מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שכחתי 3 גלולות ברצףנטלי12/07/2011
היי, טסתי לחול ושכחתי את הגלולות בבית נשאר לי בחפיסה 3 גלולות. ממתי אני אמורה לקחת את החפיסה החדשה? האם אני צריכה לחכות שבוע מהיום שהפסקתי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי 3 גלולות ברצף - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/07/2011החל מהיום הראשון של המחזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי 3 גלולות ברצף - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/07/2011החל מהיום הראשון של המחזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולופוסקופיהחני12/07/2011
שלום,
עברתי בדיקת קולפוסקופיה לפני כשבוע - ישנם מספר קטעי רירית בגודל בין 0.2 עד 0.3 ס"מ.
האבחנה: tissue from cervix with so jamous metaplasia, chronic inelammation and changes consistent with low grade sil and koilocytosis
מה אומרת האבחנה? ומה הטיפול הקיים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולופוסקופיה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/07/2011יש לפנות לרופא נשים מבצע על מנת לקבל תשובות פיענוח בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיפת חומרי ניקוי חזק בהריוןלחוצה מאוד12/07/2011
שלום,
היום התזתי המון חומר ניקוי חלונות של סנט מוריץ על הנמלים שבסתובבו בבית (הדברה שבוע הבא, ואני כמובן לא שלא אהיה נוכחת).
בכל מקרה הרמתי את הנמלים עם נייר שכניראה ספג קצת את חומר הניקוי.
לאחר מספר דקות אכלתי אוכל, וטעמתי טעם של חומר ניקוי ביד.
האם זה עלול חלילה לסכן את העובר?
אני ממש לחוצה.
האם עליי לעשות בדיקות מסויימות? ואם כן מתי???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיפת חומרי ניקוי חזק בהריון - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/07/2011סיכוי קלוש ביותר
ניתן לפנות למרכז מידע ורעליפ ברמב"ם ללא תשלום 04-8541900
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלוואן***12/07/2011
מה אחוזי ההצלחה של גלוואן? אני מעוניינת להשתמש רק בהן לכן חשוב לי לדעת מהן אחוזי ההצלחה שלהם. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלוואן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/07/2011תלוי ביעילות השימוש, האם את מקפידה לשים 20 דקות לפני ובכל פעם מבלי לשכוח,נע בין 10 % כשלונות לעד 40%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחר
***14/07/2011ומצד שני כמה אחוזי הצלחה יש לקונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/07/2011בין 3 - 10% יעילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PMS אחרי לידהאסנת12/07/2011
לפני חצי שנה ילדתי תאומים מדהימים. הפסקתי להניק אחרי 3 חדשים וקיבלתי כבר פעמיים וסת. כשבוע לפני הוסת אני מתחילה לסבול מתופעות הורמונאליות נוראיות שלא הכרתי מלפני ההריון- עצבים, דכאון, חרדות- אני פשוט לא אני ובקושי רב מצליחה להתאפק ולא לצרוח על סביבתי (ולפעמים לא מצליחה) כך למשך כמה ימים עד לקבלת הוסת (שהיא עצמה קלה ולא השתנתה מלפני ההריון). האם אפשר לפתור את הצרה? אני לא משתמשת בגלולות למניעת הריון כרגע אלא באמצעים מכניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PMS אחרי לידה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/07/2011ניתן לטפל ע"H גלולות למניעת הריון אשר לעיתים תדירות משפרות את ההרגשה הכללית של תופעות PMS
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותח12/07/2011
שלום , לפני כמה ימים התחלתי ליטול גלולות יסמין לצורך הסדרת המחזור לקראת החתונה.
כמובן שקיבלתי מרשם רופא ,
אני נוטלת את הגלולה בשעה קבוע לקראת ערב ,וביום הראשון שנטלתי את הגלולה בבוקר למחרת הייתה לי בחילה נוראית והקאתי הרבה. כרגע גם יש לי בחילות ולחץ נוראי בבטן התחתונה...אני מרגישה חלשה והרגשה לא כיפית בכלל!
אני כרגע לא מקיימת יחסי מין לכן הגלולה היא אך ורק להסדרת המחזור ולא כאמצעי מניעה.
רציתי לדעת אם התופעת לוואי כזאת /הגלולה לא פוגעת בפוריות ? בחשק המיני ?
ובכלל איך הגוף שלי אמור להגיב לגלולה יסמין ? האם זה אמור להיות ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
ח12/07/2011גם ראיתי כתם חום קטן על התחתון , שזה כנראה דם או הפרשה חומה, אני התחלתי לקחת גלולות בשביל לסדר את עניין המחזור עד החתונה כתם כזה יכול "לתקוע" לי את שרשרת הספירה....השאלה שלי אם בהתחלה זה קורה שמופיעים דימומים קטנים בין לבין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/07/2011לעיתים גלולות עלולות להשפיע על החשק, שאר תופעות לוואי תחושה של מלאות יתכנו דימומים לא סדירים בתחילת התפקופה.
כמובן שבכול מקרה של תן]עה חריגה אחרת יש לפנות לרופא מטפל חשוב לקרוא תאת העלון לצרכן אין השפעה על פוריות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה חוזרתkineret12/07/2011
שלום רב,
כבר כ- 3 שנים אני לא מצליחה להיפטר מפטריה בנרתיק (קנדידה). כל חודשיים-שלושה אני מקבלת מרשם לכדור טריקן ונרות/משחות דוגמת אגיסטן. גם פרוביוטיקה וגינלית לא עזרה. הרופא שלי אמרה לי להפסיק להשתמש בטמפונים, אולם אחרי שני מחזורים ללא שימוש בטמפונים (אחרי טיפול נוסף של אגיסטן וטריקן) מצאתי את עצמי שוב עם פטריה וגם גירודים קשים (חיצוניים) עקב שימוש בתחבושות הגייניות. אני רוצה לציין שאני מקפידה בזמן האחרון לא לצרוך שמרים וסוכר - שמעתי שזה "מאכיל" את הפטריה(למרות שגם בעבר לא הייתי חובבת גדולה של סוכרים ושמרים)
1. קראתי ברשת על טמפון רב פעמי - גביעונית, אך לא נתקלתי במידע רפואי כלשהו על הגביעונית. האם השימוש בסוג זה של טמפון הוא בטוח וכן האם יכול לעזור לי עם הבעיה של הקנדידה?
2. מה עוד אני יכולה לעשות כדי להיפטר ממנה?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה חוזרת - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/07/2011ניתן לקבל טיפול מונע ממליץ לפנות לרופא מטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה?
kineret13/07/2011סליחה, ד"ר, אבל זו לא תשובה. אם היית טורח לקרוא את ההודעה שלי אז היית רואה שאני כבר 3 שנים מטופלת אצל רופא....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם דלקת מעכבת כניסה להיריון?ז11/07/2011
רציתי לברר אם דלקת בדרכי השתן אן דלקת בנרתיק ( הרגשה של צריבה קלה בזמן קיום יחסי מין) גורמת לעיכוב או מניעת כניסה להיריון???
אם כן מה צריך לעשות, איזה בדיקות וטיפולים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם דלקת מעכבת כניסה להיריון? - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/07/2011דלקת בשתן לא מעכבת הריון
דלקת נרתיקית יכולה לפגוע בפוריות עתידיות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפה של גלולות יאז לפמינטרותם11/07/2011
החלפתי את הגלולות שלי מיאז לפמינט (גם בגלל המחיר המטורף!!) ורציתי לדעת איך אני מחליפה ביניהם?? אני אמורה לחכות תקופה של חודש ביניהם או ישר להתחיל מהיום הראשון של המחזור??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפה של גלולות יאז לפמינט - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/07/2011אין צורך להמתין חודש בין שתי החפיסות בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 21 סובלת מוסטבוליטיס.גלית11/07/2011
היי בת 21 וחצי,
לפני כחצי שנה אבחן אותי רופא לצוואר הרחם כסובלת מוסטבוליטיס.
(לאחר שנה שלמה בה סבלתי מצריבה באזור ואי יכולת לקיים יחסי מין ובנוסף דלקות חוזרות בשתן).
מאז ניסינו משחת סטרואידים שלא הועילה, ולפני כחודש זריקה באזור שאמורה להרגיע את המקום.
בעקבות הזריקה אין כאב בקיום יחסי מין, אבל לפני שלושה ימים החלה צריבה עזה באזור (לא בשעת קיום יחסי מין) שנמשכת עד עכשיו + התחילה צריבה בשתן.
אני רוצה בבקשה לדעת אם וסטבוליטיס גורם לדלקות בשתן? או שהצריבה והכאב הם מהנרתיק ובגלל שזה כל כך כואב אני מרגישה את זה גם בשתן?
בנוסף לפני חודש קיבלתי מחזור ולפני קבלת המחזור היתה צריבה וכאב שחלפו עם קבלת המחזור, הפעם הצריבה והכאב החלו והם נמשכים כבר 3 ימים ללא קבלת מחזור.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 21 סובלת מוסטבוליטיס. - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/07/2011אין קשר בין וסטיבוליטיס לדלקות בשתן
מומלץ לפנות למרפאה של ד"ר אברמוב ליאורה בית חולים איכילוב לייעוץ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן וצריבה במהלך מתן שתןשושי11/07/2011
שלום רב,
אני בת 30, ילדתי לפני כ-7 חודשים
לפני מס' ימים (יום לאחר קיום יחסים) - החל להופיע צריבה במהלך מתן שתן ודימום וגינלי קל שהתגבר לדימום מחזור, כולל כאבים נלווים של מחזור.
אתמול החלו גם כאבים חזקים מאוד בבטן התחתונה, שהתגברו בעיקר בצד ימין. משם הכאב ממשיך לגב באותו צד.
חשוב לציין מס' דברים:
הלידה היתה טבעית עם חיתוך בקרע.
ההחלמה היתה ארוכה ועד לאחרונה הכאבים היו חזקים (במיוחד במהלך קיום יחסי מין).
אני עדיין מניקה.
האם מדובר בדלקת בדרכי השתן?
מחזור?
אפנדציט?!
צריכה עזרה דחופה,
תודה,
שושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי תפני לרופא .....עד שיענו פה .
ליאור 5511/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת גלולות ברצף 15 שנהענת10/07/2011
שלום ,
אני בת 31 וכבר 15 שנה רצוף לוקחת גלולות.זה התחיל בגלל אי סדירות וסת,קיבלתי פעם ראשונה בגיל 15 ואח"כ שנה לא הגיע ושוב הפסקה ארוכה,היו לי ציסטות ברחם והחליטו לתת לי גלולות,מאז גיל 17 ועד היום לא הפסקתי עם הגלולות למרות שכבר אין ציסטות והרחם נקי לדברי הרופאים שנבדקתי בבדיקות שגרתיות.לפני כשנה בבדיקה שיגרתית אצל רופא נשים שאלתי להמלצתו להפסיק את הגלולות על מנת לנקות את הגוף ולראות האם המחזור מגיע לבד ולטענתו אין צורך כל עוד שלא רוצים להיכנס להריון.
כיום אני מאוד מוטרדת מהעניין שהמחזור אולי לא סדיר גם היום,ורוצה להפסיק ליטול גלולות על מנת לברר נושא מטריד זה.
(יש לי חבר כבר כמה שנים ואני רוצה להיות מוכנה לרגע שנרצה להתחתן ולהביא ילדים ולא לחכות לרגע האחרון ולבזבז עוד זמן בגילי)
שאלותי
1.האם זה מומלץ להפסיק כדי לבדוק(אני לא נשואה עדיין ולא מתכננת ילדים אבל העניין מלחיץ אותי שיהיו לי בעיות עם סדירות המחזור וחוסר ביוץ)
2.האם כשאפסיק את הגלולות וקיים הסיכוי שהמחזור לא יסתדר כמה זמן לוקח למחזור להסתדר(יודעת שכל אחת זה אישי אבל הערכה)?
3.במידה ויקח זמן ויחלפו כמה חודשים ועדיין לא יסתדר המחזור ,מה עליי לעשות?
4.האם כמו בעבר כדי לקבל מחזור יתנו לי שוב גלולה בשם ארגסט(אם אני זוכרת את שמה נכון) ?
5.האם צפויות לי תופעות לוואי לאחר הפסקת הגלולות אם כן אלו?
6.אם בגלולות המחזור מגיע ביום ה25 לאחר 21 כדורים ואז הפסקה של 4 ימים איך אמור להגיע לי המחזור ללא הגלולות בתקווה שזה יהיה סדיר?
מקווה שתענו לי על כל השאלות כי זה מאוד מטריד אותי,סוף שבוע זה הכדור האחרון ואני רוצה להפסיק ולבדוק ומאוד לחוצה להפסיק אבל גם מאוד מעוניינת לברר מה מצב הגוף שלי.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתם יכולים בבקשה לענות לי זה חשוב
ענת12/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטילת גלולות ברצף 15 שנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/07/2011את יכולה להפסיק אם את רוצה אבל סה לא הכרחי
סביר להניח שלאחר כל כך הרבה שנים של לקיחת גלולות המחזור יתעכב או ישובש עד שנה אחרי הפסקת הגלולות. כדורי פרוגסטרון כמו הארגסט משמשים לקבלת מחזור אם יש איחור רב.
אי אפשר לנבא איך תהיה הפוריות שלך עם הפסקת הגלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל עוד שאלה להבנה
ענת13/07/2011תודה
אבל ברצוני לדעת האם בשנה הזו שכביכול המחזור יכול להיות לא סדיר או לא להגיע בכלל
האם קיימת האופציה בכל זאת להיכנס להריון?
כי זהו החשש שלי בכללי מהעניין
אני רוצה לדעת האם "לנקות" את הגוף מהגלולות כבר עכשיו לפני הרצון להביא ילדים או שמא זה לא משנה ובמידה וארצה בכל זאת להתחתן ולהביא ילדים יכולה להיות האופציה הזו גם ללא מחזור וביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת בעוד שאלה להבנה
ענת16/07/2011תודה
אבל ברצוני לדעת האם בשנה הזו שכביכול המחזור יכול להיות לא סדיר או לא להגיע בכלל
האם קיימת האופציה בכל זאת להיכנס להריון?
כי זהו החשש שלי בכללי מהעניין
אני רוצה לדעת האם "לנקות" את הגוף מהגלולות כבר עכשיו לפני הרצון להביא ילדים או שמא זה לא משנה ובמידה וארצה בכל זאת להתחתן ולהביא ילדים יכולה להיות האופציה הזו גם ללא מחזור וביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל עוד שאלה להבנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/07/2011אי אפשר להכנס להריון ללא ביוץ!
אם את רוצה כבר עכשיו להתחיל להתארגן מבחינת המנגנון ההורמונלי מתוך מטרה להרות תוך מספר חודשים הפסיקי עכשיו.יכול להיות שתוך חודש הכל יחזור לסדרו ויכול להיות שיקח שנה. אי אפשר לנבא מראש מה יהיה מצבך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין עם גלולת "סרזט"עדינה10/07/2011
שלום רב,
חודש וחצי לאחר הלידה התחלתי ליטול גלולת "סרזט" למניעת הריון בשל העובדה שאני מניקה הנקה מלאה.
שאלתי: כמה זמן לאחר התחלת השימוש בגלולה זו ניתן להתחיל לקיים יחסי מין?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה התשובה לשאלה הזו זה מאוד חשוב
עדינה15/07/2011אשמח לדעת זה דחוף
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין עם גלולת "סרזט" - תגובה
ד''ר יואב פלד15/07/2011שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום קל תוך לקיחת סרזט
עדינה16/07/2011תודה רבה על המענה .
שבועיים לאחר השימוש הבחנתי בדימום קל/הפרשה חומה.
אם אינני טועה תופעה זו צויינה בעלון לצרכן בחפיסה אך אשמח לדעת האם זה בסדר?
האם להמשיך את לקיחת הגלולה?
תודה ושבוע מצוין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם עליי לגשת לרופאת נשים ???
עדינה17/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דאלאצין וגינליענת77710/07/2011
שלום,
לפני שבוע הרופא רשם לי שימוש במשכת דאלאצין 2% למשך 7 לילות, לאחר שאבחן אצלי חידק שאני לא זוכרת את שמו. באתי לרופא העקבות ריח לא נעים.
היום אני לאחר 6 ימי שימוש בתרופה, הריח נעלם לחלוטין. יש סיכוי סביר שיום הביוץ שלי הוא היום ולכן חשוב לי לקיים היום יחסי מין. האם ניתן לוותר על יום הטיפול האחרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו שאלה דחופה, אודה לתשובתכם...
ענת77710/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכות בצוואר הרחם במהלך יחסי מיןהודיה10/07/2011
שלום
במהלך קיום יחסי מין עם בן הזוג שלי אני מרגישה לעיתים קרובות את איבר מינו נוגע בצוואר הרחם. לפעמים זה כואב ואנחנו מפסיקים או משנים תנוחה ולפעמים ממשיכים. שאלתי היא האם המכות הקטנות שצוואר הרחם מקבל עלולות לגרום לנזק כלשהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכות בצוואר הרחם במהלך יחסי מין - תגובה
ד''ר יואב פלד15/07/2011ממש לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)