מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריבה באיבר המיןרונית פירסטטר12/09/2011
מזה זמן מה ביתי בת ה-4 מתלוננת על צריבה באיבר המין כשמסבנים אותה במקלחת. האם בגיל זה ניתן ורצוי להתחיל להשתמש בסבון היגייני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה באיבר המין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/09/2011כדאי להפנות אותה לבדיקה אצל רופא ילדים לראות שאין גירוי או דלקת. בינתיים השתמשי בסבון עם דרגת חומציות נמוכה והיפואלרגני. שימי מעט מאוד סבון ואפילו נסי ללא כל סבון עד הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של נורלבוענבל12/09/2011
אתמול בלילה חשתי סחרחורות ובבוקר גיליתי שאני מתחילה בדימום ויסתי ראשוני של מחזור למרות שאני אמורה להיות עכשיו בתקופת הביוץ מבחינת המחזור הרגיל שלי. לקחתי נורלבו לפני כשבוע (במהלך השבוע לא הרגשתי דבר). האם זו תופעת לוואי 'טבעית' לאחר לקיחת הכדור גם לאחר שבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי של נורלבו - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/09/2011יכול בהחלט להיות דימום חריג כתוצאה מהכדורים וכן איחור במחזור הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון אישי
לירון14/09/2011את יכולה לקרוא ברשת שלנורלבו יש תופעות לוואי כאלה ואחרות ועל כל אחתזה משפיע אחרת...אני בכל אופן כשלקחתי לפני כמה חודשים לא היו לי תופעות לוואי אבל כן הקדים לי המחזור...ואז נלחצתי, אז בגלל זה כדאי שתקראי ותביני קצת יותר, זהטבעי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות לבנות מהנרתיק- דחוףלואילי12/09/2011
שלום ד"ר
אני בת 22, משתמשת בגלולות יסמין כבר 5 שנים, עם בן זוג אחד וקבוע ובשנה אחרונה היו לי פטריות בנרתיק שטופלו במשחות, אך ללא הצלחה.
הרופאה שלחה אותי לקולפוסקופיה לפני 6 חודשים כדי לשלול נושא של סרטן צוואר הרחם והכל יצא תקין.
למרות זאת ההפרשות הלבנות עם ריח לא נעים ממשיכות.
התגלה לי הרפס באיבר המין שטופל בזובירקס ואכן נעלם.
היא שלחה אותה לתרבית וגינאילית לפני חודש לבדוק האם יש לי דלקת ואיזה.
התוצאות יצאו תקינות ואין זכר לשום דבר, ההפרשות הלבנות עדיין ממשיכות עם גרד מדי פעם... אני כבר לא יודעת מה לחשוב... מה יש לי? ?
מדוע זה לא מפסיק? האם עליי לחזור שוב על הקולפוסקופיה? האם זה מסוכן?
אני ממש בלחץ.. זה כבר יותר מחצי שנה כך ולפי הבדיקות אין כלום..
תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות לבנות מהנרתיק- דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/09/2011לא קשור לצוואר הרחם ואין צורך לעשות קולפוסקופיה, חפשי בקופת חולים שלך מומחה להפרשות. הייתי חוזרת על תרבית נרתיקית בשיא הגרד וההפרשות. עושה משטח נרתיקי כי אם ההפרשות הן עם ריח לא נעים יכול להיות שיש לך זהום חיידקי. נסי להחדיר לנרתיק חומרים טבעיים כמו פרוביוטיקה או ויטמין C
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות לבנות מהנרתיק- המשך
לואילי12/09/2011ד"ר תודה רבה על העזרה
העניין הוא שאני שוהה בחו"ל כרגע ואין באפשרותי לטפל בארץ.
הרופא המקומי שלי טוען לאחר שעבר על תוצאות התרבית שזו לא דלקת חיידקית ושאין צורך באנטיביוטיקה אלא רק בטיפול טבעי אולי כמו פרוביוטיקה וויטמינים לנרתיק.
אני מודאגת שזה לא יועיל והוא רק מעכב לי את הטיפול הנכון
מה עליי לעשות?
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות לבנות מהנרתיק- המשך - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/09/2011פעלי לפי מה שהרופא שלך אומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות לבנות מהנרתיק- זיהום?
לואילי17/09/2011ד"ר את חושבת שאם אמרח שם יוגורט ביו זה יכול לעזור לי?
אני ממש סובלת מזה..
ואם זה אפשרי איך אני מורחת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפ ברחםענת11/09/2011
שלום. בת 45, בהיסטרוסקופיה נמצא פוליפ קטן. יש אפשרות להוציאו בהיסטרוסקופיה נוספת (ניתוחית). אני מתלבטת האם כדאי, האם יש אפשרות להכניס התקן תוך רחמי ללא הוצאת הפוליפ, האם אפשר לאור גילי לוותר על התקן ולסמוך על כך שלא אכנס להריון בשל הפוליפ?
במידה ומוציאים את הפוליפ, האם יש אפשרות להכניס התקן מיד באותו זמן?
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליפ ברחם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/09/2011התיעצי עם הרופא המטפל בך, לא הייתי מוותרת על הוצאת הפוליפ. גם אם עכשיו הוא לא גורם לסימנים הרי הוא יכול לגדול ובעתיד לגרום לדימומים חריגים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
ענת15/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרימולוט נור לפני טבילה במקווהשואלת11/09/2011
קיבלתי מרופאת הנשים פרימולוט נור על מנת למנוע מחזור ללא שבעה נקיים לפני טבילה. הכדורים עושים לי גודש בחזה ועליתי במשקל וגורמים לתחושה רעה (בחילות). האם אקבל מחזור לכשאפסיק? (לקחתי בשבעת הימים האחרונים פרימולוט 3 פעמים ביום) וכעיקרון ללא הכדורים הייתי מקבלת מחזור ב14 לספטמבר - עוד 3 ימים.
האם יש סיכון בשיבוש נוסף כלשהו? אני מתחתנת עוד שבוע וממש רוצה להפסיק עם הכדור אך גם רוצה לטבול במקווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרימולוט נור לפני טבילה במקווה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/09/2011אם את מפסיקה עכשיו את הכדורים סביר להניח שתקבלי בעוד 3 ימים מחזור. נסי להוריד לשני כדורים אולי זה יגרום לפחות תופעות לואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםסימה11/09/2011
שלום
בת 50 בריאה בד"כ. עדיין עם התקן מירנה שהוחלף לפני שנה.במשך שנים סבלתי מדימומים בין וסתיים שלא היה ידוע מקורן. בדיקות פאפ תקינות, האחרונה מחודש יוני האחרון.
יש גם מיומה בגודל 3 מ"מ.
במשך שנה לא היה דמום כלל, לא וסת ולא דמום בין המחזורים, ופתאום בשבת האחרונה הופיע דמום, לא מסיבי, כמו כתמים, אבל נמשך כבר 8 ימים.
מה יכולה להיות הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/09/2011יכול להיות קשור למירנה, אך פני לברור אצל רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ארוך - דימום נמשךשירה11/09/2011
שלום,
אני בת 34, עוד לא אמא ללא גלולות.
לאחרונה , כמה חודשים, המחזור שלי לא נגמר- הוא מתחיל, נמשך כשבוע דועך ומתחדש.
מה עלי לעשות?
האם להיות מוטרדת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ארוך - דימום נמשך - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/09/2011פני לבדיקת רופא נשים להערכה כולל בדיקות פאפ ובדיקת אולטראסאונדד. יכול להיות הפרעה הורמונלית ולכן כדאי לעשות גם ברור הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בפותשירה11/09/2011
אני בחורה בריאה בתחילת שנות ה20, עם פרטנר קבוע ביחסי מין.
אתמול הופיעה מן גולה נפוחה, קטנה יחסית, בפות, באיזור גבוה יחסית (ליד הדגדגן)
זה לא כואב אלא אם כן אני נוגעת.
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע בפות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/09/2011זהום? בלוטת חלב מוגדלת? מרחי פולידין או מופירוצין שזו משחה אנטיביוטית אם לא יעבור פני לבידקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצילוענת11/09/2011
אני בת 39, בשבוע שביעי של הריון לא תקין (בפעם הרביעית ברציפות), לא ראו את ההריון כלל, אלא רק עלייה לא סדירה בבטא ואיחור כמובן בהופעת הווסת.
אמש התחיל לי דימום וכאבים איומים, שממשיכים גם כעת.
האם לגשת למיון, או לחכות שההפלה תסתיים לבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצילו - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/09/2011אם את סובלת מכאבים קשים או מדממת חזק פני לחדר מיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוזר...ת11/09/2011
כשהלכתי הבוקר לתת שתן ראשון פתאום יצא משהו כמו "שרוך" עבה וארוך במרקם של ג'ל בצבע שקוף ואבל עם נגיעות בצבע חום שנראה כמו דם ישן.אין לי דלקת, אין גירודים או הפרשות אחרות לבנות או בכלל וכו'.ממה זה יכול לקרות? מה זה אמור להיות? אני שבועיים אחרי מחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוזר... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/09/2011לפי הזמן אחרי מחזור זה כנראה הפרשות ריריות הקורות בזמן ביוץ חלקן לפעמים מלוות בדימום קל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור כל 21 יום..מיכל11/09/2011
אני בת 26 וחצי, בריאה (חוץ מויטמין כושלים שאני לוקחת כתוספת) , מחזור מגיל 11 וחצי סדיר.
לאחרונה (כמה חודשים אחרונים) אני מקבלת מחזור כל 21-24 יום..
5 ימים מחזור שבועיים הספקה ואז שוב.. האם זה נורמאלי???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור כל 21 יום.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/09/2011נורמלי אבל אם זה מטריד אפשר לקחת הורמונים ולדחות על ידי כך את זמן המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינורorel11/09/2011
לפני כמספר ימים קיימתי יחסי מין לאחר כ-5 ימים לאחר סיום המחזור.
בפעם הראשונה עם קונדום ובפעם השניה בלי קונדום.
יום לאחר מכן התחילו לי הפרשות חומות , מה זה אומר?
לקחתי פוסטינור בכל זאת לאחר 60 ומשהו שעות לאחר קיום יחסי המין.
האם אני יכולה להיות בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/09/2011סבירות להריון נמוכה מאוד אבל אם אתרוצה להיות רגועה עשי בדיקת שתן להריון כשבועיים וחצי אחרי קיום יחסי המין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן ממושך של מחזור חודשי.לינוי11/09/2011
שלום,
קוראים לי לינוי ואני בת 20, המחזור החודשי שלי נמשך כ-3 שבועות ויותר.
אני לא מקיימת יחסי מין, עשיתי בדיקות דם של הורמונים אך התור שלי לרופא הנשים נקבע רק לחודש הבא, בנתיים המחזור נמשך וזה מפריע לתפקוד היום יומי שלי- מה אני צריכה לעשות במקרה כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן ממושך של מחזור חודשי. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/09/2011אין פתרון ללא בקור אצל רופא, ולכן אם הבעיה דחופה פני למיון או למוקד דחוף בקופת חולים שלך ואם את יכולה להמתין חכי עד התור אצל הרופאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CMV- דחוף!!טל11/09/2011
שלום רב,
שמי טל ואני בשבוע 21.
אני משתתפת בשיעורי ספורט לנשים הרות בלבד.
ביום חמישי האחרון, עדכנה אותנו המדריכה כי היא נדבקה ב CMV וכי היא תעבור הפלה בשבוע הקרוב.
המדריכה מסיימת הריון בשבוע 10.
שאלתי היא, האם קיימת אפשרות כי נדבקנו? אני לא מצליחה להשיג את רופא הנשים שלי ולשאול ואני קצת בלחץ...
יש לי בדיקות דם מקיפות בשבוע 24 (כחלק מבדיקת סקר ביוכימי טרימסטר שני).
האם עליי להקדים את הבדיקות???
אני מניחה (ומקווה) שהמדריכה לא הייתה מסכנת אותנו, אך אי אפשר לדעת...
אשמח לתשובתכם המהירה .
תודה!!!
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV- דחוף!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/09/2011בקשי מרופא הנשים שלך שבמסגרת בדיקות הדם בשבוע 24 יוסיף גם CMV IGG IGM
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור של שבועיים במחזורמודאג11/09/2011
שכבתי עם האקסית שלי לפני חודש ושבוע, יומיים אחרי שנגמר לה המחזור. כמובן שהשתמשתי בקונדום והוא לא נקרע (בוודאות). מאז לא שכבנו יותר (וגם היא לא שכבה עם אף אחד), ולפני מספר ימים גיליתי שהיא מאחרת כבר בשבועיים. לפני יומיים היא ביצעה 2 בדיקות הריון ושתיהן יצאו שליליות. אני יודע שזה היה אמור להרגיע אותי אך משום מה אני עדיין ממש לחוץ.
הצעתי לה ללכת לרופא נשים לבצע בדיקת דם אך היא מסרבת בתוקף ואומרת שהמחזור יגיע ושאין לי מה לדאוג. דיברתי איתה על כך מספר פעמים אך היא פשוט מתעלמת מבקשותיי.
האם זה הגיוני שהיא מאחרת בשבועיים וזה לא בגלל הריון?
יכול להיות שזה בגלל שהיא שותה מעט מאוד מים ולא עושה ספורט בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור של שבועיים במחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/09/2011יכול להיות מצב שאישה מאחר לה המחזור מסיבות של לחצים מתחים מחלה או תרופות ועל כן אם הבידקות שליליות הסבירות היא שהיא לא בהריון ואין מה להלחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתגובה
מודאג11/09/2011למיטב ידיעתי אין לה שום מחלות, היא אינה נוטלת תרופות, והיא טוענת שלא הייתה בלחץ או מתח נפשי בתקופה האחרונה.
האם ישנן סיבות אחרות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתגובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/09/2011אי אפשר לדעת יכול להיות סתם שינוי הורמונלי. צא מהלחץ!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר!
מודאג12/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)