מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים חזקים בבטן תחתונה ימנית ורגלtimi11/05/2012
היה לי בעבר הריון אקטופי
קיבלתי מחזור מוזר ב 4.5 יום 35 של המחזור (בדרך כלל מחזור שלי הוא בין 26-32 יום) שהפסיק לאחר יום וחזר לאחרי 3 ימים עם דימום מועט ובצבע חום, היה כאב חזק בצד ימין עם הקרנה לרגל ימין לקחתי אדויל והכאב נעלם. היום 11.5 חזר אותו הכאב עם דימום אדום.
האם אני צריכה אולטרסאונד אן שמספיק משככי כאבים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים בבטן תחתונה ימנית ורגל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/05/2012את צריכה לפנות לרופא נשים לבדיקה. במקביל עשי בדיקת שתן לשלילת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים וגודש בחזהאני11/05/2012
איזה הורמון או הורמונים גורמים לרגישות בפטמות ולגודש בחזה? איך יכול להיות שהכאבים לא מורגשים כמעט בבוקר וכן מתחזקים במהלך היום?
(אני אחרי החזרת עוברים ולוקחת תמיכה של אוטרוגסטן 3 פעמים ביום)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים וגודש בחזה - תגובה
ד''ר יואב פלד11/05/2012ההורמונים שלך עושים זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה הורמונים בדיוק?
אני11/05/2012תודה ד"ר, אבל איזה הורמונים בדיוק? פרוגסטרון? פרולקטין?
פשוט סקרנית (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב לאחר לידהג'ני11/05/2012
שלום
ילדתי לפני 11 ימים ולפתע החלו כאבים בדגדגן, גם בזמן מתן שתן.
מדוע זה כך? יש דרך לטפל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב לאחר לידה - תגובה
ד''ר יואב פלד11/05/2012דלקת
גירוי מקומי
יש להיבדק על ידי רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ג'ני11/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיעל11/05/2012
האם ייתכן בחילות לפני ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יואב פלד11/05/2012כן
אם קילקלת את הקיבה למשל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה ויעוץרינת11/05/2012
אני בהריון תרומה הריון חשוב שבוע 8 מקיאה ובחילות ירדתי 5 קילו הרופאת משפחה נתנה לי אינפוזיה אם חומר standard paramin לקחתי יומים זה עזר קצת אבל מפחדת על העובר האם החומר נגד בחילות יכול להזיק? כדאי להמשיך אם האינפוזיה והחומר מה ממליצים? מה לעשות ממשיכה להקיא ובחילות עד מתי? כדאי לעבור להריון בסיכון בבית החולים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה ויעוץ - תגובה
ד''ר יואב פלד11/05/2012אם את מקיאה פני לבית חולים
יש תרופות טובות יותר מפרמין
( אגב אין סכנה מפרמין )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע שאינו קשור להפרשותנחמה11/05/2012
אני בת 38, לא בהריון, לא על גלולות.
יש לי בשבועיים האחרונים תופעה מאוד מוזרה - ההפרשות שלי רגילות ואין להן ריח מיוחד, אבל אם אני דוחפת אצבע מעט פנימה יש ריח לא טוב מאוד חזק מבפנים והוא לא הריח אליו אני רגילה.
ממה זה יכול להיגרם ?
אני אמורה לקבל מחזור מתישהו בקרוב (הוא לא מאוד סדיר), האם זה קשור ?
אני לא זוכרת תופעה כזו אי פעם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע שאינו קשור להפרשות - תגובה
ד''ר יואב פלד11/05/2012פני לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת מוקדם אחרי החדרת התקןתמר11/05/2012
לפני כשבוע הוחדר לגופי התקן תוך ריחמי מפלסטיק שאינו משחרר הורמונים. הווסת האחרונה שלי היתה כשבוע לפני כן ו6 ימים אחרי החדרת ההתקן הופיע דימום שנראה לי ווסתי שהתחיל חלש והלך והתגבר וכעת הוא בשיאו. האם זה הגיוני שההתקן יגרום לווסת להקדים כך.(המחזור שלי בדר"כ קצת מקדים ומופיע כל 22-25 יום) או שאלי ללכת לבדוק זאת בתודה תמר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת מוקדם אחרי החדרת התקן - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין11/05/2012יתכנו שינויים במחזור
בכול מקרה רצוי צתמיד להבדק ע"י רופא נשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחגית11/05/2012
שלום,אני בת 30. מאז הלידה (לפני שנה ו-10 חודשים) החלו לי כאבים נוראים בזמן המחזור. הכאבים הם מעין לחץ נוראי כלפי מטה.שמתי לב שגם ישנם גושים באזור.בימים הראשונים של המחזור אני ממש לא מסוגלת לעמוד ורק ישיבה או שכיבה מרגיעים את הכאב.הכאבים של הלחץ מזכירים קצת את הצירי לחץ שהיו בעת הלידה(בעוצמות נמוכות יותר ממה שהיה בלידה אבל עדיין זה מאוד כואב ומציק). אני זוכרת שהכאבים הללו היו בשנים הראשונות של המחזור אבל עם הזמן נעלמו וחזרו רק אחרי הלידה. מה זה יכול להיות? האם זה משהו שמצריך בדיקה? והאם הבדיקה חייבת להיות בעת מחזור (כי קשה לי מאוד להיבדק בזמן מחזור) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר מענה בבקשה???
חגית13/05/2012.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר14/05/2012את חייבת להבדק. יתכן ומדובר באנדומטריוזיס. ניתן לטפל בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר14/05/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצניחה של הנרתיק
חגית16/05/2012תודה רבה לך על המענה, קבעתי תור למרפאה שמתמחת באנדומטריוזיס. בנוסף הייתי אצל הרופאת נשים שלי, היא בדקה אותי ואמרה שיש צניחה קלה של הנרתיק. מה זה אומר? ממה זה נובע? אני עברתי לידה רגילה לפני כמעט שנתיים, יכול להיות שזה מהלידה? מה ההשלכות? סליחה על כל השאלות ותודה רבה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותמילה10/05/2012
היי, אני לוקחת גלולות באופן מסודר, אך מאז הלידה האחרונה שהייתה לפני שנה וחצי הפסקת כי גם הנקתי ועשיתי קצת הפסקה, המחזור היה סדיר ולא הייתה בעיה, החודש אני מתחילה לקחת את הגלולת שוב, אך עדיין לא קיבלתי מחזור וישנו איחור של 4 ימים. האם יש אפשרות להתחיל לקחת את הגלולות בלי לחכות למחזור , אין הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין11/05/2012רצוי להתחיל ביום הראשו של המחזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף ביותר...יערית10/05/2012
היי,
בת 32 לאחר שני ניתוחים קיסריים האחרון לפני חצי שנה, לוקחת גלולות כ-3 חודשים מאז הפסקת ההנקה, לאחר איחור של שבוע במחזור (שכחתי גלולה אחת) עשיתי שתי בדיקות הריון ביתיות ויצאו שליליות. בדיקת בטא-1.20. לאחר איחור של כ3 שבועות הלכתי לרופאה שאמרה שיש שק הריון ריק!! ואמרה לי לחזור בעוד שבועיים, למחרת חזרתי על הבטא עדין 1.20. הלכתי לרופא אחר שאמר לי שיש שק אך זה לא הריון!! לא כ,כ הבנתי מה קורה,מה זה יכול להיות? שק עם רירית בתוכו (רופא אחא שעשה לי אולטראסאונד חדשני יותר אמר שאין לי מה לדאוג ושכנראה אקבל מחזור ממש בקרוב.
אני דואגת מאוד האם לחכות או ללכת שוב? האם יכול להיות גידול?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף ביותר... - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן10/05/2012יכולה להיות סיטואציה שבגלל כל מני סיבות רקמת העובר לא מתפתחת, היא פשוט איננה.
אבל על כל זה את חייבת לדון עם הרופא המטפל שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי.
יערית11/05/2012אבל זה בכל מקרה לא הריון בגלל רמת ההורמון ,לא? אם רקמת העובר לא מתפתחת הבטא גבוהה יותר,לא.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה הגיוניאני10/05/2012
סיימתי את המחזור (כלומר את הדימום) ביום שני וביום חמישי פתאום היה לי שוב דימום,
האם זה יכל להיות? חשוב לציין שמעולם לא הייתה לי תופעה כזאת.
ודבר נוסף, כבר שנתיים שאני עם גלולות והפעם החלטתי לא לחזור אליהן, האם יכל להיות שהדימום קשור לכך שלא חזרתי לקחת גלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה.
אני11/05/2012תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה הגיוני - תגובה
ד''ר יואב פלד11/05/2012אכן כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
אני11/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת מחזור בהפסקת הגלולה. עזרה!זהבית10/05/2012
שלום,
בת 20, התחלתי ליטול לראשונה גלולות (אסטל 35). לפני שבוע הפסקתי את נטילת הגלולה עפ"י ההנחיות ועד היום טרם קיבלתי את המחזור.
בדף ההנחיות המצורף לגלולות צויין שלא להמשיך ליטול אותן אם לא הופיע המחזור. ייתכן שהיה לי מחזור ללא דימום? אני לא מצליחה להשיג את רופאת הנשים וממש מולא יודעת מה לעשות.
תודה מראש, זהבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קבלת מחזור בהפסקת הגלולה. עזרה! - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין11/05/2012כמובן חשוב לוודא שנטילת הגלולות היתה לפי ההוראות
יש להבדק ע"י רופאת הנשים
במקרים רבים ניתן להמשיך ליטול את הגלולות לאחר שבוע הפסקה גם אם לא הופיע הדימום לאחר שנשלל הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת מאוד ומודאגת...לחוצה ומודאגת10/05/2012
שלום רב,
אני בת 23 בריאה בדרך כלל, סובלת מאנמיה.
לפני כשבוע התחילו לי כאבים חזקים בבטן שמאל התחתונה.
הופניתי מביקור רופא בדחיפות למיון נשים.
כשהגעתי לבית החולים נתנו לי עירוי של פאפורין, אך לא הועיל לי בשיכוך הכאבים.
הופניתי למיון נשים ועשיתי US חיצוני (אני בתולה ולכן לא עשו לי וגינלי).
התוצאה הייתה כי הכל בסדר והופניתי חזרה למיון לבדיקת כירורג.
עשיתי צילום בטן וCT דרכי עיכול. בתוצאת הCT התגלתה צ'יסטה מודלקת בשחלה
ולכן הופניתי בחזרה למיון נשים. שם שוב עשו לי US ולא נגלה כלום, לטענת הרופא.
מיותר לציין כי הכאבים חזקים מאוד ונמשכים עד היום.
שוחררתי מבית החולים כבר באותו היום, ללא אשפוז, בהמלצה ללכת לרופאת נשים מקומית.
הלכתי אליה והיא אמרה שצריך לחכות למחזור הבא כי זה קשור לביוץ.
אני מודאגת מאוד לאור אי ההחלטה של הצוות הרפואי לגבי הסיבה ממנה נובעים הכאבים.
אשמח לייעוצכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת מאוד ומודאגת... - תגובה
ד''ר יואב פלד11/05/2012אם עדין כואב לך פני לחוות דעת שניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה או זיהום וגינלידפנה09/05/2012
שלום רב
לפני שבוע וחצי החל גרד בשפתי הפות ותחושה שיש מעט הפרשה.
טיפלתי בנר אגיסטן אחד לטיפול מלא ומשחת אגיסטן.
המצב השתפר אך לפני יומיים שוב החמיר מאוד הגרד והתחילה הפרשה צהובה. התחלתי שוב טיפול בנרות קלוטרי ומשחת אגיסטן אך לאחר יומיים אין שיפור. רופא אמר לי פעם שאם ההפרשה צהובה סימן שזה זיהום ולא פטרייה.
לציין שאני סובלת שנים רבות מפטרייה וגינלית חוזרת ולאחרונה קיימתי יחסי מין בתדירות גבוהה מהרגיל.
אודה מאוד לעצתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה או זיהום וגינלי - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן09/05/2012אז מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה אם לדעתך צריך לשנות טיפול?
דפנה10/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא התייחסותכם המהירהלחוצה ומודאגת09/05/2012
שלום רב,
אתמול קיימתי יחסי מין לא מלאים עם בן זוגי, וזו הפעם הראשונה שלנו
לא היתה חדירה של איבר המין אלא של אצבעות.
מעולם לא קיימתי יחסי מין מלאים אך זו אינה הפעם הראשונה שלי עם חדירה של אצבעות.
העניין שמהפעם האחרונה חלפה לפחות שנה.
אתמול במהלך האקט לא כאב לי כל כך, אלא לאחר כמה זמן. כנראה בגלל האינטנסיביות של האקט.
אחרי כרבע שעה החל לי דימום (אני שלושה ימים לפני קבלת הוסת) וחשבתי שזה דימום מוקדם של הוסת.
אך היום בבוקר קמתי והדימום המשיך אך לא של וסת ויש לי כאבים חזקים עם צריבה.
חברה אמרה לי לגשת מהר לרופא נשים כי אולי נפצעתי בפנים. היא מאוד הלחיצה אותי.
מה עליי לעשות? פעם כשפניתי לרופא נשים הוא אמר לי כי כל עוד לא קיימתי יחסים מלאים הוא לא יבדוק אותי וגינלית בכדי שלא להכאיב לי.
אנא תשובתכם המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא התייחסותכם המהירה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר09/05/2012גשי לרופא נשים שמוכן לשמוע ולבדוק, או גשי למיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה מהיר בבקשה...
לחוצה ומודאגת09/05/2012תודה על המענה המהיר!
העניין שיש תור לרופא אחר רק בעוד שבועיים כי הוא בחופש...
מהי מידת הבהילות לגשת למיון כבר עכשיו? האם זה לא נרומלי?
עדיין יש כאבים וצריבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)