מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תת פעילות בלוטת התריסאלירן01/12/2016
שלום
בבדיקות tsh בשנתיים האחרונות, נמדדו ערכים שבין 3 לכמעט 7. בכל בדיקה הערכים משתנים לכאן ולכאן. רופא המשפחה המליץ לי על יוטירוקס 50 מג.
אני בן 22.
לדעתכם יש מקום לטיפול? חשוב לציין שסובל מעייפות ומחוסר אנרגיה לעיתים קרובות. אך כל התסמינים האחרים אינם נראים.
האם טיפול שכזה יכול להחמיר את תפקודה של הבלוטה ובמצב של הפסקת טיפול להחמרה בה ולתוצאות גבוהות ממה שהייתי רגיל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תת פעילות בלוטת תריס
ד``ר רוזני אברמוף-נס03/12/2016שלום
במידה וקיימת תת פעילות בלוטת תריס ותלונות ניתן לנסות טיפול תרופותי ולבדוק אם קיים שיפור בתלונות. כמו כן כמובן חשוב לשלול סיבות אחרות לעייפות שאינן קשורות לבלוטת תריס
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובות איסוף שתן 24 שעות עם חומראנונימי30/11/2016
שלום,
אימי עברה בדיקת איסוף שתן 24 שעות עם חומר. בתום יממה התווצר 2300 מ"ג שתן.
ישנם כמה מהתוצאות. האם תוכלו לומר לי מה הכוונה ואם הכל בסדר?
NORMETANEPH SAMPLE- 287 µg/L
NORMETANEPH- U 24h -661 µg/24 h
METANEPHRINE U SAM- 46 µg/L
METANEPHRINE U 24h- 106 µg/24h
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איסוף שתן
אתה צריך לצרף את הנורמות באותה מעבדה.
קיימתעליה קלה של נורמטפנרין אך לכך יכולות להיות סיבות שונות כולל תרופות , סטרס ועוד.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות איסוף שתן 24 שעות עם חומר
אנונימי06/12/2016שלום,
אימי עברה בדיקת איסוף שתן 24 שעות עם חומר. בתום יממה התווצר 2300 מ"ג שתן.
ישנם כמה מהתוצאות. האם תוכלו לומר לי מה הכוונה ואם הכל בסדר?
NORMETANEPH SAMPLE- 287 µg/L
NORMETANEPH- U 24h -661 µg/24 h
METANEPHRINE U SAM- 46 µg/L
METANEPHRINE U 24h- 106 µg/24h
VMA- U SAMPLE- 2.37 mg/L
VMA- URINE 24h- 5.45 mg/24h
EPINEPHRINE-U SAMPLE- <2
EPINEPHRINE- U 24h- לא ניתן לחישוב
NOREPI- URINE SAMPLE- 33.44 µg/L
NOREPI- URINE 24h- 76.91 µg/24 h
DOPAMINE- U SAMPLE- 96.29 µg/L
DOPAMINE- URINE 24h- 221.47 µg/24 h
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת מגן האם 0 נקודה 23 זה תת או יתר פעילותגילה28/11/2016
יש לי סכרת נעורים בת 58 מגיל 9 כבר 10 שנים לוקחת יוטירקס לתת פעילות של בלוטת מגן 100 מידי כ9חודשים עושה בדיקות דם הפעם התוצאה היא 0נקודה 23 לפי הבנתי יתר פעילות מה דעתכם מה100יוטירקס אני צריכה לקחת 50 או אולי כמה פעמיים בשבוע 100 וכמה 50 הרופא נימצא בחופשה אולי תוכלו לעזור ועוד שאלת האם מותר לי לאור התוצאה לאכול דג סולומון כרובית אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תת פעילות בלוטת תריס
אם הTSH נמוך אז צריך להוריד את המינון. בכל מקרה צריך להסתכל גם על FT4 וFT3. ניתן גם להתייעץ עם הרופא משפחה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליות וירידות לא מוסברות ברמת הסוכרמומי27/11/2016
שלום,
נוטל ג'נואט וטוג'או.
לאחרונה חווה תופעה מוזרה. אם בעבר חוויתי עלייה בסוכר אחרי האוכל ואחריה ירידה הדרגתית, הרי שכעת אני חווה קפיצות. יכול לקבל 140, שעתיים אחרי האוכל ואחרי חצי שעה נוספת עלייה של 15 נק' ויותר. ירידה ושוב אחרי דקות עלייה. כל זה מבלי שאני אוכל. מה קורה לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים בערכי סוכר
יתכן שוני בבדיקות ערכי סוכר של עד כ15% בין בדיקה לבדיקה. בנסוף לאחר האוכל קיימת עליה בערכי סוכר ולאחר מכן ירידה וחשוב לדעת מתי ונלקחות הבדיקות ובאיזו תדירות.
כדאי להראות את עקומות הסוכר לאנדוקרינולוג.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינסולין וסוכר גבוה לחולת סוכרתסבטלנה26/11/2016
שלום,
אמא שלי חולת סוכרת, היא מזריקה אינסולין אפידרה פעם-פעמיים ביום, לנטוס בערב לפני השינה.
רמת הסוכר בדם מעל 200 כל יום. כשהיא הזריקה 4 פעמים ביום היה 170-180 מינימום כל יום.
בנוסף היא חולה אונקולוגית וקשה לה להזריק 4 פעמים ביום.
תור לאנדוקרינולוג בעוד חודשיים .
האם יש סוגי אינסולין אחרים יותר יעילים ?
מה אמורה להיות רמת הסוכר בדם לאחר אינסולין ? האם 170-180 זה תקין לאחר אינסולין ?
האם הסכרת יכלה להיגרם כתוצאה מהטיפולים הכימוטרפיים, עירוי של סטרואידים כחלק מהטיפול ? הסוכרת החלה לאחר הטיפולים .
מה ניתן לעשות במצב הזה על מנת לאזן את הסוכר ?
היא לא אוכלת מתוק ומשתדלת לשמור על תזונה תקינה. ירדה קצת במשקל, אבל הסוכר לא יורד.
אני ממש לא יודעת מה לעשות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באינסולין
טיפול באינסולין נקבע לפי ערכי סוכר אך גם לפי גיל ומצב החולה באופן אינדיבידואלי. כאשר במצבים מסוימים חשוב בעיקר לא לגרום להיפוגליקמיה ולסכן את החולה. טיפול בסטרואידים נוטה להעלות ערכי סוכר ובעת טיפול זה האיזון של הסוכרת קשה יותר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלטרוקסין נוגד תוסף גאבא?אורית26/11/2016
אני מעוניינת לדעת באם אלטרוקסין מתנגש עם תוסף תזונה של גאבא?
בנוסף אני רוצה לברר לגביי אלטרוקסין שאני נוטלת והבלוטה אומנם מאוזנת אבל אני נורא עייפה, תשושה ועם כאבי ראש ובטן תמידיים שלא נמצא מקור אחר לכך שאולי זה קשור לאלטרוקסין והאם כדאי לעבור ליוטירוקס או סינטורואיד במקום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר THYROXINE
תמיד ניתן לנסות תכשיר אחר אשר מכיל THYROXINE (כגון יורטירוקס או סינטרואיד) ולראות אם קיים שוני בתחושה וכמובן חשוב לבדוק TSH כ-6 שבועות לאחר המעבר. לגבי התוסף מזון איני מכירה אותו.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מריחת קרמים למינהן והשפעתן על הסוכרדינה25/11/2016
שלום
האם קרמים רגילים הנמכרים בחנויות כגון קרם ידיים, גוף פנים וכו..
יש להם השפעה על עליית הסוכר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרמים ועליה בערכי סוכר
קרמים המכילים סטרואידים יכולים להעלות רמת סוכר.
הקרמים הרגילים הנמכרים לא מעלים ערכי סוכר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרום סכרת סטרואידים וגלוקומיןמיקה24/11/2016
שלום
אני טרום סכרתית כבר כמה שנים, בשנה האחרונה מקבלת סטרואידים לטיפול במחלת שרירים, ובגלל זה נתנו לי לקחת כדור אחד ליום של גלוקומין. כל השנה הסוכר היה ממש בסדר ואפילו פחות מ100 בבדיקה בבוקר לאחר צום.
בדיקת הA1C שלי בפעמיים האחרונות היתה 6.1, אבל בחודש האחרון בבדיקה של סוכר בבוקר זה עלה ל129 ושמתי לב שזה כל החודש היה בעליה. לא שיניתי תזונה ולכן אני חושבת אולי זה מהירידה בסטרואידים? יכול להיות? הרופאה שלי חושבת שאין צורך לקחת עוד כדור גלוקומין ליום כלומר 2 ליום אבל רציתי לדעת מה דעתכן, האם הייתם ממליצות על לקיחה של עוד כדור ליום כלומר 2 גלוקומין? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליה בערכי סוכר
הטיפול בסטרואידים מעלה רמות סוכר. במידה וקיימת עליה בערכי סוכר עם ערכים מעל 126 ו/או AIC מעל 6.5% אז במידה ואין הפרעה בתפקודי כליה מומלץ להלעות מינון של METFORMIN ו להמשיך לעקוב ולטפל בהתאם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות מינס- 4 גלולות אחרונות לבנות, מה משמעותן?מאיה22/11/2016
שלום?
למה מיועדות הגלולות הלבנות בסוף החפיסה? מה המשמעות אם אדלג עליהן ואמשיך ישר לחפיסה הבאה?
האם יש סיכונים בריאותיים בדילוג זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
ד``ר רוזני אברמוף-נס22/11/2016שלום הגלולות השונות הן בעצם גלולות ללא הורמונים. זאת בעצם הפסקה בטיפול בגלולות אשר לאחריו לרוב מגיע מחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם דילוג מסוכן?
מאיה22/11/2016אוקי. זה ידוע. השאלה האם ניתן לדלג עליהן באופן קבוע, ולעבור ישר לחפיסה הבאה? או שדילוג זה כרוך בסיכון בריאותי כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
ד``ר רוזני אברמוף-נס22/11/2016את לא אמורה לדלג עליה ולהתחיל חפיסה חדשה. יש חשיבות להפסקה שבטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד נכון לנהוג במצבי?מאיר19/11/2016
שלום,
נוטל טוג'או - 38 יח' ופעמיים ביום ג'נואט. עוקב באמצעות ליברה. מקפיד באוכל-מאוזן.
כאשר הולך למסעדה/אירוע ואפילו אם נמנע ומנסה לשמור, מגיע אחרי שעתיים וחצי מסיום הארוחה ל- 270 (!) עקשן ודי יציב. ואז יש לי שתי אפשרויות:
א. לקחת מראש נווונורם - 0.5 מ"ג. שמשפיע יפה, אך אני ממשיך לרדת את מתחת ל- 80 ברצף ואני חייב לשבור את זה עם סוכר.
ב. להגיע הביתה. לצאת להליכה של לפחות חצי שעה (בדר"כ מאוחר בלילה) ואז לחוות ירידה הדרגתית עד הגעה לערכים שפויים.
איזו חלופה להעדיף ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזון סוכרת
ד``ר רוזני אברמוף-נס22/11/2016שלום
מאחר וNOVONORM גורם להיפוגליקמיה אז לא מומלץ לקחת אותו. לשמור על דיאטה דלת פחמימות . לדעתי הליכה חלופה בריאה יותר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוקטלין גבוה בן 40חיי מון18/11/2016
שלום בן 40 סובל מתת פעילות בלוטת התריס מטופל ומאוזן בבדיקת דם נמצאה רמה גבוה של פרוקטלין 550 לאחר בדיקת מרי לא נמצאו ממצאים עד כמה החריגה חמורה ומה דרכי הטיפול סובל מעודף משקל BMI31 ההם למשקל יש השפעה טוסטרון נמוך 9
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PROL מוגבר
מומלצת בדיקה של כל הורמוני יותרת המוח. כדאי לחזור על בדיקת PROLACTIN ו תפקודי בלוטת תריס כולל FT4. גם תרופות לעיתים יכולות להעלות רמת PRL. מומלץ להתייעץ עם אנדוקרינולוג אשר לאחר בירור ישקול מתן תרופה להורדת PRL* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסכרת עולה ואני לא יודע את הסיבה.הדס17/11/2016
אני מאד מוטרדת. שבעלי מקבל אינסולין ולוקח כדורים לךמניעת סוכר ובכל זאת הסוכר קופץ ל200 מה אפשר לעשות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת
ממליצה על יעוץ עם אדנקורינולוג לגבי האופציות הטיפוליות ומשמעות האיזון. לעיתים רמות סוכר מעל 200 וזה תלוי בגורמים שונים כולל משך הזמן מאכילה בעת ביצוע הבדיקה ועוד.
קיימת חשיבות רבה לרמת AIC לקביעת איזון סוכרת .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם צריך לקחת טוסטסטרון?צחי16/11/2016
בן 53 . לאחרונה ירידה בחשק מיני וזיקפה חלשה. בדיקות :
T total 10 ( טווח מינימום 8.4)
SHBG 31.5 ( נמצא בטווח תקין )
T CALCUL. 0.201 ( גדול מ 0.225)
כמה זה מסביר את מה שאני מרגיש?
האם הגיע זמן להעלות את את רמת ה T?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתן TESTOSTERONE
במידה וקיימת ירידה בתפקודי המיני ולאור רמות טסטוסטרון יחסית נמוכות ניתן לשקול מתן TESTOSTERONE כמובן לאחר יעוץ עם רופא אנדוקרינולוג ובדיקת הסיבה לירידת הTESTOSTERONE
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה משמעות בדיקת בלוטת התריסבני16/11/2016
שלום ,
מצרף את תוצאות הבדיקה שעשיתי אשמח לדעת מה משמעותה
והאם יש צורך לעשות משהו בנידון או שלא...
להלן הבדיקה:
להלן ממצאי סריקת אולטראסאונד בלוטת מגן +צוואר:
אונה ימנית : בגודל 4.4 * 7.1 * 4.1 ס"מ. עם מרקם מעט מגורגר דיפוז.
ללא נגע שולט או הסתיידויות פתולוגיות.
אונה שמאלית : בגודל 4 * 6.1 * 1 ס"מ. עם מרקם מעט מגורגר דיפוז.
ללא נגע שולט או הסתיידויות פתולוגיות.
איסטמוס בעובי תקין.
בלוטות רוק – תת לסתיות ופרוטיס תקינות דו"צ .
בלוטות לימפה - לא הודגמו בלוטות מוגדלות פתולוגיות בצוואר.
**באזור התת-סנטרי הודגמו בלוטות לימפה תקינות עד לקוטר 5.0 ס"מ.
אשמח לתשובה בהקדם.
בני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת US בלוטת תריס
לא קיימים ממצאים חשודים בבדיקת הUS. מומלץ לבצע בדיקת תפקודי בלוטת תריס ונוגדנים לבלוטת תריס
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד הלוטת התריס של אמאיפעת15/11/2016
אמא בת 78 סובלת מאי ספיקה נשימתית.מוופלת ב רווציו וטיפולים נגד קרישה עקב ניתוח מפרצת בטנית שגרר כרישי דם בריאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר US בלוטת תריס
ד``ר רוזני אברמוף-נס22/11/2016שלום לא היה לי ברור מה זה "מוופלת ב רווציו "
בכל מקרה אי ממצא חשוד בבדיקת הUS ולאור גילה וגורמי סיכון נראה שניתן לעקוב באמצעות בדיקת אולטרה סאונד אך כמובן צריך להבדק ע"י אנדוקרינולוג באופן אישי אשר יחליט לגבי הצורך בבירור והמשך מעקב.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יפעת22/11/2016תודה רבה מאד🍀
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)