מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צעירה בגיל המעבר ????קרול17/07/2011
אני בת 26 , המחזור שלי מתקצר (כלומר ימי הווסת, הדימום) , הם זה טבעי ? או סימנים לגיל מעבר מוקדם ? האם זה פוגע בפוריות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות הבדיקה ההורמנאלית
קרול18/07/2011עשיתי בדיקת דם הורמונלית ביום 3 למחזור ולהלן התוצאות:
LH 3.6
FSH 7.1
ESTRADOIL 330
PROGESTERONE-OH-17 4.2
TESTOSTERONE-TOTAL 1.8
SHBG 61.6
FREE ANDROGEN INDEX 3.0
האם הכל תקין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות הבדיקה ההורמנאלית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/07/2011על פניו נראה תקין אך תלוי באיזה יום עשית את הבדיקה. פני עם התוצאות לרופא הנשים שלך. למחזור שמתקצר אך מגיע סדיר כל חודש אין שום משמעות לגבי פריון או גיל מעבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !
קרול19/07/2011תודה רבה , גרמת לי נחת !
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשול וגלולותמתייעצת17/07/2011
שלום רב,
אני נמצאת בגלולה התשיעית בחפיסה השניה של גלולות מסוג הרמונט (חזרתי לקחת אחרי לידה).. אני לוקחת את הגלולה כל יום בלילה... שלשום קיימתי יחסים בצהריים ובלילה לקחתי כרגיל גלולה אבל אתמול בצהריים (כ 10 שעות לאחר נטילת הגלולה) שילשלתי עקב כנראה קלקול קיבה קל... לאחר מכן בלילה שוב לקחתי גלולה כרגיל והיום (כ 8 שעות לאחר נטילת הגלולה) שוב שילשלתי... האם עליי לדאוג מהיחסים שקיימתי שלשום? האם אפקטיביות הגלולות נפגעה? דואגת ואודה לתשובה והכוונה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשול וגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/07/2011סבירות נמוכה להריון, אבל הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות בפעם הראשונהגל17/07/2011
שלום,
התחלתי לפני כשבוע לקחת גלולות מינס לראשונה. אמרו לי לקחת ביום הראשון של המחזור וכך עשיתי, אך הבעיה היא שמאז שהתחלתי לקחת את הגלולות בעצם לא היה מחזור אלא רק דימום קטן. בנוסף גם כאבי ראש, שלשולים ובחילות. אני לא יודעת האם זה קשור לגלולות או שאולי זה סתם וירוס , אבל השאלה שלי - האם אני יכולה להפסיק לקחת את הגלולות? ממילא כשיש שלשולים, הבנתי שאין כלכך השפעה לגלולות. מה יהיו ההשלכות אם אפסיק? והאם זה תקין שלא קיבלתי מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות בפעם הראשונה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/07/2011אם תפסיקי עכשיו את הגלולות יכול להיות בלגנים של דימומים לא סדירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלותיאנה17/07/2011
אני בת 19, השאלה הראשונה שלי על מה מעיד דימום קל אחרי יחסי מין ללא כאבים וללא משהו כלום (לציין שזאת פעם ראשונה שהיה לי דימום ואחרי שבוע יהיה לי ווסת)??
שאלה שנייה יש לי הפרשות סמיכות וצהובות ואני מתכוונת לעשות בדיקת משטח, האם הבדיקה או תוצאות הבדיקה יכולה לגלות שאני מקיימת כבר יחסי מין..?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/07/2011את צריכה לעשות גם בדיקת פאפ כי יכול להיוך שיש פצע בצוואר הרחם שהוא מדמם אחרי יחסים. תוצאות המשטח לא מראות שאת מקיימת יחסי מין אך הרופא יראה שאת לא בתולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות של גלולהדניאלה17/07/2011
שלום,
אני לוקחת גלולות יסמין כבר 4 חודשים אחרי הפסקה של שנה שלפניה השתמשתי בהרמונט, פמינט, בלארה. שמתי לב ונראה לי שזה קשור שמאז שאני לוקחת את הגלולה, יש לי בחילות, חולשה וחוסר תיאבון.לא נעים, אך סביל (אם חייב לסיים את החפיסה)
העינין שעכשיו התחלתי חפיסה חדשה. היום אקח את הגלולה השמינית. אני חייבת לסיים את החפיסה? אני לא יכולה לעבור לגלולות אחרות?או פשוט להפסיק ולהתחיל לקחת מחדש אחרי המחזור שוב?
קצת חוסר אונים שלא הורגש בעבר,
אשמח לקבל תשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בת 23.5 למקרה שזה קשור. תודה
דניאלה17/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגביי משחה בנרתיק=)17/07/2011
שלום יש לי כבר פטריות וזיהומים בנרתיק כבר כמה שנים רק מלפני כמה זמן התחלתי לטפל בזה..
אחרי שהרופאה נתנה לי נרות למיניהם ולא ידעתי להשתמש בהם...
היא נתנה לי כדורים פלוקנול ומשחות שמחדירים לנרתיק - דלאצין ואגיסטן..
אני פוחדת שלא השתמשתי בהם נכון..
כי קשה לי להחדיר את זה לבפנים...
הכנסתי את המשחה בעזרת המוליך כמה שיותר עמוק ממש ראיתי איך המוליך שוקע בפנים...אבל קמתי בבוקר וכל המשחה הייתה על התחתון...וגם הייתה פעם שאחרי שעתיים ששמתי את המשחה עשיתי פיפי והכל נפלט... האם זה אמור להיות ככה?
אני באמת רוצה שהטיפול יצליח!אני מנסה לפתור את זה כבר 3 שנים =(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בטוחה אבל מניסיוני
ליפז17/07/2011לי גם כן זה נזל לתחתון אבל אגיד לך שבשימוש משחה ונרות זה עבר אחרי כ3 ימים..
רפואה שלמה ובהצלחה=)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בטוחה אבל מניסיוני - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/07/2011אם שמת את המוליך בעומק לפני שינה סביר להניח שהחומר הגיב. תמיד יש נזילה מסוימת של המשחות או הנרות כשנמסים החוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה בשם take care לכאבי מחזוריעל16/07/2011
שלום רב,
הנני בת 21 ומזה שנים שאני סובלת מכאבי המחזור,המלווה בכאבי בטן עזים, הקאות בחילות כאבים למעלה משעה ואפילו לפעמים עלפון.
יש לציין כי גם כשאני לוקחת כדור הוא לא תמיד עוזר אני מקיאה אותו כעבור זמן. כשהתייעצתי עם רופאת נשים היא ייעצה לי לקחת גלולות, מה שאני לא מעוניינת.
שמעתי על המכשיר/תרופה הזו, האם זה יכול לעזור דבר זה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור
אורלי17/07/2011היי אני אישית לא שמעתי על זה, דווקא כן ממליצה על גלולות שמפחיתות כאבי מחזור מאוד!
אני גם סבלתי מכאבי מחזור ממש כאילו והרופא שהייתי אצלו בשביל זה נתן לי גלולות פליים והחיים השתנו כי נהיה לי קל יותר גם בתקופות שבדרך כלל היה לי קשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה בשם take care לכאבי מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/07/2011לא מכירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה- אז מה לעשות עכשיו- שישבת??דנה16/07/2011
תודה לשני הרופאים שענו לי.
אבל- לא הבנתי: להמשיך עם הנרות או לא? לקחתי רק 2 עד כה.
ולרופא שכתב ש"חייבים להפסיק עם הפולידין ברפואת נשים" - למה התכוונת?? למה?
ומה אני אמורה לעשות במקרה שלי?
לפי התיאור שלי? צריך טיפול או לא? ואם כן- איזה? או בדיקה כלשהי?
אשמח להבהרה מצידך, ואף להכוונה- כיצד עלי להתקדם מכאן: לחזור לרופא, ומה לבקש?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה- אז מה לעשות עכשיו- שישבת?? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/07/2011ברפואה יש הרבה דעות ולכן קבלת שתי תשובות שונות. יכול להיות דימום כתלוצאה מפציעה מעצם ההחדרה של הנרות. התיעצי מחר בבקר עם הרופא המטפל בך ובינתיים אל תשימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לרופאה!!!
דנה16/07/2011תודה על התשובה הזאת,
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא מגיעת15/07/2011
הי.אני בת 37.כבר חודש וחצי לא קיבלתי מחזור.הוא סדיר בדר"כ, אני לא בהריון כי עשיתי בדיקת דם ואני גם לא מנסה להכנס להריון.התזונה שלי פחות או יותר מאוזנת, הייתי בלחץ נפשי קצת בחודש שעבר אבל זה עבר.לא ברור לי מה לעשות.הרופאה שלי נתנה לי לקחת כדורים שתוך 5 ימים אקבל מחזור אבל אני לא רוצה לקחת אותם, אני רוצה שהמחזור יגיע לבד.מה קורה? ממה זה יכול להיות לדעתכם ומה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא מגיע - תגובה
ד''ר יואב פלד16/07/2011אם לא תקחי הכדורים בסוף המחזור יגיע אבל לא ידוע מתי
זה שיבוש מלחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרות פולידין ודימוםדנה15/07/2011
שלום רב,
בת 34. בריאה בדר"כ. מעולם לא הייתי בהריון.
לפני כחודש הייתי בביקורת שגרתית לגמרי אצל רופא הנשים בקופ"ח. במהלכה נלקחה ממני גם בדיקת פאפ. תוצאות נשלחו אלי בדואר- ונכתב כי הן תקינות. לאחר כשבועיים, להפתעתי, פתאום התקשרו אלי מן המרפאה ואמרו לי לבוא לרופא. הרופא הרגיע אותי, ואמר שהפאפ תקין, אך "על הדרך" נמצא שיש לי גם דלקת. זה היה לי מוזר- כי לא היו לי כל סימנים לדלקת. אך הרופא טען כי בדלקת כזו אין סימנים, והורה לי להשתמש בנרות פולידין למשך 10 ימים, במינון של נר אחד כל לילה לפני השינה.
התחלתי להשתמש בנרות לפני יומיים- יום רביעי. זמן קצר לאחר הכנסת הנר- יצאה הפרשה מכתימה של פולידין. הבנתי שזה נורמלי, ובבוקר- כבר לא ראיתי דבר, ופשוט שמתי מגן תחתון- ליתר בטחון.
היום- יום שישי , לאחר שהשתמשתי כאמור ( מיום רביע בערב),רק ב 2 נרות עד כה, פתאום היום, אחה"צ,הבחנתי בדימום. דימום קל, אך בכל זאת- דימום.
אני לא במחזור, ( ליתר דיוק, אני ביום ה13 מאז תחילת המחזור.כלומר- אולי בביוץ? )?
אני פשוט לא מבינה מה פשר הדימום, והסיבה היחידה שעליה אני יכולה לחשוב- כי לא נתקלתי בדימום כזה בשגרת חיי הרגילה, היא: השימוש בנרות.
אציין גם שאני לא מאד פעילה מינית- כי אין לי בן זוג קבוע כבר הרבה זמן יחסית,( אז לא יצא), וגם כי כל בדיקות הפאפ שעשיתי באופן שגרתי במשך השנים- יצאו כולן תקינות.
שאלותיי:
1. האם להמשיך עם הנרות?
2. האם יש לי סיבה לדאגה?
3. האם אכן ייתכן שבמקרה התגלתה דלקת, רק בגלל בדיקת הפאפ- כי אחרת לא אני, ולא הרופא- היינו חושבים שיש לי דלקת בכלל. ( כאמור- שום סימן לכך: לא גרד, לא הפרשות יוצאות דופן, לא כאב, והבדיקה הידנית של הרופא- תקינה).
ליתר בטחון, אצטט מבדיקת הפאפ( ביקשתי צילום בכתב מהרופא):
specimen adequacy: less then optimal.
explanation: partially obscuring inflammation/
results and remarks:
severe inflammation.
repeat smear after treatment if clinically indicated* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענולך?
מירי16/07/2011אני בדיוק במצב שלך!!!! אחד לאחד!!!!
מה אמרו לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנרות פולידין ודימום - תגובה
ד''ר יואב פלד16/07/2011בדיקת הפאפ תקינה
יש שם המלצה לחזור על הבדיקה אחרי טיפול מקומי ליתר ביטחון
הטיפול מקומי הוא הפולידין
לפעמים הוא גורם גירוי של הצוואר
פני לרופא שלך לקבלתהוראות מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנרות פולידין ודימום - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן16/07/2011חייבים להפסיק שימוש בנרות פולידין באופן כללי. זאת רפואה לא נכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכישת גלולות בחו"למיה15/07/2011
שלום,
אני בת 32, כבר שנים שאיני נוטלת גלולות ואיני מקיימת יחסי מין.
כרגע אני נמצאת בחו"ל(אירופה) ואני מעונינת להתחיל לקחת גלולות ולקיים יחסי מין.
השאלה היא האם אני יכולה לגשת לכל בית מרקחת ולרכוש גלולות,
ואם כן, האם יש עדיפות לגלולה מסוימת?
בעבר כשהייתי בארץ הרופא שלי נתן לי אורטו סיקלן.
תודה רבה על זמנכם!!!
שבת שלום!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רכישת גלולות בחו"ל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/07/2011את חייבת מרשם רופא כדי לקבל גלולות גם בחו"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפטריהשירי15/07/2011
שלום רב,
לפני כשבוע התגלתה אצלי פטרייה בנרתיק והרופאה המטפלת נתנה לי טיפול
של 2 כדורים לבליעה ו-3 נרות לנרתיק וכן נתנה לי עלון עם תוספים של חברת supherb
ובקשה ממני שלאחר הטיפול התרופתי אני יחל לקחת את ה-ביו פימייל כמוסה אחת ביום לנרתיק של אותה החברה,אבל רכשתי את ה-פרוביוטיק פמינה אקספרט של חברת אלטמן.
ועכשיו לשאלה,אני יודעת שבזמן המחזור אין להחדיר לנרתיק נרות אז רציתי לשאול אם אין בעיה לקחת כדור לבליעה בזמן המחזור?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפטריה - תגובה
ד''ר יואב פלד15/07/2011אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ולא ווסת חודשיהודיה15/07/2011
שלום,
לקחתי את הגלולה הראשונה בזמן דימום ולא וסת החודשי. כיצד זה יכול להשפיע והאם עליי להמשיך את החפיסה כרגיל?
הדימום היה כנראה בגלל הפוסטינור..
מאוד אודה לעזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום ולא ווסת חודשי - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין15/07/2011יש למהשיך את הגלולות עד להשלמת החפיסה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
הודיה15/07/2011עכשיו אני מוגנת מפני הריון או שאיהיה מוגנת רק מהחפיסה הבאה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה
הודיה15/07/2011אשמח לקבל תשובה על השאלה הקודמת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכיבת סוסים ללא אוכףלאה14/07/2011
שלום רב,
האם רכיבת סוסים ללא אוכף יכולה לקרוע את קרום הבתולין?
כלומר, האם יש בכך "סכנה" של ממש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רכיבת סוסים ללא אוכף - תגובה
ד''ר יואב פלד15/07/2011לא !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- endometriosisסימה14/07/2011
שלום רב,
אני בת 25, לפני הרבה שנים גיליתי שיש לי אנדומטריוזיס, אבל כתיאור הרופה זה מצב קל.
- כאבים עזים לפני ובזמן מחזור של גב תחתון, בטן, רקטום וחולשה כללית
- מחזור חודשי שנמשך 24 ימים
- אורך המחזור כשבוע או יותר ודימום חזק
- דימום מהרקטום
- התקפי כאב פתאומיים במעיים (וביציאה), לפעמים צואה עם קצת דם
עדיין אינני מקיימת יחסי מין.
אני מודעת לעובדה שאנדומטריוזיס עלול לגרום לבעיות הריון, של אי פוריות או להתעכבות בכניסה להריון.
בקרוב אני מתחתנת, וברצוני לברר האם יש דרך לדעת אם יהיו לי בעיות של פוריות, או כניסה להריון עוד לפני שאני מחליטה לנסות?
תודה,
סימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא כוונו אותו
סימה15/07/2011זה דחוף לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהendometriosis - תגובה
ד''ר יואב פלד15/07/2011פני למרפאת נשים בבית חולים גדול ליעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)