מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות חומות לאחר המחזורליאת03/09/2011
שלום רב,
אני בת 38 לא נוטלת גלולות שנים (קונדום).
מזה חודשיים יש לי בערב הפרשה חומה קטנה ולא במחזור.
והמחזור סדירכמו שעון ואין לי כאבים.
ממה זה יכול לנבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות לאחר המחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין03/09/2011ממליץ להבדק ע"י רופא נשים על מנת לשלול אפשרות של נגע בנרתיק או בצוור הרחם יתכן גם זיהום נרתיקי ....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמרי03/09/2011
אני נוטלת גלולות פמינט ופיספסתי את הגלולה ה-8 המשכתי לקחת כרגיל את הגלולות ובגלולה ה-11 קיבלתי מחזור שנמשך כבר 7 ימים ונשארו לי עוד 2 גלולות לסיים את החבילה, המחזור רק הולך ומחמיר ולא נראה בשלבי סיום.
מה עלי לעשות? והאם עוד יומיים שאני יסיים את החבילה שוב ימשיך המחזור כרגיל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין03/09/2011לךהשלים את חפיסת הגלולות עד לסיום החפיסה הנוכחית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד וצריבה חזקה בנרתיקיעל03/09/2011
שלום,
אמי, אישה בת 72, שעברה לפני כמה שנים ניתוח מעקפים, וכבר למעלה משנה סובלת מתחושת גרד בכל הגוף. כשהתחילה אצלה התופעה הייתה תחושת הגרד בנרתיק מינורית יחסית. אבל בחודשים האחרונים הלכה התופעה והתעצמה, וכיום היא מתלוננת בעיקר על צריבה (כמו "מי אש", כהגדרתה)חזקה ובלתי נסבלת. אימא ביקרה אצל רופאים רבים (הן רופאי עור והן גינקולוגים, שלא הצליחו למצוא פתרון לבעייתה. בין היתר, נלקחה דוגמה מהנרתיק לביופסיה ומאז, היא טוענת, שהמצב החמיר יותר. הסבל שלה הוא נוראי ואנחנו חסרי אונים. מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד וצריבה חזקה בנרתיק - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין03/09/2011לצערי הבעיה לא תוכל הלהפור בפורום
מצריך בדיקה גניקולוגית לצורך המלצות...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד בפותסיגל03/09/2011
שלום
כבר שבוע שיש לי גירוד בפות. לא ממש ברור לי למה.
אני שוטפת את האזור פעמיים ביום ושמה משחה אפלומיצין בבוקר ובלילה. זה משתפר אבל לא עובר. מה אתם ממליצים לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד בפות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין03/09/2011לפנות לרופא נשים על מנת לברר את מקור הגרד על פי קרוב מדובר בזיהום נרתיקי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יכול להיות שאני בהריון?שירה02/09/2011
שלום,
אני מתכננת להיכנס להריון, מועד הופעת המחזור אצלי הוא בעוד יומיים.
אני מאוד סקרנית לדעת האם אני בהריון אבל לא רוצה לעשות כבר עכשיו בדיקת שתן כי שמעתי הרבה שלפני מועד המחזור הבדיקות עלולות לתת תשובות שגויות.
אני לא מרגישה שום שינוי בגוף חוץ מזה שהיום מהבוקר יש לי הפרשות מוגברות באופן בלתי רגיל, אף פעם לא היתה לי כמות הפרשות כמו עכשיו.
האם זה יכול להיות סימן להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות שאני בהריון? - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין03/09/2011רצוי לבצע בדיקת הריון כ 3-5 ימים לאחר האיחור במחזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום רבאנונימית02/09/2011
שלום, אני בת 38.5. לפני כארבעה חודשים החליף לי הגניקולוג שלי את ההתקן התוך-רחמי (לאחר 5 שנים שהייתי עם ההתקן הקודם). בד"כ המחזור שלי סדיר ולא עם דימום רב מדי. הפעם קיבלתי מחזור בזמן וכבר ביום הראשון הדימום רב מאוד, ברמה שלא זכור לי שהיה לי דימום כזה ביום הראשון אי פעם. האם יש סיבה לדאגה? ברצוני לציין שההתקן הוא התקן רגיל. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום רב - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין03/09/2011על פי רוב במהלך החודשים שלושה חודשים הראשונים אופי המחזור יכול הלשתנות בהמשך המחזורים אמורים להיות סדירים יותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור - פוסטינוראיילת השחר02/09/2011
שלום.
בשבת שעברה לקחתי את גלולת היום שאחרי ועד היום (כבר שבוע) יש לי דימומים קלים.
רציתי לשאול האם זה נורמלי?
חוץ מזה האם המחזור מגיע בתדירות נורמלית אם לוקחים פוסטינור? כי גם באותו תאריך בערך הייתי ציכה לקבל מחזור כך שאני לא יודעת אם זה דימומים של הגלולה או של המחזור?
וכמה זמן הדימומים מהגלולה יכולים להמשך?
תודה רבה, איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור - פוסטינור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין03/09/2011לא ניתן לקבוע מתי יופיע המחזור מאחר והפוסטינור משבש את המהלך התקין של המחזור.
בהלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרתיק צראנונימי02/09/2011
שלום
אני וחברי מנסים לקיים יחסי מין אך ללא הצלחה.
כשהוא מנסה להחדיר לי את הבולבול זה כואב ואפילו לא נכנס "כמו קיר". כיאלו האיבר מין שלו עבה מידי.
הלכתי לרופאת נשים והיא אמרה שהנרתיק שלי צר מידי ולעשות עם שמן.
עשינו עם שמן ולא הצלחנו.
הוא מצליח להחדיר לי אצבע. אך שתי אצבעות זה כואב לי ולא הצלחנו להחדיר שתי אצבעות.זה שורף .
אשמח לעזרה!!!
ממש מיואשת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נרתיק צר - תגובה
ד''ר יואב פלד03/09/2011אם לאחר בדיקה אכן מדובר בנרתיק מוצר
יש אפשרות ניתוחית לפתירת הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהע02/09/2011
שלום.עשיתי בדיקת פאפ,ואחרי זה היה לי התפרצות פטריה(לאחר כנראה ששמו לי חומר שצרב לי מאוד).היו גירודים נוראייים.טיפלתי על דעת עצמי קרם אגיסטן וגינלי במשך 3 ימים.עדיין יש גירוד באיבר מין חיצוני.מאוד מעצבן.מה ניתן לעשות עוד?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יואב פלד03/09/2011לפנות לרופא לקבלת טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאה לאחר נטילת גלולהשני02/09/2011
שלום,
לקחתי גלולה בשעה 8 בבוקר וב 3 בלילה הקאתי, האם אני מוגנת או שמומלץ להשתמש באמצעי מניעה נוסף?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאה לאחר נטילת גלולה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין02/09/2011סביר להניח שאת מוגנת ללא פגיעה ביעילות. הגלולה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להמשיך גלולותאני02/09/2011
שלום ילדתי בחודש מאי ומהמחזור הראשון התחלתי גלולות החודש שכחתי לקחת פעמיים לפני שבוע וחצי ושוב לפני ארבע ימים.
היום לפתע קיבלתי מחזור.
1.האם להמשיך כרגיל את הגלולות עוד 5הימים?
2.האם יש מקום לדאגה שאין קשר לכך ששחכתי וצריך להיבדק?
המשך לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם להמשיך גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן02/09/2011להמשיך את הגלולות . לא בטוח שאת מוגנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות נגד הריוןאור02/09/2011
שלום!
אני נוטלת גלולות "פמינט" מזה שנתיים ולאחרונה שקלתי להפסיק, בגלל שאין כבר בן זוג ולכן אין צורך.
שאלתי היא - אם אפסיק את הגלולות, האם יהיה אפשרי לחזור אליהן בכל זמן שארצה? או שמבחינה בריאותית יהיה עלי לחכות זמן מינימלי כלשהו לפני שאתחיל שוב, כדי לא "לשגע את הגוף"?
תודה רבה!
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות נגד הריון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן02/09/2011את יכולה להתחיל את הגלולות כאשר תרצי בכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם-שאלהלירה02/09/2011
מדוע אסור לקיים יחסים עד 14 יום לפני הצילום? האם מותר פשוט שהגבר לא יגמור בפנים? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם-שאלה - תגובה
ד''ר יואב פלד03/09/2011כדי שלא יהיה ספק שהרית לפני הצילום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר הוצאת מירנהאחינעם01/09/2011
עד כמה ימים לאחר הוצאת מירנה סביר שיהיה דימום? ההתקן הוצא לפני 5 ימים לאחר שהרופא התקשה בהוצאתו מאחר והחוט התקפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר הוצאת מירנה - תגובה
ד''ר יואב פלד03/09/2011אפילו מספר שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקה בת חודש בנטילת גלולותdina01/09/2011
שלום רב!
הנני בת 30. נוטלת גלולות יסמין מזה עשר שנים עם הפסקה של כשנה וחצי בזמן הריון והנקה.
בחודשים האחרונים הייתי חולה מספר פעמים - סינוסיטיס, דלקות גרון וקינחתי בדלקת ריאות. כל מחלה כזו הצריכה טיפול אנטיביוטי, שכמובן ניטרל את יעילות הגלולות. בפעם האחרונה, תוך נטילת אנטיביוטיקה כפולה התייאשתי והחלטתי לוותר על חפיסת גלולות לאותו חודש.
כנראה לא הרעיות הטוב ביותר. כעת אינני יודעת מתי עלי ליטול את הגלולה הראשונה בחפיסה חדשה - האם באותו היום בו נטלתי תמיד (28 ימים מאותו מועד בו הייתי אמורה ליטול את הגלולה הראשונה מאותה חפיסה שפספתי) או ביום מסויים בזמן מחזור הוסת?
אודה על קבלת תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקה בת חודש בנטילת גלולות - תגובה
ד''ר יואב פלד03/09/2011התחילי ביום הראשון של המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)