מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצע ואדמומיות באיזור המפשעהשיר15/02/2012
שלום
אני 4 חודשים אחרי לידה.
בחודש האחרון כל הזמן יש לי בצדדים של הנרתיק (מפשעה למטה) אדמומיות ופצע אדמומי (מזכיר פצע של זיעה), אני מקפידה לנקות את האיזור ולרחוץ במים וסבון. ומורחת כל פעם שזה קורה טבעקוטן - אבל אחרי כמה ימים זה חוזר. זה קשור ללידה? מה אפשר לעשות?
זה קשור לרופא עור או נשים?
שאלה נוספת: האם אני יכולה לבצע כפיפות בטן(4 חודשים אחרי לידה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע ואדמומיות באיזור המפשעה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/02/2012פני לרופא עור לגגבי הפצע
את בהחלט יכולה לעשות פעילות ספורטיבית מכל סוג שהיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםיערה15/02/2012
אני בקרוב הולכת לעשות צילום רחם, נאמר לי שאסור לקיים יחסי מין עד הצילום, האם מותר לאונן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/02/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוברינגעדי15/02/2012
שלום,
אני מתכננת להתחיל להשתמש בנובה רינג ועד עכשיו לקחתי גלולות.
רופאת הנשים אמרה לי לשים את הטבעת ביום שאני אמורה להתחיל את הגלולה הראשונה. באופן קבוע אני מקבלת מחזור באותו יום בו אני אמורה לקחת את הגלולה הראשונה. האם זה אפשרי להיות עם הטבעת בזמן מחזור? או שעדיף לחכות עד שהמחזור יעבור ורק לאחר מכן להתחיל להשתמש בטבעת? זה לא אומר שאז אמצעי המניעה יהיה פחות יעיל בגלל שדילגתי על כמה ימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוברינג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/02/2012החדירי את הטבעת בזמון שאת מתחילה גלולות. אין שום מניעה לשים את הטבעת בזמן מחזור אפשר לשים אותה וגם טמפונים ביחד..... אם את מחכה לאחר סוף המחזור היעילות שלה תרד ותצטרכי להוסיף קונדומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לא בזמן מחזורלי15/02/2012
שלום כשבוע לאחר סיום המחזור התחילו לי דימומים מעטים. זה הפעם הראשונה שזה קורה לי ואני על גלולות מינס כבר לפחות 5 שנים.
שבוע שעבר כנראה שלקחתי בטעות 2 גלולות באותו יום
רציתי לדעת אם זו יכולה להיות הסיבה ואם לא מה זה יכול להיות
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לא בזמן מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/02/2012יכול לקרות דימומים לא סדירים עם המינס
פני לבדיקת רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מירנהתמר15/02/2012
מה הסיכוי שתפלט המירנה מהגוף?
ומה הסיבות שיכולות להביא שזה יקרה?
דאגנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/02/2012כמו כל התקן הסבירות נמוכה אך קיימת בעיקר בשנה הראשונה להחדרה
אם יש חשש פנ לבדיקת רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות מינס והפרשות בין וסתיותשירה15/02/2012
שלום, התחלתי ליטול גלולות מינס לפני 14 יום (אחרי 4 שנים שלא נטלתי גלולות) בהמלצת רופא הנשים, עקב שחלות פוליציסטיות ווסת לא סדירה בעקבות זה. מאז שנגמר הדימום ישנן הפרשות חומות ואף לפעמים אדמדמות. הבנתי שזה נורמלי בגלל המינון הנמוך של האסטרוגן, וגם הגודש בשדיים. האם כך יהיה תמיד? או שהגוף מסתגל בסופו של דבר וההפרשות יפסיקו? זה מאוד מגביל בקיום יחסי מין.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מינס והפרשות בין וסתיות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/02/2012תוך חודש חודשיים הגוף אמור להסתגל לגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץלורין15/02/2012
אני בת 33 , בדרך כלל המחזור שלי סדיר כל 30 , וכל חודש מקדים לי ביומיים
אבל החודש הזה משום מה מאחר לי
ויש לי את כל הסימנים של הלפני אבל לא מקבלת
יש לי לחץ בחלק התחתון וכאבי גב
והפרשות כל שניה חושבת הנה קיבלתי
אם אני הולכת לרופא נשים שיעשה לי אולטרסאוד יכול לראות אם יש הריון או שעדיין מוקדם
בבקשה תשובה אני בלחץץץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים
לורין16/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/02/2012שלום רב,
אין ספק שאת חייבל להבדק. אחור במחזור לא מהווה בד"כ כל בעיה בריאות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותשירה15/02/2012
שלום אוננתי בעבר באופן רציף עםם זרם מים
כיום אני בת 22
וכיום האיבר מין שלי נפוח ואדמומי
עד היום יש לפעמים פעמים שזה מאוננת
מה עושים במצב כזה שהאיבר מין נפוח ואדום?
יש מקום לדאגה?
תודה מראש
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/02/2012אין מקום לדאגה. אבל כדי להבדק אצל רופא נשים על מנת לשלול כל סיבה אחרת לנפיחות באבר המין שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשלינוי13/02/2012
יש לי שאלה נורא חשובה: הייתי עים מישהו וקיימנו יחסים עים קונדום אני יודעת שצריך להשאיר קצת מקום לזרע. אני לא יודעת אים הוא שם את הקונדום בצורה נכונה כי לא הסתכלתי שאלתי היא האים אפשר לדעת באיזשהיא דרך אים הוא שם אותו טוב? הוא גמר גם בחוץ ולא היה קרע או משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף בבקש - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/02/2012זה בסדר. את לא צריכה לדאוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזוראתי13/02/2012
בתאריך 3 בינואר קיימתי יחסי מין. בתאריך 11 בינואר קיבלתי מחזור.בדרך כלל כל 25 או 26 ימים מרגע קבלת המחזור הקודם, אני מקבלת שוב.מה שאומר שבערך בשישי לפברואר אני אמורה לקבל שוב. כלומר אני באיחור של שבוע. היחסים היום עם קונדום, אך יכול להיות שהוא נפגם. האם יתכן שאני בהריון ? לתשובתכם בהקדם אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר13/02/2012רוב הסיכוים שהווסת איחר אך קונדומים נפגמים לעיטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם דלקת?רוית13/02/2012
שלום,
אני בת 33, השבוע נאלצתי לקחת לראשונה גלולת פוסטינור. לאחר יומיים, קיימתי יחסי מין מוגנים, אולם כעבור יום חשתי צריבה נוראית ותכיפות במתן שתן. בבדיקות מעבדה נמצאו לויקוציטים ברמה גבוהה של 500 , אולם התרבית יצאה שלילית. לא נטלתי אנטיביוטיקה בינתיים, והכאב פחת משמעותית.
שאלתי היא, האם תתכן הסתמנות קלינית כזו שנובעת בכלל משינויים נרתיקיים? האם זו דלקת באזור הנרתיק והאם יש קשר לפוסטינור?
תודה,
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם דלקת? - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר13/02/2012אין קשר לפוסטינור
יתכן וזו דלקת נרתיקית או זהום בשתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת נרתיקית או זיהום בשתן
רוית13/02/2012איך עושים הבחנה מבדלת? האם תרבית שלילית לא מספיקה לכך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת נרתיקית או זיהום בשתן - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר13/02/2012לא תמיד
לעיטים בזהום בשתן לא מצליחים לגדל את החידק למרות שהוא קיים
מאידך גם זהום בנרתיק יכול לגרום ללויקוציטים בשתן אם השתן לא נאסף כמו שצריך
הכל תלוי במה בדיוק את מרגישה
צריבה בפתח השופכה או צריבה בפתח הנרתיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים באיבר המין.מיטל13/02/2012
שלום.
יש לי פצעים באיבר המין, מוגלות כאלו ונקודות אדומות.
אני מורידה שיער בדרך כלל בשעווה, ואני יודעת שזה לא אמור לקרות בשעווה.
אז רציתי לדעת איך אפשר לטפל בזה.. ואיך אפשר להימנע מזה. הבנתי שזה מזיהום בדרך כלל.. אבל אני בתולה. יש גורמים אחרים שהם מזהמים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים באיבר המין. - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר13/02/2012מטפלים במשחה אנטיביוטית לרוב. חשוב להקפיד על עור נקי בזמן השרת שער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהב13/02/2012
האם אישה בתולה יכולה לעבור בדיקה גניקולוגית?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר13/02/2012תלוי בנסיבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה, רופאים אנא עיזרו...מייטי13/02/2012
שלום ותודה מראש.
אני בת 29, לוקחת גלולות דיאנה 35 מזה מספר שנים.
בחפיסה הנוכחית עשיתי קצת בלגן:
שכחתי לקחת את גלולה מספר 3, וגם את גלולה מספר 7.
קיימתי יחסי מין פעם אחת, ביום של גלולה מספר 5.
חשוב לציין שלאחר ששכחתי את 2 הגלולות ההן, לא השלמתי אותן ולא לקחתי 2 גלולות ביום המחרת...
אני כיום נמצאת בגלולה מספר 16 בחפיסה.
האם יש לי סיבה לדאגה? האם יש סיכוי שבייצתי כ"כ מוקדם בשבוע הראשון לחפיסה?
אנא עיזרו לי וענו בהקדם...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצה, רופאים אנא עיזרו... - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר13/02/2012הסיכוי לביוץ נמוך. הביוץ לא צפוי כל כך מוקדם, אך הגנה שלך בשאר החודש נפגמה, השתמשי באמצעי הגנה נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו השלב הפוליקולרי במחזורמיטל13/02/2012
שלום
אני צריכה לעשות בדיקות דם עם פרופיל הורמונלי אנדוקריני ובניהם גם הורמון LH . זו פעם שניה שאני עושה את הבדיקות האלו ואני יודעת שצריך לבצע אותם בשלב הפוליקולרי של המחזור החודשי, רק שאיני זוכרת באיזה יום של המחזור זה. אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על זה (נדמה לי בין שני לרביעי אבל אני לא בטוחה במאה אחוז)
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהו השלב הפוליקולרי במחזור - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר13/02/2012את זוכרת היטב. יום 3-4.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)