מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- emg לע.ש.צוואריתמי28/08/2008
שלום ד"ר. אני סובל מהרדמויות כפות הידים רק כאשר אני מזיז את הראש חזק שמאלה וימינה (לנקודות המגבלה עם הכאב). ב:CT מצאו כי יש לי הצרות של רווח דיסקלי מלווה בלחץ על השק הדורלי ולטענת הרופא שלי זו הסיבה אבל בבדיקת EMG נמצא הכול תקין . האם לדעתך יש בדיקת EMG שיכולה להראות פגיעה עצבית שבגללה נרדמות לי הידים בתנועה של הראש כי הבדיקה שעשיתי היא כאשר הראש לא מוזז בשכיבה ויתכן שזו הסיבה שלא מוצאים כלום . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמות ידיים
ד''ר רון ארבל29/08/2008בהחלט יתכן שהבעיה הינה תנוחתית ולכן לא מודגמת בבדיקת ה- EMG
מומלץ לטפל בבעיתך גם עם בדיקת EMG תקינה.
פנה למומחה בעיות עמוד שדרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היצרות הרווח הבין חולייתי L4-S1מני28/08/2008
שלום בן 50 בריא , לאחרונה כאבים בגב תחתון בעת פעילות ספורטיבית וכן בשיעורי היוגה. הכאבים החלו לפני 3 חודשים בירך שמאל. רנטגן מהיום: אגן תקין לחלוטין. ע"ש מותני: היצרות הרווח הבין חולייתי בגובה L4-S1 . מה עושים ? בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גב תחתון
ד''ר רון ארבל29/08/2008פונים עם בדיקת ה- CT לאורטופד מומחה בעיות עמוד שדרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כרית אורטופדיתאיתן27/08/2008
איזה דגם מומלץ והיכן ניתן לקנות (יש לי כאבי צוואר מציקים - שילוב של שינה עם מזגן/מאוורר ובלי כרית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
דני28/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרית
ד''ר רון ארבל29/08/2008הדגם המומלץ הינו זה הנוח לך ביותר.
נסה כמה ותחליט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי תודה
דני29/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חוזרים באיזור הירך ואשך ימני.דניאל27/08/2008
שלום דר', כבר מעל לחצי שנה, אני סובל מכאבים כהים באיזור האשך הימני,שמקרין על המשפעה הימנית, הירך הימני ואיזור הגב התחתון הימני.הכאב מתרכז בעיקר באיזור האשך בכל שעות היום אבל בנוסף לאחרונה באיזור הירך. לפני כחודשיים ,נלחצתי מאוד מהכאב באיזור האשך וביצעתי אולטרא סאונד באיזור האשכים המפשעה, והכליות והכל נמצא תקין. הכאבים חלפו זמן מה, אך לפני כשבוע הם חזרו ובגדול. הכאב שוב מתרכז באיזור האשך ומקרין באופן שוטף בכל שעות היום על איזור הירך הימני והגב התחתון הימני. (לעיתים גם בבטן התחתונה הימנית). הכאב נסבל, פנימי ומאוד כהה ולא ממוקד אך מלחיץ אותי מאוד. אילו עוד בדיקות יש לעשות? ממה יכולים להגרם כאבים בכל כך הרבה מוקדים בצד הימני בגוף? אולי הבעיה למרות זאת באשך הימני? האם ישנה סיבה להלחץ? מחכה לתגובתך, דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK29/08/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=83 id=link]אורולוגיה, אימפוטנציה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספים למתאמן חדר כושראיתן27/08/2008
שלום רב אני מתאמן כוח בשנה האחרונה (משקלים כבדים מעט חזרות) ודואג לרוץ על מנת לאזן ןלשמור סיבולת לב ריאה. בן 27. המליצו לי על תוספים העוזרים לחזק את הפרקים לטווח הארוך וכו' ברצוני לקבל פרספקטיבה מקצועית: 1. האם קפסולות אומגה 3 עוזרות ורצוי להשתמש בהם? (אני לא אוכל דגים) 2. מה דעתכם על טבליות גלוקוזאמין כונדראטין וMSM של ultimate nutrition תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
דני28/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK29/08/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=227 id=link]תזונת ספורט[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בברך שמאלOfer27/08/2008
שלום, בן 38, עוסק בספורט ובריצה (כ 30-40 ק"מ בשבוע). לפני כחודשיים בעת משחק טניס התחילו כאבים בחלק הפנימי של הרגל מתחת לברך שמאל. אורטופד אבחן כ pes anserinus bursitis והפנה אותי לפיזוטרפיה (אגב, על אבחנתו הפיזוטרפיסטים חולקים). לאחר כחודש טיפולים אני מרגיש את הכאב (כאב קל) בריצה ובעת מתיחת השריר כאשר מבצע תרגיל מתיחה. אין מגבלות על תנועת הברך. הכאב קל אך מציק. אין לי שום מקבלת תנועה או הרמת משקל עם הרגלים. הכאב הוא נסבל אך הוא שם. האם ייתכן שכל הרבה זמן הכאב לא נרפא לחלוטין? מה עוד יכול לגרום לכאב הנ"ל. לאיזה גורם כדאי לפנות (אורטופד, רופא ספורט?) אשמח לחוות דעתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ברך
ד''ר רון ארבל29/08/2008עליך לפנות לבדיקה אצל אורטופד מומחה לפגיעות ספורט לקבלת עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רדיוס דיסטליגיא27/08/2008
שלום לפני כ 10 ימים נפלתי על כף היד , יום לאחר מכן הלכתי לאורתופד ששלח אותי לצילום הרופא איבחן את הבעיה כ "חשד לשבר מינימלי בדיוס דיסטלי" ושם לי גבס לשבוע היום הלכתי אליו הוא שאל אם עדיין כואב לי עניתי שכואב פחות אבל עדיין כואב. הוא שאל אם אני רוצה להוריד את הגבס , עניתי שכן , (הוא אמר שאפשר להוריד ואפשר לא זה תלוי בי וזה לא כל כך משנה, גי מטרת הגבס בשבר מסוג זה היא למנוע כאב. בכל מקרה עכשיו כמה שעות לאחר מכן , אני עדיין מרגיש כאב ומוגבל בתנועות, לא משהו נוראי , אם אני לא מזיז את היד אז זה ממש בסדר. רציתי לדעת מה דעתך האם כדאי לשים את הגבס בחזרה, כמה זמן ייקח ליד להחלים , והאם היא תחזור בקרוב לתפקוד מלא. תודה גיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר רדיוס
ד''ר יונה יניב28/08/2008שלום גיא
לפי הסיפור - סביר שיהיו כאבים לאחר הסרת הגבס. שבר כואב מספר שבועות ואם הרופא שמטפל בך חשב שהשבר מינימלי וללא תזוזה הרי שהגבס, מלכתחילה היה רק בגלל הכאב. הכאב עצמו יורד עם הזמן ותמיד רצוי להפעיל. בנוסף - לאחר קבוע איבר, גם אם לא היה שבר, יש כאבים בהתחלת הפעלה.
אם אתה כאוב ובכ"ז מעונין בקבוע, אין צורך בגבס דוקא, ניתן לשים את היד בסד מוכן שניתן לקנות ולהוריד לפי רצונך, להפעלה ולמקלחת
בברכה
דר' יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים במפרק יד-אמהאושרי27/08/2008
שלום רב. מזה כחצי שנה יש לי כאבים במפרק המחבר בין כף יד שמאל לאמה. כשקר זה מורגש יותר, וכשחם בקושי מורגש. אינני משתמש הרבה במקלדת. מסאג' במקום מקל וגם שהות במים חמים. הרמה של משאות כבדים או אימוץ האזור מחמיר את הכאב. נא עזרתכם אושרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר יונה יניב28/08/2008העזרה הטובה ביותר תינתן לך לאחר בדיקה, ייתכן שיש לך בעיה הנובעת מחבלה ישנה או מחלת מפרקים כלשהיא או בכלל משהו אחר, בקיצור - נדרשת כאן בדיקת אורתופד או רצוי כיר' של יד וייתכן שהוא גם יפנה אותך לרופא אחר, תלוי בבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בסביבות אחורי הברךיעל26/08/2008
אני סובלת מהכאבים שציינתי אחרי שאני קמה ממצב ישיבה, אני לא יכולה כמעט ללכת ואני נאחזת ברהיטים וכואב לי מאד, לאחר זמן פג קצת הכאב ואני הולכת, אבל כשאני שוב יושבת וצריכה לקום חוזר הקושי הזה אני בת 75 עברתי ברגל זו ניתוח לאחר שבר ויש לי פלטה ברגל, הניתוח היה לפני למעלה מעשרים שנה אני רוצה לציין שהקיץ ישבתי הרבה על כורסא בגלל החום ועייפות שאלתי היא, מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב באחורי הברך.
ד''ר רון ארבל29/08/2008ממליץ לפנות לאוטופד מומחה, לבצע צילום ולקבוע ממה בדיוק את סובלת וע"פ זה לקבל טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשות איומות ברגלייםאלינור26/08/2008
שלום רב, אני בת 26 ומזה מספר שנים (חמש לפחות) אני סובלת מחולשות ברגליים מדי מספר שבועות. מדי מספר חודשים אני עורכת בדיקות דם מקיפות (שבהן לא נמצא דבר המעיד על הגורמים לחולשות). כמו כן, אני צמחונית (בחמש השנים האחרונות), אך לוקחת בי 12 לפרקים (הפעם האחרונה שלקחתי הייתה לפני שנה וחצי לפחות). האם תוכלו לומר לי האם עליי לפנות לנוירולוג, לאורטופד, לפסיכיאטר או לכל גורם מטפל אחר ?? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי תשובה
יעל28/08/2008מכל הדף הזה האורטופד דילג עלי ועל אלינור שהתלוננה על חולשה ברגליים, מתוך איזו סיבה דילגו עלינו? למה לא מחזירים לנו תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולשת רגליים
ד''ר רון ארבל29/08/2008מציע להתחיל אצל נוירולוג להמשיך אצל אורטופד ואם הכל תקין לפנות לפסיכולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פציעה בברכייםליאת26/08/2008
שלום רב! לפני כ 5 ימים נפלתי על שני הברכיים וברך השמאלית היא זו שנפגעה בעיקר. מאז שמתי קרח במשך יומיים , כרגע האיזור מעט נפוח אך לא משהו חריג. הברך כאבה עד כה בעיקר בזמן התנועה או ניסיון לכופף את הרגל,במשך כל הימים האלה אני צולעת (סוחבת את הרגל הפגועה) אתמול הייתי אצל אורתפד שהתרשם שיציבות תקינה ואין סימנים מניסקיאלים. אבל בכל זאת נתן הפניה לצילום רנטגן. חשוב לציין שאני נמצאת בשבוע 14 של הריון וברצוני להימנע מצילום כזה אלא אם כן זה הכרחי. אשמח לשמוע את דעתכם האם יש סיבה מוצדקת לצילום כי לא קיבלתי תשובה חד משמעית מאורתופד. יש לציין שהיום אני מרגישה כאב עמום גם כשאני לא מזיזה את הרגל שמקרין למעלה לירך ולמתה, עם תחושה של הירדמות ( נימול) בכף הרגל. האם זו החמרה של המצב או שלב בהחלמת המקום? האם נכון יותר לנסות ללכת רגיל ולאמץ טיפה את הרגל או עדיף להמתין עם זה? אודה מאוד על תשובתכם כי אני מאוד מודאגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פציעת ברכיים
ד''ר רון ארבל26/08/2008במקום צילום ניתן לבצע MRI שאין בו קרינה
באשר לכאב הקורן למעלה ולמטה עם נימול , כאב זה מקורו לא בברך, סביר להניח שמקורו בגב.
ממליץ על בדיקה חוזרת אצל אורטופד ולהתרכז בכאב הקורן לאורך הרגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כף ידיורי26/08/2008
שלום רב! שאלה: עברתי ניתוח לאיחוי סקפויד עם כלי דם, לאחר 6 שבועות (אתמול) נמצא איחוי בסקפויד לפי רנטגן הוצא מסמר שהיה ביד שהחזיק את היד בזווית די גסה הרופא שמה את היד בסד קל לשבוע על מנת ליישר את היד מהזווית הגסה למצב ישר. ואחרי מספר שעות הופיעו לי קצת כאבים בסקפויד וכאשר אני נוגע באיזור הסקפויד יש רגישות רבה מאוד (בשאר שורש כף היד אין רגישות כלל). העם רגישות זו והכאבים בסקפויד זה סביר למצב שאני בו? (מאוד מפחד שאין איחוי. בעבר בצהל עשו לי גבס בלי ניתוח אחרי 10 שבועות היה איחוי ברנטגן ובסוף התברר כי לא היה איחוי והיה צורך בניתוח מפחד כי ההיסטוריה חוזרת על עצמה ) תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צם הסירה
ד''ר יונה יניב27/08/2008שלום יורי
כאבים הם מצב טבעי לאחר ניתוח וגם לאחר גבס ולא מעידים בהכרח על חוסר חיבור. אך מצד שני - עדיין יש מצב לחשוש מחסר חיבור. אני, בדכ"ל עושה CT כדי לברר האם יש חיבור או לא, כי זו בדיקה יותר מהימנה מצילום. מצד שני CT זה יותר קרינה מצילום רגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונות
ד''ר יונה יניב31/08/2008צר לי אבל אני לא יכולה לפתוח את התמונות אולי הן גדולות מדי?
יונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ניתוח
ד''ר יונה יניב31/08/2008בצילומים עדיין ישנו ה"מסמר" שכנראה הוצא. לפי הצילומים - נראה בסדר גמור. שוב הייתי ממליצה על CT לברור החיבור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאונת דרכיםמירה26/08/2008
אני עשיתי תאןנת דרכים ויש לי כאב בצוואר ביד ימין מאד חזקים למרות שעבר חודשיים מיום התאונה אני עדיין סובלת מכאבים. עשיתי בדיקת CT ו בדיקת EMG בדיקת הCT הראתה שיש לי בלט דיסקלי אחורי קל בשלוש מקומות. הלכתי לעשות בדיקת הEMG הטכנאי אמר שיש צורך בהחדרת מחט לצוואר כדי לעשות את הבדיקה אני פחתי וסרבתי לעשות. האם זה נכון מה שאמר לי הטכנאי האם הבדיקה כואבת או יש בה משהוא מפחיד או יכול להשאיר נזק אחרי הבדיקה לצוואר?\ מה דעתך האם אני חייבת לעשות בדקה כזו או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחט בצוואר
ד''ר רון ארבל26/08/2008אם הופנתה לעשות את הבדיקה סימן שהיא נחוצה.
הבדיקה איננה כואבת אם כי איננה נעימה במיוחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ,תרופת האקלסטהאושרי26/08/2008
שלום, אמא שלי צריכה לקחת את התרופה הזאת בקרוב אבל בסמוך לזה היא גם עושה השתלת שיניים , השאלה שלי האם יש התנגשות בין הזריקה של התרופה להשתלת השיניים . תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקלסטה
ד''ר יונה יניב26/08/2008שלום אושרי רצוי לעשות את ההשתלה לפני ההזרקה מאחר ולאחר ההזרקה תתכן רמה נמוכה של סידן בדם למשך כ10 ימים. כמו כן אם הסיבה לקבלת הזריקה היא מחלת פג'ט יש לקחת גם ויטמין D וסידן - 500 מג' פעמיים ביום
מקווה שהתשובה מספקת
דר' יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ברךיניב1425/08/2008
אני בן 14 שחקן כדור-סל וסובל לאחרונה מכאב בחלק העליון של הברך הימנית, מעין "קנאקים". מבקש לדעת פרטים בהקדם. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ברך
ד''ר רון ארבל26/08/2008קשה לתת לך פרטים על כאבך.
יש סיבות רבות לכאב כגון זה.
המלצתי החמה להבדק ע"י אורטופד מומחה ברכיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)