מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רבחן06/10/2008
שלום רב עברתי ניתוח ארתרוסקופיה בברך שמאל לפני כחצי שנה. ממצאי הניתוח קרע חלקי ברצועה צולבת קדמית ורצועה צולבת אחורית. נכון להיום כאשר אני מכופף את הברך כמעט עד הסוף יש תחושה של תקיעה. גם ביישור הברך ישנה בעיה כאשר אני מיישר את הברך עד הסוף גם פה אני מרגיש שמשהו תקוע. כאשר אני משווה בין שתי הרגלים רואים שברך שמאל לא מתיישרת עד הסוף. לפני כשבועיים הייתי אצל אורטופד לביקורת והוא אמר לי שהכל בסדר ורשם בדיקה של הברך תקינה. אני התחלתי לרוץ לפני כחודשיים והכל בסדר בריצה. אני עושה טיפולי פיזוטרפיה. איך אני יכול לקבל בדיקת MRI על מנת לראות מה מצב של הברך. האורטופד אמר לי שאין צורך לעשות MRI. לפי ההסבר הנ''ל מה מצב הברך לדעתכם? מה אני יכול לעשות כדי לשפר את טווחי התנועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברך תקועה
ד''ר רון ארבל11/10/2008מחד, בהנחה שהארטרורוקופיה שנעשתה לך נעשתה כראוי, נראה שרק טיפול פזיוטרפי נכון, יפתור את בעית מגבלת התנועה של הברך.
מאידך, עבר הרבה זמן(חצי שנה) מאז הארטרוסקופיה וזמן זה הינו מספיק בד"כ בכדי להשיג טווח תנועה מלא.
הואיל וכך נראה לי שבמידה ואמנם תנועת הברך מוגבלת, יש מקום לבצוע בדיקת MRI. הרופא המטפל יכול להפנותך לבדיקה זו.
במידה ואיננו מוכן, יש לפנות לרופא אחר שיהיה מוכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריקת כתף ושבר דחיסהרועי06/10/2008
מהי הדרך הטובה ביותר לטפל במקרה זה? האם ניתוח הוא עדיף על פני הגישה השמרנית ? באיזה ניתוח מדובר במקרה כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריקת כתף
ד''ר יונה יניב07/10/2008המקרה בכלל לא ברור, איזו פריקת כתף, כמה פעמים, איך קרתה ואיזה שבר התלווה אליה? של איזה חלק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריקת כתף ושבר דחיסה
רועי08/10/2008מדובר בפריקת כתף ראשונה, קדמית ומלווה בשבר של ראש עצם הזרוע (מדחס). הפריקה כתוצאה ממשחק כדורסל לבחור בן 25.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
רועי12/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריקת כתף
ד''ר יונה יניב12/10/2008עדיין לא ברור מיקום השבר. אם תת ראשי ללא תזוזה אין צורך בניתוח. אם של הטוברוסיטי הגדול עם תזוזה - יש צורך בניתוח, אם שבר בגלנואיד - יש צורך בניתוח. ואולי שבר אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עברתי ניתוח לאיחוי שבר ההומרוס בידאיתי06/10/2008
ימין ושמו לי מסמר תוך שלדי ההבחון הוא : close fracture of shaft of humeros כרגע אני חודש וחצי אחרי ניתוח ...רציתי לשאול אם אני יוכל לחזור להתאמן בחדר כושר ולבצע הרמת משקולות ללא הגבלה כפי שביצעתי לפני הפציעה ללא סיכון בשבירת המסמרים (הפציעה לא קרתה במהלך אימון אלא טיול.) בתודה מראש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בהומרוס
ד''ר יונה יניב07/10/2008כעיקרון - כדאי להתחיל להתאמן בהרמת משקולות רק לאחר שהשבר מחובר לגמרי וגם זאת באופן הדרגתי ורצוי עם פיזיותרפיסט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר איחוי מלא ?..זה נכון שאיחוי
איתי07/10/2008מלא מתרחש רק לאחר5-8 חודשים ??....ככה הפיזוטרפיסט אמר לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההומרוס
ד''ר יונה יניב12/10/2008לא, צריך לעקוב בצילומים אחרי החיבור כי ההומרוס היא עצם שקשה לצפות אותה.אצל חלק מהאנשים היא מתחברת היטב ומהר ולפעמים בכלל לא מתחברת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??
איתי11/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת צפיפות העצםחלי06/10/2008
שלום אימי בת 78, תוצאות בדיקת צפיפות העצם נמצא כי: 1. צוואר הירך LT- (מינוס) -3.2 ׁ ו- BMD= 0.497 2. עמוד השדרה T= - 0.6( מינוס) 0.984=BMD שאלתי היא: נכון להיום היא נוטלת פעמיים ביום כדורי קלציום+ ויטמין D, חוץ מזה כלום. לאחרונה שמעתי על זריקה בשם "פרוטאו", האם יעל לתת לה תרופה זו? והאם לתת לה תרופה אחרת? עלי לציין כי אימי סובלת כאבים עזים בכל חלקי גופה, כמו כן, אינה יכולה להרים את ידיה, היא סיעודית מזה 10 שנים אולם לאחרונה הוחרף מצבה. כאשר אני עוזרת לה לקום מהכסא אני מרגישה את שחיקת העצמות שלה. אבקש את עזרתכם הדחופה לסייע בידה. תודה מראש ושנה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סידן
ד''ר יונה יניב07/10/2008אמך צריכה להיות בטיפול רופא פנימי כדי שיעריך את כל תפקודיה ובדיקות הדם שלה בנוסף! לבדיקת צפיפות העצמות. לפי המכתב היא סיעודית מגיל 68 שזהו גיל צעיר יחסית, לכן עולה השאלה - מהן בעיותיה האחרות.
לא ניתן לחוד בחסר בסידן, בודאי לא במגע בלבד. אולי את מרגישה חריקות של המפרקים וזו בעיה אחרת לגמרי שגם היא כמובן יכולה לגרום לכאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת צפיפות העצם
חלי07/10/2008שלום אימי בת 78 מה לגבי תוצאות הבדיקות והתרופות שנשאלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב לאחר שינהאלי05/10/2008
שלום רב. אני בן 40 ובחיים לא סבלתי מכאבי גב עד לפני חצי שנה. לפני חצי שנה התחילו לי כאבי גב שמתרכזים בעיקר באמצע הגב משני צדדיו של עמוד השידרה,אך רק לאחר שינה ממושכת של לפחות 8 שעות.בד"כ אני יושן רק 5-6 שעות לכן זה לא הטריד אותי מאוד. לפני כשלושה חודשים חלה טיפה החמרה שמתבטאת גם בכאבים הנ"ל גם לאחר שינה של אפילו 4 שעות,והיום הגעתי למצב שאני מתעורר כמעט כל שעה,כל פעם שאני משנה תנוחה,בגלל שאני מרגיש את אותו כאב בזמן שינוי התנוחה ולאחריו עד שאני נרדם שוב ומתעורר שוב פעם לאחר שעה בערך. מצב זה הפך לבלתי נסבל מבחינתי,שכן אני קם בבוקר "מרוסק". אם אני יושן היום נגיד 8 שעות הכאבים עוברים גם מאזור מרכז הגב לאזור צלעות בית החזה. דרך אגב החלפתי מזרן למזרן איכותי לפני כחודשיים אך זה לא עזר בכלל. כרגע גם מטופל בפיזוטרפיה אך גם זה לא עוזר בכלל. עשיתי צילומי רנגטן רגילים של הגב אך ללא שום ממצא. דבר הכי חשוב ששכחתי לציין שלאחר שאני קם בבוקר עם כאבי הגב הם פשוט נעלמים בהדרגה עד בערך שעה מאז שקמתי ולא כואב לי בכלל כל היום. אני עוסק כטכנאי במקצוע מסויים שדורש ממני גם עבודה מעט פיזית. תודה מראש "המודאג"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלתי הקודמת.......
אלי10/10/2008בינתיים הלכתי לאורטופד וכששטחתי בפניו את כל הסיפור הנ"ל ולאחר שהסתכל בצילומי הרנגטן הוא קבע; 1.שיש לי עקמת 2.שיש לי שינויים מבניים בעמוד השדרה מה שאומר שבין החוליות העליונות יש מרווח טוב בין החוליות אך בין החוליות שבאמצע יש מרווח קטן וזאת בגלל לחצים לא נכונים על עמוד השדרה בגלל העקמת ובכלל 3.הוא שלח אותי למיפוי עצמות,חושד בדלקת ולא פירט מעבר לכך. שאלותיי אליך; 1.האם חייבים לעשות מיפוי עצמות כדי לגלות דלקת או שאפשר להסתפק בבדיקת דם. 2.מה אפשר עוד לגלות במיפוי עצמות-חוץ מדלקת. 3.במידה וזאת דלקת ממה היא יכולה לנבוע,ומה הטיפול לכך מלבד מכדורים משכחי כאבים? 4.יש לי במקרה כבר כמה ימים כאב בפרק האמצעי של אצבע שלישית ביד ימין ואדמומיות באזור הנ"ל,וזאת מבלי שקיבלתי שם מכה.האם יכול להיות שזה גם קשור לדלקת שאולי נמצאת בגב? 5.מה דעתך המקצועית על כל הנושא? תודה רבה על הסבלנות ואני מצטער מראש על המידע הרב שכתבתי לעיל-פשוט רציתי לספק כמה שיותר נתונים על מצבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב
ד''ר רון ארבל11/10/2008במקום להיות מודאג, עליך לפנות לבדיקת אורטופד מומחה לבעיות גב שישלח אותך לבדיקות המתאימות ע"פ ממצאי הבדיקה הפיסיקאלית ותלונותיך, יגיע לאבחנה וייתן טיפול מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר הייתי אצל אורטופד...
אלי12/10/2008הייתי כבר אצל אורטופד ורשמתי את דעתו לנושא הנ":ל בתגובה לפנייה הראשונה שפניתי עוד לפני שהספקת לענות לי מהפעם הראשונה בינתיים הלכתי לאורטופד וכששטחתי בפניו את כל הסיפור הנ"ל ולאחר שהסתכל בצילומי הרנגטן הוא קבע; 1.שיש לי עקמת 2.שיש לי שינויים מבניים בעמוד השדרה מה שאומר שבין החוליות העליונות יש מרווח טוב בין החוליות אך בין החוליות שבאמצע יש מרווח קטן וזאת בגלל לחצים לא נכונים על עמוד השדרה בגלל העקמת ובכלל 3.הוא שלח אותי למיפוי עצמות,חושד בדלקת ולא פירט מעבר לכך. שאלותיי אליך; 1.האם חייבים לעשות מיפוי עצמות כדי לגלות דלקת או שאפשר להסתפק בבדיקת דם. 2.מה אפשר עוד לגלות במיפוי עצמות-חוץ מדלקת. 3.במידה וזאת דלקת ממה היא יכולה לנבוע,ומה הטיפול לכך מלבד מכדורים משכחי כאבים? 4.יש לי במקרה כבר כמה ימים כאב בפרק האמצעי של אצבע שלישית ביד ימין ואדמומיות באזור הנ"ל,וזאת מבלי שקיבלתי שם מכה.האם יכול להיות שזה גם קשור לדלקת שאולי נמצאת בגב? 5.מה דעתך המקצועית על כל הנושא? תודה רבה על הסבלנות ואני מצטער מראש על המידע הרב שכתבתי לעיל-פשוט רציתי לספק כמה שיותר נתונים על מצבי הפעם הראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריר קשהפוליציסטית03/10/2008
כבר כשבוע אני חש שברגל ימין השריר קשה וכלפי איזור המפשעה למעלה מה יכול להיות הסיבה לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריר
ד''ר יונה יניב07/10/2008יכולות להיות הרבה סיבות... ושוב - כמה זמן, איך החל, איזו פעילות גופנית את/ה עושה אם בכלל, האם זה באמת שריר? בן כמה את/ה? בקיצור - חסרים הרבה פרטים וחסרה בדיקה קלינית (כן, שוב)
רצוי ללכת להבדק אם התופעה למעלה משבוע ולא נגרמה כתוצאה מפעילות גופנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצם הזנבטל02/10/2008
שלום. כואב ושורף לי כאשר אני יושב בעצם הזנב . זה התחיל לאחר ישיבה ארוכה של 8 שעות בטיסה ארוכה . האם ניתן לעשות משהו ? האם הכאב יעבור בשלב מסוים ומדוע כואב שם ? האם עלי לרוץ לרופא ? תודה ושנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בזנב
ד''ר רון ארבל03/10/2008מדובר בבעיה מוכרת, ממליץ על פניתך לרופא לבדיקה הואיל ויתכן ומדובר בתהליך דלקתי מקומי(בדיקה ע"י רופא כירורג כללי) או בעיה בעצם הזנבאו למעשה במפרקי עצם הזנב(בדיקת אורטופד)
לאחר האבחון המדויק של בעיתך, יקבע הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים עקב נפילהדנה02/10/2008
לפני כמה חודשים החלקתי על מים על הגב התחתון-איזור עצם הזנב ועל הראש אחורנית. מאז סובלת מכאבי ראש חזקים מאוד עם לחץ בעיניים ובלסת. לאחרונה סובלת מנימול ברגל ימין. כאבים בגב ואי נוחות כללית. איזה בדיקה תוכל לאבחן את הבעיה ממנה אני סובלת? האם עליי לפנות לאורתופד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה על מים
ד''ר רון ארבל03/10/2008עליך לפנות לבדיקת אורטופד ונוירולוג או נוירוכירורג. ע"פ ממצאי הבדיקה תקבענה הבדיקות שעליך לעבור.
אל תזניחי.
גמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר בקלייףדליה02/10/2008
האם מכשיר הבקלייף עוזר לפתור בעיות גב וכאבים בעקבות עקמת שקיימת שנים או שהוא עוזר רק לבעיות גב תחתון עכשויות כלאמר עקב גב תפוס או דומה לזה, אני משתמש במכשיר כבר מספר חודשים ולא מרגישה שינוי - הפעולה שלו היא כל כך קטנה וכמעט לא מורגשת, אני רוצה לדעת אם יש סיכויים לחוש בשינוי הגדול עם מכשיר זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנוי גדול...
ד''ר רון ארבל03/10/2008כאבים בעקבות עקמת הינם דח נדירים ומופיעים כאשר מספר המעלות של העקמת גדול.
המידה וכאביך מעקמת, מכשיר הבקלייף לא יעזור לך במאום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצד הפנימי של הרגל בשריר התאודודו30/09/2008
לאחרונה יש לי כאבים בשריר התאומים ברגל ימין מתחת לברך בצד הפנימי של הרגל. אלו כאבים לא חזקים אבל מציקים. אלו כאבים שלפעמים מקרינים לי לאזור הברך הפנימי. אין לי הגבלה בתנועות של הברך או הרגל. לפעמיים זאת הרגשה של מתיחה קטנה בשריר. מהי ההתופעה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בתאומים
ד''ר רון ארבל03/10/2008הכאב יכול להיות ממספר סיבות, יתכן הקרנה מהגב, כאב שרירי מקומי, בעית כלי דם ועוד
ממליץ על פניתך לאורטופד לבדיקה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשורש כף הידסער29/09/2008
אז ככה, לאחר אימון בחדר כושר התחלתי להרגיש כאבים בפרק כף היד עד כדי כך שהוגבלתי בסיבוב היד (לא יכלתי להגיע למצב שכף היד פונה מעלה), הלכתי לאורטופד והוא אמר שזה יקח בערך שבועיים שלושה עד להחלמה.. מאז עברו חודש וחצי, הטווח תנועה חזר לאחר שבוע בערך אבל הכאבים עצמם לא הוא אמר שכנראה משהו קרה לרצועה קטנה מהצד של הזרת במפרק שם והוא הגורם לכל הבעיות. אני יודע שאין תחלופה לרופא אבל אין לי איך להגיע אליו בגלל החג, אלא רק לאחר החג ורציתי לדעת אולי זוהי בעיה מוכרת ואתה יכול בבערך של הבערך להגיד לי איך לעשות 'טיפול עצמי' שאני אוכל לעשות לבד עד המפגש עם הרופא? הבנתי שצריך קרח, אבל האם זה מספיק? האם צריך להמנע מלעשות דברים מסויימים כמו להרים חפצים? משחות מסויימות? (אני יודע שהן מחממות אז כנראה שלא) ויטמינים \ גלוקוזמין-כוינדריטין יעזרו? מצטער על הטרטור אבל אני לא מתאמן כבר קרוב לחודשיים וזה ממש ממש מתסכל אותי.. מחכה לתגובתך\ם, סער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרש כף יד
ד''ר יונה יניב05/10/2008שלום סער
הבעיה מוכרת, אבל כדי לאשרה כמובן יש צורך בבדיקה.
בנוסף - לא צריך קרח או חימום, ויטמינים או גלוקוזאמין לא יעזרו. מה שכן, אם אכן זו האבחנה - או פיזיותרפיה וריפוי בעיסוק ואם לא מועיל - ניתוח ארתרוסקופי
וסליחה על האיחור
דר' יונה יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות MRIמימי28/09/2008
שלום, מבדיקת MRI תוצאות הבאות: 1.מה המשמעות של פרגמנט גרמי זעיר מתחת לפטישון המדיאלי? 2.בצקת בשומן קדמית לגיד אכילס וכן ברקמות התת עוריות באספקט הקידמי של הקרסול? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MRI
ד''ר רון ארבל03/10/2008MRI הינה בדיקה אבחנתית שנעשית בקורלציה לתלונותיך ולממצאי הבדיקה הפיסיקלית. לא ניתן לדבר על משמעות התוצאות של ה- MRI ללא קורלציה לנ"ל.
מציע שהרופא שבדק אותך והפנה אותך לבדיקה יהיה זה שיתן לך את התשובה לשאלתך
גמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פס היפראיקואי באורך 0.6 בכתף ימיןדנה28/09/2008
שלום זאת התשובה שקבלתי לאחר שעשו לי אולטרסאונד כתוב שזה יכול להתאים לקרע תוך סיבי. אני סובלת מהכאבים מזה 4 חודשים וזה פשוט לא עובר עכשיו לפחות גילו ממה הכאב. השאלה שלי מה התשובה אומרת ובעיקר מה הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פס היפו...
ד''ר רון ארבל03/10/2008התשובה אומרת שיש חשד לקרע חלקי באחד בגידים.
לא בהכרח זה הגורם לסיבלך.
ממליץ לחזור לרופא ששלח לבדיקה שיקבע האם יש בפס זה בכדי לגרום לסבלך ובמידה וכן ישלח אותך לטיפול המתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לשחיקת סחוס בברךיעל28/09/2008
ישנו עכשיו טיפול חדיש - תרפיה בתהודה מגנטית - זה טיפול שבונה סחוס ויכול למנוע ניתוח בעתיד רציתי לדעת מה דעת האורטופדים על טיפול זה בתודה יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחוס מגנטי
ד''ר רון ארבל03/10/2008אין כל הוכחה מדעית שהתהודה המגנטית בונה סחוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת סטרואידים לברךשולה ר27/09/2008
האורטופד הציע לי, בגלל שחיקת סחוס בברך שגורמת לכאבים והגבלה בתנועה, לעשות זריקה של סטרואידים בברך. האם יש סיכון לעשות זריקה כזו שבוע לפני נסיעה לחו"ל ? אני חוששת מזיהום ומשינויים בלחץ דם (אני מאוזנת ע"י כדור). מאד דחוף לי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרואידים לברך.
ד''ר רון ארבל03/10/2008כמובן שקיים חשש מזיהום גם אם הוא קטן אך קיים.
במידה והכאב נסבל הייתי ממליץ לחכות עם הזריקה עד שובך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)