מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחלות פוליתאיסטיות ובדיקת ביוץפולה04/09/2011
שלום .
יש לי שחלות פוליתאיסטיות ואני הייתי רוצה לדעת עם בדיקת ביוץ ביתית רלוונטית עבורי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה בבקשה !!
פולה04/09/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי כניסה להריוןעדי04/09/2011
שלום ד"ר.
מה הסיכוי שאשה נקלטה בימי הביוץ מגבר אשר שכב איתה 3 פעמים עם קונדומים (לא נקרעו ולא נפלו), ופעם אחת יחידה נכנס ויצא כאשר הוא יבש, למספר שניות...? . האשה בהריון אך מסתבר שנמאת במערכת יחסים עם החבר שלה איתו שכבה ללא קונדום. היא אומרת שאני יכול "להרגע" כיוון שלא ניתן כך להכנס להריון ושהיא משוכנעת שזה החבר, אך האפשרות שזה אני מטריפה את דעתי.
תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי כניסה להריון - תגובה
ד''ר יואב פלד04/09/2011במקרים כאלה לא מהמרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להריוןלולי04/09/2011
שלום.. אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין לא בטוחים ביום שישי, וביום שלאחר מכן קמתי עם דימום, לא חזק אבל כהה.. וכאבים כמו כאבי מחזור הרגילים.
יש לציין ששבוע לפני כן לקחתי פוסטינור.
האם אני בהריון ? או שעברתי הפלה (טבעית, או שזהו ההשפעה של הפוסטינור שלקחתי שבוע שעבר)
מה עלי לעשות ? אני לא רוצה לפנות לרופא עד שלא אדע באיזה מצב אני עומדת בדיוק, אני גם קטינה וממש מתביישת לפנות לרופא לבד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש להריון - תגובה
ד''ר יואב פלד04/09/2011בדיקת הריון ביתית תיתן לך התשובה במהירות ובסודיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה דיי דחוף!! אם אפשר לענות בבקשה..נטלי04/09/2011
שלום
אני בת 22, הלכתי לבדיקה כללית אצל הגינקולוג לאחר דימומים שחורים שהופיעו שבועיים לפני קבלת המחזור. הוא ביצע אולטראסאונד ונמצא כי יש לי צי'סטה בגודל של 82 מ"מ *68 מ"מ לא צלולה יכולה להתאים לאנדומטריומה. ושעלי לעבור ניתוח.
אני מתכננת להיכנס להריון ורציתי לדעת אם זה יפגע או כבר פגע בפוריות ?האם זה מסוכן?
האם אני צריכה למהר ולעשות את הניתוח או שמה לפנות למומחה?
אשמח לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה דיי דחוף!! אם אפשר לענות בבקשה.. - תגובה
ד''ר יואב פלד04/09/2011הפורום איינו מקום להמלצות פרטניות מסוג זה
זה פנים לכן ולכאן
בעיקרון ממצא שכזה בד"כ מחייב הוצאתו
עליך לפנות ליעוץ פרטני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- STR.GR Bאנטיביוטיקהרינת04/09/2011
במשך חודשים סבלתי מהפרשות גושיות ירקרקות בנרתיק.במשטח שעשיתי הכל יצא שלילי. החיובי שיצא זה STR.AGALACTIAR GR B
טופלתי בדאלאצין-נרות אנטיביוטיקה בנרתיק.
מה שקורה שכבר אין לי הפרשות גושיות אלא התחילו להיות לי הפרשות נוזליות ירקרקות ושקופות מרובות מהנרתיק
מזה יכול להיות?האם החיידק לא מוגר אלא רק שינה פניו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר STR.GR Bאנטיביוטיקה - תגובה
ד''ר יואב פלד04/09/2011את זקוקה לטיפול תרפתי דרך הפה וגם בן זוגך
פני לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תקין?גילי04/09/2011
שלום, בת 41.
ביצעתי היום בדקת הורמונלית, ביום ה-5 לווסת, 3 שעות בדיוק מהרגע שהתעוררתי.
ESTADIOL 285
PROGESTERONE <0.3
FSH 6.4
LH 2.21
PROLACTIN 223 הנורמה 25-628
מה אומרות התוצאות?
האם המצב ההורמונלי מאפשר הריון תקין וקליטה מהירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה על תשובה
גילי05/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקסלין ובקורתצביה04/09/2011
יצאה לי בבדיקת שתן כלמידיה וארוריאופלסמה ומיקופלסמה חיובי קבלתי דוקסלין 10 ימים פעמיים ביום.שאלתי האם הטיפול יעזור .ושנית אחרי כמה זמן שסיימתי הטיפול צריך לעשות בדיקה חוזרת? המון תודה על העזרה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקסלין ובקורת - תגובה
ד''ר יואב פלד04/09/2011חיזרי שבועעים לאחר סיום הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות מינסחנה04/09/2011
שלום. לקחתי 4 חודשים גלולות מינס. כאשר הייתי בחופשה בחו"ל התבלבלו לי השעות וכאשר סיימתי חבילה לא התחלתי חבילה חדשה. כעת אני מעוניינת להתחיל שוב לקחת את הגלולות. מתי צריך להתחיל? האם לחכות לווסת וביום הראשון להתחיל ? או לאחר 28 יום מסיום החפיסה הקודמת? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מינס - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין04/09/2011ביום הראשון של המחזור הקרוב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי גלולותצעירה04/09/2011
שלום רב
אני נוטלת מזה כשנה גלולות בשם 'יאז', אשר מכילות 24 גלולות פעילות, ו4 גלולות ללא חומר פעיל, כלומר גלולות דמה, שנועדו רק לשמור את רצף הלקיחה. מיד לאחר תום לקיחת גלולת הדמה האחרונה, עליי להתחיל מיד בחבילה חדשה.
אך לצערי, מחישובים שעשיתי, יוצא כי את גלולת הדמה האחרונה אקח ב17.10 ואת התור החדש לרופאה לקבלת מרשם נוסף, ניתן היה לקבוע רק ל19.10, כלומר, יצא מצב שבו יהיה יום אחד שלא אקח בו שום גלולה.
רציתי לדעת איזה מצב נוצר עקב כך שיום אחד איני לוקחת שום גלולה, גם אם ישר ביום המחרת אקח אתחיל חבילה חדשה. והאם ניתן לרכוש את הגלולות האלו ללא מרשם רופא?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין04/09/2011לא מומלץ להחסיר גלולה
באשר לגלולות ניתן גם להנפיק לעיתים ע"י רופא משפחה במקרה שרופא נשים לא נמצא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורענת03/09/2011
שלום,
בת 42. בחודש אוגוסט קיבלתי פעמיים מחזור . אחד בתאריך 1.8.11 והשני בתאריך 31.8.11. (המחזור היה אמור להיות ב-1.9.11)
1. האם זה נורמלי?
2. האם יש מצב לדאגה?
3. איזה בדיקות עליי לבצע כדי לראות שהכל בסדר וזה לא משהו חריג?
אודה לתשובה מהירה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך..
ענת03/09/2011המשך.....
יש לציין שהמחזור נמשך כ- 5 ימים מתוכם יומיים דימום רגיל עד בינוני תוך כדי שימוש בתחבושות ובהמשך דימום קל / כתמים חומים בלבד תוך שימוש בתחתוניות.
\
האם פעמיים קבלת מחזור מעיד על תופעת גיל המעבר??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתגובה - תודה
ענת04/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהאנונימית03/09/2011
שלום
אני בת 19 ולפני כשבועיים בערך שכבתי בפעם הראשונה עם החבר שלי.
(אני מציינת כאן שדאגתי "לקרוע" את קרום הבתולים שלי לפני שנה בערך כי לא רציתי שירד לי דם כאשר כן ארצה לשכב עם מישהו.)
השתמשנו בקונדום אבל מאז לא קיבלתי מחזור ואני ממש בלחץ מזה.
בחודש יולי קיבלתי פעמיים- פעם אחת בשבוע הראשון של החודש ופעם שנייה בשבוע האחרון של החודש. שתי הפעמים היו כמו מחזור רגיל ונמשכו מספר ימים.
המחזור שלי סדיר בדרך כלל ואני מקבלת כל 28 יום אבל יצא שכל חודש אוגוסט לא קיבלתי מחזור.
זה ממש מלחיץ אותי ואני אשמח לקבל תשובה אם מישהו כאן יוכל להגיד לי מה לעשות אם לחכות או לעשות בדיקה או ללכת לגניקולוג.
אמא שלי לא יודעת על זה ואני ממש בפאניקה.
אשמח לתשובה מהירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה?
אנונימית04/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין04/09/2011ניתן לבצע בדיקת הריון ביתית במידה והתשובה היא חיובית- הריון
יש לפנות לרופא נשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה אבל
אנונימית04/09/2011הבדיקות הביתיות- עד כמה הן חד משמעיות? אם אני עושה את הבדיקה ויוצא שלילי אני בטוח לא בהריון?
וכמה זמן אחרי המגע המיני צריך לעשות את הבדיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לשאול איך קרעת לעצמך את הקרום?
גיל07/09/2011ניסיתי גם לפני כמה זמן ולא הצלחתי.. איך עשית את זה לבדך.??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסמדר03/09/2011
קיבלתי מחזור ב2 לספטמבר והרופא אמר לי ביום החמישי לשתות איקוקלומין למשך חמישה ימים 2 ביום אני צריכה להתחיל לשתות ב6 לחודש כד 11 לחודש אבל בעלי יוצא רק ב28 איך אפשר לדחות ביוץ שיגיעה יותר מאוחר אם ממותר לשתות איקוקולומין 10 ימים ולא חמישה מה עושים כדי שהבייוץ יגיעה מאוחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יואב פלד03/09/2011איקלומין לוקחים 5 ימים
התיעצי עם הרופא מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת התקןברקת03/09/2011
לפני כשנתיים הוכנס לי התקן תוך רחמי. השבוע חליתי גם בדלקת חמורה באגן וגם בדלקת בדרכי השתן, סובלת מכאבים איומים. בנוסף לכך הרופא לא ראה באולטרה סאונד את החוט של ההתקן. אני מקבלת שני סוגי אנטיביוטיקה. הרופא אמר לי שאי אפשר לחטט לי בפנים כל זמן שהדלקת בשיא ולכן יוציא את ההתקן כשהדלקת תרפא. אני בהיסטריה מוחלטת. אם הגורם לדלקת הוא ההתקן וההתקן נשאר בפנים איך אחלים???
איך יוציאו לי את ההתקן???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת התקן - תגובה
ד''ר יואב פלד03/09/2011הרופא צודק רצוי להוציא את ההתקן לאחר התחלת הריפוי
אם אין הטבה יוציא לאחר יום או יומיים של טיפול
יש מכשיר מיוחד שניתן לשלוף איתו את ההתקן
לפעמים יש צורך בהיסטרוסקופיה לשם כך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששת מהריון... מאוד דחוף!אורטל03/09/2011
הסיפור הוא כזה.
אני נוטלת פמינט, חפיסה שניה.
הייתי מס' ימים ללא חפיסת הגלולות שלי, לכן השאלתי מחברה 2 גלולות של מרסילון ליום ו' ויום ש'. כאשר מדובר בדיוק בתחילת השבוע השני שלי.
לאחר מספר ימים כששבתי הבייתה גיליתי שלא נטלתי את אחת הגלולות, זו של יום ה'.
כלומר - מדובר בגלולה ה-6. הגלולה האחרונה של השבוע הראשון.
לא קיימתי יחסי מין לפני כן, אלא רק יום למחרת ביום שישי - לאחר נטילת גלולת המרסילון!!!
לפי העלון לצרכן, רשום כי ישנו סיכוי להריון.
בנסיבות הללו שאני מתארת, עדיין יש סיכוי?
ואם כן - מתי לערוך את הבדיקה? מיד לאחר שאסיים את החפיסה בתום השבוע השלישי, או במועד אחר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוששת מהריון... מאוד דחוף! - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין03/09/2011במידה ומדובר בהחסרה של גלולה אחת בלבד אין סיכוי מוגבר להריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגעת אותי... תודה רבה!
אורטל03/09/2011בכל מקרה, אקווה לא להיות לחוצה כדי שהכל יילך פיקס ואקבל מחזור בזמן.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
רוני04/09/2011לפי מה שאני יודעת אפשר לעשות בדיקה ביתית אחרי בערך 10 או קצת יותר מהיום בו קיימת יחסי מין אחרי ששכחת גלולה. ואגב יש לפמינט שירות חינם שנקרא מזכירונט שאת יכולה לקבל הודעה של סמס בכל יום באותה שעה. עוד דבר שגם עזר לי זה לשים את הגלולות בתיק ליד ארנק, את התיק לוקחים תמיד וזה יהיה ליד גם כשיוצאים מהבית וגם כשאת לא בבית ואת צריכה לקחת זה יהיה לידך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותקטי03/09/2011
ד"ר שלום,
האם יש טיפול לשחלות פוליציסטיות? האם צריך לטפל בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין03/09/2011ישנם טיפולים לתסמינים של התסמונת כגון אי סדירות במחזור, שיעור יתר וכו
יש לפנות לרופא נשים בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)