מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- IGF1 אקרומגליהדני01/08/2016
שלום
ברצוני לשאול
האם כשיש גידול במוח שגורם ל IGF1
רמות ה IGF1 אמורות לעלות ככל שהזמן חולף?
נניח עמדו על 30 האם אחרי שנה אמור להיות למשל 40?
אם בפועל הרמות ירדו האם זה סימן שכנראה אין גידול במוח?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IGF1 אקרומגליה - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס20/08/2016שלום
לרוב כאשר קיים גידול שמפריש הורמון גדילה ורמת IGF1 גבוהה רמה נשארת קבועה או עולה.במידה והרמת יורדת ובהתאם לרמה הבסיסית הסבירות לגידול אינה גדולה. כדאי להתייעץ עם אנדוקרינולוג גם לצורך הבירור הסיבה ללקיחת הבדיקה מלכתחילה.
בבררכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- tsh נמוך t4 תקין בבדיקות דם לאחר לידהדורית29/07/2016
שלום רב.
בת 32, 9 חודשים אחרי לידה שנייה. פניתי לבדיקות בעקבות עייפות גדולה וקושי ממשי לרדת במשקל למרות שממש שומרת. ברקע לאימי ואחותי יש תת פעילות בלוטת התריס ומטופלות באלטרוקסין וסוכרת.
ספירת הדם תקינה לחלוטין.
תוצאות בדיקת בלוטת התריס:
Tsh 1.55
T3 6
T4 free 9.8 נמוך ממש במעט.
האם ישנו מקום בבירור נוסף? האם תתכן תת פעילות למרות שtsh תקין?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות בכותרת, tsh תקין ו t4 free נמוך
דורית29/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהtsh נמוך t4 תקין בבדיקות דם לאחר לידה - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס30/07/2016שלום
הTSH והFT3 תקינים עם FT4 מעט נמוך .נדרש מעקב אחר ערכים אלו ויעוץ אנדוקריני אך לא נראית לי בעיה משמעותית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לגשת לייעוץ מומחה או שדרך רופא משפחה
דורית31/07/2016ותודה רבה על המענה כמובן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינסוליןטלי27/07/2016
שלום,
האם העובדה שהתרופה tregludec לא אושרה בהתחלה בארה"ב בגלל חשד להגברת סיכון לאירועים קרדיווסקולרים , עלולה לרמז על כך שלא ידוע עדיין עד כמה היא בטוחה? האם רצוי שקשישים עם גורמי סיכון יימנעו מנטילתה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינסולין - תגובה
לדעתי אינסולין זה בטוח בדומה לשאר סוגי האינסולי ארוכי הטווח לקשישים. התרופה אושרה על ידי הFDA בסופו של דבר ואין לדעתי סימני שאלה לגבי השימוש בה בקשישים או חולי לב.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפרתירואידיזם ואטופיק דרמטיטיסLuly26/07/2016
שלום רב ותודה מראש. התגלה לאחרונה אצלי (בת 58) היפרתירואידיזם עם tsi גבוה מהנורמה. במקביל אני בהתקף של אטופיק דרמטיטיס. רופאי עור שללו תגובה אלרגית למרקפטיזול. האם יש קשר בין היפרתירואידיזם ואטופיק דרמטיטיס? או בכל אופן עם אזורי פריחה קשה בעור? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפרתירואידיזם ואטופיק דרמטיטיס - תגובה
קיים קשר בין מחלת GRAVES ממנה ככל הנראה את סובלת וURTICARIA או גרד. התרופות לטיפול במחלה אף הן יכולות לגרום לפריחה.
לגבי המקרה הספציפי שלך קשה לי לדון
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אכן יש נוגדנים
Luly30/07/2016בבדיקה יש tsi גבוה וכנראה מדובר בגרייב ועכשיו אני למדה שיכול להיות קשור. רב תודות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים בבעייה שכזו.אשמח לקבל עזרהשיר24/07/2016
אני בת 54.תקופה האחרונה אני סובלת מתופעה מוזרה: ברגע שאני מעט מתרגשת (אפילו במעט)הגוף של מגיב בצורה מוגזמת ואני מרגישה ממש רע לכמה שניות ולאחר מכן ההתאוששות לוקחת כמה דקות כדי להרגע.זו יכולה להיות שיחה עם מישהו שללא כוונה וללא סיבה מיוחדת אני כאילו מתרגשת או לפתע אם אני נבהלת ממשהו ףאני מרגישה שפתאום שוטף אותי גל רע ואני מרגישה כאילו לחץ הדם שלי עולה וכך גם הדופק ולמספר שניות אני חשה ממש רע כאילו אני עומדת להתעלף.הגוף מגיב בצורה לא נורמלית ואף אלימה לארועים ממש פשוטים שרק לי יגרמו להבהל או להתרגש.אני מנסה להשאר רגועה אך ללא הועיל כי זה לא בשליטתי. אשמח מאוד לדעת מה הבעייה ויותר מכך אבקש לדעת אילו בדיקות עלי לעשות כדי לפתור את הבעייה. הבדיקות הכלליות שעשיתי כולל תפקודי בלוטת התריס יצאו תקינות. תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים בבעייה שכזו.אשמח לקבל עזרה - תגובה
קשה לי לקשור את התלונות למחלה ספציפית. ממליצה לבדוק ל"ד ודופק בעת ההתקף ולבצע בדיקת איסוף שתן לקטכולאמינים ומטנפרינים (אשר בודק הורמון אשר יכול לגרום לתופעות דומות אך לרוב ללא קשר להתרגשות)
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבול הסכרת ועלייתה בעקבות כדוריםע23/07/2016
שלום רב,
אני על גבול הסכרת (100 ולא.. אני לא מודד) אני אמור ליטול כדורים בשם- ציפרלקס.. לכל החיים...באלון הכדורים כתוב שהכדור גם יכול לעלות את הסוכר…..השאלה:
האם נטילת הכדור עלולה לגרום לכך שהעבור את הסף ואקרא סוכרתי…ושזה בלתי הפיך לאחר מיכן גם אם אפסיק לקחת את הציפרלקס??
האם נתקלת במשהו שנהיה סוכרתי בעקבות הכדור?
אשמח לתגובתך
בתודה מראש
.ע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבול הסכרת ועלייתה בעקבות כדורים - תגובה
למניעת סוכרת מומלץ לשמור על משקל תקין ולבצע פעילות גופנית סדירה.
לא נתקלתי במקרה שהופסק טיפול בCIPRALEX עקב עלית ערכי סוכר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא ענו לי על ההודעה שלי כמו שצריך?ב19/07/2016
השאלה שלי היתה:
אני מטופלת בפדינזון כבר תקוה ארוכה מאוד.עם תופעות לוואי ידועות שלו כמו רמת סוכר וקורטיזול גבוהה.
כרגע החליט הרופא שצריך להפסיק את הטיפול ונשלחתי לרופא אנדקרינולוג לשם ביצו"מבחן דינמי".
מה שהרןפא רשם זה שהוא רוצה לבדוק רמות קורטיזול,קורטיזול סילביה(מה זה?) וACTH.בזמנים מסוימים. ורשם להזריק לי מינון נמוך של ACTH.
השאלה שלי -מה נקראת בדיקה תקינה??כי אם רמות הקורטיזול תמיד אצלי גבוהות בגלל התרופה,אז מה אמור להיות אחרי ההזרקה?
ובמידה והתוצאות יהיו לא תקינות מה עושים?כי אני חייבת להפסיק את הפרדניזון..(הבנתי שיכול להייווצר מצב של "תסמונת קושינג")
אציין שאני עוד מקבלת את הפרדניזון אבל במינון נמוך מאוד.ולא נתנו לי הנחיות מה לעשות בבוקר הבדיקה-לקחת אותה לפני או אחרי הבדיקה או באמצע הבדיקה?האם היא בכלל משפיעה(ואיך) על הבדיקה?
ועניתם לי רק -שבודקים בעזרת ACTH אם הקורזטיזול עלה.
זהו.לא עניתם לי על כול השאלות
אשמח מאוד לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא ענו לי על ההודעה שלי כמו שצריך? - תגובה
לא נוטלים PREDNISONE בבוקר הבדיקה אלא רק לאחר סיום הטסט כעבור שעה.
לגבי התוצאות צריך להראות לרופא שמטפל בך כדי שהוא יחווה את דעתו על התוצאות . עד אז את צריכה להמשיך את ההנחיות של הרופא המטפל.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות תיירוגלובין tm בבדיקת דם - 1.2עינת18/07/2016
שלום,
אני 5 חודשים לאחר ניתוח הסרת לימפה ברמה 6 בשל גרורה של סרטן מדולרי. כריתה מלאה של הבלוטה + גרורות לפני כארבע שנים.
בדיקת סיטי חזה הראתה קשרית rul ולאחר מעקב נוסף, קשרית ללא שינוי.
לאורך השנים תיירוגלובין tm היה "מתחת ל 0.9"
לאחר הניתוח האחרון גם כן וכיום 1.2
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמות תיירוגלובין tm בבדיקת דם - 1.2 - תגובה
אם הסרטן היה מדולרי אז המעקב הוא אחר ערכי קלציטונין ולא THYROGLOBULIN אשר מופרש מסוג אחר של תאים בבלוטת תריס.
לגבי סרטן מדולרי אין משמעות לTHYROGLOBULIN
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת סוכר גבוהה אחרי פעילות גופניתפולי18/07/2016
שלום רב, אני חולה סוכרת בן 74 מקבל אינסולין "לנטוס" פעם ביום כל ערב ובמשך היום ג'נואט ואמריל. עושה ספורט (הליכות), שומר על תזונה . הסוכר תקין בדרך כלל ובמיוחד אחרי הליכות . היום למרות הנ"ל ואחרי ההליכה הסוכר היה 200. שאלתי מה יכולה להיות הסיבה לכך? בתודה על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת סוכר גבוהה אחרי פעילות גופנית - תגובה
האם הסוכר היה נמוך בבוקר ודוקא עלה לאחר ההליכה?
אין לי הסבר ספציפי למקרה שלך אך יכולות להיות סיבות שונות כגון ספיגה פחות טובה של האינסולין, העובדה שהסטרס של ההליכה גרם לעליה בערכי סוכר, מחלה תזונה ועוד.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תת פעילות בבלוטת התריס וחולשה והשמנה כתוצאה מזהרחל18/07/2016
אני סובלת תת פעילות בבלוטת התריס לאחרונה עלה ה tsh ל 13.86 וה ft4 תקין האם זה יכול לגרום לחולשה והשמנה למרות שה ft4 תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון תרופתי
רחל19/07/2016רופא המשפחה שלי אמר לי להוסיף 50 מק"ג יוטירוקס פעמיים בשבוע נוסף ל 100 שאני לוקחת ולחזור על הבדיקה אחרי חודש ואני נשארת חלשה האם המינון מספיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קשר בין נבידו לסטורציה נמוכה?נתן17/07/2016
שלום
אני בתחילת שנות הארבעים, לא מעשן, לא ידוע על מחלת ריאה או לב.
באופן כללי רמות הסטורציה שלי הן בסביבות ה 94-95, לפעמים גם פחות.
היום כששכבתי במיטה (לא בזמן שינה) הרגשתי שאין לי אוויר (לא נראה לי קוצר נשימה), ומדדתי סטורציה (עם מד אצבע) וזה היה באזור ה -90 מינוס, זה עלה וירד, הגיע גם ל -85.
גם בהמשך היום הרמות היו נמוכות יחסית, נע באזור 90 פלוס מינוס.
הדופק לא היה גבוה במיוחד.
אני מקבל זריקות נבידו.
ברצוני לשאול
האם יש קשר בין הנבידו לסטורציה הנמוכה? זה יכול לגרום לכך?
מאיזו רמה זה נחשב למסוכן?
ומה יכולות להיות הסיבות לסטורציה נמוכה?
מה עלי לעשות?
והאם יכול להיות שבמצב שכיבה זה מחמיר ויורד יותר מאשר בישיבה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש קשר בין נבידו לסטורציה נמוכה? - תגובה
NEBIDO לא גורם לירידה בסטורציה אך נושא זה צריך להבדק בהקדם. ואם קיים קוצר נשימה לפנות למיון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלוקומין ואי ספיקת כליותיובל17/07/2016
היוש,
במצב של אי ספיקת כליות כתוצאה מלקחית כדור בשם גלוקומין/ גלוקופאג וחמצת לקטית מטבולית למרות שיש התוויה של התפועות לוואי בעלון הרוקחים, אפשרי לתבוע במצב שכזה אחרי שאדם מסויים נכנס אליו והגיע לדיאליזות וכתוצאה מהתרופה יש פגיעה בתפקוד של הלב ובמסתמים של הלב ופגיעה בכליות ובצקות בגלל פגיעה בכליות ?, אשמח לשמוע דעה בתודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלוקומין ואי ספיקת כליות - תגובה
התרופה מטפורמין אינה גורמת לאי ספיקת כליות אך מאחר והיא מתפנה דרך הכליות אם קיימת אי ספיקת כליות היא מצטברת בגוף ויכולה לגרום לנזק (חמצת לקטית).
בחולה עם אי ספיקת כליות ידועה (תלוי כמובן בדרגה) אסור לתת METFORMIN
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מד סוכר לבדיקה ביתית שקול לפלסמהדינה16/07/2016
שלום
יש לי מד סוכר של מכבי לבדיקה ביתית ובהוראות כתוב יול שקול לפלסמה.
מה זאת אומרת? האם התוצאות שוות לבדיקה במעבדה או שיש סטייה מהם ואם כן בכמה?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד סוכר לבדיקה ביתית שקול לפלסמה - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס16/07/2016שלום
כן הבדיקה מכויילת לפלזה. לרוב ערכי סוכר בגלוקומטר מעט נמוכים יותר מאשר בבדיקות דם ורידי (כ-10%)
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד הבהרה לגבי מד סוכר
דינה17/07/2016האם זה שמכוייל לפלזמה זה אומר שעדיין נמוך ב10% מדם ורידי במעבדה או שזה שווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת התריס- שבוע 5 להריון - האם יש צורך בטיפולאנונימית14/07/2016
שלום,
אני בשבוע 5 להריון, בבדיקות דם שביצעתי- TSH- 4.85 אך T4 תקין. (יש לציין כי בעבר לא סבלתי מהפרעה בבלוטת התריס, התחיל בהריון..)
האם יש צורך לטפל בכדורים? האם קיים טיפול אחר? מהן ההמלצות?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת התריס- שבוע 5 להריון - האם יש צורך בטיפול - תגובה
בשליש הראשון של ההריון רצוי TSH<3 . לרוב ניתן טיפול בTHYROXINE.
ממליצה להתייעץ בהקדם עם אנדוקרינולוג
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קיים הבדלים בין שני האינסוליןשיר13/07/2016
הובחנתי לפני כחודשיים כחולת סכרת נעורים , הוחלף לי מלנטוס ללמביר .
רציתי לשאול האם הלבמיר גורם לכאבי ראש? ולעלייה במשקל.
ממה שהבנתי שללנטוס כן יש השפעה על המשקל אך במידה מועטה האם כך גם על הלמביר?
לאחרונה כשבוע ימים אני מתעוררת בלילות ב50 -42 סוכר מזיעה רועדת , ואילו אם הלנטוס זה לא קרה . הלנטוס גרם לי לתאבון יתר .
אני אוכלת 3 ארוחות דלות פחמימות ככל האפשר . לעתים ישנם קפיצות חדות הנעות בין 400- 35 , יש לציין שאני נוטלת גם גלוקמין +ויקטוזה 1.2 (ואפידרה במקרה חירום בלבד) .
השאלה היא החולשה ממנה אני סובלת , והאם הלבמיר יש לו נטייה לגרום להיפו ?
היכן אני שוגה? וכמובן האם הלמביר גורם גם במידה מועטה גם הלנטוס לעלייה במשקל?
מודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם קיים הבדלים בין שני האינסולין - תגובה
האם אכן סוכרת נעורים עם טיפול בMETFORMIN וויקטוזה?
לנטוס ולבמיר הם שניהם סוגי אינסולין ארוכי טווח . יתכן הירידה ברמת סוכר בערב נובעת ממתן הLEVEMIR ולכן יש מקום להוריד מינון. שינויים אלו צריכים להתבצע בהקדם בתאום עם הרופא האדנקורינולוג/סוכרת אשר מטפל בך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)