מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 24 עם כאבי גב נוראיםר.מ.ב14/03/2011
שלום,
אני בחורה בת 24, שסבלתי שנה וחצי מכאבי גב תחתון וירך שמאל.
עשיתי המון בדיקות, הממצא היחיד בבדיקות זה הופעת בלט דיסק קטן בגב תחתון. כל רופא שבדק אותי אמר שעוצמת הכאב שיש לי אינה תוצאה של הבלט הזה, כי הבלט ממש קטן אך יש לי כאבים נוראיים.
תקופה שעברה, חודש ומשהו, בחורף אני מרגישה קור נוראי בכפות הרגלים, גם אם אני לובשת שני זוגות גרביים, מרגישה קור ברמות מציקות.
וכבר שבוע אני מרגישה כאב בצד האחורי של הברך השמאלית.
האם אלו סימנים של הדיסק? מה כדאי לעשות, האם יש פתרון? האם זה יחלוף? אנא כוונו אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 24 עם כאבי גב נוראים - תגובה
ד''ר חגי אמיר21/03/2011ר.מ.ב. שלום
לא ניראה כי התחושות והכאבים שלך קשורים לדיסק.
וקשה לכוון אותך ללא בדיקה.
חיזרי אל האורטופד שלך.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בעצם הזנבדני14/03/2011
בצילום רנטגן לפני כמה חודשים, נראה בבירור שהחוליה השלישית שם זזה שם לאחור, כך שהחוליה השניה לא יושבת בדיוק מעליה.
האם גם שם יש ליגמנטיים ומפרק ביו חולייתי שימנעו גלישה נוספת או ניתוק מוחלט בין החוליות? אני מרגיש החמרה באזור
מה דעתכם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בעצם הזנב - תגובה
ד''ר חגי אמיר21/03/2011דני שלום,
החוליות מחוברות היטב ביניהן אל דאגה הן לא תברחנה.
יש לטפל בהתאם לכאבים ולסימנים הקליניים גש לאורטטופד וימליץ לך.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראשזיו13/03/2011
שלום !
לפני כשנה התחילו לי בצד האחורי של הראש כאבים חזקים , ומאז הם לא פוסקים ראוי לציין שבעת תנועה הכאב הופך לבלתי ניסבל (הייתה תקופה שהראש נטה לצד ) , לפני כ 10 חודשים הייתי אצל א.א.ג ששלח אותי לצילום מערות הפנים לשלול סינוסיטיס , הבדיקה הייתה תקינה. נשלחתי לנירולוג (דוקטור בלה גרוס ) בנהריה , אני גר בדימונה זה היה באמצע חופשה , התאשפזתי ללילה בו ביצעתי 2 צילומי ct מוח אחד עם חומר ניגודי ואחד בלי חומר ניגודי , והצילומים היו תקינים , המשכתי להיבדק אצל עוד נירולוגים מומחים : פרופסור רכס בהדסה : שהאבחנה שלו הייתה טורטיקוליס שלח אותי לעשות mri צווארי שהוא היה תקין , דוקטור זמיר : שלח אותי לעשות mri מוח (בצעתי אותו עם חומר ניגודי ) הכל היה תקין , הייתי אצל עוד 3 נירולוגים , בצעתי בדיקות דם (לפחות 5 פעמים לשלול המון דברים ,כל מה שכל אחד הרופאים ביקש ממני ) , בדיקת ראייה , בדיקת ערובות העין תקינה , שלילת מחלת וילסון , עשיתי את כל הבדיקות האפשריות , אין שום ממצא נירולוגי שהוא לא תקין . עשיתי פיזיוטרפיה כי השרירים באזור תפוסים ולא משתחררים , עשיתי שיאצו שלא עזר. בצעתי לפני כחודש מיפוי עצמות והתוצאה הייתה שיש בליטה של חוליה , היה מומלץ קורולציה רנטגנית אך בעקבות ה Mri שלחו אותי לעשות בדיקות דם לשלול דלקות, הכל היה תקין , הכאבים לא פוסקים , יש לי תור לראומוטולוג ואורטופוד . אני סובל כל יום , ואני לוקח המון משככי כאבים . (היו רופאים שחשבו שזה על קרע נפש , אבל גם זה נשלל עברתי טיפול כזה לחינם)
אשמח אם תוכל לתת לי אבחנה , ומה אתה חושב ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש - תגובה
ד''ר חגי אמיר21/03/2011שלום זיו,
הסיפור שלך מורכב, ועברת רופאים ובדיקות מרובות.
אתה באמת חושב שברגע אחד נוכל לפתור את כל בעיותיך על גבי גלי האינטרנט?
בכל מיקרה האם לכירופרקטור הלכת?
תנסה את זה יתכן ויעזור.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלוקוזמיןמתי13/03/2011
לרופאי הפורום שלום רב!
ברצוני לשאול האם יש כבר דעה ברורה לגבי התכשיר הנ"ל בקשר להשפעה שלו על הסחוסים? האם כבר התגבשה דעה סופית אם הוא אכן מועיל במקרה כזה? אם איננו מועיל, האם יש מחקר אם הוא לפחות עשוי למנוע התדרדרות המצב?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלוקוזמין - תגובה
ד''ר חגי אמיר21/03/2011שלו חדווה,
ישנם מחקרים רבים בנוגע התכשירים השונים של גלוקוז-אמין.
ברוב המחקרים נראה כי קיים שיפור ברוב המיקרים שאיננו שונה בהרבה משיפור שמקבלים על ידי נטילת תרופות דמה. השיפור הוא בעיקר בכאב.
קיים תכשיר אחד שאכן הראה שינוי משמעותי שדומה לשינוי הניראה בנטילת תרופות נוגדות דלקת שוב השפעה על הכאב בלבד, והוא ה-Glucosamin sulphate הניתן כתרופת מירשם Arthryl. בצורה של אבקה שיש להמיס בכוס מים ולשתות 1500 מ"ג ביום.
כל התכשירים הנ"ל עוזרים ומפחיתים את הכאב אולם אינם משנים או מאיטים את הדרדרות השינויים הניווניים שבמפרקים.
לאחרונה מחקרים הראו כי ניתן להשתמש גם במקרים של שינויים ניווניים בכתפיים ויתכן גם במפרקים נוספים.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב אמצעיחן12/03/2011
בזמן האחרון כואב לי הגב.
בניגוד להנחה המקובלת, כואב לי גב אמצעי/עליון (לא השכמות,אלא מתחתיהם), ולא הגב התחתון.
הכאבים כה עזים עד שאינני יכולה לישון בלילות. אם אני נרדמת, אני מתעוררת מכאבים. הכאבים קיימים גם במהלך היום אך הולכים ומחזקים במהלך הערב, ומתגברים אפילו יותר בלילה.
צילומי גב היו תקינים לדעת האורטופד, שהפנה אותי למיפוי עצמות, לכירורג וכן לראומטולוג - הכירורג לא מצא את סיבת הכאב- U.S בטן היה תקין, הראומטולוג טען שמדובר בפולימיאלגייה-ראומטיקה ונתן טיפול בסטרואידים למשך שנה, והבטיח שתוך ימים מועטים הכאב יעלם, ואף המליץ לא לעשות את המיפוי. אני לאחר נטילת 15מ"ג פרדניזון ליום כבר 10 ימים, ועדיין סובלת מכאבי תופת בגב אמצעי(ממש לא כמו שמתואר בפירוט המחלה באתרי הרפואה-לא שכמות, לא צוואר, לא כתפיים, לא ירכיים ואף לא באגן !) הכאבים לא פחתו מאז תחילת הטיפול ואפילו התגברו !!! אולי הבעיה שלי לא אובחנה נכון?.
יש עצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה?
חן13/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה?
חן13/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב אמצעי - תגובה
ד''ר חגי אמיר21/03/2011שלום חן,
קשה לסייע ללא בדיקה מדוקדקת.
לא מעודדת העובדה שגם טיפול בסטרואידים לא נותניים מזור.
אולם כניראה מקור הבעיה לא טופל.
יתכן וכדאי בכל זאת לפנות למיפוי עצמות לנסות לקבל כיוון.
כמו כן יש מקום לפנות לכירופרקטור לנסיון טיפול ידני.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעם רע מכדורליאור11/03/2011
שלום עליתי במקל ופניתי לרופא משפחה עקב כאבים הרופא נתן לי את הכדור הזה. אתופןxl.600 מליגרם ל10 ימיים כדור 1 אם האוכלץוכמובן אמרו לי חצי שעה לא לשכב אבל יש בעיה זה עושה לי טעם לא טוב כל היום בפה האם זה מסוכן תודה ליאורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעם רע מכדור - תגובה
ד''ר יונה יניב13/03/2011לא מסוכן, זו תופעת לואי שיכולה לקרות. ניתן להחליף את הכדור. גשי לרופא שלך והוא ימליץ על כדור אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך פיענוח MRIדנה11/03/2011
אמא שלי עברה MRI אודה אם תפענח אותו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
דנה11/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה11/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה11/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הירדמות של זרת וקמיצה שמאלנרי10/03/2011
שלום רב
שמי נרי בחור בן28, בריא באופן כללי.
לפני כחודשיים בתקופת מבחנים התחלתי להרגיש הירדמות של זרת וקמיצה שמאל.
לאחר בדיקת emg (מצ"ב נתוני הבדיקה) נאמר לי שזה כנראה סינדרום תעלת המרפק, ועדיף טיפול כירוגי (ניתוח) בהקדם, כדי שלא תחול החמרה.
האם באמת אפשר להיות סמוכים ובטוחים שאכן תהיה החמרה עם הזמן? והאם ניתוח הוא הטיפול היחיד שיכול לעזור? ואם כן, האם יש עדיפות לניתוח אנדוסקופי?
והאם צריך להגביל תנועות מסוימות (יש לציין שאני גם מדריך כושר)?
תודה מראש, בציפייה לתשובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה
סרגיי20/12/2012שלום נרי.
אם תראה את התגובה הזאת לדיון למרות שעבר הרבה זמן
אשמח אם תענה ..אני נמצא במצב מאוד דומה לשלך אפילו תוצאות emg די זהות הייתי שמח לדעת מה מצבך כיום ואיך טיפלת בבעיה האם ניתוח או שטיפול אחר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצב אולנרי - תגובה
ד''ר יונה יניב11/03/2011לא ניתן לראות את הבדיקה. אבל יש לבדוק אותך ממש כי בגילך ייתכן והעצב איננו יציב במקומו ( תופעה מולדת בדכ"ל) ואז אכן רצוי ניתוח. אם תוכל לרשון את הערך שרשום בטבלא לגבי CV אוכל לנסות לעזור הלאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה-ערך הCV
נרי11/03/2011left ulnaris
be elb-wrist 61.1
ab elb-be elb
31.2(מסומן באדום)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה-ערך הCV - תגובה
ד''ר יונה יניב13/03/2011כן, 31.2 הוא ערך נמוך לכל הדעות. אנחנו ממליצים על ניתוח ולא על נסיון טיפול שמרני מתחת ל30 - אז אתה די על הגבול. ממליצה על ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה באצבע ברגלמאיה09/03/2011
שלום, קיבלתי מכה חזקה באצבע הקטנה ברגל עם כאבים. הממצאים לאחר הצילום הם איחוי גלילים אמצעי ומרוחק. אין שבר. מה זה אומר ומה צריך לעשות כדי להקל על הכאבים?
תודה . מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכה באצבע ברגל - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון14/03/2011זה לא אומר כלום.
לנוח, לקחת נוגדי כאבים לפי הצורך וסבלנות זה יעבור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת גןקארן09/03/2011
שלום רב , צריכה עזרה לפענח מיפוי עצמות !!!!!
גפיים העלוניות - מודגמת קליטת יתר פטולוגית באספקט העליון מדיאלי של הגבשושית הגדולה של ראש ההומרוס מימין החשודה לנזק תלישה ל- rotattor cuff באזור תאחזית הסופרספינטוס
2. קליטת יתר מוקדית באזור ראש האולנה ובאולקרנון , יתכן ממצא בתר חבלתי או טננדיניטיס של הליגמנט הקולטרלי האולנרי ??????
יש לציין שאני סובלת מ דלקת פרקים שגרונית האם יש שקר לכל זה ????
בברכה קארן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת גן - תגובה
ד''ר יונה יניב11/03/2011כנראה אין קשר למחלתך. החל מגיל 40-45 קרעי גידי RC יש להרבה אנשים. הממצא השני - לא נראה לי משהו להתיחס. כמובן הכל תלוי בבדיקתך ומדוע נשלחת למיפו עצמות. המיפוי הוא בדיקת עזר!!!! בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת גידיים בידחן09/03/2011
שלום, יש לי תינוקת בת שמונה חודשים ושבוע לאחר הלידה היתה לי דלקת גידיים בשתי הידיים, טופלתי במשחות, כדורים, שימוש בסדים אך רק יד שמאל החלימה. לפני ארבעה חודשים הזריקו לי ליד ימין זריקת סטרואידים ולאחר מספר ימים הרגשתי הקלה. לפני מספר ימים נראה כי הדלקת ביד ימין חזרה ושוב סובלת מכאבים חזקים. האם הטיפול הינו זריקה נוספת? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת גידיים ביד - תגובה
ד''ר יונה יניב11/03/2011ניתן לתת זריקה נוספת אבל אם האחרונה עזרה לימים בודדים - אני בספק. ניתן לטפל גם בפיזיותרפיה. לא ציינת אם הסדים עזרו לך וזה חשוב כי אם כן, את יכולה להשתמש בהם כל הזמן. אם עדיין יהיו כאבים לאחר מכן - אין מנוס מניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגל שמאלהודיה09/03/2011
היי,אני בדר"כ לא עושה צעדה והיה איזה שבוע שעשיתי שעה ועשרים כל יום כל השבוע וכנראה שהגזמתי. כי פעם אחד בזמן צעדה הרגשתי זרם בצד האחורי של רגל שמאל(איפה הברך ,אז לא שם אלא מאחורה,איפה שהקיפול )לא הצלחתי ללכת רגיל וליישר את הרגל כמו שצריך אז צלעתי את דרכי במשך כמה דקות והזרם הפסיק במקומו הרגשתי באזור כמו מתיחה לאחר מכן נחתי וחשבתי שזה עבר. מה שאני מרגישה מאז (חודש בערך) זה שאם אני במיטה או יושבת ולא על הרגלים אז אני מרגישה כמו מתיחה שלא משתחררת, ברגע שאני על הרגליים נגיד 15 דקות ואילך התחושה משתנה לכאב ולעיתים גם לתחושת זרם או "שריפה". רק שאני במצב של מנוחה זה חוזר לתחושה של מתיחה שלא משתחררת. והתהליך הזה חוזר כמו גלגל עד עכשיו ולא עובר.( וחשוב לי לציין שאני מרגישה את זה בעיקר בצד שמאל או בצד ימין של הקיפול ,כל פעם בצד אחר ,צירפתי ציור כדי להראות לך את האזור הכואב)בשלב מסוים הלכתי לרופא והוא הניח שזה כנראה סתם מתיחה ונתן לי וולטרן השתמשתי וזה לא עזר . אז הוא נתן לי צילום ברך 2 מבטים. וכך היה כתוב: "תוצאות צילום ברך שמאל ap+lat : מבנה , צורה ומנח בעצמות הנ"ל תקינים. פרק הברך תקין , לסיכום: בדיקה תקינה."
אם זה היה מתיחה אז זה היה עובר לא?!,הבדיקה יצאה תקינה אז מה זה יכול להיות? יכול להיות שעשיתי לעצמי נזק??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי את הקישור של הציור, הנה הוא:
הודיה09/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה,מנסה פעם אחרונה לשים את הציור
הודיה09/03/2011ואם לא הצלחתי אז סליחה ומקווה שתבינו בלי הציור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת ראש הרדיוס לעומת כריתהשמעון08/03/2011
אני בשנות הארבעים, פעיל ספורטיבית, נפלתי ושברתי את ראש הרדיוס. שנה לאחר ניתוח להחלפת ראש הרדיוס, התותב התרופף ונגרמים כאבים. האם להחליף שוב בתוספת צמנט או לכרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת ראש הרדיוס לעומת כריתה - תגובה
ד''ר יונה יניב11/03/2011חסרים לי נתונים כמו - מה היתה הסיבה להשתלת ראש הרדיוס. אני מבינה שראש הרדיוס שלך הוצא כתוצאה משבר אבל הכנסת משתל - בדכ"ל בגלל איזו בעיה ביציבות. הכנסת המשתל מתבצעת ללא צמנט. לא מבינה מדוע יש התרופפות - האם יש זיהום? ואולי זו הסיבה לכאב?
לפעמים, לאחר זמן, ניתן להוציא בכלל את המשתל ללא החלפה, תלוי כמובן במקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי רגליים חזקיםדניאל08/03/2011
שלום .
סבא שלי בן 85 בדרך כלל בן אדם בריא ...
לאחרונה התחילו לו כאבי רגלים חזקים שגורמים לו לאי יכולת הליכה .
הייתי רוצה לדעת האם זה סימן של משהו או מה זה אומר כאבים כאלה כללים ברגלים .
תודה מראש .
דניאל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי רגליים חזקים - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון14/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלמה משברami08/03/2011
שלום,
שברתי אתמול את הmedial malleolus, שמו לי גבס עד הברך.
רציתי לדעת מה מומלץ לעשות כדי לאפשר החלמה מהירה ויעילה ככל הניתן? (כוונתי לתזונה וכו')
רב תודות, עמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה משבר - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון14/03/2011אין תזונה שתזרז משמעותית את המהלך.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)