מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבית בפותיעל01/09/2011
שלום, אני בת 22, מזה כשבוע אני חשה בכאבים בפות, מין כאבים חיצוניים בחלקו העליון מבחוץ. מזה יכול להיות?\תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבית בפות - תגובה
ד''ר יואב פלד03/09/2011לאניתן לדעת ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שבוע אחרי שבועויקי01/09/2011
חודש שעבר סיימתי מחזור ואחרי שבוע שוב פעם הופיע לי מחזור ושסיימתי אותו אחרי יומיים שוב פעם הופיעו לי דימומים.
אציין שהפסקתי לקחת גלולות לפני חודשיים וחצי.
האם זאת הסיבה? האם זה מצריך ביקור אצל רופא נשים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הטעם בפורום הזה אם אין תשובות
ויקי05/09/2011בנות כאן שואלות שאלות שזקוקות לעזרה ולא כולן מקבלות תשובה, למה אין מענה לכל שאלה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה באי קבלת מחזורעדי 2801/09/2011
שלום רב,
יש לי בעיה בכמה חודשים האחרונים שבהם אני לא מקבלת מחזור סדיר.
המצב הזה נמשך כבר ב4 חודשיים האחרונים.
לפני חודשיים הייתי אצל רופאת נשים וזאת מאחר והמחזור איחר לי בחודשיים
ויום אחרי שהייתי אצלה קיבלתי מחזור...ומאז שוב, אני לא מקבלת מחזור סדיר..
מיותר לציין כי זהו מצב חדש עבורי בחצי שנה האחרונה כי רק לפני חצי שנה הפסקתי לקחת גלולות ועד אז המחזור שלי היה סדיר...
אני ממש במצב לחוץ כי אני מאוד רוצה כבר להכנס להריון ואני לא יכולה לעשות כלום עד שהמחזור לא יהיה סדיר.... זה מצב שמכניס אותי ממש ללחץ ואני לא יודעתת מה ךעשות עם זה..
אשמח לעזרה דחופה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה באי קבלת מחזור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן01/09/2011זאת איננו מקרה שמבקשים עזרה עוד "דחופה" בפורום.
פמני לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים בשבוע 12 - דחוף!!יעל01/09/2011
שלום,
אני בת 29 ובשבוע 12 של ההיריון השני (הראשון עבר ללא בעיות ודימומים).
היום בבוקר דיממתי בצורה משמעותית (כשהייתי במנוחה) ומאסיבית כולל כאבים והתכווצויות באיזור הבטן התחתונה.
מייד נסעתי למיון נשים ושם הרופא בדק אותי (וגינלית + US) ומצא כי יש דופק, העובר זז וכמות המים תקינה. נתן לי זריקת פרוגסטרון + נר והמליץ על שבוע מנוחה והסביר שהשליה קרובה מדי לפתח של צוואר הרחם ונוצר שם לחץ וייתכן שהדימום נובע מסיבה זו. כרגע אני במנוחה עם הרגליים למעלה. מאז הזריקה עברו כ- 6 שעות ועוצמת הדימום פחתה אך הכאבים והלחצים עדיין נותרו (אם כי לא באותה עוצמה).
יש לציין שרק אתמול עברתי בדיקת שקיפות עורפית (ללא חדירה וגינלית וללא יצירת לחץ על הבטן) והכל היה תקין. כמו כן לא קיימתי יחסי מין לפני הדימום ואינני מרימה משאות כבדים.
אני לחוצה מאוד ולא יודעת מה לעשות. ממה זה יכול לנבוע?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים בשבוע 12 - דחוף!! - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן01/09/2011סיבות לדימומים בזמן ההריון אן רבות למדי. אי אפשר דרך הפורות לתת לך הסברים. זה לא רציני. את חייבת לפנות לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת וסת זמן ממושךשני01/09/2011
שלום! אני עם שחלות פוליצסטיות, לפני עשרה חודשים ילדתי ואני מניקה. עדיין לא חזרה לי הוסת, מה שאומר שאני שנתיים וחצי ללא וסת (קצת לפני הריון עד עכשיו כולל). האם כדאי לחזור לקחת גלולות על מנת לקבל וסת? כמה זמן אפשרי לחכות לקבלת הוסת מהלידה? שמעתי על נשים שרק כעבור שנה חזרה הוסת, האם זה נורמלי? אני פשוט מעדיפה ללא גלולות אם אפשרי.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קבלת וסת זמן ממושך - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין01/09/2011נראה שיש צורך בטיפול
ממליץ לפנות לרופא נשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין לאחר לידה כחודש וחצי דחוףאנגליקה01/09/2011
שלום רב אני לאחר לידה כבר חודש וחצי אך עדיין אם כאבים למרות שהלידה עברה רגילה וללא תפרים ניסית לקיים יחסי מין-סקס אך ללא הצלחה זה ממש כאב כאבי רצח מה אני יכולה לעשות כדי להצליח לקיים ללא כאבים ? ומתי יעברו ביכלל הכאבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין לאחר לידה כחודש וחצי דחוף - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין01/09/2011יש לפנות למרפאה
באיכלוב- ד"ר ליאורה אברמוב
רמב"ם- ד"ר לבנשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומיםמיכל01/09/2011
ברצוני להתייעץ איתך בעניין מסויים שמטריד אותי.. .
בתאריך 20/08 סיימתי שבוע של מחזור תוך כדי נטילת גלולות ,בתאריכים 25/26-08 לאחר שבוע של נטילת הגלולות , שכחתי 2 גלולות היות ולא הרגשתי כל כך טוב והייתי קצת הפוכה ,חזרתי לקחת ביום שבת 27/08 ועד היום,ביום ראשון היו כאבי בטן חזקים מאוד בלילה כמו כאבי מחזור אבל פי כמה וכמה ,ואכן כמו שחשבתי דימומים שנמשכים עד היום בצורה די מאסיבית ,אומנם הדימומים שלי חזקים אבל רק סיימתי מחזור לפני למעלה מ- 10 ימים,קרה שאני שוכחת פה ושם גלולה אולי פעם פעמיים סבלתי מדימום כתוצאה מזה אבל טיפטופים לא נוחים שחלפו עם החזרה לנטילת הגלולות .האם לדעתך ומנסיונך יש מה לדאוג...
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין01/09/2011שכיחה של שתי גלולות במהלך חודש פוגמת ביעילות הגלולות
כמובן שאי סדירות נטילת הגלולות יכולה לגרום לתופעות המתוארות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בטן תחתונה ודם ישןאמא של ע'01/09/2011
שלום,
לפני חודש כמה ימים לפני המחזור היה לי דימום של דם ישן (חום) והחודש התחילו לי שלשום כאבים בבטן נתחתונה ובצלקת של הניתוח (מלפני 3 שנים) ושוב הדימום המעצבן הזה. מה זה יכול להיות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בטן תחתונה ודם ישן - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין01/09/2011רצוי להבדק ע"י רופא נשים על מנת לברר את המקור לכאבים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכון בנטילת גלולות סרזטחן01/09/2011
שלום,
אני מניקה ורציתי לדעת האם נטילת גלולות סרזט בוודאות אינה מזיקה לתינוק עקב הנקה? האם זה מוכח או מכיוון שמדובר בגלולה עם מינונים נמוכים, משערים שאין בעיה לתינוק יונק ולכן מליצים על גלולה זו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לענות בבקשה
חן03/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום שיניים בשבוע ראשון להריוןקרן31/08/2011
שלום רב!
רופאת שיניים עשתה לי שני צילומי שיניים באותו ביקור, למטרת כתרים על שתלים. לפני שנעשה הצילום שאלה אותי אם אני בהריון, עניתי לה שלא והיא עשתה לי את הצילומים ללא נייר עופרת. העניין הוא שבעלי ואני כן בנסיונות להכנס להריון ועשיתי את הצילומים האלה ימים ספורים לאחר הביוץ (יומיים-ארבעה ימים), אני רוצה לשאול, מה קורה במקרה וכן נקלטתי להריון, האם יש סכנה באותם צילומים ללא סינר עופרת. בעלי אומר לי שמכיוון שזה תא אחד, זה הכי מסוכן, עד כדי כך שמוכן לעשות הפלה, אם אכן נקלטתי. האם זה נכון?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום שיניים בשבוע ראשון להריון - תגובה
ד''ר יואב פלד03/09/2011אין עם זה שום בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת אחרונה שונה מהרגילרוית31/08/2011
שלום רב, אני בת 39 אם לשני ילדים, מחזור סדיר של כל 24 יום, למשך 5 ימים בלבד.
הוסת האחרונה היתה קצת מוזרה, זרם חלש, והיום היום השישי עדייו דימום קל.
יש לציין שאינני נוטלת גלולות למניעת הריון.
בתודה מראש רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת אחרונה שונה מהרגיל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/08/2011אם וסת חריגה ואת חוששת עשי בדיקת שתן להריון כשיפסק הדימום לשלול הריון כמקור לדימום חריג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורעחחימ31/08/2011
שלום!
אני בת 18 וחצי ולפני כחודש וחצי התגייסתי. לקחתי קשה מאוד את הטירונות והייתי כל הזמן בלחץ. חודש שעבר קיבלתי את המחזור בדיוק כמה ימים אחרי שהתגייסתי וזה היה ב 23 ביולי.
החודש, כבר התאריך 31.8 ועדיין לא קיבלתי ואני לא מרגישה שום סימנים שאני עומדת לקבל כמו שאני מרגישה כל חודש. אין ל י את הכאבים שיש לי תמיד ופשוט כלום!
אני יודעת שזה יכול להיות מהלחץ אבל האם הוא עוד יחזור?
אני לא בהריון אני בתולה.
וכמה זמן רצוי לחכות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/08/2011מחזור יכול להתעכב כתוצאה ממתח ולחץ נפשי . חכי עוד שבועיים שלשה ואם לא תקבלי בקשי הפניה לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עחחימ31/08/2011אבל בחיים שלי לא התעכב לי לכ''כ הרבה זמן. הוא יכל להתעכב אבל גג עד ליום ה 35 ובכלל בזמן האחרון הוא התחיל להגיע ביום ה32-35 .
יכול להיות שזה משהו ררציני? האם המחזור יחזור עוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?
עחחימ01/09/2011???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הקטע לענות רק לחלק?
עחחימ02/09/2011?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים?????
עחחימ03/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא לענות אבל למה?!!!!!!
עחחימ04/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוקה בלי לחץ - ענו לך שתחכי עוד
רות04/09/2011כשבועיים - שלושה ואם לא יגיע אז תפני לרופא נשים. סביר להניח שהתקופה שאת נמצאת בה לחוצה וכעת את לחוצה עוד יותר. תהיי רגועה הכל יהיה בסדר, המחזור לא יעלם לך. הוא יגיע קצת באיחור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוזרת31/08/2011
הי.לאחרונה המחזורים שלי הפכו להיות חזקים יותר.לא ברורה לי הסיבה אבל אני הופכת להיות מאוד עייפה ורוצה לישון כל הזמן בימים אלו.חשבתי אולי שיש לי בעיה עם הברזל שהגורם לזה אלו הדימומים.מה דעתכם? האם אחרי שהמחזור יסתיים אחזור למצב אנרגיות רגיל גם מבלי לטפל בברזל או שעליי לקחת כדורי ברזל? מה יכולה להיות הסיבה להתחזקות הדימומים? עשו לי אולטרסאונד לפני חודש והכל יצא נקי ובסדר.גם בדיקת פפס יצאה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוזר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/08/2011עשי ספירת דם כדי לבדוק אם את צריכה ברזל. לא ברור מה הגורם לוסתות יותר חזקות. אם מפריע לך לאיכות החייים אפשר לטפל בזה תתרופתית. התיעצי עם רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי משחהרות31/08/2011
קיבלתי מרשם ל CLOTRIMAZOLE-DEXAMENT
עקב פצעים מגרדים מאד! (לא בנרתיק)
הרוקחת אומרת לי שזה "אגיסטן"
אני לא רואה את השם אגיסטן במשחה שהוא נתן לי. האם זה אותו דבר?
תודה מראש, אודה לכם אם תענו לי בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי משחה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/08/2011אותו מרכיב כמו באגיסטן רק מכיל גם סטרואידים כדי להקל על הגרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריכומניסאלמונית31/08/2011
פניתי לרופא משפחה שעשה לי תרבית שתן ונמצאה שלילית, נתן לי אנטביוטיקה כיוון שראה פטריה ששיפרה מעט את הרגשת הצריבה הגירוד והרצון במתן שתן שעליה התלוננתי לאחר תקופה שוב חזר לי הכאבים והרופא שלח אותי לעשות בדיקת תרבית שיצא שלילית אני ראיתי שיש לי 500 כדוריות לבנות אך הרופא התעקש שהכל בסדר פניתי לרופאת עור ומין שהבחנה אצלי טריכמונאס לפי בדיקת תרבית שערכתי הרופאה נתנה לי נרות בלילה ומטרוג'יל היום עבר שבוע מאז שהתחלתי לשתות את האנטביוטיקה ועדיין הצריבה והעיקצוצים ותחושות האי נוחות לא נעלמו ואפילו כאבים באזור המותנים שאלתי אחרי כמה זמן התרופה אמורה להפחית את הכאבים, ואולי המצב שלי החמיר?
ואולי זה לא הטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריכומניס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/08/2011לאחר שבוע היה צריך להיות כבר שפור. אם אין שפור פני לרופא מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)