מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת סרטן הרחםאסתר04/07/2011
אחה"צ הייתה לי בדיקת סרטן הרחם ולאחר כשלוש שעות החל אצלי דימום של המחזור החודשי. האם בדיקת סרטן הרחם תקינה למרות הסמיכות למחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת סרטן הרחם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/07/2011לא ברור איזה בדיקה לקחו לך אבל מאמינה שאין קשר בין הבדיקה למחזור והדימום שהופיע מאוחר יותר לא פגע באיכות הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה pap-תגובה
אסתר05/07/2011מדובר בבדיקה PAP.
האם המחזור לא פוגע ביעילות תוצאות הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שהקדים?מאיה04/07/2011
רציתי לברר, איך קורה שבעוד שהינני נוטלת גלולות במשך שנים,
שבוע לפניי המחזור ושבוע לסיום החפיסה (ולא שכחתי איזו גלולה),
יש לי סימנים של מחזור היום (לפי מה שאני רואה זה כאילו תחילת מחזור)
אודה להתייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור שהקדים? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/07/2011יכול להיות טפטופים של דמום תחת גלולות, פני לרופא נשים להמשך ברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לבדוק ביוץ?רונית04/07/2011
שלום רב,
אבקש את עזרתכם. אני רוצה להכנס להריון אך לא לגמרי ברור לי איך לוודא מתי אני מבייצת.
אני לוקחת גלולות כבר מעל שנה. בד"כ עד שהתחלתי לקחת גלולות המחזור שלי היה סדיר - כל 30 יום.
מאז שאני לוקחת גלולות המחזור שלי מופיע בד"כ 2-3 ימים לאחר סיום החפיסה בת ה21 גלולות.
בחודשיים האחרונים התחיל לי דימום כמה ימים לפני סיום הגלולות.
מכיון שהתחתנתי בשבוע שעבר (ב30 ליוני), היה עלי להמשיך את הגלולות בחודש האחרון כדי לוודא שלא אקבל מחזור בימים שלפני החתונה.
בסופו של דבר זה לא עזר כי התחיל לי דימום יום לפני החתונה - ב29 ליוני.
לקחתי גלולה אחרונה ב1 ליולי.
קניתי מקלונים לזיהוי ביוץ, השאלה מתי אני אמורה להתחיל לבדוק מתי אני מבייצת. האם הביוץ שלי אמור להתחשב על פי איך שהייתי מקבלת מחזור לפני הגלולות? האם אני אמורה לספור 7 ימים מאז ה29 ואז להתחיל לבדוק ביוץ או לספור 7 ימים מה2 ליולי (היום הראשון בו לא לקחתי גלולות)? כמה ימים בכלל עלי לספור?
אני מרגישה שאני קצת בבלאגן אך לא רוצה לפספס את הביוץ ולכן אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה הכי טוב לעשות במקרה כזה.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי על הביוץ
רונית04/07/2011רציתי להבהיר שבחודשיים האחרונים לקחתי גלולות ברצף (עבור החתונה כמו שהסברתי).
כרגע אני עדיין במחזור והשאלה היא מתי להתחיל לבדוק ביוץ? מאד חשוב לי לא לפספס ולכן אודה מאד על תשובתכם המהירה!
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לבדוק ביוץ? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/07/2011לא ברור מתי יגיע הביוץ בחודש הראשון להפסקת הגלולות, אם הגיע כל חודש לפני הגלולות התחילי בברור ביוץ שבועיים אחרי תחילת המחזור, אבל יכול להיות שיקח כמה חודשים גם עד שהמנגנון יחזור לסדרו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה לגבי בדיקת ביוץ
רונית05/07/2011קודם כל תודה על התשובה.
לא הבנתי למה התכוונת "אם הגיע כל חודש לפני הגלולות"
ובנוסף לא הבנתי האם עלי לספור שבועיים מרגע תחילת הדימום או סיום הגלולות. כפי שציינתי הדימום האחרון החל יומיים לפני סיום הגלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף ביותר גלולה כפולה.אני04/07/2011
שלום
אני נוטלת באופן קבוע מדי יום גלולה בשם:"פמינט"היום בבוקר לקחתי כדור ואחרי צהריים לקחתי בטעות עוד כדור כי שכחתי שלקחתי בבוקר מה עלי לעשות היום והאם מחר יש להמשיך לקחת כרגיל? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף ביותר גלולה כפולה. - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין04/07/2011להמשיךך כרגיל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות בוירוס הפפילומהמירי04/07/2011
שלום דוקטרור,
נדבקתי בוירוס ומצאו אצלי CIN 2-3
אני אמורה לעבור קוניזציה בעוד כחודש.
את חבר הנוכחי שלי הכרתי לפני שנה ו שלושה חודשים.
לפניו היה לי חבר אחד קבוע במשך 3 שנים.
אני לא יודעת מי הדביק אותי ואין לי את מי להאשים.
אבל אני כועסת על בני הזוג שלי. ו(גם על האקס.)
שאלתי, האם בן הזוג שלי נדבק ממני ואם זה אומר שגם אם אני אעבור קוניזציה ואהיה |"נקיה"מהוירוס, הוא עדיין יכול להדביק אותי?
האם צריך להשתמש באמצעי מניעה(קונדום).?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות בוירוס הפפילומה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין04/07/2011מדובר בוירוס אשר נשאר בתאים ועל כן הסרת הנגע לא מכחידה את הוירוס
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חיייבת עזרה בבקשה . בקשר לגלולוחוחית04/07/2011
בבקשה אני חייבת עזרה כי אני כבר עוד 3 ימים נוסעת לחצי שנה! ואני רוצה לדעת אם לקנות עוד חפיסות של גלולות תענו לי על השאלה שהצדתי "האם להפסיק את הגלולות?"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חיייבת עזרה בבקשה . בקשר לגלולו - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין04/07/2011מדובר בשיקול אישי כמובן שניתן להמשיך בגלולות אין מניעה להפסיק בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לרופאיםאחת03/07/2011
שלום,
אני בשבוע 16 + 3 ימים. עשיתי היום בדיקות שתן ודם ולהלן התוצאות שקבלתי:
GLUCOSE - U STRIP NORMAL
BILIRUBIN- U STRIP NEG mg/dl
KETONES- U STRIP NEG mg/dl
1.012 SPECIFIC GRAV-U STRI
PH- U STRIP 5.5/µl
PROTEIN- U STRIP NEG mg/dl
UROBILINOGEN-U STRIP NORMAL mg/dl
ERYTHROCYTES-U STRIP NEG /µl
NITRITE- U STRIP NEG
LEUCOCYTES - U STRIP 250 /µl
לפי פינוח שיש באתר כללית, יש לי לקוציטים 250, והערך התקין אמור להיות שלילי.
מה אומר הדבר? האם יש לי דלקת?
האם עליי לגשת בדחיפות לרופא נשים שלי?
אני ממש מודאגת. אני לא יודעת אם יש קשר, אבל אני גם שלשלתי היום.
תודה מראש על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה, אנא תשובתך, אני מודאגת
אחת04/07/2011שלום,
קבלתי היום תרבית שתן - Urine culture- תרבית שלילית
הרופא עשה לי גם בדיקות דם, וכמה ערכים מהם מחוץ לטווח הנורמה:
RBC 3.94 שטווח הנורמה הוא 4.20-5.40
MCHC 32.2 שטווח הנורמה הוא 33.0-36.7
NEUT% 77 שטווח הנורמה הוא 40-75
NEUT% 15.7 שטווח הנורמה הוא 20-50
מה הבדיקות הנ"ל אומרות? אני מאוד מודאגת, מאחר ובדיקות שעשיתי לפני חודשיים כל העכים היו תקינים.
הרופא שלי לא יהיה כמה ימים, ואין לי למי לפנות.
בבקשה תענו לי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה לרופאים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/07/2011לויקוציטים מרובים יכולים להיות גם מזהום חיצוני או הפרשות מהנרתיק, חזרי על הבדיקה אחרי שאת שוטפת חיצונית טוב ושמה פד בפתח הנרתיק לחסום את ההפרשות מהנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ מהריון- דחוף....ZZZ03/07/2011
שלום, זה הולך להיות קצת ארוך אבל עם כל הפרטים כי זה חשוב לי כ"כ.
אני בת 36, עם מחזור תקין בדר"כ, עדיין לא ילדתי. עד לפני כחצי שנה לקחתי גלולות באופן תקין ואז הפסקתי את השימוש בגלולות כמטרה להכין את הגוף ואותי לתרומת זרע. לפני כחודש וחצי הכרתי בחור והתחלנו לצאת, עד שחזרתי לגלולות קיימנו יחסים עם קונדום ופעם אחת ללא קונדום ואחר כך לקחתי פוסטינור. המחזור הקודם הגיע בצורה תקינה והיה כ-4 ימים. התחלתי לקחת גלולות מסוג אמילי (עד לפני כן לקחתי הרמונט). יומיים לאחר תחילת לקיחת הגלולות החל דימום קל שהלך והתמעט (וזה אני יודעת שזה נורמלי כי צריך להתרגל). ביום חמישי 23.6 היתה הגלולה האחרונה בחפיסה ואכן החל לי דימום בשבת בערב. הדימום פסק בשני בערב לאחר קיום יחסים עם בן הזוג. עכשיו אני כבר מבולבלת.
אני לא יודעת אם זה מחזור או לא, זה הראה סימנים כמו שזה מחזור אבל פתאום היום, יום שלישי 28.06 אין דימום בכלל , לא מבינה למה זה לא תקין , בלחץ נוראי מהריון כי זה הכי לא מסתדר. האם ביום חמישי להתחיל שוב חפיסה חדשה במטרה לסדר את כל מה שהשתבש ולראות מה קורה?
(אגב, אנו מקיימים יחסים בערך 3 פעמים בשבוע). ולא שכחתי לקחת גלולה אף יום.
אני מתה מפחד לבדוק הריון- האם בכלל יש מצב או שזה סתם לחץ ולחכות עוד חפיסה?
יש לי תור לבדיקה שגרתית ב-20.07 אבל זה עוד רחוק....
אשמח לתשובות בהקדם
תודה על הסבלנות בקריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?????
ZZZ07/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ברצץליליה03/07/2011
שלום רב,
1. כשסיימתי את חבילת הגלולות (מסוג אמילי), התחלתי מיד ברצף חבילה נוספת כדי לדחות את זמן המחזור. לאחר שסיימתי את החבילה השנייה חיכיתי שבוע והמחזור לא הגיע. האם זה סביר? האם להתחיל לקחת חבילה חדשה שבוע אחרי שהפסקתי? או לחכות שיגיע מחזור?
2. האם יש בעיה במה שעשיתי- לקחת 2 חבילות ברצף מדי פעם כשרוצים לדחות את המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכוונה לנטילת גלולות ברצף, סליחה.
ליליה03/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לגלולותשירן03/07/2011
שלום, אני לוקחת גלולות במשך חודשיים אשר אמורות להפסיק את המחזור.
פיספסתי 4 גלולות במהלך החודש האחרון, וקיבלתי מחזור למשך שבוע, שבדרך כלל הוא עד 4 ימים.
לאחר שבוע קיבלתי שוב מחזור.
אני רוצה לציין שבזמן החודש הזה קיימתי יחסי מין, האם ההיתי לא מוגנת?
ולמה קיבלתי פעמיים מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה זה דחוף!! אפשר להכנס להודעה
שירן05/07/2011הקודמת שלי ולהחזיר לי תשובה, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותkeren03/07/2011
שלום, נטלתי גלולות סרזט, הפסקתי להניק אחרי 9 חודשים והתחלתי, ללא הפסקה, פמינט. אני צריכה לצאת לטיול. רציתי לדעת אם אני יכולה להמשיך ללא הפסקה עם הפמינט כדי לא לקבל מחזור בטיול?
אם כן להמשיך חפיסה שלמה או להפסיק ברגע שמסתיים הטיול (אמצע חפיסה)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין03/07/2011רצוי להמשיך את הגלולות ברצף ע'ד תום החפיסה .
יש להמנע מהפסקת נטילת חפיסת גלולות באמצע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מותר?
keren03/07/2011לקחת ברצף - סרזט, פמינט פמינט ?
זה לא מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבקש הבהרה...
keren04/07/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת הריוןנועה03/07/2011
שלום רב, לפני כשלושה חודשים עברתי הפסקת הריון ע"י מיפיג'ין- כדור, שבוע שעבר עשיתי בדיקת דם שהבתא (או איך שלא כותבים את זה) היא 44- זה עדיין גבוהה והרופא אמר שזה בסדר זה ירד בדימומים,
שבוע הבא אני יורדת לאילת ואני צריכה לקבל מחזור :(
האם זה בסדר שאשתמש בטמפונים? לכמה שעות ביום?
או שזה יכול לסכן לי את הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת הריון - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין03/07/2011אין מניעה משימוש בטמפונים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שלא מגיעמון03/07/2011
בוקר טוב,
אני בת 43 עם מחזור סדיר. המחזור האחרון היה ב24.5 ועדיין לא הגיע. שתי בדיקות הריון שעשיתי יצאו שליליות. מה יכולה להיות הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור שלא מגיע - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/07/2011שינויים הורמונליים, חוסר ביוץ החודש, בקשי מרופא הנשים שלך ברור הורמונלי כדורים לזרוז מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמילה03/07/2011
שלום אני צריכה לקבל מחזור רק עוד שבועיים אבל משום מה היה לי דימום כבר יומיים , אציין שאני נוטלת גלולות הורמונט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/07/2011יכול להיות דימום חריג תחת גלולות אם הבעיה תופיע גם בחודש הבא פני לבדיקת רופא נשים - אם הכל תקין יצטרכו להחליף גלולות כנראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולת CERAZETTE בעת הנקהעדינה03/07/2011
שלום רב,
6 שבועות לאחר הלידה ביקרתי אצל רופאת הנשים שלי אשר רשמה לי נטילת גלולה בשם
CERAZATTE .
מדבריה הבנתי שזו גלולה שנועדה לנטילה לנשים מניקות.
זו פעם ראשונה שאני שומעת את השם הזה והייתי שמחה לדעת:
האם היא בוודאות אינה מסכנת את ביתי (אני מניקה הנקה מלאה)?
מהי יעילותה?
נאמר לי ליטול אותה מידי יום ללא הפסקה :
כמה זמן לאחר תחילת השימוש בה-ניתן לקיים יחסי מין ?
תודה רבה ושבוע מצוין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולת CERAZETTE בעת הנקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/07/2011גלולה טובה ביחוד לנשים מניקות שאסור להן להשתמש בגלולות רגילות. יעילה , מכילה פרוגסטרון בלבד, אתיכולהשבועיים אחרי ההתחלה לקיים יחסי מין בלי קונדומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)