלי מוגלה.
אני לא יודעת ממה זה נובע , וכיצד אפשר לטפל
ניסיתי לישון עם יוגורט בלילה ..
אשמח לעצות ותשובות,
תודה, אביה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתכים באיבר המין - תגובה
ד''ר יואב פלד11/05/2012פני לרופא להיבדק
יתכן זיהום במקום
מטפלים רק אחרי שמאבחנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)