מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפס שפתייםטל30/08/2011
אם באתי במגע אם שפתיים עם הרפס- מתי יופיע אצלי הרפס השפתיים- 24 שעות, שבוע??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס שפתיים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/08/2011אי אפשר לדעת מראש יכול להשתנות מאדם לאדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
טל30/08/2011יום אחרי שביקרתי אצל רופא שיניים קיבלתי הרפס- בפעם הראשונה בחיי. לא היה לי חום, לא הייתי חולה לפני כן ואני בריאה.
יכול להיות שקיבלתי רת הוירוס משם? לא ניקו טוב את המיכשור?- זה היה באותו צד שעשו לי סתימה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםעינב30/08/2011
אני עושה מעקבי זקיקים והיום היה לי דימום בבוקר וחשבתי שהוא מחזור. התברר לי שלא כי הדימום הפסיק אחרי שעה ולא המשיך עד הערב..בינתיים. בכל זאת הבוקר עשיתי בדיקות דם ואלה התוצאות: פרוגסטרון 19.2 nmol/L ואסטריודל 570 pmol.
אני אשמח לדעת מה התוצאות אומרות..תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין מחכה לתשובה...תודה
עינב30/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעני לי גם
עינב30/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אשמח לתשובה בהקדם
עינב30/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
עינב30/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/08/2011אומרות שהיה לך ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין דופק בשבוע 8ליאת30/08/2011
שלום רב,
לפני חודש וחצי עברתי IVF, ולפני שבועיים נצפה עובר עם דופק תקין. במהלך השבועיים האחרונים חליתי בוירוס לא ברור, היה לי חום גבוה 8 ימים ושיעול שנמשך ונמשך (לא דלקת ריאות, לא היתה תגובה לאנטיביוטיקה) אתמול בבאולטרסאונד ראינו שאין דופק (אולי בגלל המחלה ואולי בגלל משהו אחר). הרופא שלי אמר להפסיק תמיכה (קרינון) ולחכות שבוע לראות אם יש דימום או שצריך ליזום הפלה.
רציתי לשאול, האם עלי לצפות לכאבים כל שהם ? האם אוכל לעבור הפלה באמצעות כדורים? האם זה יפגום בסיכויים להרות בעתיד?
תודה, ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין דופק בשבוע 8 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/08/2011יכול להיות התפתחות דימום או כאבים ההחלטה לגבי דרך ההפלה היא של הרופא המטפל. שיהיה בהצלחה בפעם הבאה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שנמשך שבועיים וחצינטלי30/08/2011
לפני חודשיים התגלה לי ציסטה בשחלה, הרופאה נתנה לי גלולות אמילי לשתות חודשיים ברצף. ב14.8 החל לי מחזור לאחר שנגמרה החפיסה והוא נמשך לי עד היום.
אני עדיין ממשיכה לשתות גלולות, לא פספסתי יום וכל גלולה נלקחה בזמן. מדוע זה קורה?. מתי עלול להיפסק? והאם זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור שנמשך שבועיים וחצי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/08/2011יכול לקרות דמום תחת הגלולות, אם ימשיך פני לרופאה שלך להחלפת סוג גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג גלולותבת 2030/08/2011
שלום.
היתחלתי ליטול גלולות פמינט בגלל בעיות מחזור עקב שחלות פוליציסטיות.כמו כן קראתי שגלולות עם מרכיב פרוגסטרוגני של לבונורגסטרל או נורגסטימייט הן פחות מסוכנות ליצירת קרשי דם מאשר הגסטודן והדזוגסטרל. גלולות פמינט לצערי מכילות הרכב פרוגסטרוגני דזוגסטרל. רציתי לישאול איזה סוג גלולות מכיל את ההרכב הפרוגסטרוגני בונורגסטרל או נורגסטימייט?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/08/2011ההבדלים מינימליים מבחינת התפתחות קרישים
אורטוציקלן או מיקרוגינון שהינן גלולות ותיקות מכילות את המרכיבים הפרוגסטטיביים שצינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי שסוגרים תרחם יש אפשרות לפתחתויוסי30/08/2011
שלום
אמא שלי אחרי חמישה הריונות. לפני כ- 4 שנים החליטה לסגור את הרחם שלה ביום לדתה בהריונה האחרון וכיום היא מתחרטת אמא שלי מאוד ורוצה ילד .
אז השאלה שלי היא כזאת .
האם יש אפשרות לפתוח את הרחם מחדש ותוכל להכנס להריון ?
והאם יש סיכון כלשהו ?
תודה ולהתראות בבקשה תחזירו לי תשובה במייל תשובה ברורה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי שסוגרים תרחם יש אפשרות לפתחתו - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/08/2011תלוי איזה נתוח עשו לה.. אי אפשר לדעת אין מספיק פרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה ואדמומיותשירלי30/08/2011
אני בהריון שבוע 31,מזה כחודשיים אני חשה צריבה חזקה בנרתיק שהולכת ובאה(כמעט ולא ניתן לקיים יחסי מין במצב זה)השפתיים אדומות וכמין משופשפות מבפנים,אין לי שום הפרשה מיוחדת או שונה, הרופא אצלו ביקרתי מס' פעמים בנושא לקח דגימות ותרביות לחיידקים שונים(ל"ע), ולא מצא ב"ה שום חיידק,ניסיתי בעצתו מס' לא מבוטל של משחות כדקטרין,אגיסטן,נרות פולידין ועוד, כלום לא עוזר.האם יכול להיות שזה בגלל ההריון או שזה איזו דלקת בצוואר הרחם(ע"א שנלקחו תרביות),אני פוחדת שזה מסכן את העובר וכן,שאולי עדיף שאלד בניתוח אם הוא לא מוצא את הסיבה.(שזה לא יגרום להידבקות התינוק בעוברו בנרתיק).
אשמח לשמוע האם יש לך רעיון למשהו שזה יכול להיות או לטיפול /בדיקה כלשהיא.
אשמח לתשובה מהירה כי המצב כבר ממש גורם לי לדאגות ולעוגמת נפש גדולה...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה ואדמומיות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/08/2011יכול להיות תגובה של הריון עם גודש בכלי הדם. צריך לחכות עד אחרי הלידה ולראות מה יהיה. אין מניעה מלידה נרצתיקית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופסטוןלילי30/08/2011
בוקר טוב,
לפני 10 ימים סיימתי לקחת כדורי דופסון (נטלתי במשך 10 ימים פעמיים ביום), אך עדיין המחזור לא הגיע.
עשיתי בדיקת הריון ואני לא בהריון.
מה לעשות? פשוט לחכות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופסטון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/08/2011המתיני עוד מספר ימים אם עדיין לא יגיע מחזור פני לרופא נשים שלך להמשל טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליריקה וגלולות למניעת הריוןמאי30/08/2011
שלום, הינני נוטלת גלולת פליים. אני השבוע מתחילה להשתמש ב"ליריקה". רציתי לדעת אם זה יפחית או יבטל לחלוטין את ההשפעה של הגלולות כדי שאדע אם להשתמש באמצעים פיזיים כגון קונדומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליריקה וגלולות למניעת הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/08/2011לא מצאתי בהתוויות של התרופה התראה על ירידה ביעילות של גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה- גלולותנ29/08/2011
שלום,
אני נוטלת גלולות "אסטל". בשבוע שעבר שכחתי גלולה באחד הימים. בדקתי בעלון המצורף לגלולות ונאמר שעלי לדלג על הגלולה שנשכחה ולהמשיך ליטול את האחרות כרגיל. עשיתי את הכתוב בעלון עד היום והקפדתי על שימוש בקונדום כאמצעי מניעה נוסף.
העניין הוא שנשארו לי עוד 12 גלולות לסיום החפיסה, ורציתי לשאול אם מותר לעשות את הדבר הבא -
מה שאני בעצם רוצה לעשות זה לחזור להיות מוגנת רק ע"י גלולות בלי להמשיך את כל ה12 ימים של החפיסה שבמהלכם אאלץ להשתמש בקונדום.. אז - האם אני יכולה להפסיק את החפיסה בעוד יומיים, אח"כ לעשות את השבוע הפסקה, ואז להתחיל חפיסה חדשה כרגיל? אם אעשה זאת, אני אהיה מוגנת כשאתחיל חפיסה חדשה?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה- גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/08/2011השתמשי בקונדומים לעוד שבוע כך או כך,כם אם תעשי הפסקה עכשיו או אחר כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?חדשה29/08/2011
שלום רב,
הפסקתי גלולות לפני 3 חודשים. 2 המחזורים אחרי ההפסקה היו רגילים ותקינים. המחזור, אם אפשר לקרא לזה כך, הנוכחי, מאוד מוזר. יומיים לפני המועד הייתה לי הפרשה מיימית חומה שנפסקה עם הניגוב. שלושה ימים אחרי הגיע ה"מחזור" רק ללא דימום אלא רק הפרשות חומות, לא מיימיות אלא יותר , אני אפילו לא עם טמ]ון כי רק בניגוב הם יוצאות....ריריות כאלה. יום לפני המחזור עשיתי בדיקת הריון ביתית והתשובה יצאה שלילית.
חכול להיות שמדובר בהריון? הבדיקה הביתית הייתה מוקדם מידי?
בנוסף מיותר לציין שאני עם בחילות משוונות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון? - תגובה
ד''ר יואב פלד29/08/2011בצעי בדיקת דם להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נובופםעדי29/08/2011
שלום לד"ר,
אני בת 28, BMI 15, סובלת מאנורקסיה (כוללת הקאות) ואוסטיאופורוזיס, מטופלת ב HRT. סיימתי אתמול חפיסה של נובופם והוסת עדיין לא הופיעה. זה הגיוני? מה יכולות להיות הסיבות?
מקווה לתשובתך,
תודה רבה,
עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נובופם - תגובה
ד''ר יואב פלד29/08/2011התחילי חבילה חדשה הוסת בוא תבוא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות דחחוווףףCEאנונימית29/08/2011
שלום לכם רופאים נכבדים-אני בת 18 ולפני 9 ימים התחלתי לרשונה להשתמש בגללות סרזט היום אני אשתה את הגלולה מספר 10 שלי-רציתי לדעת כמה גלולת עלי ליטול עד שאוכל לקיים יחסי מין ללא חשש לכניסה להריון?...
ושאלה נוספת האם הגלולה הזו גורמת לעייפות? אני נוטלת אותה בשעה שבע בערב כל כך ואחרי חצי שעה נופלת עלי עייפות בלתי יאומת!!!
אשמח לתשובות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בבקשה לקבל תשובה?
אנונימית30/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות דחחוווףףCE - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/08/2011אם התחלת את הגלולות ביום הראשון של המחזור את מוגנת כבר. העיפות יכולה להיות בגלל הגלולות עד שהגוף יתרגל אליהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימית31/08/2011אני לא הבנתי בידיוק מזה היום הראשון של המחזור-התחלתי לשתות אותם בידיוק לאחר שניגמר לי הוסת וקיימתי היום יחסי מין לא מוגנים--אין חשש להריון?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימית31/08/2011בבקשה תענו אני לא יודעת אם לקנות פוסטינורר אני נורא חוששת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/08/2011היית אמורה להתחיל אותן ביום הראשון של המחזור.
חכי עד לגלולה 14 ואת אמורה אז להיות כבר מוגנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לאחר הפלה - דחוף!!!בוטן29/08/2011
ד"ר שלום,
אני 5 שבועות לאחר גרידה ותוצאת הבטא שלי עומדת על 203, האם זה נורמלי, או שיש צורך בטיפול נוסף באופן מיידי?
הציעו לי לעשות היסטרוסקופיה, האם יש צורך או יכול להיות שזה ירד עם הזמן.
אודה לתשובתך המהירה, אני דיי מיואשת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא לאחר הפלה - דחוף!!! - תגובה
ד''ר יואב פלד29/08/2011האם הבוה קבוע או בתהליך ירידה ?
האם יש תוכן ברחם בסונר
לא ניתן לענות ללא פרטים אלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא לאחר הפלה-המשך
בוטן31/08/2011מדובר בהפלה טבעית (עובר שהתגלה ללא דופק בשבוע ה-12 ותאם לגודל של שבוע 10.5). הבטא שלי במגמת ירידה, אך עדיין גבוהה. בהפרשים של שבוע התוצאות הן: 1413,1263,608,353,234 הנמוכה ביותר,שהיא גם האחרונה כרגע, התבצעה 5 שבועות לאחר ההפלה (שזה לפני 4 ימים).
אני כבר שבוע וחצי ללא דימום ונקייה לגמרי. בבדיקות US שעשו לי לפני שבועיים אמרו שכנראה אין שאריות.
האם לחכות ולראות אולי הביטא תרד לגמרי? או שיש חשש שהמקום יזדהם ואז אולי לבצע היסטרוסקופיה (כמובן הכל בתיאום עם רופא) פשוט אני שומעת כ"כ חוות דעת רפואיות וכל אחד אומר משהו אחר, לא רוצה שיגעו לי בפנים אם אפשר שלא, כבר עברתי מספיק (גרידה, שאיבה, כדורים).
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממתי לאחר נטילת גלולות אני מוגנת?נטלי29/08/2011
עדיין לא התחלתי לקחת גלולות אך הרופאה הביאה לי מרשם ל"יסמין",אם אני מתחילה לקחת אותן כבר מהיום הראשון של המחזור אני מוגנת כבר מאותו יום?
כך הרופאה אמרה לי וזה גם מה שכתוב בעלון שמצורף לגלולות אך זה נשמע לי מעט תמוה ואני חוששת לקיים יחסים בלי אמצעי מניעה נוסף בתחילת הלקיחה..
האם החששות שלי מוצדקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתי לאחר נטילת גלולות אני מוגנת? - תגובה
ד''ר יואב פלד29/08/2011הרופאה צודקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)