מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע לגלולותבת 2005/03/2012
היי
טוב אז קצת רקע לסיפור,
יש לי בעיה במחזור, הוא לא סדיר וזה משהו תורשתי, התחלתי לקיים יחסים לא מזמן ורציתי להתחיל עם הגלולות אבל לא יכולתי להתחיל כי במשך 5 חודשים המחזור לא הופיע.
פניתי לרופאת נשים, היא נתנה לי כדורים בשם "פרימולוט נור" ואמרה לי לקחת אותם כדי לקבל מחזור, ואז כשאני מקבלת, להתחיל עם הגלולות רק ביום החמישי של המחזור.
לקחתי את הכדורים ואכן 3 ימים לאחר שסיימתי ליטול אותם הופיע המחזור.
הוא לא היה מחזור רגיל, יחסית חלש.. את המחזור קיבלתי בערב ואז יום למחורת (זאת אומרת ביום השני של המחזור) התחלתי עם הגלולות וזאת למרות שהרופאה ביקשה להתחיל ביום החמישי (פחדתי שעד היום החמישי כבר לא יהיה דימום כי המחזור היה באמת חלש). שאלתי היא כזאת...
הבנתי שהחודש אני לא מוגנת וחייבת להשתמש גם בקונדום בגלל שהתחלתי את הגלולות ביום השני ולא ביום הראשון למחזור.
אבל ממתי אוכל להתחיל לקיים יחסים ללא קונדום?
האם לאחר שבוע ההפסקה ומהיום הראשון שאטול שוב את הגלולות (חפיסה שניה) אבל אני כבר מוגנת מהריון?
תודה רבה, מצפה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לגלולות - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר05/03/2012הבנת נכון מתחילת חפיסה שניה תהיי מוגנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולה שנשכחהסיגלית05/03/2012
אני נוטלת גלולות מינס, והיום אני אמורה לקחת את הגלולה ה-22 מתוך ה-28. אתמול גיליתי כי שכחתי ליטול אחת מהגלולות 17-20. אני לא יודעת איזו בדיוק, אני יודעת שזה בטוח היה בטווח הימים הללו. נטלתי את הגלולה שהתפספסה יחד עם הגלולה ה-21. בערב של הגלולה ה-20 קיימתי יחסי מין ללא אמצעי מניעה נוספים. האם יש חשש ליחסי מין לא מוגנים?
(במידה וזה מוסיף מידע, אני נוטלת גלולות באופן סדיר, ללא פיספוסים, כבר כמה שנים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה שנשכחה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר05/03/2012אם פספסת גלולה אחת בלבד את מוגנת היטב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיומהמיה05/03/2012
שלום
האם אחרי הוצאת מיומה בגודל 66x65 יש סיכוי שהבטן שלי לא תהיה נפוחה?
כרגע הרחם שלי מוגדל והמיומה כמעט בגודל של הרחם ואני נראית בחודש שלישי, רביעי.
מידות הרחם: 99x 83 x 87
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיומה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר05/03/2012לאחר הניתוח הרחם יקטן משמעותית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגל05/03/2012
שלום רב
רציתי לברר לגבי הצבע של הדם שיורד בלילה הראשון ?
באותו לילה ירד הרבה הרבה דם ,היה בצבע אדום ובנוסף היו כתמים קטנים בגודל ראש הגפרור האדום ,בצבע כהה כזה קרוב לשחור אפילו, האם זה תקין ? שאלתי חברים ואנשים רגילים ואמרו שאולי זה תפרים שהיו בפנים . האם זה נכון? ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר05/03/2012איזה תפרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדר. דוד
גל06/03/2012כאילו שהיה תיקון או תפרים לקרום הבתולים מקודם . יענו שהיו יחסי מין לפניי ? ואיך בחור ידע לפי הדם שיורד בלילה הראשון אם לא היו לבחורה יחסים לפני כן????ואם היא עשתה תיקון לקרום הבתולין או לא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרדסוזי05/03/2012
כבר חצי שנה יש לי גרד עז בשפתיים החיצוניות של הפות במיוחד בלילה וגם במיקלחת אני מיתביישת ללכת לגיניקולוג אין לי והכי מוזר שהכל ניראה רגיל בלי נמשים או יבלות או עקיצות אז מה יכול להיות הבעיה השתמשתי כבר בטבע דרם אגיסטן טבקוטן כלום אני בת בשנות ה40 לחיי וזה מציק אודה לתשובה בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר05/03/2012אין ברירה צריך להבדק. יתכן ותסמינים לא קשורים לפטרת ולכן אגיסטן לא עוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותו ויחסי מין- שאלה!!!מיי05/03/2012
אני נוטלת גלולות אמילי של טבע ואני נמצאת בחפיסה השנייה .
בגלולה מספר 10 של החפיסה השנייה קיימתי יחסי מין עם בן זוגי. אך אני עדיין מפחדת.
את החפיסה הראשונה נטלתי ביום הראשון למחזור(18.2- וסת אחרונה), לא פיספסתי אף גלולה והכי מאוחר שנטלתי היה חצי שעה איחור מהמועד שקבעתי לעצמי כמו כן את הגלולה האחרונה מהחפיסה הראשונה סיימתי ביום רביעי וקיבלתי מחזור ביום שבת שנמשך עד יום שלישי ואת החפיסה השנייה התחלתי ביום חמישי בדיוק ביום השמיני אחרי ההפסקה האם אני מוגנת האם יש לי סיבה לפחד?
יש לציין כי קיימתי יחסי מין עם קונדום בנוסף.
ועוד שאלה. הגלולות ניתנו לי כטיפול לציסטה ונוזל בדוגלאס שאיבחנו כחוסר איזון בהורמונים והטיפול היעיל זה גלולות לפני שקיבלתי מחזור ביצעתי בדיקה אצל רופא נשים ונאמר כי הציסטה עברה והנוזל הופחת.
אחרי שקיימתי יחסי מין היו לי כאבים בבטן בצד ימין והיום יומיים אחרי שקיימתי יחסי מין התחילו לי דקירות חזקות למשך כרבע שעה בצד שמאל האם זה נורמלי? או שיש לי סיבה לדאוג מהיריון? או כי האזור עדיין רגיש? זאת לא הפעם הראשונה שאני מקיימת יחסי מין אך לא קיימתי כבר שנה!. בת 20 בריאה ולא מעשנת.
תודה רבה.
אולי הכאבים מצביעים על מצב של ביוץ אך גלולות לא אמורות למנוע ביוץ? או שזה לא קשור ועדיין יכול להיות כאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון.
מיריתתתת05/03/2012הוסת האחרונה ב 18.2 הייתה אחרי החפיסה הראשונה.
נטילת הגלולות בפעם הראשונה הייתה חודש לפני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולותו ויחסי מין- שאלה!!! - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר05/03/2012הכאב לא קשור לביוץ אך יתכן שהציסטה פקעה ביחסי מין. לשאלתך הראשונה - את מוגנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית מחזורויקי04/03/2012
היי, אני ויקי ואני בת 16.
יש לי בעיה ממש מוזרה עם המחזור.
קיבלתי לראשונה מחזור בגיל 13, הוא נמשך כשלושה ימים והכל היה תקין, לאחר מכן גם בחודש שבא אחריו.
מאותה הפעם פשוט הפסקתי לקבל מחזור. הלכתי לגניקולוגית והיא נתנה לי גלולות נגד הריון, ''יסמין'', היא אמרה שהן מסדרות את המחזור.
נטלתי אותן חודש אחר חודש והייתי מקבלת מחזור והכל היה תקין. לפעמים היו חודשים שהייתי עושה הפסקות עם הכדורים על מנת לראות אם המחזור הסתדר (הגניקולוגית אמרה לי לעשות כך)
הייתה פעם אחת שהפסקתי ובאותו חודש קיבלתי מחזור ללא הגלולות, מאז התחלתי לשמוח והפסקתי ליטול אותן סופית. אחרי החודש הזה לא קיבלתי יותר מחזור וככה במשך שלוש חודשים שאני לא נוטלת אותן ולא מקבלת מחזור.
אני מאוד מודאגת מהעניין, ואשמח לדעת למה זה קורה ומה עליי לעשות.
ויקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין מחכה, זה ממש דחוף בבקשה
ויקי05/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית מחזור - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר05/03/2012ככל הנראה את סובלת מאי סדירות המחזור. זוהי בעיה שכיחה. בשנים הקרובות תצטרכי ליטול גלולות על מנת לוסת באופן סדיר בהמשך אולי זה יסתדר ואולי לא. זה לא נורא. בכל אופן כעת מומלץ לך לבצע אולטראסאונד אגן ובדיקת דם לפרופיל הורמונלי מלא ואחכ להתחיל שוב גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית מחזור - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר05/03/2012בדיקת אולטראסאונד פרופיל הורמונלי ולהתחיל לטול גלולות שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית מחזור
ויקי06/03/2012יש לציין שכבר עברתי אולטרסאונד והרופא אמר שיש לי משהו עם השחלה, הוא אמר לי להמשיך עם הגלולות.
רציתי רק לדעת אם יש לי סיבה לדאוג שאולי אני עקרה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דםסער04/03/2012
תמיד כשאני עם גבר והוא מכניס לי אצבעות לישבן זה מלווה בכאבים..
ואחר כך כשאני מטילה את צרכיי ומנגבת עם נייר ,אני רואה עליו קצת דם..
מה זה אומר והאם זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר05/03/2012זה אומר שרירית הרקטום נפצעת ומדממת. השאלה האם את נהנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייהסער04/03/2012
היי,
האם פטרייה בקטריאלית בנרתיק שלי יכולה להשפיע על חבר שלי אם הוא יורד לי?
ז"א שהוא יידבק בחיידק או משהו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר05/03/2012או פטריה או בקטריאלית - זה דברים שונים.
הוא לא ידבק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה בקשר לפספוס גלולותאפרת04/03/2012
שלום רב,
אני נוטלת גלולות מליאן מזה חצי שנה.
ביום ראשון לפני שבוע שכחתי לקחת גלולה, דילגתי עליה והמשכתי לקחת כרגיל (בשבוע השני של החפיסה)
ביום ראשון האחרון (היום) נזכרתי בבוקר לקחת את הגלולה של שבת בערב. היום בערב זו תהיה הגלולה האחרונה לחפיסה.
יש לציין כי קיימתי יחסי מין רק ביום שבת שלפני שבוע ומאז בכלל לא.
עד כמה אני מוגנת אם החפיסה שלי נגמרת היום ויש בפניי שבוע הפסקה בו אמור להגיע המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה בקשר לפספוס גלולות - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר05/03/2012את מוגנת. פיספוס של גלולה אחת לא מוריד את מקדם הבטיחות באופן משמעותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדבקות אברה יחד עם אנטיביוטיקהשירה04/03/2012
היי, רציתי לדעת אם לקחתי אנטיביוטיקה ואני עם מדבקות אברה באופן קבוע, יש סיכוי שהאנטיביוטיקה פגעה ביעילות של המדבקה ולא הייתי מוגנת?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדבקות אברה יחד עם אנטיביוטיקה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר05/03/2012אברה היא אמצעי מניעה טוב ואמין. אנטיביוטיקה לא מורידה את הבטיחות הטיפול באופן משמעותי. כמובן זה תלוי בשמוש נכון במדבקות וסוג האנטיביוטיקה. רוב האנטיביוטיקות לא משנות משמעותית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה דחוףף!:)04/03/2012
אני נוטלת גלולות פמינט כשנה, אני לוקחת בשעה 10 בבוקר ובחודש האחרון לא ממש דייקתי בשעה, לפעמים לקחתי ב10 לפעמים ב11 או ב12...אבל אף פעם זה לא עבר את ה12 שעות. היה יום אחד שנטלתי רק בחמש בערב.
ביום ראשון סיימתי חפיסה ובדרך כלל אני מקבלת ביום שלישי או רביעי.
הבעיה שלא קיבלתי והייתה לי רק הפרשה חומה בהירה אחת...
אני חייבת לציין שאני מקיימת יחסים ללא קונדום.
אני ממש בלחץ!! האם יש אפשרות להריון?!
אני ממש אשמח לקבל תשובה!!! תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה דחוףף! - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר05/03/2012השתמשת בגלולות באופן סביר ורוב הסיכוים שהכל תקין. אבל גם בשמוש מושלם באמצעי מניעה יש פיספוסים והריונות. תבדקי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות יסמיןאוריה04/03/2012
היי שמי אוריה בת 21, אני נוטלת גלולת יסמין מזה 6 חודשים. התחלתי ליטול גלולה זו בהמלצתו של רופא עור על מנת להפסיק את הפצעים שיצאו לי. חשוב לציין כי לפני שהתחלתי את יסמין נטלתי גלולות אחרות (פמינט במשך 6 חודשים, הפסקה ואז ומליאן במשך 3 חודשים).
כידוע "יסמין" מפחיתה את הופעת הפצעים ויחד עם זאת גם עוזרת בבעיות שיעור יתר.
בעניין הפצעים לא ראיתי כל שינוי משמעותי ועדיין סבלתי מהבעיה, ובנוסף שמתי לב כי מופיעות לי פלומות שיער בפנים(סביב קו השיער המקורי שלי ובאזור הפאות) וכי צומחות לי שיערות בתדירות גבוהה מבד"כ(בבית השחי וכו').
מדוע תופעות אלו מופיעות אצלי, מה שנוגד את פעילותה המקורית של הגלולה?
בעניין הפצעים חל שינוי היות והתחלתי להשתמש בתכשירים לשימוש חיצוני של "קניליניק".
בעניין פלומות השיער הייתי שמחה לדעת מה אוכל לעשות בנושא כדי להשיר אותן? אחדים הציעו לי להשתמש בגלולה עם כמות הורמונים גדולה יותר כגון "דיאנה", אך אני חוששת שמא זה יגביר את התהליך שהתרחש בעקבות נטילת "יסמין" הידועה גם היא כגלולה בעלת הורמונים גבוהים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
שי05/03/2012למה בעצם הפסקת עם הפמינט? גם פמינט מטפלות בפצעים לי הן העבירו את הפצעים שהיו אחרי בערך 4 חודשים ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות יסמין - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר05/03/2012התופעות שתיארת לא קשורות לגלולות. אפשר לנסות גלולה אחרת, זה לא יסכן אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי גלולותאילה04/03/2012
שלום וברכה,
רציתי לשאול אני אחרי שנתים של שימוש בגלולות -הרמונית. הפסקתי לקחת כדי לנסות להכנס להריון הפסקתי לפני 5 חודשים בערך, הציפיה היתה להכנס במיידי להריון.. כי כפי שאני יודעת אחרי שלוקחים את הגלולות זה מסדר את המחוזר כמו שעון.. בתחילה היו לי 45 יום בין מחזור למחזור שלרוב זה נע סביב 30 יום אצלי, בפעם האחרונה היה לי 30 יום בדיוק וחשבתי שזה עומד להסתדר. ניסינו לתזמן לפי זה את מועד הביוץ המשוער אך 17 יום אחרי כ-5 ימים אחרי שקיימנו יחסים הופיעו לי שוב דימומים שאינם נפסקים כבר מס' ימים, זה לא מחזור. זה נראה כמו הפרשות דמיות אבל ממש לא במינון של מחזור,אודה מאד אם תוכלו לתת לי כיוון מה זה יכול להיות, יש מצב שזה דימום של תחילת הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/03/2012אם את חושדת בהריון עשי בדיקת שתן להריון .
פני לרופא הנשים שלך לברור הורמונלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר למחזור ושומןשני04/03/2012
שלום
ראיתי הודעה באחד הפורומים לגבי הפסקת מחזור שנגרם עקב ירידה במשקל
איך יודעים מהו המשקל המינימלי שאישה צריכה לשקול בלי שהמחזור יפסיק?
ולמה הוא בכלל מפסיק? האם מחזור תלוי בשומן כדי להתקיים?
(אני תוהה לגבי דוגמניות שהן איזה 20 קילו פחות מהמשקל כמו שלמשל שאחת 1.70 שוקלת 50 קילו מה אין לה מחזור?)
אני אשמח להסבר
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר למחזור ושומן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/03/2012בידקי את ה BMI שלך יש טבלאות במחשב. אם הוא מתחת לנורמה יש סכון של פגיעה במחזורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)