מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיאנהסוניגו סיגלית14/05/2012
קיבלתי זריקה למניעת הריון בשם סיאנה בתאריך 20.3 ועד היום אני מדממת בלי הפסקה מה עושים? מתי זה יפסק? והאם להמשיך לקחת את הזריקה בעוד כחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיאנה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר14/05/2012כעת אין מה לעשות. צרעיך להמתין את בתקופת הסתגלות. כדאי להקדים את הזריקה הבאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרזט ומחזורשירה14/05/2012
שלום רב,
ילדתי לפני כשנה ואני נוטלת סרזט מאז ללא תופעות מיוחדות, רק מעט כתמים בהתחלה. בשלושת החודשים האחרונים היו לי דימומים של ארבעה ימים כל פעם במרווחים די קבועים, האם ייתכן שזה מחזור? אני עדיין מניקה, שלוש פעמים ביום.
בנוסף והכי חשוב, אם זה אכן מחזור, האם אני מבייצת? והאם סרזט מגן מפני הריון במקרה שלי, או שצריך לשלב משהו נוסף?
מחכה לתשובתכם הדיי דחופה,
תודה!
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה בבקשה?
שירה15/05/2012אפשר תשובה בבקשה? אני חייבת לדעת אם סרזט מגן עלי מפני הריון למרות שנראה לי שאני מקבלת מחזור
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרזט ומחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין16/05/2012במהלך נטילת סרזט הגלולה אמורה לדכא את הפעילות השחלתית היינו למנוע ביוץ
לא מדובר במניעה מוחלטת ועל כן יתכן במקרים לא שכיחים ביוץ והריונות תחת טיפול בגלולות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוויר בנרתיק....שיר13/05/2012
אני בת 32, עברתי לפרסקופיה לפני 7 שנים בערך בגלל אנדומטריוזיס, יש לי תופעה של אוויר שמשתחרר מהנרתיק בעיקר אחרי מחזור ולעיתים בעת קיום יחסי מין...
רציתי לדעת איך מתגברים על התופעה הזאת? פעם הגיניקולוג שלי רצה לשלוח אותי לעשות תרגילים או משהו בסגנון....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוויר בנרתיק.... - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר14/05/2012זוהי תופעה שכיחה. רצוי להבדק, מה שעשית כמובן על מנת לשלול בעיה יותר רצינית. לרוב זה נובע מנרתיק מורחב כתוצאה מלידות או התרחבות שלו בשלב מסוים של יחסי מין. הבעיה הרפואית נקראת רפיון שרירי רצפת אגן, צניחת רחם או דפנות נרתיק ועוד. הטיפול השמרני הוא אכן סוג של פיסיוטרפיה, אימון שרירי רצפת האגן - הנפוץ מכולם תרגילי קגל. קיים גם טיפול ניתוחי מאד יעיל לתקון דפנות נרתיק רפוים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוויר בנרתיק.... - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר14/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומיםשיר13/05/2012
7 חודשים אחרי לידה.
4 חודשים ראשונים הנקתי חלקית וקיבלתי סרזט למניעת הריון.
לאחר 5 חודשים מהלידה התחילו לי דימומים שהתחזקו ונחלשו במשך כחודש וחצי.
הייתי אצל רופא נשים שעשה US וגינלי ואמר שהרחם ושחלות נראה תקין.
נתן לי מטרגין להפסקת הדימום.
כעבור שבוע מלקיחת הכדורים נפסק הדימום. אך לאחר יומיים שוב חזרו הפרשות חומות-דמיות(לא דם אדום, יותר לכיוון החום)
חזרתי שוב לרופא וקיבלתי הקסאקפרון ואני מקווה שהפעם הדימום יחלוף.
יש לציין שעשיתי PAPS לפני חצי שנה והיה תקין.
כמו כן עברתי קולפוסקופיה לפני חודשיים (בהקשר אחר - מעקב CIN1) שיצא תקין.
שאלותיי:
האם יכול להיות קשר ללידה, לחתך , לקרעים ולתפרים שהיו לי, שעד עכשיו מרגישה אי נוחות שם?
האם קשור לצוואר הרחם?
האם יכול להיות משהו כמו גידול חלילה?
האם אני יכולה להיות יותר רגועה כי עשיתי קולפוסקופיה והיא תקינה? יכולים לפספס משהו בקולפוסקופיה?
ממש מלחיץ אותי כל הדימומים האלו ואני לתומי חשבתי שזה
פשוט מחזור ראשון לאחר הלידה ולכן הוא ארוך........
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר14/05/2012לא ברור האם את עדין נוטלת סרזת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקתי סרזט
שיר14/05/2012לפני כחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינורשהשה13/05/2012
האם יש משמעות לעובדה שנטלתי פושטינור ולא הופיעו תופעות לוואי כלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר14/05/2012אין משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת גלולותחגית13/05/2012
הנני חודשיים וחצי לפני חתונה ואני בתולה,הגעתי לרופאת נשים על מנת שתתאים לי גלולות בפעם הראשונה ,שאתחיל לקחת לפני כדי שאני אראה שזה בסדר ואין לי תופעות לוואי חריגות שיצריכו החלפת גלולות. עברתי בדיקת אולטרסאונד כפי שהפנתה אותי ולאחר מכן הגעתי לרופא אחר על מנת שימשיך להתאים לי את הגלולות (אותה רופאה בחופשה תקופה לא קצרה). הוא נתן לי גלולות מסוג "מלירון" ואמר לי לקחת ביום הראשון של המחזור במשך 21 יום ולעשות הפסקה של שבוע. הבעיה היא - שאם אני לוקחת ביום הראשון של המחזור, כש21 הימים עוברים מגיע בדיוק 5 לחודש שזה יום החתונה שלי....ואם אני לא אקח את הגלולות המחזור שלי סדיר וקבעתי יום לחתונה במיוחד בתאריך שאני לא במחזור, אני בד"כ מקבלת בסביבות ה13-14 לחודש וזה מצויין לי מבחינת תאריך החתונה,אבל אני עדיין רוצה לקחת את הגלולות לפני ...וכן כדי למנוע הריון באותו יום הכלולות (אני בתולה ואקיים יחסים רק אחרי החתונה), האם אני יכולה להתחיל לקחת את הגלולות ביום שמסתיים המחזור? כי כאשר אני מחשבת ככה שאני לוקחת את הגלולות ב21 לחודש בערך כאשר מסתיים לי המחזור, אז 7 ימי ההפסקה נופלים בדיוק בתאריכים שאני מקבלת עכשיו, בלי נטילת גלולות, מה11 לחודש, לכן זה לא משנה לי את תאריך המחזור ולא יגרום לכך שהמחזור יפול לי ביום החתונה. השאלה שלי האם ניתן לעשות דבר כזה- האם זה בסדר לקחת גלולה בפעם הראשונה ביום סיום המחזור? שמעתי מחברה שלי שהתחילה ליטול גלולות מסוג יסמין שהיא נטלה אותם ככה בפעם הראשונה.
אשמח לייעוץ מה לעשות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בת 21,שכחתי לציין
חגית13/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות מלסירון, התבלבלתי
חגית13/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקיחת גלולות - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר14/05/2012קחי את הגלולות מיום ראשון של הווסת. קני 2 חפיסות. כאשר תסיימי את הראשונה תמשיכי לשניה ללא הפסקה. תפסיקי את הגלולות מתי שנוח לך. תעשי שבוע הפסקה ותתחילי חפיה שלישית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אם אני מבינה נכון...
חגית14/05/2012אני לוקחת את הגלולות מהיום הראשון של הוסת שזה אמור להיות היום או מחר,ולא עושה הפסקה, ממשיכה לחפיסה שניה ואז אני יכולה אפילו לקחת כמה גלולות מהחפיסה השניה ומפסיקה מתי שנוח לי וברגע שאני מפסיקה ,יום למחרת מתחיל השבוע הפסקה שבו אני אמורה לקבל? זו הכוונה? אני מבינה נכון?
אם כן מה אני עושה עם החפישה השניה הזו? זורקת אותה וקונה חדשה? כי אם אני ממשיכה אותה אחרי שבוע ההפסקה אין שם כבר 21 גלולות וזה מסבך, עדיף לקנות חפיסה חדשה ,לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
מילאטנר דוד15/05/2012הבנת הכל נכון
לאחר הפסקה תזדקקי לחפיסה חדשה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת גלולותנטלי13/05/2012
שלום רב,
אני בת 23 נטלת את גלולת פמינט כ8 חודשים. בחודש האחרון נטלתי את הגלולות באופן פחות סדיר מתמיד אך עדיין באותם טווחים של זמן בערך(לא פיספסתי שום גלולה לקחתי את כולם). בשבוע הפסקה קיימתי יחסי מין ויומים אחרי קיבלתי מחזור כרגיל כמו שזה צריך להיות מבחינת הימים שאני מקבלת.
השאלה שלי היא למרות שקיבלתי מחזור והכל בסדר כביכול, יש סיכוי להריון בגלל נטילה לא סדירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/05/2012אני מאמין שלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה ואגינלית חוזרתסובלת13/05/2012
שלום,
פעמים רבות לאחר שאני שוכבת עם בן זוגי מופיעה לי פטרייה ואגינלית. אנחנו מאוד נזהרים ושומרים על היגיינה. שוטפים ידיים, מצחצחים שיניים, הכל!
אני כבר לא יודעת מה לעשות. זה קורה לעיתים תכופות מדי. ובכל פעם מחדש רופא הנשים נותן לי אגיסטן ואגינלי ואני משלימה את הטיפול עד הסוף.
אני מפחדת שהתרופה כבר לא תשפיע עלי באיזשהו שלב. האם ניתן למנוע את הופעת הפטרייה? והאם כדאי להמשיך ולטפל בפטרייה הבאה באמצעות אגיסטן?
אודה לעזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה ואגינלית חוזרת - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר14/05/2012א מומלץ לוודא שמדובר בפטריה
ב אפשר לטול טיפולים מונעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחלה... כמו מה?
סובלת15/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ואנטיביוטיקהיעלי13/05/2012
אני מתחילה לקחת היום אנטיביוטיקה למשך 10 ימים (מוקסיויט פורטה) ,בנוסף ביום רביעי אני מתחילה לקחת חפיסה חדשה של גלולות[כרגע אני בשבוע הפסקה] . האם אני אהיה מוגנת ? ואם לא -האם לא אהיה מוגנת למשך כל החודש או רק בזמן לקיחת האנטיביוטיקה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משתמש בגלולות דיאנה,אם זה משנה
יעלי13/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות ואנטיביוטיקה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר14/05/2012את תהיי מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות פרוגסטרוןירדן13/05/2012
ד"ר שלום רב,
אנחנו מנסים להכנס להריון כבר חצי שנה , לאחר שבבדיקות גניקולוגיות התברר כי הרירית שלי דקה וכנראה אצטרך תמיכה של פרוגסטרון ,(יש לציין שכל חודש בחצי שנה האחרונה סבלתי מדימומים בין ווסתיים של 4-5 ימים כנראה בעקבות קריסתה של רירית הרחם)
השאלה שלי היא לגבי החודש הנוכחי : מחזור של 35 יום כנראה ביוץ מאוחר שביום ה30 למחזור עשיתי בדיקות שגרתיות ורמת הפרוגסטרון היתה 4.7 אני יודעת כי עושים את הבדיקה הזאת ביום ה21 אבל האם זה יכול להעיד על ביוץ או חוסר ביוץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמות פרוגסטרון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/05/2012רמת הפרוגסטרון מעידה על חוסר ביוץ או עיתוי מוקדם מידי של הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום עקב קיום יחסי מיןדורית13/05/2012
לפני כשבוע קיימתי יחסי מין לאחר שלא קיימתי שנתיים (לפני כן הייתי מקיימת יחסי מין מלאים כמעט כל יום, ללא כל כאב ושום בעיות).
הפעם הראשונה (לפני כשבוע) הייתה כואבת ברמות מטורפות, אולי אפילו כמו הפעם הראשונה כבתולה. וכנ"ל גם ה 5 פעמים שאחריה (סה"כ קיימתי 6 פעמים תוך 24 שעות).
כמו כן, כמה שעות לאחר תחילת היחסים הראשונים התחיל דימום.
דם אדום בהיר, לעיתים חום בהיר, מעט על התחתונית, ובניגוב שתן. לא מצריך פד.
ככה זה עד היום.
כך שנאלצתי להפסיק את קיום היחסים.
תור לרופאה רק בעוד שבועיים.
שאלותיי-
1. למה כל כך כאב לי? האיזור תוך שנתיים הצטמק עד כדי כך? ונניח שכן, זה לא היה אמור לכאוב בפעם הראשונה וזהו?? למה כאב גם 5 פעמים אחרי??
2. האם יש מצב שהדימום הוא עקב פצע או שמא יש סיבה אחרת? מעולם לא דיממתי בעת קיום יחסים.
3. האם לעת עתה להפסיק לנסות לקיים יחסים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספות חשובות
דורית13/05/20121. בכל הפעמים הייתי מגורה מאוד ורטובה מאוד.
2. הכאב היה בעיקר בתחילת הנרתיק. כלומר, כשחציו הראשון של איבר המין נכנס זה היה החלק הקשה והכואב במיוחד. כשחצי מהאיבר כבר היה בפנים, היה יותר קל להכניס את השאר.
3. הכאב היה בזמן החדירה בלבד ועבר לאחר מכן לגמרי. לא נמשך מעבר לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספות חשובות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/05/2012אל תקיימי יחסי מין עד שתבדקי על ידי רופאת נשים.יכול להיות דלקת, יכול להיות מחלת עור בפתח, יכול להיות יובש שנגרם עקב גלולות, הדימום נגרם כנראה עקב קרע בעור בפתח הנרתיק. מרחי בינתיים שמן שקדים יום יום וכדאי יהיה לשלול וסטיבוליטיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות בפעם הראשונהדרורה13/05/2012
התחלתי לקחת לפני כ12 יום את מינס (גלולות שממה שהבנתי עם מינום הורמני נמוך) המחזור שלי בדר"כ 6 ימים, אבל משום מה ממשיך לי הדימום (אומנם לא מסיבי ) כבר 11 יום, האם זה נורמלי? זאת פעם ראשונה בחיי שאני לוקחת גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות בפעם הראשונה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין13/05/2012לעיתים יתכנו שינוייים בסדירות המחזור במהלך החודשים הראשונים
במידה וללא שינוי יש לפנות לרופא הנשים המטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולה וקיימתי יחסי מיןהדר13/05/2012
הי, אתמול שכחתי לקחת גלולה שהייתי אמורה לקחת בשעה 6. אני לוקחת בקביעות וזאת הגלולה של בדיוק שבוע לפני ההפסקה. שכחתי לקחת אותה ובערב בערך ב 11 וחצי קיימתי יחסי מין עם חבר שלי והוא גמר בחוץ. רק לפני חצי שעה שמתי לב ששכחתי את הגלולה ולקחתי אותה עכשיו. האם אני צריכה לקנות פוסטינור? האם אם אני לא באמת בהיריון זה יזיק לי? חייבת עזרה דחוף אני ממש ממש לחוצה!!! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה וקיימתי יחסי מין - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין13/05/2012כמובן שכול חריגה בנטילת הגלולה לפי ההוראות מפחית את יעילות הטיפול
על פי רוב במידה ולא מדובר בגלולות של פרוגסטרון בלבד לאיחור של מספר שעות בנטילת הגלולות אין משמעות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון אחרי ביוץאוסנת13/05/2012
שלום רב,
לאחר היסטוריה של הפלות בתחילת ההריון הרופא המליץ לי על נטילת פרוגסטרון עם היוודעי על ההריון.
ברצוני לשאול מתי הכי מוקדם מתאריך הביוץ אפשר לזהות עליה של הבטא בבדיקת דם?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון אחרי ביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/05/2012בדיקת דם תהיה חיובית כ10 ימים אחרי הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולהרעות13/05/2012
אני לוקחת גלולות של פמינט הסגולות (21 יום לקיחה 7 ימים הפסקה)
שכחתי את הגלולה ה15 בקופסא. לאחר 13 שעות לקחתי אותה שוב כי המליצו לקחת כדי שלא אקבל מחזור וכמובן עד סוף החפיסה להשתמש בקונדום.
השאלה היא מתי לקחת את החפיסה הבאה? כי חלק מהמאמרים כותבים ישר אחרי החפיסה הנ"ל בלי ה7 ימי הפסקה וחלק אומרים לקחת את ההפסקה כרגיל..
והאם בחפסיה הבאה כבר אהיה מוגנת ואוכל לקיים יחסי מין ולהיות מוגנת בפני היריון..?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/05/2012חברי שתי חפיסות והשתמשי בקונדומים סך הכל שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
ענת14/05/2012אני קצת התבלבלתי עם התאריכים אבל תשמעי לשכוח גלולה גורם לירידה בהשפעה של הגלולות ובגלל זה חשוב לקחת אותן, באותה שעה אפילו כדאי... אגב לפמינט ממה שאני יודעת יש את מזכירונט שאת נרשמת בחינם ומקבלת SMS תזכורת כל יום נראה לי שכדאי לך להרשם לזה ,חפשי את זה בגוגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)