מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מועד בדיקת דם לגילוי הריוןאור01/03/2012
שלום רב,
ביצעתי בדיקת דם לגילוי הריון 10 ימים אחרי מועד הביוץ (הביוץ אובחן בוודאות). הבדיקה שלילית. ביצעתי את הבדיקה כה מוקדם היות ואני נוטלת כדור (מודאל) שאני יודעת שאני אמורה להפסיק ליטול אותו מיד עם הכניסה להריון. ובכן, האם בדיקת דם 10 ימים אחרי הביוץ הוודאי היא אמינה ומוחלטת? האם יש טעם לבצע בדיקה נוספת בימים הקרובים?
אציין שלא קיבלתי מחזור כחודשיים - כתופעת לוואי של כדור המודאל. למרות זאת, אובחן בהחלט ביוץ החודש.
תודה רבה על העזרה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועד בדיקת דם לגילוי הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/03/2012עשי עוד יומיים שוב בדיקה יכולה להיות השרשה מאוחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות שהתחילו בגלל נוברינגד``ר מיכאל פרידמן01/03/2012
שלום,
קוראים לי אסתי ואני בת 27 התחלתי להשתמש בנוברינג לפני כשבוע
ומאז התחילו תופעות שונות - דיכאון, עייפות, חוסר תיאבון ויובש בגרון עם ליחה.
אני דיי לחוצה לא יודעת אם להוציא אותה או לא אשמח אם תעזרו לי!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוברינג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/03/2012תופעות לוואי בדרך כלל מסתדרות תוך חודש חודשיים מלקיחחת הטיפול ההורמונלי - לוקח זמן עד שהגוף מסתגל... אך אם התופעות הן בלתי נסבלות מבחינתך - הוציאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניסיון להרותגלית01/03/2012
שלום,
גיל 36+2 לידות והריונות תקינים, לאחר מכן 2 הפלות 1.עובר שלא התפתח 2. הידבקות ראשונה CMV . הפסקתי לקחת גלולות לפני חודשיים,
מדי פעם יש לי מעט דימומים בעת ניגוב האם יכול להיות מצב זה או שאני צריכה להיבדק אצל רופא עקב דימומים,
תודה רבה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסיון להרות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/03/2012פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציטוסקופיהמלכה ויטמן29/02/2012
לפני עשרים שנה עברתי ניתוח לשיקום שלפוחית השתן
אני צריכה לעשות ציטוסקופיה ביום שישי הקרוב
האם האורולוג יכול לפגוע בניתוח שעברתי תוך כדי בדיקה
האם עלי ללכת לאורוגניקולוג כדי להיות שקטה שלא יגעו בניתו המוצלח שהיה לי תוך כדי בדיקה.
אודה מאוד על תשובה מהירה
מלכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציטוסקופיה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/03/2012לא ברור איזה ניתוח עברת. פשוט ידעי את האורולוג שאת אחרי ניתוח בשלפוחית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות או מדבקת אוורהאיילת29/02/2012
האם אפשר להשתמש לסרוגין חודש אחד בגלולות וחודש אחד במדבקה. כי הגלולות גורמות לי ליובש והמדבקה לחוסר נוחות לגירוד.
אם הדבקתי את המדבקה עם סלוטייפ רפואי מלמעלנ זה פוגע במניעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות או מדבקת אוורה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/03/2012אי אפשר להחליף כל חודש - מצאי טיפול הורמונלי שיהיה ללא תופעות לואי. לא ברור אם המניעה יעילה אם הדבקת בסלוטייפ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעצותגל29/02/2012
שלום רב
אני שאלתי פעם שעברה לגבי הצבע של הדם שירד בלילה הראשון ולא לגבי הכמות או אם יש דימום או לא ?
באותו לילה ירד הרבה דם אדום ,ובנוסף היו כתמים קטנים בגודל ראש הגפרור האדום ,בצבע כהה כזה קרוב לשחור אפילו, האם זה תקין ? שאלתי חברים ואנשים רגילים ואמרו שאולי זה תפרים שהיו בפנים . האם זה נכון? ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/03/2012לא יודעת מה היתה שאלה הקודמת ולכן לא יכולה להתיחס לנוכחית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידהטטט29/02/2012
הבחננה אצלי קנדידה
קיבלתי כדור לבליעה עבר כמה שבועות ,עדיין יש הפרשות צהובו לבנות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/03/2012פני לבדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטריהליאור29/02/2012
שלום ד"ר
סביר להניח שעקב דימום לא מוסבר במשך חצי שנה, (מטופלת כעת עם גלולות)
נהייה לי פיטריה בנרתיק, הרופא נתן לי משחה ונר,
באותם ימים של הטיפול זה אכן השתפר, אך כנראה שזה חזר או לא באמת טופל, (נהיו לי הפרשות לבנות, גירוד- לפעמים, וריח לא רע, אבל ריח יותר חזק ממה שהיה לי בנורמה)
הרופא נתן לי כדור של FLUCONAZOLE 150
כמה שאלות:
1. איך אני יודעת שהפיטריה עברה? אני שואלת כי יש לי תמיד הפרשות, איך אני יודעת מהי הפרשה תקינה?
2. במידה והכדור לא יעזור , מה הצעד הבא?
3. אני משתמשת בפדים בגלל ההפרשות- האם זה עושה לי את הפיטריה? ואם כן מה הפיתרון למי שלא יכולה להשים פדים ויש לה הפרשות?
אני לא משתמשת בסבונים מיוחדים, ושוטפת את האיזור, משתדלת רק במים אבל לפעמים גם בסבון נוזלי לגוף רגיל.
תודה רבה
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטריה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/03/2012אם ההפרשות לא עוברות למרות הטיפולים עשי תרבית נרתיקית. אולי אלו הפרשות רגילות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופאה
ליאור01/03/2012תודה על המענה קודם כל
ושנית, עשיתי בדיקת תרבית- ויצאה תקינה,
אלו רק הפרשות לבנות עם גרד לפעמים- הרופא בדק אותי ואמר לי שהוא רואה
את ההפרשה שאני מדברת עליה, ונתן לי את הכדור לבליעה,
העניין הוא- מזה הפרשה נורמלית? ואיך אני אמורה לדעת שהיא נורמלית?
כי הגרד היה למשך כמה ימים והפסיק ועדיין כאשר הוא בדק אותי או אומר לי שיש לי פטריה.
מה אני אומרה לעשות כדי לעלים את זה
ובנוסף לגרום לזה לעלים לתמיד?
תודה רבה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובה -קצת דחוף
ליאור02/03/2012אני כמה ימים אחרי הכדור, ומאוד מגרד לי איזור הנרתיק,
נשאר לי מפעם קודמת את המשחה- "טבעדרם"
אז מרחתי את המשחה על האיזור
מה לעשות?
רק לפני 4 ימים הייתי אצל הרופא נשיים, אני לא יכולה ללכת כל שבוע לרופא נשיים
מה אני יכולה לעשות כדי לטפל בפטריה??
תודה מראש
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובה -קצת דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/03/2012חיזרי שוב לרופא - טיפול מונע לפטריה למספר חודשים יכול לעזור, שינוי תזונה יכול לעזור פני לדיאטנית. המשיכי עןם הטבעקוטן חיצונית עד שהגרד עובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינו תזונה?????
ליאור05/03/2012שלום
יש מאכלים שעושים פטריות??? אשמח לדעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינו תזונה????? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/03/2012המאמינים בתאורית התזונה חושבים שמאכלים המכילים סוכר ופחמימות פשוטות, קמח לבן שמרים מעוררי פטריות כי מגבירים את הפרשת הסוכרים בנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבדיקת קולפוסקופיה הרופא אבחן אצלי טריכומונסד``ר מיכאל פרידמן29/02/2012
שלום, אתמול בבדיקת קולפוסקופיה הרופא אבחן אצלי טריכומונס.
קיבלתי טיפול של פלאג'ל ל 10 ימים פעמים ביום וכדורים של פרוטוציד (4 כדורים ליום אחד) לי ולבן זוגי.
יש לי 2 שאלות
1.האם ניתן לקיים יחסי מין עם קונדום בתקופת הטיפול או להמנע מגמרי ?
2.תוך כמה זמן הטיפול משפיע על בן זוג ומוציא את הטפיל ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריכומונס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/03/2012בתקופת הטיפול המנעי מקיום יחסי מין.הטיפול יעיל בדרך כלל אחרי 4 הכדורים של פרוטוציד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון
רחלי17/08/2012האם בולעים את ארבעת הכדורים בבת אחת? או שניים בבוקר ושניים בערב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/08/2012פרוטוציד זה 4 בבת אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות פמינטנירית29/02/2012
שלום לפני כמה ימים התחלתי להשתמש בגלולות פמינט בפעם הראשונה נכתב בעלון לצרכן לא להשתמש בהן במידה ואני משתמשת בעדשות מגע ואני משתמשת בעדשות מגע עד כמה זה נורא ומה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באמת?!?! טוב לדעת... לא אבקש את הגל
ליאור29/02/2012לולה הזו..
הגבלה מוזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגביי הגלולות
ליאור01/03/2012גם אני מרכיבה עדשות מגע והשתמשתי בפמינט בעבר ולא הייתה בעייה. אם את כבר משתמשת ולא קרה כלום כנראה שהכל בסדר.
אני יכולה לספר מניסיון שלי שדווקא סוג אחר של גלולות גרם לי לאי סבילות לעדשות וזה גרה ממש תוך זמן קצר לאחר התחלת השימוש - ברגע שהייתי שמה את העדשות, תוך מספר דקות מועט ביותר, העיניים שלי היו אדומות כמו דם.. חשבתי שזו דלקת עד שהחליפו לי את הגלולות בלי קשר והבנתי שזה היה קשור......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות פמינט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/03/2012אין בעיה - כל הגלולות יכולות לגרום ליובש עם עדשות מגע אבל אם אין לך תופעות לואי כאלה את בהחלט יכולה להמשיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשההיי29/02/2012
לפני חמישה שבועות היה המחזור האחרון שלי. כניראה לא חישבתי נכון וקיימתי יחסי מין ביום השני של הפוריות. בגלל כל מיני סיבות לקחתי פוסטינור רק ארבעה ימים אחרי המגע. (באתר הכללית הייתה כתבה שמחקרים מצאו כי הגלולה אפקטיבית עד חמישה ימים ולא רק 72 כמו שכתוב)
המחזור מאחר עד מאוד. בגלל שניכנסתי להריון לפני ארבע שנים - אני מזהה יפה את הסיפטומים (חזה כואב בטירוף, הפרשה רירית ואיחור של שבוע) .
* האם האיחור הוא בגלל הפוסטינור?
*אם במידה ויתכן הריון האם יהיה זה הריון מחוץ לרחם בגלל הפוסטינור ואם כך, איך אבצע הפלה?
*אם במידה ואני בהריון ורוצה את גלולת המיפיגי'ן והציטוטק, כמה זמן תהיה הפרוצדורה עד קבלתם כי הגלולה יכולה להנתן רק בשבוע השביעי ואני כבר בחמישי...ולא רוצה גרידה. אז כמה תהליך הוועדה והבדיקות לוקחים עד מועד הטיפול ההפלתי?
אני מודה לכם מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף בבקשה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/03/2012קודם כל עשיתי בדיקה להריון. אם הבדיקה שלילית האיחור במחזור יכול להיות בגלל הפוסטינור. אם חיובית עשי ברור בין המקומות שבהן יש ועדה להפסקת הריון ותראי היכן יכולים לקבל אותך הכי מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרתי , לצערי ....
היי02/03/2012כמובן וצדקתי ואני בהריון. ספירת הבטא שלי היא 9993 ואי לדעת כאמור את השבוע עד לביצוע אולטראסאונד ווגנאלי. השאלה כעת היא אם במידה ואספיק את הטיפול התרופתי(מפיגין וציטוטק) האם הוא עדיף על שאיבה (20 דקות וגמרנו?) מישום מה גם שאיבה בבית החולים הפרטי זולה יותר....
על מה תמליצי מבחינת השלכות לעתיד, סיכויי הצלחה , אי נעימות אחרי (אני יודעת שבטיפול תרופתי ניתן לדמם באופן חזק כשבועיים שלושה ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרתי , לצערי .... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/03/2012הכדורים נחשבים פחות טראומטיים לרחם ועם פחות סיבוכים עתידיים, כל הסיפור של הכדורים זה יומיים עד שלשה, סך הכל תהליךקל ולא חודרני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומיםליטל29/02/2012
היי אני בת 26 עם גלולות ומחזור תקין כבר כ-7 שנים בערך.. עשיתי הפסקות מידי פעם של חודש וחזרתי לקחת. אני אמורה לקבל עוד שבוע בערך והייתי עכשיו שבוע עם שפעת חולה מאוד ועם חום ושכחתי פעם 1 גלולה וישר התחילו לי דימומים כאילו של מחזור עם הכל... אמרתי לעצמי שאמשיך לקחת כדי שהגוף יפסיק אבל הוא ממשיך בשלו ואני כבר יומיים בערך לוקחת גלולות וכאילו במחזור.
אפשר לעשות עם זה משהו?
להמשיך לקחת את הגלולות???
תודה,
ליטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/03/2012עשי עכשיו את השבוע הפסקה והתחילי אחרי 7 ימים חפיסה חדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב והתקשות באיזור פי הטבעתחן29/02/2012
שלום אני בת 23, ביומיים האחרונים אני חשה כאב די ממוקד באיזור קרוב לפי הטבעת כאילו שתחילת עצם הירך מקרינה כאב.( מידי פעם אני מרגישה הקרנת כאב בעיקר בצד שמאל לכיוון הגב וכן לכיון הרגל.)
הכאב מתעורר בעיקר בזמן ישיבה או שכיבה, (אני יושבת שעות רבות במיוחד ליד המחשב- כחלק מעבודה על פרוייקט גמר.) אני עושה אמבטיות חמות- אך זה לא כ"כ עוזר.
בדקתי מול מראה את האיזור ואכן משני צידי פי הטבעת -לא ממש צמוד אלא קצת יותר למעלה האיזור קשה יותר ואני חושבת שמעט נפוח, אך אין שום אדמומיות או משו כזה.
יש לי יציאות 2-3 פעמיים ביום.
איך ניתן לטפל, כמו מה זה נשמע?
אם אתם לא הכתובת,
אשמח אם תפנו אותי לכתובת הנכונה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב והתקשות באיזור פי הטבעת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/03/2012פני לחירורג פרוקטולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורסודילטלשה29/02/2012
אני בשבוע שמיני להריון. רופאת השיניים המליצה לי להשתמש במי פה קורסודיל.
האם מותר בהריון? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורסודיל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/03/2012מותר לשימוש לתקופה קצרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה- דימוםהדר29/02/2012
בת 29
9 חודשים לאחר קיסרי 2 - ניתוח תקין.
ילדתי ב-11/5/11 סביב ספטמבר 11 קיבלתי וסת ראשונה.
לא מניקה.
מאז הוסת הראשונה - מחזור לא סדיר , דימומים ביון וסתיים , כמעט כל חודש.
הלכתי להיבדק אולטרסאונד עם פלואו...
בדיקה פנימית - הכל היה תקין.
בחודש אוקטובר האחרון גם ביצעתי בדיקות דם נרחבות- הכל תקין .
הרופא אמר שכנראה זה בעיה הורמונלית ונתקן זו עם הגלולות .
התחלתי שלשום חפיסה 2, במהלך נטילת החפיסה הראשונה היה דימומים לאורכה
שהרופא אמר לי מראש שייתכן שבחפיסה הראשונה - יהיו דימומים
ולאחר מכן זה אמור להיפסק.
אתמול -(יום שני לחפיסה חדשה) לאחר קיום יחסי מין , היה מעט דימום/ הפרשה חום
אני מוטרדת - מה עוד עליי לעשות ??
נאם יתכן ש-9 חודשים אחרי לידה עדיין יש בעיות ?
אשמח לעצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה- דימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/03/2012המשיכי את הגלולות כסדרן יכול לקחת עוד חודש של דימומים לא סדירים עד שהגוף מתרגל לגלולות. אם הדימום מופיע רק אחקרי יחסי מין חזרי לרופא ועשי בדיקת פאפ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)